A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:45-kor.
Vendég

abencze: Nincs mit! :wink: Nagyon szépek a búvárfotók!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok Lányok!

Tegnap végre hazaengedtek minket a kórházból, de nem jutottam el a gépig :D

Köszönjük a gratulációkat! Jól vagyunk mindketten, bár az első éjszaka elég mozgalmas volt.

Visszaolvasni reménytelen, de a táblát megnéztem, és látom beindult a babaeső. :D Gratulálok minden volt kismamának, aki már a kezében tarthatja a kicsikéjét!

Majd jövök a szüléstörténettel, ha egyszer utolérem magam.

Próbálok feltenni egy-két képet a mi kis kincsünkről.

Kép Kép Kép

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi: jajj de jó, hogy már otthon vagytok. Marcell baba egyszerűen csodás, gyönyörűséges!!! Várjuk a szüléstörténetet és majd még képeket folyamatosan minden mennyiségben. :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok! Tegnap előtt hazaengedtek minket, köszönöm a drukkokat és külön köszönet Abencze-nek, hogy továbbította a babahírt. Sajnos most nem tudok visszaolvasni, de azt látom, hogy már jó sok babánk van, gratulálok mindenkinek!!!!!

Próbálok feltenni a közösbe pár fotót.

Puszi, Erika[/img]

Kép
cserkészkolbász

sziasztok lányok!
nagy rohanásban vagyok, csak Iriccre szeretnék reagálni!

És bocs ha én is sarkos leszek! Az h dohányzik a párom még nem jelenti, h nem "kultúrdohányos"! Mert bizony lehet így is! Sosem írtam, h lakásban, autóban stb. rágyújtana, csak annyit h dohányzik.

Sohasem gyújtana rá sem a lakásban, sem autóban stb.Gyerek közelében meg főleg nem.Mi is nagyon jól tudjuk, h milyen betegségeket és szövődményeket okozhat a dohányzás! Mikor most autót vásároltunk is kifejezetten az volt pl az egyik fő szempont h ne legyen dohányos az autó!

Most úgy érzem ezzel kapcsolatban meg kell őt védenem, mert talán félreértethető volt a hsz-om a dohányzásával kapcsolatban (egyébként én is bagós voltam a baba előtt, nem szégyellem, ez van, de mi odafigyelünk h gyerekre, kismamára, köztéren stb. nem fújunk füstöt... vagyis én már talán nem is fogok többé, majd meglátom h alakul a jövő szopi időszak után - és a félreértések elkerülése végett, nagyon azon vagyok h szoptassak ameddig csak fogok tudni és nem azon h elapasszam a tejet h mielőbb rágyújthassak - ha ilyen lennék nem is vállaltam volna kisbabát).

remélem, nincs hari, csak ezt szerettem volna tisztázni :)
na futok vissza dolgozni

KépKép
hugic

Erika: Örülök, hogy ti is megkerültetek és minden rendben veletek is. :) Nagyon várjuk azokat a képeket! :D

Egész nap az járt a fejemben, hogy mennyi törzstag eltűnt már babázódni és hogy hiányoznak a fórumról... Erre tessék. :D
Ez az én napom, mindjárt megbeszélem Efével mikor kéne kibújnia, hátha az is bejön. :lol:

Kép
Kép
elif

na a nagy rohanásban azért még üdvözlöm köreinkben újra Cserkészkolbászt és Zsufit is!
Stellynek mennek a pozitív energiák +++++++++++ :)

Marcell egyszerűen csodálatos! Nagyon bájos kisfiú! Gratulálok Zsufi!

Cserkészkolbász, képeket várjuk majd, persze megértem ha nem ez most az első dolgod! :wink:

Hajrá babások! De jó nektek (most kicsit irígykedhetem? de csak jóindulattal! :D )

KépKép
hugic

Értem már Iricc! Ezért voltam félreérthető:

"Sztem hazajövünk a kh-ból és ha látja a babán h zavarni fogja a szag (márpedig fogja) akkor előbb utóbb talán abbahagyja, de nem erőszakoskodom emiatt."

Jajj! Nem a cigifüstre gondoltam! Hanem pl. egy szál cigi után - még ha rágózik is az illető - egy nem dohányos azt megérzi, ha közelebb hajol hozzá egy dohányos pl. egy pusziért vagy simiért stb. És erre gondoltam, h majd jól elfintorogja magát a baba, mert nem fog neki tetszeni a szag (de nem a füst természetesen). Remélem, így már nem vagyok félreérthető :)

