A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!

Túl vagyok a tegnapi napon, borzasztó volt. :evil: Ráadásul, estére a fejem is megfájdult. Gondoltam, hogy nincs gond, majd kialszom. 10-kor már ágyban is voltam, azonban, 11-kor arra ébredtem, hogy hullámokban rám tör a hányinger. Nem részletezem, de kétszer is voltam az éjszaka, és még a hasam is ment egy kicsit. Így reggelre nem voltam túl fitt, de szerencsére jobban lettem. :)
Remélem, hogy ennyi volt az egész, és nem valami vírust kaptam meg!

Micsoda politizálás folyt itt tegnap, lányok! :)
Tudjátok, én félév múlva amúgy is visszajövök dolgozni, úgy hogy ehhez a témához nincs "jogosultságom" hozzászólni.
Azzal azonban nem értek egyet, hogy 1 éves kor előtt nem lehet másra hagyni a gyereket, csak az anyukára. Szerető apuka és nagymama is van ám a világon! :)

Túl vagyok a mai csontkovács kezelésemen, eddig nincs javulás sajnos. :(

Zsu!
A Jánosban van valami szülésfelkészítő? Vagy mondanak valamit, ha bemegyünk a szülészetre?

Megyek ebédelni, mert már éhes vagyok (mivel tegnap este minden kiment a gyomromból).

Jó étvágyat annak, akinél ez aktuális!

Kép
gesztenye74

gabka, gesztenye jobbulást!
Vigyázzatok magatokra lányok!
Ez a kórság úgylátom döntöget lassan mindenkit!

KÉPZELJÉTEK A BARÁTNŐM A SZÜLŐSZOBÁM VAN! Pontos a bébi mint az óramű... mára volt kiírva!!! Nagyon izgulok értük... majd jövök csak.... ezt meg kellett osztanom! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Politikai kérdésekben nem igazán szeretnék állást foglalni, csak annyit, h sajnos sztem sosem tudhatjuk igazán, h mi zajlik a háttérben. Melyik hír, intézkedés mögött mi áll valójában. Túl kevés infonk van, és sajnos így dönteni is nagyon nehéz. Ezt párttól függetlenül gondolom. Mi mindig megyünk szavazni, és én mindig uarra, de nagy félelmem, h a döntésem nem elég átgondolt és nem az én hibámból! :roll: De azt gondolom, h aki nem megy el szavazni, annak nincs joga véleményt nyilvánítani sem....ezért inkább szavazok! :oops: :roll:

Testvérfellépő ügyben nem lettem sokkal okosabb, Kikocska neked köszi!

Sziszike, elmentél végül a dokihoz?! Vannak még fájások?
Nekem nem igazán voltak jóslóim, nem tudom, h milyen is az, de látom, van aki képben van!

Kisszilva sajnálom, h ilyen gondjaid vannak az aranyérrel, semmi esély a műtét elkerülésére? :roll: Persze, lehet, h jobb túlesni majd rajta, h ne zavarjon!

Mó, vettél végül tesztcsíkot? Remélem csak átmeneti volt a magas vérnyomi, és nem lesz semmi gond!
Be kell feküdnöd a kórházba hetekkel korábban vagy maradhatsz otthon?

Tasin, nagyon édik a babacuccok! :wink: Sztem az a legjobb, ha megpróbálsz mindenfélét beszerezni, akkor nem érhet meglepetés!
Hazavinni miben tervezed Mirellát?

Gabka, jobbulást és hívd ki a dokit, ha teheted, h megnézzen ő is!

Gesztenye, „régebben” keddenként volt 5-től. Héber Judit szülésznő tartotta (eleinte a könyvtárban a szülészeti épületben, később a büfénél fönt).
Sztem hívd fel a kórházat, h most hogy van, most nem néztem utána.

Bogi, drukk a barátnődnek!

Anyumnál vagyunk és mindjárt lemerül a gép……ha már nem jönnék ma, mindenkinek szép, napos 7végét!!!!
Mi lehet, h kimegyünk az állatkertbe és megnézzük Apa nevelt lányát, Tücsköt a vizilovat! :D

Zsu
svs

Sziasztok Lányok!

Sziszike remélem tegnap éjjel már nem jelentkeztek fájások/keményedések! Ugye nem vársz a dokival, és legalább megnézeted magad, igy te is megnyugodnál! Ugye nem erőltetted meg magad aznap? gondolok rád/Rátok!

Dharma, Ettike nem irigyellek benneteket a fogdokis élmények miatt! Én is be voltam tojva a fogorvostól, szagoktól, hangoktól, de volt egy körzetis fogdoki, aki egyszerűen tökéletes volt, és már a fogidegelésre, gyökérkezelésre is mentem, tök nyugodtan! szóval kifogtam egy jót, erre most voltam megint, és már nincs ott, van egy új, de ő most nem talált semmit. szoritok, hogy ne fájjon, bár, ahogy tudod, hogy kellene menni, valahogy mindig egyszeribe elmúlik a fogfájás! (nálam legalábbis igy szokott lenni)

Dharma ne erőltesd meg magad, bár biztos ilyenkor tele vagy energiával, és alig várod, hogy kész legyen a kisszoba! kiváncsi vagyok, milyen lesz majd, ha elkészültök! és a virusból remélem meggyógyultál!

Kocska nagyon csini vagy! szerintem kismamiként jobban nézel ki! boldogabban csillogsz! szép a szoba is! és remélem nálad is beválik a haspánt! ez tényleg pont ugyanolyan mint az enyém!

