A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SziasztokKép
Bejelentkeztem végre a dokihoz hétfőn 11re vár visszem neki az eredményeket,majd meglátjuk mit mond.Kép
Mindenki vigyázzon magára KépKép
IldikóKép
ildikó_4

MóniKép
Gyógyszertárban recept nélkül kapható a bébiaszpirin. Így is kell kérni. Ez tulajdonképpen a rendes aszpirin, csak kisebb kiszerelésben.
Sajnos a Closty nekem is levékonyította a nyh-át, de nem ennyire mint Neked. Nekem ilyenkor 8mm körül volt. Van akinek vastagítja, van akinek vékonyítja.

SziszusKép
Nem lehet 1-2 nappal hamarabb menni UH-ra ? Még nem is tudják, hogy fogsz rá reagálni, és ha hamarabb érik a tüsző ? Meg is repesztik majd szurival ?

Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
UH-zott is a dokid ? Miből mondta, hogy nincs peteérésed ? Abból, hogy 35 napos volt a ciklusod, még nem következik automatikusan. A vérvétel második fele nélkül nem lehet megmondani. Lehet, hogy csak feltételezés. De ne izgulj, mert gyógyszerrel tudnak ovulációs ciklust csinálni Neked, de ahhoz kell a teljes hormoneredmény. Mivel spontán már többször voltál terhes, tuti van segítség.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Moni!Kép
En is mindig ugy voltam,hogy a 10.-ik napi uh-rol sirogorccsel mentem haza,mert nem volt tuszocskem,aztan a 14.-re megoldodott...Kitartas!!!NEm feladni az elso honap utan!

Sziszus!Kép
Az eppen eleg lesz.Bromot meg Clostit kapsz Te is,jol emlekszem? Nalad biztos nagyon hatasos lesz,neked anelkul is ment. Ciklus vegen kapsz Utrot vagy Duphastonet?
szoszi
szoszi

Cat, csak a 14. napot beszéltük meg, repesztésről meg szó sem volt ... ezt is elég nehezen vállaltam be. De türelmem sincs várni, és a tragédiák nem tesznek igazán jót az ember lelkének, ezt a doki is tudja, úgyhogy megpróbálok hinni neki, és Orsinak Kép hogy karácsonyra lesz babánk Kép itt a kezemben.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

+Szöszi+ Kép azt szedek, de arról még nem beszéltünk mi lesz ciklus végén.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Esztyx Kép
Nekem kb. a megtermékenyülés időpontjától a mensis nem megjövetelének időpontjáig mensis görcseim voltak és úgy éreztem alul kiszakad a hasam. A tipikus fél percenként futok megnézni, hogy van-e már vérzés esete volt.
Most baba volt a dologban, de sajnos előtte már többször volt hasonló érzésem, meg hányinger meg minden és mégsem jött össze. Sajnos képes az ember pszihésen is ilyen tüneteket produkálni, plusz valami felfázás is jól rásegíthet a poci fájáshoz, de nagyon jól csinálod, csak pozitívan!
Hajrá-hajrá!

SziszusKép
Hát nem egyformán gondolják az emberek az örökbefogadást sem (ahogy szerencsére sokmindenben különböző vélemények vannak). Nekünk a nulla teherbeesési lehetőség mellett, nem is volt kérdéses, mert babá(ka)t mindenképp szeretnénk. A történetedet ismerve, én úgy gondolom, neked nincs is szükséged ilyesmire. Bocs, hogy ezt kérdezem, így "ismeretlenül" és nem akarlak megbántani, meg tudom, hogy ez a legnehezebb, és biztos vagyok benne, hogy egy kis pocok lenne gyógyír a sebeitekre, de mégis, nem lehet, hogy pihenésre, regenerálódásra, felépülésre lenne szüksége a szervezetednek?
Hiszen minden jól működött nálad korábban.
Bár számos ellenpélda van rá, de azt mondják az okosok, hogy egy kihordott terhesség után minimum 9 hónap "szünetnek" el kellene telni, az új terhességig.
Bocs, ha úgy érzed beleavatkozom, de hidd el, nagyon-nagyon-nagyon szurkolok nektek és félek, nehogy "csak" amiatt, mert nem vártok ki egy picit, mindenféle mesterséges beavatkozást végeznek rajtad, holott jól működ/ne a szervezeted.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

