A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

jajj a higanykák meg olyan kis krampuszok,hogy pont azért imádnivalóak-én pont ilyen kék zöld voltam meg vagyok is mindig ezt nem lehet kinőni :oops:
és visszamenőleg meg tiudtam nézni a képeket minden mano cukkero nagyon--cuppp

lanyané

Sotske!
De jó hogy minden ok veletek!

Dóri!
Boldog névnapot neked!

Banika!
Köszi a Szöcske híreket!Ne aggódj,most jön majd csak az igazi túlélőtábor!Rámolás?Szigorúan este meg amikor alszanak!

Rebe!
Köszönöm a köszöntést!Hidd el fogsz rajta röhögni!Az a lényeg,hogy gyors legyél és kapd ki minél hamarabb a kölköket a vízből,oszt zuhany!

Csilla!
Szépek a gyerekeid!Mi már nem rakjuk a kezünket alájuk,mert állnak és flangálnak a kádben!Miért kellett a kórház?

Anny!
Sajnálom a pöttyöket!

Fanni!
Mark hol van,hogy csak Milán alszik?

Lanyané!
Én hétvégére elpaterolom apát a kölkökkel az anyjához,oszt takarítok akkor!
Vendég

Juci!
Milyen aza Rigójancsis muffin?REceptet!
Vendég

Sziasztok! :)

Köszönöm az üdvözléseket! :)
Boldog névnapot Dórinak és Dorkának! (na meg az én Dorotimnak :lol: )

Zsuzska: Minden héten egyszer van UH (kivéve indokolt esetben) azt hiszem jövő hét szerdán vagy csütörtökön lesz.Nagyon remélem,hogy Dorotim növekszik. :roll:
Vendég

Bocsi lányok, de nincs energiám visszaolvasni a terméseteket.
LEGYETEK SZÍVESEK KEVESEBBET NETEZNI. MINDENKINEK NAPI KÉT HOZZÁSZÓLÁSRA ADOK ENGEDÉLYT!
Na jó, csak vicceltem. :)

Dóra babáknak és Dóra mamának sok boldogságot kívánok!!!!

Szegény Márkó a névnapja előtt egy nappal született. :( Norcika névnapja meg fogalmam sincs mikor van, de most már jó lenne utána nézni. Valamikor nyáron asszem.

Márkó tökédi mikor mondogatja, hogy OTT (mutat is hozzá). Valahogy úgy szokta mondani, hogy "OTTY"!

Azoknak az anyukáknak akik szenvednek az altatással:
December végén redőnyt szereltettünk minden ablakra, azóta akkor alszanak a gyerkőcök amikor én akarom és akkor kelnek fel amikor én akarom. Világ legjobb találmánya! Délelőtt 2 óra, délután 2 óra, éjjel 12 óra. :lol:

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla: Nóra névnap júl.11 :wink:
Vendég

Kamilla
Nóra,Lili július 11 :lol: :lol: :lol: :lol:

Nme lesz sok a jóból 16 órát aludni?És mikor rosszalkodnak?Nekünk van redőny(de sose endedjük le :lol: :lol: :lol: :lol: )
Nem akartam őket a csak sötétben alváshoz szoktatni.
D eha nagyon nem bírok majd higanykákkal,bebarlangosítok nekik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri?
Tán csak nem bulizol?
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket!

Nory!
Kinél fogsz szülni?Boldog névnapot a pocaklakódnak!

Kamilla!
Nálunk is bejátszik a redőny!

Ma délelőtt sétáltunk a kertben!Fél óráig bírták a menetelést!No meg anya is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Nory, köszi a köszöntést Dorci nevében is!
Apánk most ugrott haza ebédelni, megkapták az ajándék kismotrokat, + könyvet hátizsákkal, egy-egy csini felsőt. Most beájultak.

Csajok mivel itt annyi unatkozó anyuka van felteszek egy tuti időigényes receptet (csak vállalkozó szelleműeknek, de nagyobbacska gyerkőcöknél tuti siker):

ós krokodil
Tészta:
500g sima liszt
100g majonéz (de szerintem a tejföl is kiváló helyette)
250ml langyos tej
1 kiskanál cukor
1 kiskanál só
1/2 kocka élesztő
Az alapanyagokat összedolgozzuk, hagyjuk megkelni, majd megtöltjük, megkenjük tojással és megsütjük