KépKép
hugic

Hugic: bizony ez volt az a félreérthető mondat, én is elértettem... Előfordul az ilyen. :) Hasonlóan akarom anyukámat leszoktatni a cigiről, lakásban nem dohányzik, de az én orrom is olyan érzékeny, és persze olyan egészségtelen is, hogy nagyon szeretném ha teljesen leszokna a baba érkezésével. Egyenlőre igéretet tett, hogy így lesz.
Az én édes drága védőnőm meg beírta a kiskönyvembe, hogy dohányzom, miközben én elmondtam neki, hogy én aztán soha, és párom 1-2 szálat a munkahelyén néha elszív... Ez azért tök jó, mert azóta minden orvos, laboros, szülésznő jól leb.sz, hogy hogy képzelem. Aztán persze elmagyarázom nekik, de akkor is, jó hüle helyzetbe hozott, mert nem tudja mit hova kell írni. (A vezetéknevemet is olvashatatlanul írta le, így a Margitban félre vagyok regisztrálva, szuperjó...) :(

Erika: Lili baba gyönyörűséges kicsi hercegnő!!!! Annnnyira szép! Mostmár én is irigykedem... és türelmetlenkedem... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.06 14:50-kor.

Kép
Kép
elif

elif: lázam nincs, dokinőt felhívtam mondta hogy vegyek lándzsás utifű szirupot, aztán majd hétfőn találkozom vele
Nagyon kéne köhögnöm, meg tüsszögök de a pockom ez nagyon rossz. :cry:

andus70: ha nem javulok megfogadom a tanácsod

zsufi: nagyon tündér

drukk stellynek!!!!!!!!

Kép
budabo

Sziasztok lányok!

Hazajöttünk tegnap a kórházból, de még egyelőre nem volt időm semmire... :? Visszaolvasni reménytelen, de láttam én is, hogy beindultak a kismanók, gratulálok mindenkinek! :D

Szüléstörténettel egyelőre nem jelentkeznék, mert senkit sem szeretnék elijeszteni. Sajnos nagyon nehézre sikeredett és kicsit remegek még mindig, ha visszagondolok... :( Talán annyi elég, hogy 26 óra vajúdás után (végig 2-5 perces fájásokkal) teljes altatásban kellett császározni. :( Nagyon nehéz volt az első egy-két nap is, de gyorsan gyógyulok...
A legfontosabb, hogy a kislányunk egészséges és már majdnem visszanyerte a születési súlyát. :)
Tejem is van bőven, sőt veszélyesen sok, ma 1,5 órán keresztül fejte a szülésznő, mert már kezdett egy kicsit begyulladni... :oops:
Fotót töltöttem fel a közösbe,és amint összeszedtem magam, ide is fogok, csak túl nagy méretűek a képek.

Kitartást lányok! Ez a szerelem tényleg mindent kárpótol! :D

Panna
pandusika

Sziasztok!

Stelly: drukk++++++!

Bogi: a toxémiám miatt lesz indítás. Jobbulást neked!

Millye: köszi a táblát!

Andus: én 2 hete iszom a málnalevél teát napi 3dl és szedem a Caulophyllumot napi 2x5 –öt. Viszont nekem is eszembe jutott, amit Zétivera írt, szerintem Alex is azért nem indult még el, mert még én sem készültem fel a szülésre.

Apa buli: az én férjem nem bulizós, nem iszik alkoholt. Mondta, h egyik barátja közölte vele, h muszáj innia/berúgnia, ha megszületik a gyerek. Beleegyezett, de nekem mondta, h nincs sok kedve hozzá. Én nem bánom, ha elmegy.
Amit viszont Gabi írt, háááát, szóval attól én is kiakadnék. Érdekes felfogással és hozzáállással rendelkeznek néhányan.

Gabi: csak annyit éreztem, h ég az arcom. Jól éreztem magam, ideges sem voltam. Sajna a toxémiában pont ez a car, h ha kiugrik a vérnyomi, észre sem veszed, ezért kell gyakran ellenőrizni.

Egyébként, úgy tűnik, jó az új gyszerem, a náthám is javulóban, a lumbágóm is jobb.
A KH zárlat miatt próbálok nem stresszelni, a bejutásra gyártok magamban alternatívákat.

Mist: sajna a honvédség ilyen szigorú. Még a kolléganőmnek is kérvényezni kellett, h szülésznőt választhasson, miután megszüntették nálunk (ÁEK) a választást, és még neki sem engedték. Szóval a házi dolgozónak sincs protekció. De remélem Banczik leleményes lesz, és megoldjátok!

Panna, Erika: gyönyörűek a lányok!

Zsufi: Marcell is gyönyörű!

Jajjjj, de irigy vagyok!!!!!

Kaandi nem jelentkezik, már elvileg ők is otthon vannak, nem?
kreiszi

Panna: annyira tudtam, hogy te leszel a kövi bejelentkező! :D Még ilyet...
Sajnálom, hogy ilyen "kegyetlenre" sikeredett a szülés (és csodálkozom is, mert olyan régóta jósoltál, meg nyákdugó, nyílás... na de majd később megtudjuk mi történt), de jó, hogy már túl vagytok a nehezén, Hannácska egészséges és van sok tejci meg szerelem... ez már teljes boldogság! :D
Hanna egyszerűen tüneményes, a közös képetek olyan meghitt nyugalmat áraszt, meg kell zabálni a kismanót. :)

budabo: szegény :(, tudom milyen, nekem meg végképp nem volt szabad köhögnöm, mert akkor úgy nézett ki csak egy hajszál választ el a szüléstől, így egyfolytában cukrot szopogattam.