Zsu dobsz majd képet a kiságyról meg Barnus kis lakhelyéről? :D tök jó, hogy mindenkinél már alakulnak a szobák! :D

a gyes/gyedes dolog elég elszomoritó, viszont Cattel is egyetértek, hogy valahonnan mindenképp vissza kell venni, és ez az ország bizonyos részének nem fog tetszeni. tegnap láttunk egy 11hónapos kisfiút a brendonban, és arra gondoltam, hogy kb ekkora lesz, mikor bölcsibe kell vinnem, és még milyen pici volt, szóval elég nehéz helyzet lesz, de MUSZÁJ. És mikor au-pair voltam, a picikkel voltam, este meg anya hazaért, és azoknak az óráknak hihetetlenül tudtak örülni, mikor a kicsikkel lehettek a munka után! És bizony nem tudom az én lakáshitelem is hogy fog alakulni, de már arra is felkészültem, hogy ha megugrik, és nem tudjuk majd fizetni, akkor költözünk, és kész.

Tisa irtó jól összeirtad a lényeget!! szerintem a jövö héten (ha megint nem teltházasak lesznek a szülőszobák), biztos meg tudjátok majd nézni őket. Minket is körbevezettek, és még közben is fel lehetett tenni kérdéseket.

Tasin jobbulást, és még egyszer nagy gratula a szakdolgozathoz! hihetetlenül ügyes vagy! én tegnap voltam a mérlegképesen, jövö héten kezdik a jogot hallgatni, igy arra beülhetek, márc végén lesz a vizsga, arra is beférek, utána meg megint kérhetek halasztást. szóval nagyon rendesek voltak, és remélem ha a vizsgán meglátják a pocakomat, mivel szóbeli, talán kicsit engedékenyebbek lesznek! :D és nagyon édik a rucik!!! én is tegnap néztem nagyon szép kislányos cuccokat!

Gesztenye, Gabka gyógyuljatok meg! pihizzetek jó sokat!

Rólam: tegnap voltunk a mávban az uh-on, hát ott ezek voltak az eredmények:
BPD 80mm
THQ 79mm
FL 57mm
átlagos mennyiségű magzatviz

utána este voltunk 4D-n a kleopátrában, és ezek jöttek ki:
CGA
BPD 7,94 29w6d
OFD 10,38 32w3d
HC 29,86 30w4d
FL 5,62 30w1d
AC 28,08 35w3d
EFW 1762g
egy magzat. kpf. épnek látszo koponya és gerinc. telodo gyomor és holyag. jo fhr. átlagosnál több magzatviz. plac a mellső falon. a mnszut jelenlegi állása szerint durva fejl rendell nem látható.

mensi szerint 28+6voltam, de a gép 31+5-öt dobott ki, és a szülési dátumra április 24helyett, április4-et adott.

a nő azt mondta, hogy nagyon nagy, igyak kevesebbet, igy a magzatviz is kevesebb lesz, és hogy minimalizáljam a szénhidrátot.

amúgy egy gyönyörűséges kisbabát láttunk, teljesen elfelejtettem az összes rossz dolgot, amik mostanában történtek! husika lesz, de inkább az legyen, mint véznaság! és a szonográfusnő szerint rám hasonlit! :D :D :D és kis kopaszka lesz! fantasztikus volt!
Kép

Kép

Kép

Kép

még a szemét is kinyitotta! :D

Gabka a turiról eszembe jutott! tegnap találtunk egy jó helyet, pestieknek mondom, a minimanónál van, le kell menni egy kis 'pincébe', de brendonos ágyneműt vettem, kompletten, (paplan,párna,baldachin,baldachinvas,pelenkatartó,ágyracsatolható kis pakolórész) tök új, és 8000mindenestül!!! aki bevitte kislányt várt, de fiút kaptak, igy a rózsaszin kismacisat nem használják :D nagyon örültem!!!

babakocsi: úgy döntöttünk peg perego unonk lesz! valaki még irta, Gizu te voltál, vagy más? de megnéztük, fektethető, tolható két irányból, szerintem a kerekek elég stabilak, jó nagy a bevásárlórésze, és könnyű is, 11,6kg (ok, aránylag) de igy nem kell mózes meg hordozó (amúgy sincs kocsink) és 86ezerből ki is jönnénk. ugye erről jókat irtatok?? végülis peg perego...

na befejezem!

Kép
tünemény

ja csak annyi még, hogy szerintetek a méretek milyenek?? én mondjuk annak nagyon örültem, mikor a szonográfus megnézte, és mondta, hogy hidrocephallus (vizfejűség) ami anyukámnak volt, nem látható a babán! ez nekem már jó hir!
viszont a méretek...

Kép
tünemény

Tünemény!

Nagyon aranyos Luca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazi "Kistünemény"!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tök jó áron vetted a cuccokat!! :lol:

szerintem jók a méretek, de majd biztos írnak nem régi tapasztalatú anyukák is!

a betegeknek jobbulást!!!
Nem semmi hogy mindenkit lever a betegség... :shock: :shock:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Tünemény!
Gyönyörű a kislányod. Itt folynak a könnyeim :-) Nagyon szép.....
A méretei nem kicsik, de úgy is úgy fejlődik ahogy ő akar nem fogod tudni kisebbé tenni ha ő nagy akar lenni :-) Ne aggodj. Esetleg ha mész dokihoz rákérdezhetsz hogy ő mit gondol a méreteiről. Szabad megkérdezni hogy mennyit fizettél a kleoban? Én jövő héten szeretnék bejelentkezni....

Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm hogy aggodtok értem én is magamért :-S Görcsöm azóta nem volt. Dokit nem tudom elérni valszeg konfin van.... Ha újra jön akkor bemegyek a klinkára és megvizsgáltatom magam....

Kikocs!
Az a baj, hogy tudom nem jósló volt, mert fájt. görcsölt mint mensinél. Pont úgy fájt mit mior kolinál beindultak a fájások..... :-(

Írtátok a magzatvízes dolgot. Érdekes. Bár bent feküdtem a kórházban és éjjel ment el, de onnantól kezdve rohangásztam. Ki kellet mennem ctg-re aztán jött az ügyeletes nődoki még a székbe is felmászatott.... aztán le kellett mennem a szülőszobára. Senki nem kapkodot és nem mondt, hogy feküdjek. Mondjuk nekem miután elment a vízem még 1,5 órán át semmi fájás semmi nem volt. A szülés végén kiderült a gyerek nyakán volt a zsinor 3x. lehet ezért? Ez nekik nem jutott eszükbe? Na mindegy. Egyébként nekem azt mondta a doki és a szülésznő is. Ha elmegy a víz tényleg menni kell a korházba, de nem mentővel..... Akkor viszont ha a víznek színe van zöld és büdös na akkor mentő, mert a baba belakakilt és akkor gyorsan ki kell jönnie,.... Na én így tudom....

Tasin!
Olyan szépek a rucik. azért fáj a szívem egy kicsit a lány rugikért.....

Gebka, Gesztenye!
Jobbulást. Igyatok nehogy kiszáradjatok.

Zsu!
Akartam írni, hogy az elefániban is van fellépő és olcsobb volt. mi is veszünk.Ott pont egy cam combyra volt feltéve úgy hogy alatta volt a sportrész és simán elfért a gyerek. az egybe karos kocsinál meg szerintem ahogy a képen láttod úgy állhat fel...

Tünemény!
Babakocsi szeritnem rendben van. Főleg hogy tényleg nincs szükségetek hordóra.....

jaj valamit akartam de mit?

Ja Ettike!
Mi van a fogaddal hogy vagy?

Csajók megbeszéltem apával ha valami történne velem majd ír nektek.....

Na mennek. Kolit elviszik ma délután a keresztszülök. Én meg elmegyek függöny, szőnyeget venni. Meg asszem beugrok a kenguruba is....
Ez most kicsit feldob :-)

Sildi!
Nem mondom hogy tarts ki mert én begolyoznék... ezért is fosok a dokitól, mert tudja itthon nem tudok feküdni, ezért szerintem ha úgy alakul biztos befektett és akkor mi lesz kolimmal-??? Szóval nyugi. és azért amennyit tudsz feküdj.....

na tényleg megyek.
puszi nektek

Kép

Kép
sziszike22

Tünemény!

Annyira aranyosak a képek, hogy egyszerűen nem tudtam ellenállni és én is bejelentkeztem még egy UH-ra a Kleopátrába! :lol:

Pedig már nem akartam, de egyszerűen muszály volt!!
:lol:

Hétfőn megyek amúgy is a dokimhoz, Pestre 11-re, és tök jó, mert 2-re kaptam időpontot.Gondoltam a kettő között majd még beugrok a Mária bababoltba.... :lol:

Kép

Kép
tasin

Tasin! :lol: de aranyos vagy! :lol: kiváncsi vagyok ám majd a képeidre, úgyhogy tegyél ám fel hogy gyönyörködjünk!!! És egyébként is megérdemled a mozizást, már csak a szakdogád miatt is!!! :D :D ilyenkor már tényleg olyan kis édesek! most már én is el tudom képzelni, ki is lapul odabent! :D

Sziszike te kis érzékeny, te is aranyos vagy! :D no a méretek miatt meg gyorsan bejelentkeztem a dokihoz, úgyhogy jövö hétfőn délben már mehetek is, és megtudom ő mit fog mondani. Nem volt eddig se az az ijesztgetős fajta, mondta, hogy amigy ő nem mondja, hogy van valami bibi, addig másra nem hallgassak. (megkérdeztem tőle is, hogy szerinte is túl nagy-e a hasam). és szoritok neked hogy minél nyugodtabb legyél, és ne jöjjenek ezek a fájások!!! jó vásárlást!!!

Kép
tünemény

Olyan gyönyörű idő van, tiszta tavasz! Kár, hogy gyengélkedem. :(

Zsu!
Köszi az infot! Neked lesz fogadott szülésznőd? Nekem azt mondta a dokim, hogy a Jánosban nem igazán szokás, mert az épp ügyeletes szokott bemenni. Nálad is így volt?

Tünemény!
Nagyon jók lettek a felvételek, aranyos Luca rajtuk.

Én hétfőn megyek 4D-re, és vérvételre is az őssejt levételhez.

