A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:13-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:13-kor.
davandi

Rebe, nagyon szepek a leanyzok!!! Es hogy allnak mar!!!!!! :shock:

dragonfly

eszti! minden ok lesz Nooaval es Szava is jol el lesz a nagynenivel :D

tudom hogy nagyon durva ez a 3szor vizbe martas, de most csinaljuk meg mert nem tudjuk mikor kerulunk megint ro-ba, en el kezdem a munkat marcius 16an es az en melomba augusztusba adnak szabit a ferjemnel meg akor nem, tehat nem tudjuk mikor tudunk egyeztetni ujra :cry: hat aban remenykedek hogy a JO Atya veluk lesz es nem lesz betegseg belole, majd a buli valami restibe lesz, kb 25en leszunk, tudom hogy nalatok nem igy van mert en is reformatus voltam, csak hogy meg tudjunk eskudni templomba at kelet terjek az ortodoxokhoz (meg a templomba is megy a birokracia)
ja ro-ba lesz net, de nem lesz idom jelentkezni, azert majd be kukkanok, nezni a babas kepeket :D en majd mikor visza jovunk dobok csomo kepet, igerem 8)

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:14-kor.
davandi

Köszönjük mindenkinek a baciűzést!

Binyek: köszi, hogy eszembe juttattad az Oscillót! :D Ősz óta adom folymatosan heti egyszer, most két hete nem, mert elfelejtettem. :oops: Erre így jártunk. :evil: De már adtam délután.

Eszti: örülök, hogy minden rendben ment ma. Holnap is így lesz. Noa ügyes csajszi, nem lesz gond. Tudom, hogy rossz lesz Szávát otthon hagyni, de az nagyon jó, hogy délután már mehettek haza és nem kell bent maradni. Sógornőd biztos vigyázz majd rá nagyon. Noának sok puszi holnapra!

Tünde
Kép

Kép
myra77

halihó mindenki csak életjelet adok olvasni nem tudtam bocsi-lányim ordítnak egésznap könnyük is van úgyhogy nem kamu a szobában is egy babakocsival nyomom meg még esőben is sétálgstok órákat mint egy fasz már bocsi az idegzetem kivan mer még éjjel is nyomják....jó csk néha...ma pl apával mentünk az ügyeit intézni mert sa kocsiban legalább alszanak...puszi mindenkinek

lanyané

Sziasztok

Bocsi, hogy csak így pofátlankodok, 26 hetes terhes vagyok 3-as ikrekkel és már 3 hete kórházban vagyok, márc.11-én császároznak majd.

Azt szeretném kérdezni, hogy van köztetek olyan, aki még terhes? :oops:
Vendég

Szia Nory,

Eloszor is gratula!!!! :D

Van 2db 3mas ikres kismamank valahol, de remelhetoleg pihennek, es azert nem jarnak erre gyakrabban... :wink:

Azert maradj meg, hatha mi is tudunk segiteni... meselj magadrol!

dragonfly

Dragonfly: Köszönöm a gratulációt! :)
28 éves leszek, spontán első babók és ha valakire, akkor ránk abszolút illik a topicnév..sajnos :cry:
Ikertranszfúziót diagnosztizáltak a 23. hét környékén, így a B baba semmit sem fejlődik és sajnos nem lesz képes majd az életre. :cry: A másik két baba teljesen egészséges (szerencsére) csak a C baba kapja a vért a B helyett (egypetéjűek) így a 31.héten ki kell venni őket, hogy ne károsodjon a C baba se.

Most hirtelen több nem jut eszembe. :)
Vendég

Sziasztok!Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!Sok hasznosat olvastam,és a babák gyönyörűek!Én hármas ikreket várok,most a 20-ik héten járok!Ha van valaki aki most kismami szivesen várom a tapasztalatokat,de minden jó tanácsot elfogadok!Aki sok ideig volt kórházba hogy birta?Vagy csak egyszerüen a babákra koncentráljak és majd eltelik?
Sziasztok!

Csilla
csillus81

Szia Nory!Itt vagy még?