Kép
Kép
elif

elfi: én nem bánnám ha megindulna végre a szülés...

Kreiszi:
nekem is szarakszik a vérnyomás, de annyira nem mint neked, de legalább túl leszel rajta.

pmonika is el van tűnve.

Kép
budabo

Istenem milyen szép babák!!! Csatlakozok az irigykedőkhöz!
Várjuk a szüléssztorikat!
Pandus látszik ám rajtad hogy rendesen elfáradtál, de tényleg megérte :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Erika, Panna, Zsufi: nagyon gyönyörűek a mazsolák!

Panna: nagyon megszenvedhettél ezért a csodaszép Hanna babáért :(, de az nagyon jó, hogy gyorsan gyógyulsz!

Zsufi: remélem pozitív tapasztalatokkal gazdagodtál a kórházzal kapcsolatban :) , ha lesz egy iciripiciri időd, leírnád, hogy mire érdemes figyelnem? Szülésznő, doki beváltak? Előre is köszi...

Nagyon kíváncsi vagyok én is a születéstörténetekre! :wink:
yve

Stelly-nek megy a drukk!
Csajok a babák nagyon szépek!
Panna nem semmi amit átélhetél....nagyon ügyes vagy.Kicsi Hanna meg gyönyörü! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Nagyon szépek a babáink...Még egyszer nagy-nagy gratula mindenkinek!!!

Háááááát most(is) csak panszkodni jöttem....
Először is kijelentettem apának én nem megyek be a szülészetre ha Öt nem engedik be velem!!!!Totál kiborultam... most a para van rajtam....talán fel kellene hívnom a szülésznőt,hogy Ő mit mond...De félek kinevet...hol vagyok én még attól .hogy szüljek!

másodszor:Az a nyomorult Lujzi!!!!!!!(mosogatógép!!!Hát nem beadta a kulcsot!!!Nálunk aztán van mit mosogatni,..... :( Szervíz csak jövőhéten hív vissza ,hogy mikor tudnak kijönni...a derekam majd le szakad...és mi lesz a családdal,ha én szülni mentem...Ők és a mosogatás....

Harmadszor:Tegnap délután megfőztem...(talán éreztem,hogy milyen szép idő lesz)mondván..csak a családé a nap...meg van 1 kis vasalni valóm... Zsó val el is mentünk sétálni 1 nagyot...Vétek lett ovlna kihagyni... nem is siettünk haza ebéd van...
Megjöttünk és melegíteni szerettem volna és mit látok habos a teteje!!!!!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Mi az ördög????Képzeljétek megromlott......sírás kerülget...párom kénytelen volt előbb elmenni dolgozni,hogy a benti konyhán tudjon meleget enni...én meg gyors odadobtam egy toji levest...lánykám nagyon megéhezett a nagy séta után...
Nem tudom mi lesz a ráadás a mai napra ....nálam ha beindul akkor jön csöstöl....(igaz olyan még nem volt ,hogy minden egy nap alatt lett volna...naaa most ezt is meg kaptam!!!)

Azért egy jó dolog történt:
el készítettem a kiflit éééééss isteni finom..most viszont le is kell állítani magam mer nem jut a családnak...(nem is tudom miért egyből dupla adagot kevertem be)
:oops: :oops: :oops:

bocsi a panaszkodásért.... :oops: :oops:

Kép
zümis

Sziasztok hazajöttek :lol: ! Már nagyon vártunk benneteket, meg a többieket is, akik mostanában jönnek majd!

Erika, nagyon édesek a képek, és milyen büszke Apa!

Panna, Hanna baba nagyon szép nőcike már most, gratula hozzá, és minden tiszteletem a tiéd azért, amit ezalatt a hosszú szülés alatt végigvittél!!

Zümis: Úgy látszik ez egy ilyen nap, csak Elifnek sikerül minden :wink: , képzeld, délelőtt a mi mosógépünk centrifuga-funkciója adta be a kulcsot :evil: . Ha minden igaz, holnap de. jön a szerelő, nagyon remélem. Mosnám végre a babacuccost. Ja, és a mosogatóban dugulás van, Édesapa 2 napja vív a csőgörénnyel a dzsuva ellen. Sajna egyre rosszabb...

Viszont ebben a szép napsütésben kiültem kicsi Lénával napozni, lássa odabentről a derengést. Nagyon tetszett neki, de amikor észrevettem, hogy a szomszéd kukkolja a pocimat az orgonabokrok mögül, nagyon megijedtem, és gyorsan behúztam. Eléggé felzaklatott :evil:
És voltam a dokinéninél a táppénzes papíromért is, és még egyszer utoljára jól kiosztott, pedig mondtam neki a jó hírt, hogy örülhet, mert bemegyünk a Születésházba, így ez az egész szégyentelen dolog nem az ő körzetében fog megtörténni. Valahogy mégsem örült... :shock:

Nagyon sajnálom a kórházi tilalmakat, és megértek minden kismamait, akik teljesen elvannak keseredve, én is magam alatt lennék nagyon. Remélem, lesz megoldás!!!!

