Mariann, Nem irigyellek az állandó ordítás miatt

, mi lehet, fogzás? Kitartás, csak lesz jobb!
Nory, Csillus, Üdv itt nálunk! Gyertek minél gyakrabban, jó hogy kismamik is vannak megint!
Nory, Jaj, nagyon sajnálom a B babát! Igazából nem is tudok mit írni, itt a gombóc a torkomban!:cry:
Banika, Higanykáidat megzabálom!

Azok a foltok, hát most már le se tagadhatod hogy vered a gyereket!

Amúgy detto ugyanígy vagyok mint te. Nem tudom elviselni a felfordulást, a szétpakolást, úgyhogy pakolok mindig utánnuk, és aztán kezdem elölről.
Szofi, Nálunk Blanka nem akar inni. Se vizet, se gyümilevet, se teát. Na jó, van amikor bele tudok diktálni 30-50ml teát, de csak azt. Zsani is csak a teát issza, esetenként egy kis gyümilevet, na nem valami hű de nagy mennyiséget, kb. 1 dl-t. Én Hipp-es teát adok nekik egyébként.
Benszi, Dóridnak nagyon boldog névnapot kívánok! Kaka a vízben

Na azt hiszem, ha nálunk van ez, nem nevetnék!
Juci, Mindig csodállak, hogy van ennyi energiád, időd sütni! Jól hangzik a muffin!
Csilla, Miért lennél külsős? Tudnak Jázmin szemével csinálni valamit, kezelés, vagy műtét? Szépek a gyerkőcök!:D
Fanni, Szerintem ha elkezdenek mászni, felállni, akkor jobb lesz, mert elfoglalja magát, és nem kell állandóan ölben lennie. Nagyon rossz lehet, hogy állandóan ölben akar lenni, és nem lehet letenni. Legalábbis én ezt nehezen viselném.

Csajok most minden hova jönnek utánam, ha leülök én is közéjük, akkor meg sokszor másznak rám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.02.06 11:53-kor.