Eni,
Nagyon jó olvasni ezt a pozitív hozzáállást tőled. És Jankaszáva valóban egy fantasztikus kis nőci.
Judit,
Üdv Szonjababának idekint!!!
Szofinak és Larának jobbulást - meg ha van még akit kihagytam és betegeskedik, akkor neki is! Bocsánat, de nem emlékszem most mindenre.
Na, azért hogy valami apró öröm is érjen ma: ezer éve hajtottam karfát a régi Graco babakocsinkra. Mivelhogy ez travel system, és a hordozó is megvan, csak épp a karfa hiánya miatt nem tudtam együtt használni a kettőt. Mindenhol közölték, hogy régi modellekhez no alkatrész, felejtsem el. Nézzek körül a vaterán, és vegyek egy ugyanilyen babakocsit, ami ugyan rossz állapotban van, de megvan a karfa, és rakjam össze a kettőből. Ma elvonultam a Dunakeszi Kenguruba csak úgy körülnézni, és egy hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem egy eladót. Erre előhozott egyet a raktárból! Csak úgy. Kiderült, hogy nincs ilyen nekik készleten (úgyhogy még 15 percig rohangált az üzletben, hogy milyen kóddal tudnák beütni a számítógépbe), csak egy kollégája vette egy babakocsihoz, amihez viszont nem jó. Ja, a vicc az egészben: a Brendon szervizben vették, ahonnan én is indultam, csak velem közölték, hogy régi modellhez semmi