Csilla
csillus81

igen :D
Vendég

Nory, Csillus!
Üdv itt!
Én szültem legutóbb, január 3-án. Igaz, én "csak" kettőt. A 34. héten egy vírus miatt beindult a szülés, 18 nap kórház után jöhettünk haza.
Biztatás: aelőttem 2 hónappal szült egy hármas ikres kismami Nyíregyházán (ott szültem) és a babók a 35. hétig bírták bent. Egészségesen, szép súlyokkal születtek.

Nory!
Hol fogsz szülni? A 31. hét már jó, a két babóval szerintem már nem lesz gáz.

Csillus!
Én egy percet sem voltam kórházban, de állítólag ha jók a szobatársak, eltelik hamar.

Kitartást, jó egészséget nektek!

Többiek: bocsi, csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni, majd holnap megpróbálom pótolni. :oops:
vovanda

Vovanda:Köszönöm a gyors választ,a biztatás nagyon jól esik!
Nóri: Melyik kórházban vagy?Én az I sz nőire járok!Elvileg ha minden rendben a 28-ik héten kell befeküdnöm!

Csilla
csillus81

Vovanda: Jánosba fogok szülni, és már itt is vagyok egy ideje.. :roll:

Kórház: Én alapítványi szobába vagyok (tv,dvd,hűtő,különfürdő) eddig 2 anyuka ment ki mellőlem, az egyik 2 egészséges kislányt szült, a másiknak dawn-kóros volt a babája és sajnos születése után pár órával meghalt. :( A mostani szobatársam is 3-as ikreket vár, neki egészséges mind3 baba és jövő hét csütörtökön császározzák.
A 3 szobatárs közül én csak az elsővel jöttem ki jól, de a legrosszabb a mostani. :roll: Szerintem ki lehet bírni a kórházat, bár még előttem van 2 hónap amit itt tölthetek. :?
Vendég

Csillus: I.sz nőivel sajnos nekem rossz tapasztalataim voltak, de sokan dicsérik. :roll:
Vendég

Egyébként én is 28 éves leszek,és első babák teljesen spontán!
Múlthéten voltam UH-on,egyenlőre ugy néz ki minden rendben 3 fiú!
De jövöhéten megint mennem kell UH-ra mert sok a magzatviz mind háromnál!Remélem nem lesz gond!Irj mi van veled!Remélem jól vagy!Ez már biztos,hogy az egyik baba nem életképes?

Csilla
csillus81

Igen sajnos biztos. :? 3 fiú? :shock: :lol: kell hozájuk majd energia bőven! :lol:

Röviden annyi, hogy a kútvölgyibe kezdtem, de ott az orvos semmi problémát nem látott. Aztána 21.héten iszonyatosan begörcsöltem, és az I.nőibe volt az éjszakai ügyelet. Ott megultrahangoztak, és mondták, hogy mind2 baab jól van. Mi meg mondtuk, hogy 3 baba van. Erre tök bunkón közölte, hogy itt csak 2 baba van. Éjszakára bent tartottak, de végig nagyon lekezelően beszéltek velem, mert nem oda tartoztam. Ez pénteken volt, hétfőn mentem saját dokimhoz, aki nmegnézte és közölte, hogy jéé télleg a B baba nem fejlődik! :twisted: Mondom anyád..(már bocsánat) Orvost váltottam Schöpfméreybe kerültem, de ott meg nincs PIC így átkerültem ide a Jánosba. Nem túl pozitív történet... :(

Veletek mi a helyzet? Te jól vagy?
Vendég

Nóri!Kitartás neked.még látom sokat kell bent lenned a kórházban!Bár ahogy irod egész "jó" körülmények között,már amennyire egy kórház lehet!Az I sz.-ról én is hallottam jót is rosszat is!Eddig viszonylag jók a tapasztalataim! :wink:
Minden jót nektek!Vigyázz magatokra!