Töltelék:
Ízlés szerint, a felvert tojásba parizert, reszelt sajtot, hagymát teszünk, hogy hogyan töltjük, tekerjük, azt a képekről lelessük......:-)))))))
Jó étvágyat hozzá!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Rigó Jancsi:

Hozzávalók:

A töltelékhez:
• 3 dl tejszín
• 10 dkg étcsokoládé

A tésztához:
• 10 dkg finomliszt
• 2 dkg cukrozatlan kakaópor
• ½ kávéskanál sütőpor
• 1 csipet só
• 4 tojás
• 12 dkg cukor

A mázhoz:
• 10 dkg étcsokoládé
• 10 dkg tejcsokoládé
• 5 dkg vaj

Elkészítés:

1. Előző este a töltelékhez a csokit apróra törjük, és mérsékelt lángon kevergetve felolvasztjuk a tejszínben. Ha kihűlt, betesszük egy éjszakára a hűtőbe.

2. Másnap a sütőt előmelegítjük 175 fokra (gázsütőn 4-es fokozat), és a muffintepsi tizenkét horpadását kibéleljük egy-egy papírkapszlival. A tésztához a lisztet összekeverjük az átszitált kakaóporral, a sütőporral és a sóval. A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjékből robotgéppel lágy habot verünk, amelyhez apránként hozzáadjuk a cukor egyharmadát, és addig verjük tovább, amíg kemény habot nem kapunk. Ezután a tojássárgájákat és a maradék cukrot robotgéppel 3-4 perc alatt külön tálban felhabosítjuk. Végül a tojássárgájás habhoz fakanállal óvatosan hozzáforgatjuk a tojásfehérjés habot, és finom mozdulatokkal hozzákeverjük a kakaós-sütőporos lisztet.

3. A tésztát arányosan elosztjuk a muffintepsiben, és a muffinokat 20 perc alatt megsütjük. Ezalatt elkészítjük a csokimázat: a kétféle csokit apró darabokra törjük, majd a vajjal együtt gőz fölött megolvasztjuk, aztán levesszük a tűzről, és addig kavargatjuk tovább, amíg ki nem hűl.

4. Megvárjuk, hogy a megsült muffinok kihűljenek. Ekkor 1 ½-2 cm vastagságban levágjuk a tetejüket, aztán a muffintetők púposabbik oldalát belemártjuk egy pillanatra a csokimázba, és sütőpapíros tálcán pár percre betesszük őket a mélyhűtőbe, hogy megdermedjen rajtuk a máz.

5. Az összeállításhoz a már korábban elkészített, hideg csokoládés tejszínt robotgéppel habbá verjük, habzsákból rányomjuk a megskalpolt muffinokra, aztán könnyed mozdulattal mindegyikre visszahelyezünk egy-egy csokimázas muffintetőt. A süteményeket tálalásig hűtőben tartjuk.

Tizenkét muffin lesz belőle.

NA eldugultam.
Majd még hozok pár ajándékos képet a csajokról...

Tényleg, én anno megfogadtam, hogy névnapkor, mindig csak az kap ajándékot, akinek a névnapja van. Aztán persze nem így lett. Ti hogy csináljátok? Ati ma bekeményített és azt mondta, jövőre már csak egy ajándékozott lesz a névnapos. De ahogy ismerem magunkat... :lol:

jucicuki

csajok! koszi a jo kivansagokat :D :D :D

csillus es nory! udvozlunk es gratulalunk a babakhoz, vigyazatok magatokra nagyon nagyon

binyek! igazad van, mi kettesek mar nem is vagyunk olyan nagy szamok, most minden pocakos anyuka 3 babat var :roll:

banika! anyamal egyut meg zabaljuk a kis ordogfiokakat :D :D :D
es ne egodj apam Michellet fiunak hitte :lol: :lol: :lol:

lenne egy keresem tudja valaki hogy Redicstol (sloven vam mellet) konyen el lehet jutni Pestig??? mert a ferjem most akarja ki probalni hogy a slovenokon at utazunk, eddig mindig az osztrakokon at mentunk, elore is koszi

puszika mindenkinek es hianyozni fogtok mind :wink: :wink: :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Nory!

Boldog névnapot pocaklakó Dorotinak (nagyon szép név)!

Kép

Judit

jucicuki

Móni!

Jó utat!
Vigyázzatok magatokra!

Judit

jucicuki

Basszus Ti mennyit tudtok írni!!!!

nah szóval :) kútfőből :)

Benszi: boldog névnapot mindkét gyermeknek:) nálunk is így lesz, Fanni márc 9, Gergely meg márc 12. mindenük együtt van...édesek a gyerekek. mi is megyünk délután sétálni.