R.Edit, dehogy bántottál megKép végiggondoltuk mi is százszor ezerszer, százezerszer. Kilenc hónapja szültem. Igazából semmilyen komoly beavatkozás nincs, csak ami a vizsgálatok alapján indokolt. Pszichésen pedig messze még a felépülés, hisz jelenleg az egyik legnagyobb probléma, hogy az unokahugaim hogyan jutnak túl a nehézségeken, és ez biztos hogy nem hónapok kérdése. Beszéltünk az orvossal, pontosan ismeri a helyzetünket és ajánlotta mit tehetünk, azt mondta más esetben ő is azt mondanák pihenjünk és várjunk.
Szóval most várunk, várjuk a karácsonyt Kép

Szilvi

Bár a csodák nem velünk történnek...

Sz.

KépKép
sziszus

Cat,Köszi a választ.

Nem csinált a doki UH-t. Szerintem ez csak megérzés nála. Sajnos ma telefonáltam és még mindig nincs meg az eredmény, pedig már 2 hete vették le. Tegnap azt hittem, hogy meg fog jönni, de nem jött meg. Egy ici-pici barnázás volt, de szinte alig. Az asszintens azt mondta, hogy ez annak a jele, hogy meg fog jönni és ez azt jelenti, hogy a progi szint alacsony.

Ma reggel megmértem a hőmet a 35. napon (tegnap elszámoltam) és 37.1 volt. Akkor ha nincs peteérés, akkor nem lehetne ennyi a hő, nem? Akkor marad a progi szint alacsonysága! De szerinted, attól így felborul a ciklus? Nekem mindig pontos volt többé-kevésbé.

Esetleg reménykedhetek abban, hogy a teszt még mutatotta ki a babót ?

Most már nem értek semmit!
virag08

Annyira édesek vagytok!!
Olyan jó érzés, hogy itt mindenk ugyanúgy
egy jót akar és ezért mindenki szurkol a
másiknak...
ma is folytatódott a hasfájásom, sőt hányingerem
is volt...Kép, soha nem gondoltam, hogy így fogok
örülni egyszer ezeknek az amúgy nem kellemes
dolgoknak!
Szóval, lehet ,hogy nem baba...
meglátjuk, remélem!
Még egy hét és kiderül!Kép
Jajajjaj!HOLNAP a PÉNTEKI TESZTELŐKNEK
EZER DRUUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!
Eszti
esztyx

VirágKép
Ilyen hővel tuti ovulációs ciklusod van! Az viszont lehet, hogy alacsony a progeszteronszint. De pont ilyenkor hamarabb meg szokott jönni, legalább is nálam.
Az elhúzódó ciklus bármi lehet. Lehet egy nem megmaradt terhesség isKépKép De lehet stressztől, más betegségektől is, cisztától. Jó lenne egy UH vizsgálat is.

EsztyxKép
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologbanKépKép

SziszusKép
Ha a dokid ismeri a lelki hátteret is, akkor bízd rá magad. Mennyi volt a prolaktinod ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép, fogalmam sincs hogy az a micsodám mennyi volt Kép de otthon megnézem.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Edit!

Köszönöm!
Nézd: Kép
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!
Virág
Az nem lehet, hogy babát vársz?
Esztyx
Megy a drukk!!!XXX
Móni
Én is szedtem baby aspirint. Ezt gyerekeknek írják mert ez Aspirin 100 nem 500.
A holnapi tesztelőknek nagyon sok kellemes "meglepetést"!!!Kép
Sziasztok
vizkrisz

Sziasztok!

Hát azt hiszem csak akkor leszek okosabb, ha megjön az a 2. hormoneredmény. Sajnos abban nem bízom, hogy babás vagyok, mert 34. nap reggel csináltam tesztet és negatív lett.