Csilla
csillus81

Hát tényleg nem egy pozitiv történet!Az orvosnak én is igy reagáltam volna! :evil: Én gyöngyöshöz tartozok,ott derült ki,hogy hárman vannak!(persze majd infarktust kaptam)A dokim rögtön küldött pestre,mert ők igy nem tudtak vállalni!A klinikán először én is kaptam hideget meleget,hogy minek küldtek engem ide,én nem ide tartozok stb...De egyszer csak előkerült egy kedves fiatal doki,aki mindent elmagyarázott és segitett hogy mi hogyan müködik!Azóta is hozzá járok.nagyon rendes!Nagyjábol ennyi!
Én most jól vagyok!Elég aktiv tudok lenni ,persze hamar elfáradok,de próbálok sokat mozogni,amit kell még elintézni!Bár a kocsiba ki-be szállás már kezd vicces lenni(mint egy rokkant nyugdijas).de a vezetés még megy!Most vasárnap csináljuk a babaszobát mert még félkész állapotban van!
Puszi

Csilla
csillus81

Csilla: Császárral szülsz vagy hüvelyen keresztül?
Vendég

Halihó ÚJCSAJSZIK!
Nagyon örülünk Nektek!Most akkor már négyen vagytok,akikért drukkolhatunk! :wink:
Gyertek,amikor csak tudtok!Itt lehet panaszkodni,sírni,vicceskedni, bosszankodni és örömködni együtt! :P :P :P

RÉGICSAJSZIK!
Nem gondoljátok,hogy kezdünk snasszok lenne a duplababákkal??? :lol: :lol: :lol: Most már a három a valami! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Gyere már,mert halálra aggódjuk magunkat miattatok! :(

Mariann!
Te szegény!Talán jön a foguk a lyányoknak? :roll:

binyek

Azta, micsoda babadömping! Nem semmi, hogy spontán hármasok vagytok, Nory, Csillus! Gartulálok.

Nory,
nem lehet könnyű azzal a tudattal, hogy egy babád életképtelen. Hogy bírtad ezt feldolgozni? Én is a Kútvölgyiben kezdtem, csak aztán inkább váltottam olyan helyre, ahol felkészültebb az ellátás (II. női).

Eszti,
nagyon drukkolok, gondolok rátok!!!

Lányok,
amiért jöttem, kérdés. Ha meghívtak keresztelőre, illik vinni ajándékot a babának???

KépKép
lili73

Tűkön ülök, hogy választ kapjak. Lányok, segítsetek, mert már csak holnap tudok intézkedni!

És, voltam fodrásznál. Ezt csak úgy írom, mert oly boldog vagyok tőle, de tudom, h nincs nagy hírértéke. Tök jó lett, már nem banyás, hanem csinos.

KépKép
lili73

Lili: Igen, én úgy tudom, hogy illik ajándékot vinni. :)
Vendég

Lili, ilyen spéci vendégségbe MINDENKÉPP AJÁNDÉKKAL! Szerintem nem is kérdéses. :wink:
Hajrá frizu! Kép nincs?

Kép
an°°di

Sziasztok!
Binyek:Köszi az üdvözletet!Jövök ahogy tudok!Látom itt tényleg mindenről lehet irni!Nagyon tetszik!!
Lili73:Köszi a gratulációt!Hát izgalmas az biztos!Az első sokk után már csak arra tudok gondolni,hogy egészségesek legyenek!
Nóri:Császár!Egyértelmüen!Mármint a doki már ezzel kezdte még mikor 10 hetes voltam!Azt mondta hármasoknál igy biztonságos!
:) :)

Csilla
csillus81

Csilla: ÉS mikorra van kiírva a császár időpont? :D Nevek vannak már? :)
Vendég

Bogi, rebe: cukorfalatok a képek! :lol: :lol:

Tonti: tanfolyam, bébiszittingelés nem rossz ötlet. :wink: Drukkolok, hogy kicsit ki tudj kapcsolni (mert ez végülis az lenne) Srácoknak elégedett, kipihent és jókedvű mami kell! :lol:

Móni: JÓ UTAT NEKTEK! Nagyon vigyázzatok Magatokra! … Hogyha nagyon sírnak a csajok a hidegtől, mártsátok bele a papot (az ortodoxoknál hogy hívják?) is a szenteltvízbe. :wink: :lol: 8)