Stelly, nagyon szorítok, minden rendben lesz, és Adri nagyon jól fogja érezni a mama karjában magát, kitartás!!!

Hajni, mi a helyzet felétek, hallani a rémes hóhíreket. Minden rendben? Légyszi írj!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:45-kor.
Vendég

Sziasztok!!!!

Gyönyörűek a babák!!!! Még egyszer gratula mindenkinek!!!!!
A születéstörténeteket nagyon várjuk!!!
Gyertek, ahogy tudtok!!!!

De sokan vagytok már nagyon közel.... :shock: :shock: Remélem azért, hogy senki nem fog úgy járni, hogy Apa nem mehet be a szülőszobára!!! Nagyon nem lenne fair.....................
Stelly: nagyon szorítok!!!!!

Jaj csajok... Nem akarok gonosz lenni, de én annyira élvezem ezt az anyaságot.... hihetetlen érzés....... soha nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz.... Most is itt szuszog az ölemben Kisherceg....
Szép az élet... :D

Ezt csak úgy... Nektek....

Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Gerendai Zsuzsi: már mondani akartam, hogy teljesen jól szuperálnak a pelusok, maximálisan meg vagyok elégedve, és egyáltalán nem tűnik macerásnak... Egyre ügyesebben tudok bánni vele, már csak elvétve vannak balesetek, és egyre gyorsabb az egész pelenkázás... Szóval összességében eddig egyáltalán nem bántam meg, remélem ez így is marad....

Kíváncsi leszek majd, hogy Neked mik lesznek a tapasztalatok....

A gyakorló anyukákhoz lenne még egy kérdésem... Ti anno mibe fagyasztottatok tejet? Nekem annyi van, hogy kb 3 gyereknek elég lenne... muszáj vagyok fejni, különben szegény Vendi rá sem tud harapni... Kiönteni fáj a szívem, leadni nem akarom, mert mi van, ha később kellene... Csak már nincs ötletem, hogy mibe tároljam, és fagyasszam... Az aventes poharak nagyon jók, de baromi drága, főleg, hogy nekem egy fejéssel tele lesz egy pohár, és naponta háromszor legalább fejek...
Szóval most ez a gondom....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zümis fel a fejjel, sok rossz után mindig jön valami jó! Meglátod így lesz :wink:

Zsuzsi akkor nem otthon szülsz hanem a születésházban?
Azzal aki leszid ne foglalkozz...más ha valaki tanácsot ad, azt az ember meghallgatja és eldönti megfogadja-e vagy sem, más az ha leszid...azt el kell engedni.

Jaj ezek a babák...mikor lesz már nekem is? :roll: Annyira szépek egytől egyig!!! Ez már kész kínzás! Kőkeményen irigy vagyok!!! :oops: :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Amy: Vendi baba is csodás! :)
Legszívesebben éjjel-nappal csak itt olvadoznék a képernyő előtt, vagy ménnék már én is babázódni, más szóba sem jöhet... :D

Ezek a mosógépek érdekesek, elvileg az enyém nem ment tönkre, most mégis úgy néznek ki a ruhák a mosás végén, mint amikor betettem... :shock: Valami nem stimmel.

Kép
Kép
elif

Amy, de jó, h működik a pelus dolog, meg sem mertem kérdezni :lol: Én is bizakodó vagyok! Persze a Bambino Mio csak jobb márka, mint az enyém (ugye ilyened van?) A Te tapasztalataid aranyat fognak érni nekem. :wink:

És Zsufi, ezer bocs, az előbb elfelejtettem a kis Marcell babácskát méltatni, nagyon aranyos, köszi a képet, és csak bátran még-még-még!!! :lol:

Vera: Igen, ha sikerül, megcélozzuk a születésházat, ami lényegében nem más, mint egy lakás, egy otthon, csak nem a miénk. De én igyekszem majd otthonossá tenni gyertyákkal, virággal, és ilyen csúcsszuper sarokkádunk nekünk sajna nincs, mint ami ott van... Részben a doktornéni parája és fenyegetőzése miatt, részben Édesapa kérése miatt döntöttünk így, de ettől még simán előfordulhat, h bemennem már nem lesz idő( mert bénázok, és nem ismerem fel egyértelműen a jeleket), és G. Ágiék sokkal gyorsabban jutnak ki ide, mint én hozzájuk...De ha bemegyünk, szülés utám, amikor úgy érzem, akár 2 óra múlva is, indulhatunk haza.

Hírek Stellyről???

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Amy nekem egyszer jött össze annyi "felesleg" hogy lefagyasszam, vettem olyan műanyag dobozkát ami légmentesen zár, nem volt vészes, pár száz forint egy darab, én abban fagyasztottam le. Szerintem ha légmentesen zár a doboz akkor mindegy hogy avent vagy mezei (de azt tudni kell hogy én avent-mániás vagyok, nagyon szeretem).