Anny! sajnálom a pöttyöket. ismim is írta hogy ott is elkapta a másik kislány.. de leglább túllesztek rajta..

Kitartás a hisztiző gyerekek anyukájának!

Eszti!! tök szuper, hogy minden okés:) Köszi Banika az infot.

egyébként a redőny dolog tényleg igaz...

zsuzska80
Szombathely

Az előbb rosszul írtam! Minden Dórának, Dorkának, Dorottyának BOLDOG NÉVNAPOT!

Nory! Sajnálom a B babát. Írtam privit!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Dragon küldj egy kis havat!!!! itt évek óta alig volt valami...

Juci, milyen jólnéz ki!!!!!!!!!!!aztaaa

zsuzska80
Szombathely

Juci
Névnapot én is megfogadtam,de 2008-ban nem jött be.
Majd idén.Legalább névnapjuk kegyen szegénykéimnek külön-külön
Vendég

Móni, jó utat, és majd jelentkezz!!

Nory, majd mesélj Uh után. Hétvégén sem mehetsz haza? és hazajöhettem egy idő után..

zsuzska80
Szombathely

Juci!
De kúva jó az a krokodilos süti!Ma van Dorka névnapja is?Az nem külön napon van?Ha nem,akkor bocsi és boldog névnapot Dorkának!

Zsuzska!
Köszönjük a köszöntést!Én is örülök,hogy pár nap a difi a névnap között,mert az szörnyű,hogy csak egy kölköm kapna ajcsit!

Demoniq!
Sajna fogalmam sincs,most nincs nálam térkép,hogy megnézzem!Keresd meg a neten!
Vendég

Benszi!

Ma van Dorka is.

Köszi!

Judit

jucicuki

Szuper, hogy minden rendben Esztiékkel!

Judit: Te Dorkádnak is bodog névnapot! Te nem vagy semmi hallod, ezzel a sütögetéssel! Le a kalappal előtted! :D Te felmentést kapsz a masni alól! Már ezt a krokodilost is csináltad? :shock:

Nory: boldog névanapot pocaklakó kislányodnak!

Csilla: nagyon szépek a gyerekek! Jázmin szemét műteni kell?

Benszi: Nagyon drágák! :D

Lanyané: jó lesz, hogy kitakarítanak most neked.

Anny: pöttyöket sajnálom. Kitartás!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Higanykák elájultak,már több mint 1 órája alszanak.Postás tök rendi,lábujjhegyen kopog :lol: :lol:
Vendég

Kép Névnaposom

Kép Dorka és a hátizsák

Kép Lili és a hátizsák

Kép vad motorosok

És két kép tegnapról. Gyerekmunka:

Kép Dorka Kép Lili

jucicuki

Myra!
Köszönöm!

Juci!
Nemtom miért gondoltam,hogy van külön Dorka,mert a naptárban Dorottya és Dóra van nálam!

Banika!
Nálam már majdnem 2órája nyomják,de közben Balu 2x felébredt!
Vendég

Myra, még nem csináltam, most kaptam a receptet :lol: de szerintem a második szülinapi party-n nagy sikere lesz :wink:

Judit

Majd dobok képet a muffinokról is, csak még nincs teljesen készen.

jucicuki

Juci!
A rabszolgaságot a törvény bünteti :roll: :lol:
Gyönyörűek!
Lili milyen szőke lett!
Látom ti is játékboltot nyithatnátok!
Vendég

Apa a változatosság kedvéért vasárnap Szlovákiába megy tárgyalni!A fakkom kivan,hogy sosincs itthon!

Bogyó????????????????????Binyek????Többiek???????
Vendég

Juci
A ti gépparkotok se semmi.Én tegnapelőtt licitáltam két bébitaxit :lol: :lol: :lol: :lol: Nincs még elég vacak itthon. :lol:

Benszi
Ne is erőlködj a masnival ha ez a drága jóember sosincs otthon. :cry:

Binyek
A te postásod kopogott :lol: Köszi
Vendég

Hajaj, csajok, van kacat bőven, mindig elhatározzuk, hogy több nincs, főleg Apa határozott. Erre tegnap nem bejelenti, hogy még vesz két motort a meglévő ajándékok mellé :lol: :lol: :lol: A kőszívű Apa :wink: (Igaz szívem?)

Benszi, sajnálom, így aztán nehéz kapcsolatot ápolni. Hogy vagytok mostanság?