Anny: azért azt az exed se gondolja már, hogy a szarospelenka rózsaillatú?! :evil: Jól a pofájába kéne nyomni egyet (már bocs :twisted: ), mert nincs jobb dolga, mint ilyen hülyeségeket kitalálni és a fejedhez vágni. Azért arra kíváncsi lennék, hogy magától jutott ez az egész „móka” is az eszébe vagy valaki a háttérből rásegít? :roll:

Tünde: akkor kicsi Eszternek és Kírának is sok gyógypuszi! Neked pedig kitartás, mindjárt itt a tavasz! … most látom csak, mindháromnak? Akkor Emmának is pusszantás. :arrow:
Már két napja madárcsicsergést hallok az udvaron! … Vagy ez csak annak a jele, hogy kezdek begolyózni? :mrgreen:

Banika: :lol: :lol: Jóasszony, megjegyezted hol a helyed? Aztán nehogy traktáld mindenféle hülyeséggel, hiszen FÁRADT a kincsem! … Hát igen, amikor még az asszonyok otthon tudtak maradni háztartásban … nekem a szalag már beletekeredett a kócos-csimbókos hajamba! 8)

Benszi: "nem b… meg?" :lol: Még csak nem is kért elnézést?! :roll: Nekem szerencsére megbízhatóbbak apósomék, nem rontanak így soha ránk.

Binyek: :shock: Hasizmod szétrepedve?? Basszus!

Lszi írd be a táblába:

Bendinó: 9020gr
Zsombéka: 7840gr

Felkelés: kb.6 órakor
Kajapia:
R: fél 7kor 225 tápi
T: fél 10kor turmix és zabpehely, rizs gyümivel v. vajaskenyér/kalács/zsömi + sonka, sajt, pari miegymás
E: kb. 1kor vmi saját főzi
U: kb. 5kor hasonló a T-hoz
V: fél 8kor 225 tápi

Eszti: Száva miatt ne aggódj, sztem jól fogja viselni Nélkületek. Noa az altatásból és a vizsgálatból nem sokat fog érezni. Zsombi annak idején, amikor felébredt műtét után az altatásból nem is sírt, nem nyűgösködött „csak” fáradt volt. És TE nehogy elfelejts enni a nagy idegeskedésben! :wink: Hamar túllesztek rajta! Sok puszi Nektek, mennek a drukkok! :arrow: :arrow:

lanyané: nem irigyellek! :? Fogzás v. mi? Türelem, nyugi, miegymás! :wink:

Nory: szia! :P Gratulálunk a 3 babához! Paradizs (és még volt valaki, de nézze el nekem, hogy nem emlékszem a „nevére”) szintén három babát vár, de már rég nem jelentkeztek be nálunk. Ez már biztos, hogy a kis B-baba életképtelen lesz?! Sajnálom, de valószínűleg így lesz a legjobb. :( Spontán?! Ügyik vagytok! Gyere sokat ide a topikba! Várunk a hírekkel!
:) Én is a Jánosban szültem! Mi 35. hétre ,mert Zsombinak nem lett jó a flowmetriája. Felkerültünk a Koraszülöttre, 5 hetet voltunk fent, szerencsére nem PIC-en. Minden rendben ment, a nővérek nagyon rendesek voltak.

Csilla: Te is?! És 3 fiú?! Szintén üdv itt köztünk! Jól látom, mindketten Adácsról?! :wink:

Lili”: szerintem illik, de ha nem viszel, az sem baj! Szerintem virág is elég az anyukának …

Petra
Kép
petricsek

Szisztok!

Nagyon farad vagyok,megyek is aludni csak beneztem es annnnnyira szeretnek mindenkinek irni, a fene, na, majd ha jobban leszek!
Apa nagyon edes volt, hagyott du. kicsit aludni de meg igy is KO vagyok!

Sotske: holnapra extra energia es kitartas! Gyere majd minnel hamarabb a jo hirekkel!!!

Moni: Nektek nagyon, nagyon jo utat es erezzetek jol Magatokat! Hianyozni fogtok, azert neha adj majd eletjelet!