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Stellynek nagyon drukk van ám! :) Bár már szerintem babázik! Gyerkőc-hercegek csudaszépek!

Fagyasztás: Alaposan kimosott joghurtospoharakat használtam, amikor már meguntam az Avent-poharakat venni. Valahol anyatejgyűjtő zacsiról is hallottam, de hogy hol??? Amy, az első napokban normális, hogy ennyi van, be fog állni a kereslet-kínálat :) Anno én is 200 miliket fejtem mellenként, aztán beállt pár nap alatt. Volt olyan, hogy sírva topogtam hajnalban Bogi ágya mellett kőkemény cicikkel, hogy keljen már fel, mert szétrepednek a melleim :lol:

Parázom már ezerrel. :)

Bjuti, az Uzsokiban is látogatási tilalom volt még csütörtökön! Anyukák kint egy pár percre az UH-s aulában találkozhattak az apukákkal. Azt hiszem.

Ja, és nem fejeztem be (pontosabban el sem kezdtem) a tortúránkat... :arrow:
Szóval, kedden háromnegyed 6 körül elkezdett zsibbadni minden előzmény nélkül a jobb alkarom, utána a jobb arcfelem-állkapcsom, mindeközben verbális zavaraim is boltak. Mindez tartott negyed órát kb., persze tökre megijedtem, mi a tök történik velem. Laci hazaért 6-kor, hívom a dokit, mi történt, doki beirányít a kórházba. Oké, Bogi felpakol (akkor már ment a hasa), irány anyósomékhoz, Bogi letesz náluk 7 körül, mert nem tudjuk, mikor végzünk. Fél8 körül a kórháznál vagyunk, nekem forog a gyomrom, Lacinak csikar a hasa, nem gyanakodunk. Kiszállunk a kocsiból, egész délutáni sajtos pogácsámat visszaadom a kocsi mellett az enyészetnek. Király, indulunk a szülészetre, bejelentkezni. Oké, Ctg-re tesznek, vérnyomást mérnek, közben Laci szól, hogy megy anyumékhoz, akik 3 percre laknak a kórháztól, hogy elmegy hozzájuk, mert nagyon rosszul van. Ok, Laci el. Közben 30 perc ctg, Berni meg sem mozdul, még erőteljes rázásra sem. Ügyeletes doki megvizsgál, átküld a neurológiára, ekkor már este 9 van. Laci vissza, beszámol az "élményeiről". A neurológiára már együtt megyünk, én bent a dokinál, ő kint vár, rosszullesz, injekciót kap egy ottani nővértől, én minderről csak akkor értesültem, amikor 25 perc vizsgálat után kijöttem. Eredmény: Lacinál calici-vírus - tehát nálam is, nekem csütörtökön eeg, szülés után mri (most nem férnék a hasamtól a gépbe :)). Ügyeletes dokihoz vissza, mozgásos ctg-t akar, egyek csokit. (Köszi) Eszem, rázzuk a hasam, forgolódok, tapsolunk - eredmény 3 db mozgás 40 perc alatt. Doki elenged, mi végre haza, hogy átadhassuk magunkat az éjszakai gyötrelmeknek. (Hazafelé én vezettem, mert Férjuramat rázta a hideg, de amikor már másodszor vészindex-kézifék-ajtókivág-előregörnyed akció volt, azt mondta cseréljünk.) Bogi anyósoméknál maradt, hálistennek.
Tovább is van, mondjam még???
Csütörtök: szokásos ctg, minden ok. Utána anesztes ambulancia a császár miatt. Tömegnyomor, meleg, de legalább hely és (hozott) víz van. Rendes az altatóorvos, egyből mondja, hogy itt a neurológiai előzmények miatt biztos császár lesz, ráadásul spinál, amit "akartam" is. Akkora pozitív csalódás volt ez nekem, mármint nem az, hogy császár + spinál, hanem hogy BEMUTATKOZOTT! KEZETNYÚJTOTT nekem is és Lacinak is! ELMAGYARÁZOTT MINDENT! jó ez lehet, hogy csak nekem új, de mégis...
Utána a frissen mosott hajamba zselét nyomtak, hogy meg tudják eeg-zni az agyamat. Utána a fősulira rohantunk hátralékot fizetni, meg az esetleges hiányosságokat pótolni, utána anyósomékhoz, mert ők is calici-sek lettek, Bogi ugye még mindig náluk volt, tehát para volt, nehogy újra elkapja, így viszont Bogesz itthon van, tanulni nem nagyon tudok, mert Laci nem nagyon tud vele mit kezdeni, úgyhogy GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ.
Röviden tömören.
Kérdés?
Bocsi hogy untattalak titeket :)

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

De egyébként szép az élet!!!! :lol: :lol: :lol:

Képet! Képet! Képet! Sokat! Képet! KÉRÜNK!!!!