Judit

jucicuki

Juci
Nézted mostanában Kata Marciját?Már ő is elmúlt 1 éves.Nekem olyan sokszor eszembe jutnak.
Leloptam a vecsésiből :oops: :oops: :oops:
Bocs Kata

Kép [/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.06 13:38-kor.
Vendég

boldog nevnapot a csajoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juci! nagyon cukkik a csajok, azert ersz te ra sutizni mindig mert a csajok ki takaritanak :lol: :lol: :lol:

benszi!csak azert kerdem, mert a netten nem ugy nez ki mint az autopalya, de valaki aszt mondta hogy van, valami uj palya es erdemeseb arra menni :roll: :?: maskulonben van navigator, remelem nem tevedunk el

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Nagykanizsától van kész a pálya nem?Onnét tényleg pikk-pakk Pesten vagytok :lol: :lol: :lol:

Mondom én,aki a térképet is fordítva tartja :oops: :oops: :oops:
Vendég

Banika, pont tegnap gondoltam rá, csak elmaradt, de édes!

Istenem, annyira előttem vannak még azok a napok, annyira sajnálom őket. Bár ahogy néha beleolvasok Katába talán már nem ez határozza meg a mindennapjaikat...
Szörnyű lehet...

Judit

jucicuki

Annyira előttem van a tavaly január.Amikor eszembe jut,akkor utána mindig sokkal türelmesebb vagyok a ygerekekkel és letojok minden egyebet,mert semmi nem lehet fontosabb a két kis pockomnál.
Vendég

Mi volt Katáéknál?Mert én lemaradtam!Ő volt a motoros lány nem?

Juci!
Köszi jól vagyunk,nem válunk csak időnk kevés egymásra,mert emberemmel berakjuk őket az ágyba és ő is szinte velük együtt alszik el!Néha azt érzem nagyon kemény akadályokat rak az élet elém,de eddig nem kellett érte harcolnom.Szóval,ha kicsit több lenne az összebújás,sokkal könnyebben menne minden!Ő agyilag van ki totálisan,mert kemény teher ez a család fentartás és mi abszolúte nem panaszkodhatunk csak az uram maximalista.Többet és többet akar!De így jutottunk el ide!
Vendég

Benszi!

Csak rá kellene jönnie hogy fontosabb a család, mint hogy minden extra meglegyen.
Mert hiába telik mindenre, ha a gyerekeinek idegen lesz egy idő után, mert nem ismerik meg...a felesége meg magányos mellette...
Kellene találnia valami középutat!

Katának meghalt a kislánya két hetesen valami fertőzés miatt :cry: :cry: :cry:

Judit

jucicuki

Esztiékkel minden rendben van,a részleteket majd ő megírja.De nem bírom ki:JÖNNEK HÉVÍZRE!!!!

Bocsi Eszti
Vendég

Csajok! van egy csomó pelenka kuponom! pamperses kinek kell??? DM ben lehet meg a tescoban, Rossmannban levásárolni!!

Ha van valakinek Babylove-s tápszer kuponja (-200 Ft)megköszönném!! (7-12 hóig kuponfüzetben van)

Juci! pont ilyen motorunk van, mikor megszülettek akkor kapták :) de nem tudnak még rajt megülni..

Banika! csak egy bébitaxit vettéll? anno én is vettem egyet, aztán most karira kaptunk még egyet. szóval nekünk is van elég kacat:) de most is a teszveszt nyomo, mondjuk most nyári ruha ügyben :) már megint tököltem valamin aztán azt is elvitték... béna vagyok :evil: :evil:

zsuzska80
Szombathely

Ne tökölj
Hogy vettem volna egyet?Két gyerekem van.Nem tudtad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Köszi a privit!Írtam vissza!

Juci!
Hát igen a középúttal van nekem is a bajom.Tudja ő is ezt.Ígéri,hogy ha lecsendesedik a helyzet próbál több időt velünk lenni.Segít a takarításban és a vasalásban is.Tudom hogy erőn felül teljesít.Én is mindig a kölkökkel csesztetemAzért dolgozik,hogy a kölköknek könnyebb legyen az elindulás az életben!Igaza is van meg nem is!Azt kérte legyek türelmes!Próbálok!Katát sajnálom.