Binyek: ingyen hasplasztika, de jo, nekem ingyen mellpalasztika kell azt hogy oldjam meg? :lol:

Nory: Isten hozott! Nagyon mellbeutott a torteneted! Nem terek magamhoz! Annyira sajnalom! Teljesen egyutt tudok erezni Veled mert en Annam is nagyon nem akart fejlodni, hogy en mennyit sirtam! :cry: De vegul minden jo lett!
Nagyon kicsike a hamadik baba? Nemuket tudod? Kitartast Neked!!!

Csillus: Neked is gratulalalok, spontan babak, nem semmi! De orulok Nektek! Van meg ket 3 ikres kismama de nem nagyon irnak sajnos pedig jo lenne! 3 fiu? Azta, nem lesz konnyu! :wink: :lol:

Lili: igen, illik vinni valami szep kis ruhacskat vagy jatekot. Szerintem az ekszer mar eleg odivatu ajandek.

Benszi: nyugi, en van hogy egesz nap pizsiben vagyok. :roll: :oops: :lol: Uramnak van egy Lancia-ja meg egy passat-ja es az egyik tuti szerelonel van, uramat meg ott eszi a fene. :evil:

Juci: remelem ma Neked is Nekem is jo ejszakank lesz! Hajra! :D

Myra: gyogyulast!

Na, mennem kell mert Apa var, kerdeztem Tole nem-e baj ha en kozben alszom. :roll: :oops: :lol:

Ja, meg eszembe jutott arrol a cikkrol amit Banika rakott fol hogy el tudjatok kepzelni amikor 5-6 vagy tobb gyerek volt otthon az asszonykanak es az ura meg elvarta Tole hogy legyen meleg vacsora es rend, tisztasag, vidam feleseg, szereto stb. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

frizudról nehogymá ne tegyél képet! szerintem igenis hírértéke van! Nálunk? Ilyen időbeosztás mellet? ne hülyéskedj! :lol: 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Tonti: :lol: 8) :lol: jóéjt!

Petra
Kép
petricsek

[quote="petricsek"] írta:petricsek… Hogyha nagyon sírnak a csajok a hidegtől, mártsátok bele a papot (az ortodoxoknál hogy hívják?) is a szenteltvízbe. :wink: :lol: 8)

jaj, Móni bocs, ha a pasi és a kiscsaj sírnak! :oops: nemtom miért gondolom lánynévnek a Mattia-t . :roll:

mondjuk, amióta a Bognár-t "lebogaraztam" ... 8) ...

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok :D

Köszi az üdvözléseket! :)

Petra: Igen sajnos úgy néz ki, hogy életképtelen lesz, eddig amit biztosan tudunk, hogy nincs hasnyálmirigye. :( De azért még reménykedünk... :roll:

Tonti: A baba: 35 cm kb.730gr
B baba: 25 cm kb. 500 gr
C baba: 37 cm kb.740 gr

Nemük: az A baba 85%, hogy fiú; B,C lány :lol:

Képzeljétek szobatársam szintén 3-as ikrekeket vár, de már van otthon 2 4 éves gyereke akik szintén ikrek! :shock:
Vendég

hali!

Nory, Csillus: üdv itt! Gratula a babákhoz! :D

Csillus: de jó lesz neked pár év múlva. Három kicsi és egy nagy férfi lesi majd a kívánságaidat. :D Nálunk apa lesz elkényeztetve.

Nory: sajnálom a B babát! Tudjátok a nemüket?

Petra: köszi. Remélem jól hallod azt a madárcsicsergést.

Lili: hát nekem nagy dolog eljutni a fodrászhoz, pedig a kedvenc sósornőmhöz járok és az üzlet anyósomnál van az udvaron. Szóval megértem, hogy örülsz. Biztos csini lettél.

Binyek: ehhez a hasplasztikához hol kell keresni orvost? sima mezei kórházban is lehet.

Tontica: remélem ma sikerül pihenned!

Holnapra mindenki kivasalta a masniját? :D

Jó éjszakát!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Petra: egyetértek. Nekem még a hajmosás is kisebb logiszikai program, nemhogy a fodrász.