Kellemes hétvégét mindenkinek! 8) 8) 8)

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Tünemény: Luca baba nagyon szép :) Nekem az tök fura, hogy még mindig vannak, akik kevesebb ivást ajánlanak (mármint vízből). Terhesség alatt fontos a folyadék, még fontosabb, mint alapállapotban...
Nekem ilyen szempontból (is) tök jók az ikrek, mert a kisfiút 2 héttel nagyobbnak mérték és persze paráztattak a cukor miatt, de az orvosom mondta, hogy ha cukor miatt lenne, akkor mindkét gyerek nagyobb lenne, így meg simán genetikai különbség van kettejük között :)

Zsu! Szavazásban igazad van, de ebből a választékból senkire nem tudnék szavazni, nem hogy jó szívvel nem, de sehogy. (pár hónapja volt egy kezdeményezés, hírekben volt róla szó, hogy lézerezték a Parlamentet, én most még bennük reménykedem, www.lehetmas.hu)

Tesztcsíkot vettem, de még nem néztem meg, nemrég értem haza. 50 db volt 4300 Ft. Egészségpénztárra nem elszámolható... :roll:
Tegnap valószínűleg az első mérésnél túlzottan szorosan tettem a karomra azt a bigyót.
Kórház: biztos befektetnek korábban, legkésőbb március elején, de most hétfőn kell menni, majd meglátjuk, mit mond az orvos.

Sildi, Sziszi, fekvéshez kitartás!

Kép

Sziasztok!

Tünemény!

Nagyon édes Luca baba!
Méretek miatt ne aggódj!
Magzatvíz: a Kleopátrában nekem is azt mondta a nő, hogy az átlagosnál valamivel több.
Most direkt rákérdeztem a kórházban, a nő sokáig nézegette és végül azt mondta, hogy ő átlagos mennyiségűnek találja.

Viszont kiderült, hogy Benink mononukleózisa van.
Ez csak nyállal terjed, de nekem így is sikerült elkapnom.
Így ma délutántől szedem a bogyókat.

Viszont ad majd a háziorvosom egy listát, hogy milyen homeopátiás szereket szedjek a szülés előtt, és utána is, ami beindítja a tejet. :D
Vendég

Sziszike, jaj! de legalább több görcs nem volt És persze, hogy tudod, mi volt :) csak szeirntem a jósló is fáj. Valahogy nekem a jósló meg a nem jósló közötti különbség annyi, hogy az egyikből lesz szülés, a másikból meg nem... legalábbis én úgy kezeltem :) remélem nincs semmi, és befeküdnöd sem kell és és és :( drukk!

magzatvíznél meg be kell menni. A belekakiltnál tényleg mentő, egyébként szerintem be lehet menni, cska szem előtt legyen az ember, hogy ha felgyorsulnak az események, legyen ott készlet :) . Szeptemberben így szült otthon egy barátnőm, bár hívták azonnal a taxit, már nem tudott lemenni, a víz után 40 perccel ott volt a baba, feje kint volt, mire a mentők kijöttek. mindezt úgy, hogy az első gyerekkel több mint egy napot vajúdott, és nem voltak túl erős fájásai, előtte gondolta, még ellesz egy ideig. Szóval minden terhesség más. És minden szülés is :)

tünemény, nagyon cuki pofi baba!!! már most kis husi! a méretek meg... hát, nem tudom. azt meg hogy kevesebbet inni, attól kevesebb lesz a víz, határozottan hülyeségnek tartom, mert nem marad benne az emberben a víz, annyit használ, amennyit kell, legfeljebb gyakran pisil. a vizesedés ellen is inni kell, hígabban vannak a mérgek, ha többet iszol. Azért erről kérdezd meg a dokidat meg a védőnődet...
Az uno meg nagyon tuti!!! nekem az elődje a venezia a nyerő a kétoldali testvérfellépő miatt, de még nem tudom, hogy megvesszük-e. (már nem gyártják, csak használtan lehet kapni) úgy érzem három gyerekkel eléggé be leszek itt zárva pár hónapig, és úgysem indulok neki, ha mégis, kendővel, a faluba meg van a szekerünk, utána meg tökéletes lesz az aria is.

Ildi, enyém kölök meghúzza magát, ha keményedés van, nem mozgolódik. A keményedésnél mindenhol egyformán kemény a pocak - már ahol méh van :) mint amikor a lábad görcsöl be, csak ez az izomköteg a méhed.

gabka, te is gyógyulj!!! szegény. Evést nem kell erőltetni, de igyál sokat! levest, ilyesmit is, az én dokim mindig ezt mondja a hányásnál, hogy sós leveseket minél többet.

gesztenye, te meg gyógyulj :( szegény :(

na, megyek, vacsizunk. szép estét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikocska 2009.02.06 19:21-kor.

kikocska

sziasztok.

megvagyunk,csak apa beteg őt ápolom,rosszabb mint Patrik :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a fogam szerencsére nem fáj,tegnap még éreztem de ma már egyátalán nem,és ma egy banánt már meg is tudtam enni azon az oldalon :lol:

tünemény:

nagyon édes Luca.tényleg kis pufika.
a méretekkel szerintem se törődj.max előbb születik.
a víz szerintem sem függ össze a magzatvízzel.akkor nekem sokkal,sokkal több magzatvizem lenne :roll: :roll: :roll:

megyek mert apa hív,elfogyott a teája.mit tudnak szenvedni egy kis nátha miatt :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
ettike

Csajok!
Hőemelkedés 37,5-ig van ugye ezen felül már lázról beszélünk?
Nekem pont 37,5 de hol lemegy hol vissza erre az értékre.Segítsen valaki!Légyszí

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!

Hőemelkedés 37-38 C , az felett láz!