Ahhoz nagy csoda kellene, hogy a teszt is tévedett. :-((
virag08

Estyx, Kriszta!

Már én is izgulok, csak nem érzek semmit, az a baj...

Békáné, te hogy vagy?
Orsi kiesettKép a holnapi tesztelősök sorábólKép
Dóri, veled mi ujsag?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lányok Kép
Aztán azonnal kérjük a holnapi jelentést. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo Kép
én sem érzek semmit, pedig van egy lórugásnyi HCG a véremben. Ne aggódj, ha nincsenek tüneteid!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nahallod. Ha pozitiv, meg itthonrol irok hajnalban!!!!!!

Kosz a biztatast, de most annyira nem vagyok ugy "besózva", mint a multkor. Nagyot koppantam, tanultam...Kemeny az élet...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok lányok!
56 napos volt az egyébként normálra beállt ciklusom.PCO-m van, 2002.novemberben műtöttek, felbarázdálták a petefészkeimet.Azóta jön meg rendesen.Szerintetek lehet, hogy az egyik petefészkem már visszaheggesedett?Járok rendszeresen orvoshoz,meddőség kezelő centrumba, de még csak a vizsgálatoknál tartunk.Jobban mondva most akar a dokim HSG-t, aztán lapart megint, hogy most kis éket vágjanak.Ezért is harcolnom kell, hogy egybe csinálják meg.Nem értem mi értelme külön csinálni????
Szóval, szerintetek lehet, hogy ezért húzódott el így a mensim?Terhes biztos nem voltam, mert 3*teszteltem.
Cat, óriási gratula neked, nagyon szorítottam.Sokat olvasgatlak titeket, és sírtam örömömben, amikor elolvastalak.....Te hova jártál?
Orsi, szint úgy, neked is nagyon örülök.Nagyon ritkán írok nektek, Ilduci néven, de mostanában sűrűn nézelődök errefelé, és nagyon örültem neked is!

Nem tudok belépni az Ilduci néven, mert vagyok olyan süsü, hogy elfelejtettem a jelszavamat.
:-)))

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Tesztelők jelentkezzetek végre!KépNagyon drukkolok nektek!
Csutka
csutka

Én nem bírtam ki jövő hétig és teszteltem
már ma...KépKép
sajna, mert úgy legalább a hétvégén
reménykedhettem volna...
Egy totttál negatív teszten vagyok túl,
no meg fél óra síráson!Kép(
ANnyira szerettem volna...és a kedvesem
ő is, annyira édes,és úgy vágyik rá,
tudom, és még mielőtt teszteltem volna,
úgy ment el, hogy sziasztok-mármint mi
a baba meg énKép KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
no,pusza, a többieknek sok sikert!Kép
eszti
esztyx

Lányok!

Sajnos ehavi álmaink is szertefoszlottak...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Egyetlen vastag csík Kép Lelombozódtam most nagyon.
Jövő héten elmegyek a dokihoz, beszéltem vele.

Pedig már nagyon kezdtem reménykedni, mert képzeljétek a hasam (nem tudom másként mondani) fel van püffedve és mintha a melleim is érzékenyebbek lennének. De lehet hogy csak pszihésen képzelem be megint. A teszt ugyanis egyértelműen negatív volt ma reggel. Kép

Dóri
dorci

SziasztoK!
Szertnék kérdezni, bár lehet,
hogy rosszult teszem, Már így is elég hipohondernek érzem magam.
Szóval azt szertném megtudni, hogy tudja-e valaki, hogy mik a tünetei a closti melletti cisztásodásnak?
Én most vagyok a harmadik Clostis ciklusban. Kedden volt peteérésem,
meg szerdán PCT tesztem, amin kiderült, hogy kinyiffantom az összes matyit(hát
ilyen az élet!).(Ezt már ugyan leírtam, csak gondoltam összefoglalom) A gondom sok minden a dokimmal, de most az is
foglakoztat, hogy sosem nézett még meg UH-val.
Szóval és már tegnap is de ma reggel csak igazán, annyira fáj a hasam,
mint ha valami nagyon nem lenne rendbe. Meg hányingerem is van.
Szóval, ha nem tudnám, hogy kinyirtam mindenkit, azt hinném, hogy
terhes vagyok. És most aggódok, vagy mi, hogy nehogy valami ciszta
vagy ilyesmi legyen.
Az orvosommal kicsit összekülönböztünk szerdán, így most nem nagyon
tudom felhívni, vagyis ha így folytatódik kénytelen leszek.
Hát ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan panaszkodtam. VAlaki válaszoljon!
Köszönöm Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