Nory: akkor vegyespárosotok lesz. :D Szobatársad nem fog unatkozni az elkövetkező években! Bár Te sem! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Lányok, arik vagytok!!! Köszi, akkor holnap irány a Kenguru Gold, mert van ott egy naggyon szép kis mellény fiúknak, amivel sokáig szemeztem, hogy meg kéne vennem Barnusnak, de mindig smucig voltam rá. Barnusnak azóta lett egy használt mellénykéje, úgyhogy ezt most megkapja a barátnőm 6 hónaposa. Így legalább mégis megvehetem :D .

Tényleg nem tudtam, mi a szokás, nem vagyok járatos keresztelőkben :oops:

Holnap csinálok képet a hajamról, most már hulla vagyok, mert jönnek az őrlőink, és hát Barni amit alakít, az kissé fárasztó...

KépKép
lili73

Nóri,
nem írtad, hogy hogyan sikerült feldolgoznod ezt a dolgot, pedig tényleg érdekel, de látom, azért pozitív vagy. Muszáj is a másik két kicsi miatt.

KépKép
lili73

nory: de jó, fiú-lyány! :lol: szobatársad nem gyenge! :shock: biztos könnyű lehet neki. én ettől a két kis imádnivaló szarházitól lefáradok. :lol:

Tünde: masnit nemhogy kivasaltam, de a zajt csökkentendő, ha reggel elment apa dolgozni kimosok, jól megbőgetem a srácokat és szólok a szomszéd néniknek is, hogy mire hazaér kusshadjon minden és mindenki! :lol: :lol:

nem is említettem (mert egy hülye, feledékeny és összevissza dumáló anyának ez nem fontos :oops: ): sajna, ma Bendus belázasodott :roll: nem taknyos, nem prüszköl, úgyhogy remélem "csak" a fogzástól. kapott kúpot, második próbálkozásra (alvás közben) sikerült is szegénynek beadni. :?

Petra
Kép
petricsek

Lili: Bevallom őszintén először nagyon kiborultam, főleg,hogyha nem egy f*sz az orvos, akkor hasamon keresztül lehetett volna vért adni a babának és most nem lenne semmi baj :x ...utána meg (hormonokra fogom) azt mondtam, hogy így azért csak könnyebb lesz tekintettel arra, hogy alapból 1 gyereket szerettünk volna. :oops: Aztán, megint nagyon kiborultam, mert belegondoltam, hogy úristen nekem megkell szülnöm azt a gyereket! :shock: ÉS még nevet is kell neki adnom, holott tudom, hogy soha nem fogom a nevén szólítani. :cry: (max.itt a pocimba)..és most pedig félek, hogy hogy fogom azt a pillanatot megélni, mikor kiveszik a hasamból és netán megmutatják...és ha látnak némi esélyt arra, hogy felépüljön, akkor megy ő is PICre és ott látogatom majd...és látom azt a kis csöppséget és najó abbahagyom! :( :cry:
Vendég

Sziasztok!Köszi mindenkinek az üdvözletet!Az hogy három fiú az tényleg nem semmi,főként,hogy tiszta lányos családból származok!Kicsit megis lepődtünk,Kedvesem azon izgult,hogy lgalább egy fiu legyen,de biztos van ennek is sok jó oldala,ahogy ti is mondjátok!A neveken még nem gondolkoztunk,semmi konkrét!Bár éppen egy másik topikon néztem,hogy ez nem is olyan biztos hogy mind fiú,meg azt sem tudtam hogy három lány nevet is kell választani!
Nóri:Még nincs időpontja a császárnak,csak bizonytalanság!Gondolom ha befekszek majd csak akkor dől el!Persze minnél tovább bent vannak annál jobb!
Sziasztok

Csilla
csillus81

.......... Nory, el sem tudom mondani, hogy mennyire sajnalak..... itt bogok.....
nalam a fiuk egypetejuek, es vegig az ikertranszfuziotol rettegtem....

dragonfly

Nóri:Ezt így olvasni nagyon szivszoritó!Tényleg erősnek kell lenned! :cry: Kitartás!! :oops:

Csilla
csillus81

Csillus: Szerintem te azon a topicon nézted, ahol pont az én kedvemért írták le a névadás procedúrát? :lol: Vagy tévedek? :wink:

Dragonfly: Akkor együtt bőgtünk :( :wink: Sajnálom,hogy megsirattalak.. :?
Vendég

Nóri:igen azon!bár most nem találtam oda vissza!Majd megkeresem ott is sok érdekeset olvastam!