Kép

Kép
tasin

Sziasztok

Tünemény:

Ne félj, mi is voltunk a kleoban és én a gépi méret alapján mentem mikor 28.hetesnek írtak, pedig a beültetés szerint csak 26. hetes és pár napos voltam, és akkor már akkor Sára 1,3 és a méretei még mindig 2 héttel előrébb voltak. Rá egyhétre elmentem a dokimhoz, már akkor 1,6 kg volt és már csak 1 hét külömbséget mndtak. Magzat vízre átlagosat mondot mondjuk.

Jővőhéten megyünk ismét majd meg mondom a méreteket akkor én már 33. hetes leszek.

Nekem is azt mondták hogy genetika ez, mivel a férjem is magas, ugyhogy lehet nagy baba.

Csak max. nekünk lesz nehéz megszülni majd.
De nem baj.

Nem tudok sajna küldeni róla képet mert tulnagynak írja, kicsinyítani pedig nem tudok. DE az albumomban találsz egyet róla

Kép
lili&ana

gabka, ha feljebb megy, csillapítsd, olyan 38 körül (gyereknek 38.5-től kell), vagy ha rosszul érzed magad. És ne nagyon mozgolódj, inkább feküdj, és ha lehet, szolgáltasd ki magad, mert terheli a szíved, aminek amúgy is sok dolga van most :) igyál sokat, az a legfontosabb, a láz segít legyűrni a vírust!

ettike, jó, hogy jobb a fogad. szegény! a pasik meg hát ilyenek... nem irigyellek :) Az enyim most betegen jár dolgozni, így kevés ápolás jut ki nekem. még most sincs itthon :(

ma kimentünk végre két hét után kb először a szép idő örömére, mindig valaki lázas volt, és azért lázzal nem szaladgálunk, vagy esett az eső. És nándi annyira örült a motorozásnak, hogy elhúzott, és nem állt meg, mikor szóltam neki. úgyhogy futnom kellett utána. aztán cipelhettem vissza (büntiből motormegvonás ugye). ezzel annyira taccsra tettem magam, hogy kész. Nagyjából úgy érzem, mintha szét akarnék szakadni lent. már akkor is éreztem, hogy gond van, de mostanra egyre rosszabb. Előbb lefeküdtem a földre, miután meséltem nekik, hogy kicsit a hátam is kiegyenesítem, hát nem volt egyszerű felkelni... most nem merek lefeküdni, férjem még nem ért haza, egyedül vittem a napot, de még lehet akármi, mert nem alszanak, ne legyen az, hogy úgy maradok, és szétszedik a szobát, így is túl sokáig voltak fent ma. Holnap nándi szülinapja, holnapután rékáé. szerintem egész nap ünneplünk majd hol ezzel, hol azzal. Mivel a betegségek miatt be voltunk zárva, és a férjem járt az autóval, nem sikerült az ajándékokat sem beszerezni, így közösen megyünk majd lufiért meg a kukásautóért. biztos így is élvezni fogják. Eddgi mindig úgy volt, hogy reggelre odapakoltuk a sok ajándékot, meg feldíszítettük a lakást, hát, ez most nem jön össze, de azt hiszem nekik nem ez a lényeg. Kipróbáljuk idén a kisebb adagokban érkező meglepiket :) holnapután meg megyünk egy barátunkhoz szülinapozni, annyira vicces, a nagylányaink között egy nap van, az ő kicsi lányuk meg a nándi meg egy napon születtek :) :) :) olyan hihetetlen gyorsan telik az idő. Réka az ötödik évét kezdi, pedig most született...
Aztán aludni sem tudok mostanában éjjel. Este nem tudok elaludni, aztán nándi nem hagy, mindig van valami kínja. így most alszom velük délben, ettől este megint későn alszom el, meg ha felébredek utána tök nehezen alszom vissza... szörnyű. edz a szervezetem a picibabára :)

kocska, örülök, hogy bevált, meg hogy odaért ilyen gyorsan :)

na, lépek, még ügyintézek gyorsan a neten.

kikocska

Sziasztok!

Gabka!
Feküdj és igyál minnél többet. Próbáld csillapitani. Ha nagya gáz hívd ki szerintem az ügyeletett. Nehogy kiszáradj vagy valami.....

Kikocs!
Jaj nem irigyellek. Mi iskimentünk Kolival, de csak a zárt játszón engedtem motorozni, mert ha nekem elindult volna haza felé a lejtön tutti nem kapom el....
Jó húzos lesz a hétvége azért probálj pihenni. Nem irigyellek, hogy egyedül viszed a napokat. Bár most én is már egy hete. nagyon fáradtvagyok és sajna ingerült..... Te nem veszted el néha türelmed? Nálunk az a baj, hogy Koli hol hallgat rám hol nem és hiába kérem nem jön és akkor eldurran az agyam és áhhh. rossz anya vagyok ha kiabálok? Én megütni nem tudom, de a hangom sajna kiengedem.....

No most akkor jó a kleopátra vagy nem? CSak mert a leírásotok alapján pontatlan vagy én értem félre? Csak mert jövő héten szeretnék bejelentkezni, de ha nem jó akkor inkább megyek a praxisba,.....

Függyöny!
Meg van, de majdnem dobtam hátas rég vettem függönyt.... A micimacis az még jó árban volt. 3500, de a sötétitő 7700-, horro. Viszont én nem sötétkéket hanem olyan színűt vettem mint a tigrincs ilyen hus szinű...., de most nem tudom még megmutatni jövö hétre lesz meg anya vele és ha felrakjuk fotozom :-) Szőnyeget is megvettem.... Nem olyan szép nagyot mint Ti, de nekem tetszik persze az is micimackós és kék :-) Ja diego iszonyúan aranyosak segítőkészek voltak., ajánlom mindenkinek.

jó volt kicsit ilyen jellegűen pihizni :-)

Na most mennek, mert leragad a szemem.

puszi
és a betegeknek jobbulást-

Kép

Kép
sziszike22

Szépjóestét!