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:46-kor.
Vendég

Gabi, ez viccesnek hangzik tudom, de komoly: Fogalmam sincs mikor császároz meg a doki! 10-én csinálunk egy uh-t és ctg-t, és mivel nálam bizonytalan az utolsó mensi ideje, ezért még anno megállapodtunk, hogy a méret fog dönteni... De a babó nagy, ezért reménykedem, hogy a jövő héten születésnapja lesz :) :)
Spinál lesz, ami előzőleg is! Nekem "bejött".

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Ja, és úgy tűnik, Bogi egyáltalán nem gyógyult meg! :( Már másodszorra tette úgy tele a pelusát, hogy még a nyaka is olyan volt... :? :cry: :cry: :cry: Csak ennél rosszabb ne legyen...

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

sziasztok !!
Végre sikerült egy kicsit a géphez ülnöm.
Először is minden babázó anyukánknak kivánunk nagyon nagyon szép babás perceket és sok sok tejcit az babáknak! Olyan szépséges babaképek vannak nagyon irigykedem!Persze csak pozitívan!!!
Apukáknak is sok sok büszke percet!
KITARTÁST kivánok és sok türelmet a túlhordáshoz, bár magamról tudom hogy ez sajnos nagyon nagyon nehéz.
Sajnos nekünk a mult heti nekifutás ota csak tegnap óta van egy egy kis görcsölés, naponta járunk CTG,UH,Méhnyak vizsgálatra de a mi kis pocaklakónk jól érzi bent magat! :wink:
Hétfőn kell mennünk terheléses ctgre hacsaka babócánk addig nem akar előbújni!!!Én már nagyon benne lennnék!!! :oops:

Mindenki vigyázzon nagyon magára!!
Puszi Minenkinek

Mónika
Kép
pmonika

Jázmin: jajjjj, ezt még olvasni is rossz volt. A zsibbadás elmúlt? Az EEG jó lett? Szegény Bogi! Jobbulást mindenkinek!

Pmonika: neked is kitartást :D !

Zümis: most jó dolog fog jönni!
kreiszi

Pmonika, mi az a terheléses ctg???

Jázmin: pestiesen szólva NEM SEMMI!!! Jobbulást, jobbulást ezerrel nektek, és sok erőt az átvészeléshez!

Amy, a barátnőm spéci tejgyűjtő zacsit használt, nekem nagyon tetszett, nem tudom, honnan vette, de engem is érdekel a dolog, meg is kérdezem, és jövök az infóval, ha addig más nem teszi. :P

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Jesszus Jázmin!!! És még én nyavajgok itt a kis hülyeségeim miatt :oops: remélem gyorsan meggyógyultok! A terheléses ctg engem is érdekel, még nem hallottam róla. Gondolom ha nem spinál akkor altatás, ezt a kettőt szokták használni ugye? Az altatás után állítólag hamarabb talpra állnak az anyukák, de a spinál mellett meg láthatod már a műtőben a babát. A lényeg hogy gyógyulgassatok!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Anyatejgyűjtő zacskót a Patikákban lehet kapni. 10-es csomagokban van. :roll:
A Brendonban is lehet kapni csak ott húzósabb az ára... és ott 20 db-os csomagban van...

Kép

Kép

Kép
millye

Tündéri, Drága Kicsi Kisbabák! Mindannyian nagyon szépek vagytok! :) mi csak itten irígykedünk, meg várjuk h feloldják a khi látogatási tilalmakat :roll: mondjuk én igyexem nem parázni, mert attól nem lesz jobb, asszem ez az a szitu, amit képtelenek vagyunk visszatartani :) hiába is szorongatjuk a lábunkat!

Panna! Sajnálom, h ilyen hosszúra sikeredett, de a végén megkaptad a jutalmadat, ami csodaszép! Most már pedig minden jót kívánok nektek!

Elif! Sajnálom h a védőnőd ekkora baromságot írt be a könyvedbe, én biza nem tágítottam volna addig amíg ki nem javítja! Az enyém szépen beírta h nem dohányzom, ami mondjuk így is van, de előtte dohányoztam - és ezt meg is mondtam becsülettel!
Hozzáteszem nem értem milyen alapon cseszegetnek Téged (egyébként is alaptalanul), mikor nekem több eü-ben dolgozó ismerősöm is végig füstölte a várandósságát! Mindentől függetlenül, amíg az én (vagyis a MI orrunk) orrom alá nem füstül vki, úgy és annyiszor gyújt rá, amennyiszer szeretne! Senkit nem akarok sem megfékezni, sem leszoktatni stb. Ez mindenki magánügye. Magunkra igyekszem vigyázni.
Mosógép ügyben: ez fűtőszál gyanús, ha úgy érzed nincsenek rendesen kimosódva a ruhák :( én most elég mérges lennék egy ilyen szitutól. Hegyekben állnak a mosatlan ruháink, mert egy ideje folyamatosan csak a baba cuccait mosom, és nincs helyem teregetni, így a mienk mindig elmarad! De holnap végre megpróbálom utólérni magam a legszükségesebbekkel :roll:

Ó Jasmin! Annyira sajnálom a történteket! Olvasni is rossz volt, nem még átélni! Mielőbbi javulást kívánok az egész családodnak és persze neked is!