DóriKép
KépKépKépKép

EsztyxKép
KépKépKépKép

IlduciKép
Én azt olvastam, hogy a PCO-soknak vissza hegesedik egy idő után a petefészkük, és megint be kell irdalni. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet akkor közben az átjárhatóságot is megnézni, miért akarnak külön kínozni ?
Én a bmc-ben lombikoltam, és ott lettem sikeres.KépKép Egyébként a lombikok a PCO-sok között nagyon nagy sikeraránnyal kecsegtetnek.Kép Nem akartok belevágni ? Megúsznád a műtétet, és tuti a siker.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Kép

Pedig azt hittem ma sok pozitív tesztre ébredünk Kép Kép Kép

CatKép, megnéztem: 27,24ng/ml.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

RékacsKép
A túlstimulálásnak hasfájás, hányinger, súlyosabb esetben hányás lehet a tünete. Amikor ciszta alakul ki a petefészekben, az sokáig tud tünetmentes lenni, csak kitolja a mensi idejét, mert folyamatosan termeli az ösztrogént, és nem engedi leesni a hormonszintet. Súlyosabb esetben azonban hasfájást okoz. Ha cisztád lenne, az az UH-n látszott volna, és nem érett volna domináns tüsződ. Ez esetleg túlstimulálás lehet. Igyál sok-sok folyadékot, és egyél fehérjét (túrót, joghurtot, kefírt). Ha rosszabbodik, akkor menj el dokihoz, mert infúzióval átmossák a szervezetet. Hány tüsződ volt a clostytól ? Ha csak 1 akkor nem hiszem, hogy túlstimulált a gyogyi. Mennyit szedsz belőle ? Mennyi volt az FSH-d és az Estradiolod ?

Cat

Cat
Kép
cateye

SziszusKép
Így tényleg karácsonyra babád lesz!!!KépKép Ez nagyon picit magas csak, 24ng/ml a felső határa. A Bromo szépen lehozza majd.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Hát épp az a bajom,hogy nem volt Uh. Sőt a többi kérdésedre sem tudok feleni, mert azt sem nézte meg. Ha, most azt írnád, hogy váltsak dokit, akkor, beelőzlek: Erazmuszhoz járok és ő nem nézi, mint tudjátok.
Amúgy tudom, hogy Te BMC-s vagy, de nekem a Kaálit javasolta( ha lehet így fogalmazni, mert szerinte ugysem sikerül az inszem). Te miért a BMC-t választottad és ki az orvosod? És mi van, ha mind a két helyre elmegyek és csak utána döntök?
Amúgy, most azzal nyugtattam meg magam, hogy épp leválik a pete és azt érzem. Na, milyen kis taoista vagyok?
Amúgy köszi a választ!
Szia
Sziasztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!
Most nem teljesen értem: Mindenkinek neg. a teszt, de senkinek nem jött meg? Hát, hiszen akkor még minden lehet, nem?
Nehogy már a teszt mondja meg, van-e baba!
Hányszor előfordult már, hogy neg. teszt után pár nappal poz. lett!!!
Nem szabad szomorkodni..... Kép Kép Kép
Anna

Én egybként semmit nem érzek, szerintem nincs is semmi. Bár mostanában nem is foglalkozom vele annyit. Valahogy a múltkori "kudarcos inszem." után nem bízom benne.
Egyébként is tavasz van, jön a hétvége meg a nyár, úgyhogy le van sz...va minden.
Tegnap egész délután kertészkedtem a párommal. Jól esett jó nagyokat belemetszeni a szőlővesszőkbe.
Na, hajrá!
A

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!