Demoniq!
Hát ha megvan az autópálya,akkor tényleg nyíl egyenes az út.
Vendég

Vendég

Banika! én csak egyetvettem anno...mondom a másiknak meg lesz motor oszt majd csere, aztán most karira megkapták a párját is:) anno rózsaszínt vettem, most meg kéket kaptunk.

már nem tökölök :)

zsuzska80
Szombathely

Banika!
Nem értik a kölkök miért sír az anyjuk itt!Szomorú
Vendég

Húú, csajok, termeltetek. Csak átlósan olvastam, ezek ketten mindjárt üvöltenek a kajáért, meg jön haza az ovis gazfickóm is.
Ritka sz.r éjszakánk volt, szerintem valami front, mert mind a 3 meg volt kergülve. Balu 11 után aludt el, Rékával hajnal 1től 5ig ébren voltam, Dani a köztes időben nyekergett.

Judit!
Balu is mindig összeesik, ha nem tetszik valami. És hát már nem úgy megy, hogy felkapom és viszem a 17 kilóját... :lol:

Nory!
Az jó, ha van alapítványi szoba, én is olyanban voltam végig. Azt mindenképpen tudakold meg, hogy a PIC-en mi a látogatási rend. Nyíregyházán pl. én akkor mehettem, amikor akartam és addig maradtam, amíg jól esett. Egy kivétel volt: ha a gyerkőcök kórtermében babát láttak el. de ahogy itt olvastam, minden kórházban eltérő a rend.

Mariann!
Van kimondottan babatea, nekünk a Hipp jött be. A milupa teák iszonyat cukrosak, azt inkább ne.
Dóráknak, Dóriknak, Dorotiknak boldog névnapot!

És megint gyönyörű babás képek vannak!

Ja, és mielőtt elfelejtem: Pasi üzeni, hogy Kamillának igaza van. És a hozzászólások hosszát is korlátozni kéne, kivéve ez alól a képek... :lol:
vovanda

Benszi
Ne haragudj,nem akartam elrontani a napod.
Vendég

Üdv az újaknak ,Nory ,Csilla !Kitartás!

Jucicuki!
Besz@rok, hogy milyen jókat tudsz sütni , főzni ,bárcsak én is ekkora spiler lennék!

Mariann:mi is hippes gyerekteát iszunk ,az bejön a csajoknak ,gyógynövényes keverék.

Az éjszakáim még mindig rosszak Regi kell de már nem is a cumiért ,mert már azzal is üvölt ,valszeg jön a foga .Most akarom kiprobálni a camomilla 15 -ot állitólag 15 percenként lehet adni 5 golyót feloldva vizben ,mondjuk vettem Gengigélt is ,majd kenem azzal is . :D tutti ami tutti.

[Kép
amonré

Banika: én is jól kibőgtem magam.Ismét rájöttem, hogy saját problémáim semmik.

Judit: jah, kérem így könnyű mindenféle fimomságot sütni. :D Édesek a lányok! :D

Benszi: biztos megoldjátok a problémákat. Drukkolok hozzá ! Olyan szép család vagytok !

Tünde
Kép

Kép
myra77

Jesszusom,mennyit írtatok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Új kismamik üdv!!Kitartás!!

Juci Dorkájának,Benszi Dórijának,Nory pocaklakó Dorotijának kívánunk nagyon-nagyon boldog névnapot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Remélem,nem hagytam ki senkit)

Velünk minden ok.Noa hihetetlen ügyes és türelmes volt,és semmi baja

:D :D :D :D :D :D :D :D

Száva tökéletesen alkalmazkodott.Olyan büszke vagyok rájuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi,hogy most nem reagálok,este megpróbálok jönni.
Lesz valaki?
Vendég

Eszti: szuper hírek! :D Majd ha lesz időd gyere mesélj!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Banika!
Nem rontottad el csak az ember lánya mindig elszottyoosodik ha ilyet hall vagy lát!

Myra!
Én is bízom benne,hogy megoldjuk!

Sotske!
Juhéjjjjjjj!Ügyesek a csajok nagyon!Köszi a köszöntést!
Nekem apaelfoglaltságnak kéne lenni este:oops:

Vovanda!
Kemény melód lehetett éjjel,nem irigyellek!Pasi olvasson,te reagálj!Munkamegosztás!

Amonré!
Kitartást!

Délelőtt is meg délután is csavarogtunk.,de. kint az udvaron,du. meg babakocsiban.Hát én fáradtabb vagyok,mint a kölkök.
Vendég

Boldog névnapot Dóri, Dorottya ,Dorka és Doroti,remélem senkit nem hagytam ki :D

[Kép
amonré

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?