Csilla
csillus81

gratula a sok új pocisnak gyertek és tartsátok életben a topikot,mi is olyn nagy segítségei voltunk egymásnak
binyi és szerdán megyek a dokihoz kiváncsi vagyok hogy én megkapom e az ingyenest a sok fogyásért :lol:
no azé gyüttem mert jázminkám nem akar tápszert inni se vizet se teát :shock: mit csináljak :?: ja a baby love dm-tejpép olyan fini hogy rámentem én is :oops: és csak 499ft van banános,gyümis,vaniliás ja meg babakekszet is eszünk má hippeset de szerintem a manner babapisi is jó.

lanyané

Myra, jobbulást nektek!

Benszi, fogalmam sincs, hogy mi lehetett vele, elvileg fog most egy darabig nem lehet, 16 kint van neki...

Binyek, hát igen szemtelen kölke még másfél évesen sem tudja, hogy éjjel aludni kell :lol: :lol: :lol:

Eszti, drukkhegyek holnapra, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lanyané, kitartás!!!!!!!!!!

Nory, üdv itt, sajnálom a Picit! Ne add fel amíg van egy picike remény is. Nagy szüksége lesz majd rá, hogy Ti bízzatok benne! Olyan sok mindent meg tudnak ma már oldani az orvosok. Én nagyon szorítok nektek!

Csilla, szia Neked is!

Lili!

Csini frizkóról képek kérünk, ajándékot vigyél szerintem!

Tonti!

A próféta szóljon belőled, remélem Te már alszol. Én is húzok

:arrow:

Petricsek, láztalan éjszakát nektek, remélem Bendus tényleg nem beteg.

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Nory, ne sajnald! Majd egyutt nevetunk is :wink:

Csilla a 3 fiu nevert nem irigyelek, mi kettovel is majd leraktuk a hajunkat... ellenben lanynevet milliot tudnek mondani :wink: :roll:
JOk am a sracok nagggggyon!!!! Majd meglatod, olvadozol majd, ahogy radneznek ugy, ahogy meg soha senki!!!! En teljesen belejuk vagyok szerelmesedve!!!!!! :lol: :oops:

Tonti most akkor Apa alatt alszol? :lol: :lol: :lol:

Lili, en mult 7en voltam fodrasznal, olyan voltam, mint kisgyerek az edessegboltban...... ugyhogy Ja, hirerteku... :lol:

Idiota szomszedom idiota pasija meg a haverjai a kocsi motorjat bogetik, es vihancolnak odakinn....... :evil: :evil: :evil:
jajdevaromhogyelkoltozzunk!!!!!!!!

Lanyane, gyumile se jon be Jazminnak?

dragonfly

Nóri,Csilla
Üdv nálunk!
Mostanában tényleg csak hármasikresek jönnek? :lol: :lol: :lol: :lol:
Asszem mégsem akarok több gyereket.Nem kísértem a sorsot. :lol:

Ki kérdezte mi sok tennivalóm van?Talán Zsuzska?
Hát kötözgettem egész nap a masnit a hajamba :lol: :lol: :lol:
Meg nyomom a teszveszt :lol:
De ha nem tudnátok,van két higanykölköm :lol: :lol:
Egész nap kergetőznek két kisszékkel.Hajam égnek!

Móni
Továbbítottam ám Esztinek a drukkodat.
Jó utat,vigyázzatok magatokra

Minden kis betegünknek,fogzásos bébinek jobbulást,kevesebb nyűgösködést.

Lili
Én is vinnék ajándékot(ajánlom hozzanak majd nekünk is :lol: )Valami olyan dolgot amit biztosan használnak.Akár játék akár ruha.

Nóri
Én lehet hogy nagyon hülye vagyok(sőt biztos),de nem értema két vonalzód.Most akkor mi van? :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?