Vera!
MÁRKNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT, SOK SZÉP AJÁNDÉKOT ÉS MINDENFÉLE JÓT KÍVÁNUNK!!!!
Segítsetek ki: kinek van/lesz mostanában még szülinapja? (Mátét és magunkat tudom
DDDD)
Szilvi!
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!
Remélem Barnussal minden oké lesz, ez a fogzás minket is kínoz ezerrel, az elesés szintén napi téma!
:D:D (pedig még nem tud menni és egyedül megállni, mi lesz majd akkor???
)
Viki!
Nagyon jók a szülinapos fotók!
Eszti olyan édes, Peti meg már igazi nagyfiú lett!
Látom, nálatok is megy a rajzolás, Lili is imádja, Vikivel együtt szoktak "színezni"- Viki színez, Lili meg firkál.
Vikci!
Sajnálom, hogy még mindig betegeskedtek, úgy látszik Mátét most érte el ez a betegség hullám, de azért remélem most már kigyógyultok.
Igazából a vírusra semmit nem tud adni az orvos, ilyenkor jó a homeopátia. A bakteriális fertőzésre adják az antibiotikumot, de ebben a beteges időszakban valószínűleg nem nagyon adnak azt sem, mert nem biztos, hogy használ.
Most sokat foglalkoznak a médiában azzal, hogy ész nélkül írják fel az antibiotikumokat és ész nélkül szedi is mindenki, ha kell, ha nem, aminek az a következménye, hogy nem használ és ellenálló baktériumtörzsek fejlődnek ki...
Talán észbe kapnak és egy náthára vagy 3 köhintésre nem fognak egyszerre gyógyszert írni.
Andi!
Hogy van a kis pocaklakótok? Most hirtelen nem tudom, hányadik héten jársz, de remélem hamarosan láthatunk megint UH-képet!?
Zsófi remélem már jól van!
Mennem kell, mindkét csajszi itt nyomul mellettem...
További szép napot!