Napsütés? Én sajna nem tudom miről beszéltek lányok! Errefelé nem sütött a nap :( Pedig ide is jöhetett volna egy kis sugárka! Talán holnap!

Zümis! mosogatógép ügyet sajnálom, remélem mielőbb megoldódik! 16 napod van még hátra elviekben! Kérlek, ha teheted, ne parázz a tilalom miatt! Olyan hosszú idő még a 16 nap! Sok minden történhet! Próbáld meg inkább vmi nagyon kellemessel elterelni a gondolataidat és beszélj a babához is arról, h jó még neki odabent. Az előrevetített félelmek nagy része beigazolódik! Gondolj szépre, papás szülésre és h még bírjátok! És úgy is lesz! A drukkokat küldöm neked, h így legyen! (ha más nem, akkor a kh-i liftben rendeztek egy papás szülést :))

Amy! "Most is itt szuszog az ölemben Kisherceg....
Szép az élet..." Csodaszépet szóltál! Kipottyannak a könnyeim!!!!!!!

Mi ez a pelus dolog? Elmesélitek?

Zsuzsi! Remélem, nálad is hamar megoldódnak a szervízre váró dolgok! Gondolom az ilyen dolog elég bosszantó lehet az utolsó napokban :shock:

KépKép
hugic

Gyönyörűek a babák, lányok, ém is csak irígykedem itt! Várjuk a szüléstörténeteket, a sok-sok képet!!!!
Jasmin, olvasni is rossz, amit írtál! Remélem, Bogi is hamar túl lesz rajta! Gyors jobbulást!
Budabo, Neked is jobbulást!
Anyatejgyűjtő zacsit a patikában vettek nekem anno, 10es csomagot, de elég húzós az ára, szerintem is jobb beruházni aventes gyűjtőkbe, azok újra felhasználhatóak, később meg főzit is fagyasztottam bennük (illetve még most is).
Stelly már tuti babázik, Verus sem jelentkezett be még ma...Többiek? Mist, Edina, mik a hírek az ÁEK-ból???

Kép
Kép
abencze

hugic ne haragudj, tényleg félreértettelek, és pontosan amiatt a mondat miatt, amit te is sejtettél.
így már minden világos :)

jasmin jessszasz még olvasni is borzasztó volt, amin keresztülmentetek... :(
mihamarabbi gyógyulást az egész családnak!!!!

és persze nem utolsó sorban üdv a hazajövő friss anyukáknak! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

képzeljétek, elmondtam anyámnak, hogy látogatási tilalom van, és én bizony nem szülök, ha a férjem nem jöhet be vele, erre tudjátok mit mondot??
hát ezzel aztán jól felborítanám a programját, és különben is, mit gondolok én, egy ilyen tilalom legalább két hét (mintha én nem tudnám)...

hábazz... kell-e anyós ilyen anya mellett??? :?

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!

A babák gyönyörűek, gratulálok mindenkinek!

Az ÁEK-ből semmi jó hír, állítólag őrök állnak a kapuban, senki se mehet be. A kedélyállapotom hullámzó, hol bőgök, hol átgondolom az alternatív lehetőségeket. Nem akarok a férjem nélkül szülni!!!

Iricc, nekem is két hetet mondtak a telefonban, hát az nekünk biztosan nem fog menni, nektek viszont jó esélyetek van rá.

A többi kórházban mi a helyzet?

Bocs, most nem nagyon tudok senkire reagálni, elfoglalom magam a nyavalygásaimmal.

Kép
mist

Kezdek hajlani a tejes zacsi ellenében az aventes poharakra, valaki mondana tippet, hol vegyem meg?

Iricc, biztos Édesanyád is aggódik és ideges mostanság, ne haragudj rá az ilyen beszólásokért, és még véletlenül se kiállts anyósért helyette :D :wink: .

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

abencze: köszi, de most még rosszabb, a vérnyomás is megyeget fel mellé...

pmonika:
ma hiányoltalak :D . Kitartás neked is Kreiszinek is magamnak is...

Fel a fejjel mindenkinek.

Kép
budabo

Stelly, megy a drukk!!! Csak ügyesen. :)

A fiúk lent vannak a haverokkal, végre ide jutottam a géphez. :D
Én nagyon jól elvagyok, tele energiával. :lol: Csak ámulok és bámulok, h páran mikkel szenvedtek... :roll:

Lányok, a 40. hét után már túlhordásnak számít a terheség?
V mikortól? :oops:

Kép

Kép
gjéti

Mist, a vonszolós dolog nem jönne be? Csak nem hagynák, hogy te menj fel egyedül szülni, felcipeld a bőröndödet...
Vagy nem tudtok a körzeti dokitól valami igazolást szerezni, hogy be van oltva influenza ellen?