Ildi, Sziszike! Csuriban vannak az ujjaim, hogy minden rendben legyen, és a Babók még bent maradjanak egy jó pár hétig.

Gesztenye, Gabka! És minden Betegeskedőnek! Gyorsan gyógyuljatok meg, jobbulást Nektek!

Kikocska! Boldog szülinapot a Gyerekeidnek - előre is! Holnap nem leszek, mert megyünk a Nagymamámhoz, neki is holnap lesz a szülinapja. 87 ÉVES! :D És a picasám-ban megnézheted milyen jól tartja magát. :D
Ezt a Gyerekeknek küldöm:
Kép
Vigyázz magadra Kikocs, már nincs sok hátra!

Tünemény! Luca baba egy tünemény! Szép a pofija, és a talpa is olyan csiklandoznivaló!

Kocska! Jók a képeid, írtó szép nagy pocakod van, de nagyon csinos kismami lettél!

Tasin! Nagyon dögösek a rucik, biztos jól fog állni Mirellának!
Figyuuuu! Ha hétfőn fent leszel Pesten, és ennyi időre, akkor nem kéne a Többiekkel egy talit összehozni?

Dharma! Jó lenne, ha Te is pihiznél, nehogy vmi baj legyen!

Lakásfelújítóknak még egy kis kitartást! A végén nagyon szép lesz minden, és jöhet a jól megérdemelt pihenés! :lol:

Cat! Mi baja lett Beninek?? Mit kaptál el? Mi ez a betegség? Én még soha nem hallottam róla.. :shock: :shock:

Kép
Kép
tisa

Csajok!

Most jut eszembe - Tasinnak már felvetettem -, hogy szeretnénk még Kismama talit tartani???

Decemberben még volt rá igény. Most ki hogy áll ehhez a témához??
Szerintem még elég sokan be tudnánk gurulni a WestEnd-be... 8) :lol:

Kép
Kép
tisa

Kismamatali nekem maximum napközben és kedden vagy csütörtökön jó. Én max 3-ig érek rá.

Mononukleózis, akit érdekel:
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... e_hid=1195

Vannak nem túl bíztató tünetei és szövődményei is.

Kikocska!

Boldog születésnapot a gyerekeknek!
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan!
Barátném még nem jelentkezett izgulunk tovább!

Tünemény Luca is gyönyörűen mutogatta magát! Szerencsére! :)
Én is most jöttem a 4D-ről és az mi babánk a tiednél is nagyobb pedig csak 2 nap van köztünk! Rá is azt mondták hoyg 2 héttel nagyobb a koránál! (szóval tudományosan megállapítom hoyg rendben vannak a méreteik!)

Írom az adatokat! És amint lesz még pár percem rakok fel nektek a mi babánkról is képet!

BPD: 81mm
HC: 30,4 mm
AC: 25,8 mm
FL: 57 mm
Becsült súly 1551gr

szívműködés 140/min. Norm menny magzatvíz, lepény hátsó falon!
31 hetesnek megfelelő biometria!
És még ezenkívül le van írva hoyg vese meg karok lábak szívkamra miegymás teljesen rendeben!.. stb...

Kép megy amint majd sikerül!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kikocska hihetetlen milyen komoly gondolatmeneteid vannak, néha megijedek én nagyon el vagyok maradva. És milyen igazad van.
Képzeld tegnap mikor befizettem szopipárnát, megkérdeztem,hogy kell otthonról átutalni és már el is küldtem most este itthonról kényelemesen a pénzt. De azt mondja apu szerinte csak 7főn kapod meg. Az öv nagyon tetszik, úgy futottam ki a postás elé.
Megkérdezhetem egyébként mi a szakmád?

Tasin haláliak a rucik, de jó neked, hogy vehetsz rózsaszínt.

Icamica megyünk mi is a babaexpóra. Megismerhetsz felül szőke, alul igaz már kikopott, de lila volt a hajam, és velem lesz a párom is, meg egy kopasz haver, és valószínű fehér és narancssárgacsíkos felsőbe leszek, ha jó idő lesz bent.

Nekem a keményedés úgy nyilvánul meg, hogyha elindulok gyorsan, vagy lépcsőzök,hirtelen mintha megmeredne a köldököm alatti hasrész,pont mint a mikor kidugja valamiét,csak az kellemes ez meg nagyon nem. És mindig várnom kell egy kicsit míg elernyed, vagy alábbhagy ez a kemény fájós dolog, mert csak akkor tudok tovább menni.

Tünemény jól előre hoztak,ilyenkor szokták mondani,hogy lehet egy hónapot menstruáltál, pedig már terhes voltál. Azt szoktuk mondani minden kisbaba ugyanolyan, de mennyire nem hasonlít a babád az enyémre. Tök édes, és tök jó,hogy ilyen sok képet kaptál, nekem mindig csak a profiljáról van 1.

Ma mind 3 körmözés után elsétáltam anyuékhoz, nem sétáltam hónapok óta ennyit, csak shopping alatt, de végre olyan jó idő volt. És a székletnek is kedvezett, már megérte!!!!

