porszívós orrszívó: köszi a véleményeket- asszem, az első orrdugulás után indulunk a Tesco-ba venni (miután befuccsolok a kézivel)... ahogy magamat ismerem...
magnes: üdv az infacol mentes klubban
gombócmakka: szívd ki a kéziszívóval (szerintem sokkal rendesebb a mellbimbóhoz, mint pl. az én drága kislánykám néha

)! Inkább jöjjön ki! Most nem azért, a kórházban a szobatársam, az a profi tejcsárda, aki a fél házát tejeladásból vette, helyből a kéziszívóval csinálta- persze, a masszírozás neki nem is volt elég. Nekem elég volt az átmasszírozás, de a csomókkal nehezen boldogultam (a mennyiség is lényeges- amikor megjelentek a csomók, én rémülten átrohantam a csecsemős nővérekhez, hogy akkor most mit csináljak, mire közölték, hogy "No, ez még nem komoly...")
védőnő: szerintem is az a dolga, hogy kijöjjön az első 6 hétben- de azért szombaton kijönni szép dolog. Viszont "elkapatni" se kell- szerintem ha nagyon segítőkész és rendes, inkább a 6 hét letelte után adj neki valami bonbont.
Kisbogács: Jesszus!!! Jobbulást kívánok!!!
Mérleg: Most adtam fel- ha Bálintanyu nem mondja a lisztes sztorit, totál ki lennék akadva. Maszatmanó 25 percig szívta a cickót, aktívan és erősen, majd hátradőlt elégedett fejjel és bealudt. A remek mérleg pedig kihozta, hogy 10!!!! (nem elírás) 10-et szopikált. Aha, biztos elhiszem...

Csak tudnám, hogy minek mérek, és milyen adatokat adok akkor meg a dokinéninek... A legjobb szerintem az "átlagoló" funkció rajta, amit akkor nyomunk meg, ha a bébi össze-vissza kapálózik. Csak amikor benyomom a gombot, azt plusz súlyként érzékeli, és - valószínűleg- beleszámolja az átlagba. Köszi mérleg!
Beteg nagyobbik gyerkőcök: részvétem Mindannyiótoknak! Eddig is duplán, triplán nehéz volt, most már bele se bírok gondolni- én nem bírnám, tuti!!!!
Rita: Figyi, a pici mellbimbóba is beletanulnak a kisbabák. Velem vetettek minden vackot a kórházban, mert azt mondták, hogy túl kicsi a mellbimbóm és a mellem, és ezzel esélytelen vagyok. Aztán rájöttem, hogy csak másik szoptatási pozíciót kell találnom, és akkor minden rendben lesz- a kütyü, amit vetettek velem, pedig használhatatlan volt, mert nem megfelelő méretet adtak (direkt nem szóltak, hogy több méret is van)