Stellyért egész nap drukkoltam, úgy várom már, hogy valami hírt kapjunk, remélem már vígan babázik.
verus is eltünt, lehet, hogy ő is?

Jázmin, szörnyű volt olvasni is, amit írtál.. remélem minden rendben lesz mostmár.

Zsufi, gyönyörű a babócád!
Megnéztem minden babás képet, és nekem is potyogtak a könnyeim, olyan szép minden baba, és olyan boldog minden anyuka! Az előbb azon gondolkodtam, hogy milyen furcsa, hogy ilyen szépen fejlett, gyönyörű babócák kerülnek ki a pocakból.. olyan kész kis emberkék.....
Olyan jó, hogy túl vagytok már rajta, mi meg még itt izgulunk, hogy mi fog történni és hogyan és mikor....

Hugic, írd már még lécci pü-ben a számodat... hogy meglegyen :)
Mist, lécci te is!

Zeti, ti meg azért nagyon ügyik vagytok.. mennyit íjesztegettek téged is, hogy szülni fogsz, aztán tessék, sszépen elértétek a kiírt időpontot.

Kreiszi, Budabó, sajnálom a vérnyomás problémákat.
Nekem szerencsére szépen visszaállt a 110-115-ös szintre.
Nem tudom mi volt az a hétvégi durva kilengés....

Értetek már annyira izgulok, már itt lenne ideje kibújni azoknak a kispockoknak.
Különben tényleg lehet benne valami, hogy azért sem indul, mert az ember nem áll még készen rá..
Én Szávával voltam így.. annyira élveztem, hogy a pocakomban lakik, tök jól voltam, semmi panasz, egyáltalán nem vártam, hogy kibújjon, imádtam, hogy együtt vagyunk....
Most sokkal terhesebb a terhességem, már iszonyat nagy a pocakom, majd megkérem az uramat, fotózza le, magam előtt tolom egy fél méterrel....
Úgy vagyok vele, hogy még a jövő héten maradjon, aztán mindent meg fogok tenni, hogy meginduljon a szülés..

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Gjéti, én úgy tudom, hogy orvosi értelemben, csak a befejezett 42. héttől számít túlhordásnak.
Persze a "népnyelv" már a 40. héten túl így emlegeti....
Az én dokim azt mondta, hogy ő 2 hetet szokott várni......
Azoknál a nőknél gyakori, hogy nem jön időben a baba, akiknek a ciklusa több 28 napnál.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Benéztem a márciusiakhoz...
Nemrég írta be Wicca, hogy Stelly babája Adrienn megérkezett 55 cm és 3750 gramm!!!!!
Gratulálunk neki!

Remélem Wicca nem haragszik meg, hogy áthoztam ide a hírt, de mi is annyira izgultunk Eszterért!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Elszállt amit írtam. :(

Jasmin: húha nem egyszerű story, kívánok én is mielőbbi gyógyulást a családnak!

Végre stelly hír! :D Csak ezért kapcsoltam be most a gépet.
Éljen, éljen, hatalmas Gratulációóóóó!!!! Sok-sok tejecskét és boldogságot!!!!

Szegény ő is jó sokáig vajúdott, de a végeredmény biztosan szépséges és édes. :)

Kép
Kép
elif

Hú de jó Stelly! Gratulálok az éteren keresztül és minden jót kívánok nektek! Remélem, mindannyian rendben vagytok! Formás baba!

Iricc. Akkor ezt is letudtuk :)
ööööö az én anyám pont ugyanilyen volt ma, csak mondta h mit képzelsz Te, eltart az 3 hétig is (mármint a tilalom), addig úgyis megszülsz. Mondtam neki, anya ha csak idegesíteni tudsz meg negatív gondolatokkal jönni, akkor inkább menj haza. Én igen is gyúrok arra, h a kh-ba ne kelljen 1edül lennem! :oops:

Andus! Tőlem biza megkérdezte a bizt őr h minek is jöttem. Felmutattam a pocakom, meg a vizeletmintát belépti díjnak :) de beengedte a páromat is, pedig neki se pocakja, se vizeletmintája nem volt. De 1000% h rámondta volna h a laborba jött, csak tőle nem kérdezett semmit :) Tényleg a doktor úr 2 hétig is vár a 40. betöltött hét után?????? azt azért nem szeretném!!!!!! hát ha úgy is alakulna vmit ki fogok harcolni. vagyis hétfőn azért beszélgetek vele erről. :oops:
Számot küldöm.

Most fejeztem be a melót... huhh lehúztam ma majd 8 órát, már alig látok valamit, de holnap be kell ezt a melót fejezni, mert nyakamon a szülés is meg az utazás kiállítás is :roll: holnap megint szép napom lesz. megyek el is teszem magam.

jó éjt mindenkinek. az utolsó órásoknak egy kis pihit a nagy menet előtt :)

KépKép
hugic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?