És csajok senkinek nem engedtem meg hogy beteg legyen!!!

Kicsit elkeserített ma a dolog, hogy a barátnőm elhozta a kismamanaciját, jan.5.szült,végig hordta.Én 174cm vagyok, ő kb 180, vékonyabb volt kicsit, mint én, de 30pár kilót szedett fel, na én most tartok a 15nél, DE NEMJÓ rám a nacija. Iszonyatosak a combjaim..

Kismamatali vasárnap Kecskeméten ,mindenkit szeretettel várok!!!!
:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogi hogy áll a barátnőd????

kocska

Sziasztok!
Pár perce az üzenetet, hogy barátnőm babája megvan!
"Adrienn megérkezett 55 cm és 3750 gramm :) és a legszebb kisbaba'"

Később jelentkezem!
Képet nem sikerült feltöltenem... majd később!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

Gratulálok a barátnődnek!
Szép nagy baba!

Kocska!

Az, hogy most nagyobbak már a babák, azok genetikai különbségek. A 12 hetes UH-on legkésőbb meghatározzák a pontos kort és a szülés dátumát.
Ezután minden eltérés már attól függ, hogy milyen géneket örökölt a pici.
Ezért is van, hogy egyes babák 2,5 kilóval, míg mások 4 kilóval születnek rendes időben. És még mindkét véglet normálisnak tekinthető.
Vendég

Kikocska!

Nagyon boldog szülinapot a gyerekekenek!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Tisa!
Kismamatali hétfőn azért nem jó nekem, mert a párom hoz , és gondolom őt nagyon nem érdekelné ez a dolog......persze elküldhetném moziba is addig... :lol:
De össze van nőve velem ( 4. gyerekem, mondom is neki sokszor.. :lol: )

De esetleg más napon jó lenne, csak ne túl későn, hogy még elélrjem a hazafelé tartó buszt.......ami a Népligetből indul, tehát még el is kell vergődnöm odáig...

Bogi! Gratula a barátnődnek!!

A Kleopátráról engem is érdekelnének a vélemények, mert hétfőn akarnák menni.....

Kép

Kép
tasin

Tasin!

Nekem eddig tetszett a Kleopátra.
Alaposnak éreztem a nő felkészültségét, kedvesek voltak.

Még az is lehet, hogy akkor valóban több volt egy picit a magzatvíz mennyisége, hiszen előtt és utána két héttel volt a másik UH-om, ahol normál mennyiségűnek találták.

És nem drágák.
Vendég

Jó reggelt!

Köszi a jókívánságokat mindenkinek! Biztos emiatt vagyok már sokkal jobban! Nyugodt volt az éjszakám, semmi hányás, hasmenés. Úgy néz ki, hogy szerencsém volt, és egy 1 éjszaka végigfutott rajtam a dolog. Ma reggel már teljesen jól ébredtem. 8)

Gabka!
Te hogy vagy? Gyógyulsz már Te is?

Sajnos, a férjem ma dolgozik, így a délelőttöt a takarításnak szentelem. Ebédre megyek anyámékhoz, utána pedig elmegyünk anyuval vásárolgatni Budaörsre. Este pedig feltesszük végre a függönyt Luca szobájában. :)

Tegnap apa feltette a csúszásgátlót a Micimackós szőnyeg alá. Ajánlom mindenkinek aki parkettára teszi a szőnyeget, tényleg tök jó stabilan megtartja.

Képzeljétek! Az ablakból a kerítés egy kis résén átlátok az utca túloldalán lévő üres telekre, mely már évek óta eladó. Kb. 20 perce egy idősebb pasi őrült módon "csákányozza" és lapátolja a földet. Soha nem láttam még azon telken senkit. Remélem, hogy nem valami "gázos" dolgot akar elásni ott. :?

Kocska!
Ne aggódj annyit a súlyod miatt! Szülés után ripsz-ropsz ledobod (remélhetőleg).

Megyek beáztatom a függönyt!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Szép napot mindenkinek!
Eddig aludtam.... ilyen nem volt már..... nagyon rég!

Talihoz csak annyit hogy igyekszem alkalmazkodni, nekem nincs olyan nap ami biztos hogy rossz lenne, és pesti is vagyok még az egyetlen baba odabenn, úgyhogy válasszatok olyat ami megfelel én meg remélhetőleg szabaddá teszem!

És akkor néhány tegnapi kép a mi kis gyönyörűségünkről!
Íme Csanád aki végre megmutatta az arcát is!
:D
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234000649.4869.jpg[/img] Kép Kép [/img]

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok csajok!
Élek még nyugi és köszönöm mindenkinek a jó kívánságot!Tegnap egésznap feküdtem már azt sem tudtam melyik oldalon mert kényelmetlen volt.

Gesztenye:nekem sincs különösebb bajom csak most meg tiszta takony vagyok e nem fáj semmim , bezzeg tegnap! :x

Tünemény:nagyon szép Luca baba a képeken és tényleg olyan kis formás.

Kocska:nyugi a kilók miatt majd mikor elkezd kúszni-mászni úgy is ledobod! 8) Én is ebben bízok!Én még mindig 6 kilónál tartok.

Kikocska:Boldog születésnapot a gyerkőcöknek!Bizti jobban élvezik majd ha együtt díszítitek fel a lakást!

Sziszike:akkor várjuk ám a képeket a függönyről meg a szőnyegről!!!És pihenj te is sokat, hogy minden ok legyen!

Na most megyek mert úszik a lakás és rendet kellene tennem! :? :?