Ugye, aki babásan mensizik, annak azért nem olyan mennyiségben van meg, mint általában?

Henci
henci

Hat, Anna, lehet vegulis, hogy meg van valami, de nem tudom.

Nekem mindig kesik, tehat ez meg most nem jelent semmit, de ha nem jon meg meg par napig, akkor azert tesztelek egy ujat...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Cat Kép felveszlek a "karácsonytjósolók" közé Kép

Anna, és a többiek Kép én semmit nem éreztem egyik terhességemnél sem az elején, szóval lehet olyan, hogy, nincsenek tünetek Kép a legbiztosabb negatív ha megjön, vagy az UHn nincs ott Kép

Szilvi.

Sz.

KépKép
sziszus

RékacsKép
Én a Schöpf Méreiben inszemeztem, mert szeretett dokim ott van. Mindent egy rendelőben csinál, mindig van nála vérvétel és UH is. De Ő a bmc-ben is lombikozik, így egyenes út vezetett nekem oda. Most megint a Schöpfbe járok, és nála is fogok szülni. A BMC-t nagyon nem bántam meg, profi gárda van ott, és rendezettség. De a Kaáliról is sok jót hallok, és dícsérik az orvosokat. Itt kevésbé van szigorúság, kicsit lazább. Például nincs a stimu alatt ösztrogénszint mérés, csak UH. Van akinek ez nem jó, mert a stimu alatt is kell a gyógyszerezést módosítani a vérvétel alapján (VirágKép, Én)
Inszemet egyáltalán nem akartok csinálni ? Nem próbáltok meg 1-2-t ?
Én helytelenítem, hogy E. nem UH-z. E nélkül nem lehet meddőségi kezelést végezni. Orvost kellene váltanod!

Cat

Cat
Kép
cateye

Rékacs Kép
Írtam magánban neked.

Alena
alena

Cat!
De szernénk inszemet, mert gondolom az a menet, épp azért küldött a Kaáliba. de nem érettt vele egyett, mert azt mondta, ha fél évig gumival szertkeznénk, akkor LEHET, hogy megszünne az ellenanyag termelés. Én meg 30 éves vagyok a párom meg 37 szerintem olyan nagyon nem érünk rá. Pláne, hogy egy ideje elvagyunk már ezzel. Amúgy a párom tök aranyos volt, azt mondta majd Ő megcsinálja az inszemet. Mert ha csak az kell hogy ne menjen a hüvelybe semmi akadálya ő feljuttatja feljebb is.
Az orvosváltással meg úgy vagyok, hogy én egy igazi nőgyógyászszédelgő vagyok. Pedig mindig azt mondják, hogy bizz meg az orvosodban. Én meg mindig meg is próbálom, aztán ez lesz.

Alena
Hát még élsz. Köszi a levelt, még nemjött meg, de így is örülök, hogy írtál. és mi van veletek?

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Kép Lányok Kép nem ilyen híreket szerettem volna olvasni... pedig annyira drukkoltam!!! Kép

Rékacs Kép
szerintem semmi értelme fél évet várni arra, hogy "lehet". Vágjatok bele az inszemekbe. (és ne legyél hipochonder Kép mert az nem egészséges)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok!

Rekacs: en is irtam neked mailtKép

Tezstelok: a multkor mar irtam Catnek egy masik topikban, hogy en a mostani pocaklakonal ket tezstet csinaltam, mindketto tok halvany volt, aztan uh-n kiderult, hogy a lako mar 7 hetes! Szal a tezstek egy kalap kakit nem ernek neha, nem elkeseredni addig, amig meg nem jon. Es ne teszteljetek koran, miert idegesititek magatokat?

orsoly.belepofaz.hu
orsoly

Szuper ez a sok levél, nagyon szépen köszönöm,tisztára tartjátok a kis lelkemet.
Alena a tiedet megkaptam!
Alena, Cat!
Légyszi írjátok meg az orvosotok elérhetőségét, mert szivem szerint már ma mennék, hogy valaki uh-zon meg, hogy megnyugodhassak, hogy nincs cisztám. És akkor nem lebegne a fejem fölött, mint egy bárd, hogy fel kell hivnom E.-t.
Köszönöm!
Rékacs
ja, Orsoly a Te leveled még nem jött meg, de köszi

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szia Cat!
Lehet, hogy egy dokihoz járunk!!!
Ez bíztató jel...Kép
Én is a Schöpf Méreibe járok.
Ma megyek 10. napi UH-ra, és a 3. napi vérvétel eredményekért.
Este még írok, hogy mit mondott a doki.
Szió: Babóca
babóca

orsoly!

Koszi a biztatast, talan meg van remeny, majd meglatjuk. Irok azonnal ha van valami.
En azert nem teszteltem annyira koran, mert ma vagyok 17 nappal az inszem utan!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Orsoly!
megkaptam a mailodat. Köszi!
Nagyon szertnék orvost váltani, várom Cat vagy Alena válaszát!
Tényleg segítettetek, már tök jó kedvem van és valami fénylik ott a végén, talán!KépKépKép
KépKépKép
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Nahát, ez nem igaz!Kép Miért ilyen igazságtalan az élet? Annyira jó lett volna legalább 2 babás hí mára! DE NEM ADJUK FEL KÜZDÜNK TOVÁBB!IGAZ?Kép

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét, remélem a következő ciklusaink meghozzák végre a boldogságot!Kép

Puszi
Csutka
csutka

RékacsKép
Mail ment.

BabócaKép
Nem biztos, hogy 1 dokihoz járunk, mert az enyém ma a bmc-ben rendel.Kép De ha a másikhoz jársz, az is nagyon jó. Írjál, ha megvannak az eredmények.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok

Meg tudjátok nekem mondani, hogy ha esetleg alacsony a progeszteron szint, akkor milyen gyogyit szoktak álatalában felírni és azt mikor kell elkezdeni?

Egyébként ma vagyok 37. napon és még mindig nem jött meg, csak egy minimális barnázás van. Már tiszta ideg vagyok, a 2. hormoneredményem valószínű hétfőn lesz meg.

Virág
virag08

VirágKép
Ha alacsony a progi szint, akkor a ciklus első felét stimulálják, tüszőérlelő gyogyival a ciklus 3. napjától, és a ciklus 2. felében Utrogestan vagy Duphaston progeszteron származékokkal segítik a sárgatest munkáját.Kép

Nem lehet, hogy cisztád van esetleg ? UH kellene!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztók

A tesztem negatív lett.KépKépKép Úgyhogy belevágok a harmadikba is. Hát ennyit a tavaszi pozítiv eredményekről. Nagyon sajnálom, hogy a 19. tesztelés elég soknak nem sikerült. Továbbra is küzdjünk tovább 'egyszer' csak összejön már a kisbaba...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Lányok!
Szeretnék beállni a negatív tesztesek sorába. Ez, nem a MI hónapunk, na de majd a következő!! Újult erővel drukkoljunk egymásnak.Én belőletek merítek erőt, nagyon sok hasonlóságot vélek felfedezni a tüneteinket illetően (Esztyx,Dóri, Rékacs).
Kitartás, szívből kívánom, hogy ezentúl sokcsíkos teszteket gyártsunk!
Krisztina
kriszpy

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Sajnos elég régen próbálkozunk már de sajnos eddig nem volt eredmény.2 évvel ezelőtt 8 hetesesn vesztettem el a babát. Azóta nagyon sok orvosnál voltam de csak most jutottam el oda, hogy valóban úgy érzem megtaláltam az "igazit". Kép
A lényeg, hogy kiderült nagyon alacsony a progeszteron szintem.Ebben a hónapban kezdtem el a Clostit szedni és a 13. napon volt kettő 19mm-es tüszőm.Ekkor kaptam egy Choragon injekcióit is. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ez elég a sárgatest növelésére, fenntartására vagy kelllene még mást gyógyszert is szedni? Ma vagyok a 18.napon.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Terka
terka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?