Kép

Kép
gabka7926

Képzeljétek 35 képet csináltak a babáról! És 4-et kinyomtattak! :)
Úgyhogy a kis talpától a fütyijéig minden jól meg van örökítve!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi:ejjhha!!!Azt hiszem ebben a fórumban csak szép babák születnek majd! :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Gabka örülök hyog jobban vagy de azért inkább pihenj ma még... ha legyengíted magad a betegség is könnyebben gyengít téged! A lakás meg megvár!

Remélem mindenkin átment ez a kórság 1-2 nap alatt! De azért pihenjetek

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Ma végre én is tudtam aludni, 7 órát!!
Ami az utóbbi napok csúcsa sajnos, mert nagyon összejött mostanában a forgolódás.

Ha meglesz a homeopátiás bogyós lista, azt közzé lehetne tenni? Én is ilyesmiket szeretnék csak alkalmazni. Esetleg egy baba-gyógyszertár is jó lenne bogyókból, nem tudom, mindenre nyújt-e megoldást, de remélem, igen. Szerencsére sikerült kinyomoznom, hogy van egy olyan gyerekorvos itt, aki nem ír egyből antibiotikumot, érzem már, hogy ő lesz a megfelelő ember nekem :D :D :D

Holnap sztem 10 körül érkezünk az expora, barátnőmmel megyek, az tuti, hogy fekete naci lesz rajtam, a többit sajnos mindig reggel találom ki :) De az iwiwen Ádám Ilona (icamica) / Tiszakécske kereséssel meg lehet találni, ott van 1-2 kép, ami felismerhetővé tesz. Most kiadtam a titkos énemet, hehe.

Most már én is elég pontosan ki tudom tapogatni, hogy a gyerkőc keménye, és hol a végei. Néha teljesen látszik, hogy egyik oldalt domborúbb a hasam, a másik felén meg csapottabb :D Meg persze a dobszólók is segítséget nyújtanak.

Betegséget még eddig megúsztam, napi 1000 mg C-vitamint szedek, ez talán segít, és tömegbe sem nagyon megyek (de majd holnap).

icamica

Az ilyen hordozókról:
http://www.vatera.hu/uj_babahordozo_ers ... 08998.html
tudtok valamit? Nekem nagyon tetszik, de nem túl olcsó, így egyelőre csak gondolkozom rajta.

icamica

Bogi marhajók lettek a képek!Az az ásítós nagyon eredeti.És már teljesen kifejlettnek néz ki,mint egy igazi kinti baba.

ica egyébként az elején sokakkal felvettük egymást iwiwen. Mert nekem kell a sok ismerős :lol: :lol:
Na mindjárt kereslek,aztán futás körmözni, hogy legyen holnapra lóvé :lol: :lol:

kocska

Bogi!

Gyönyörű fiatok van! :D
Látom a Péterfyben csinálták az UH-ot. Kicsoda?
Dávidné Horváth Gabriella?
Nekem ő mondta csütörtökön, hogy most nagyon jó képeket lehetne készíteni Marciról. De a délelőtti rendelésen soha nem adnak fotót.

Ica!

Ezt a hordozót én nem ismerem.

Mi a saját háziorvosunkhoz hordjuk Benit, mert neki van homeopátiás rendelése. Nagyon jó.

Gabka!

Rendrakással csak óvatosan, most éppen feküdnödnöd kellene még.
Vendég

Ezt láttátok már?

http://bulvar.ma.hu/tart/cikk/d/0/36574 ... krek_korul

Csak én nem hallottam eddig, hogy a nő állítólag egyedülálló, és már van 6 gyereke? 2-7év közöttiek. :shock:
Vendég

sziasztok csak egy nagyon gyors bekukkantásra: BOGI! Csanád nagyon édi! az ásitós is meg amikor a végén szinte azt mutatja, hogy psszt :D bár lehet hogy az a köldökzsinór! irtó aranyosak lesznek ezek a babák!!! :D :D :D
na megyek mert apa nem hagy békén...mindig puszilgat... :lol: (ja most az irodába szöktem be gyors netezésre)

Kép
tünemény

Köszönöm a bókokat én is gyönyörűnek látom, ahogy Lénát és Lucát is annak láttam legutóbb és persze a többiek babája is meseszép!
Csak a 2 legutóbbit emeltem ki!

Cat Baráth Lászlóné csinálta a vizsgálatot! Nagyon rendesek voltak és csodásképeket csináltak... és mennyit...? Múltkor (18.hetesen) kaptunk 2-t a CD-n és azon sem nagyon látszott!
Na de 35 kép :shock: De olyan boldog voltam! NAgyon megérte hoyg rávettem a párom hoyg menjünk el ilyenre! :)
Bár lenyomtam előtte pont egy órával egy adag étcsokit hoyg mondhassam én megtettem mindent! :)

Én nem láttam ennek a 8-as ikreknek a háttér infoját, de nagyon durva ezek szerint ez a nő "egyedül" nevel most 14 gyereket!?
Én is felelőtlenségnek tartom...

Jó expo-zást lányok! Remélem majd lelkesen mutogatjátok a szerzeményeket!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

icamica megjelöltelek, ha szabadkérdezni,most hogy áll a nonfid?
Te nem kaptál még gmail belépőt a csajoktól?Mert ez szerintem mindenkit érdekelne :lol: :lol: :lol:

kocska

Icamica:ha jól veszem ki a képekből akkor te egy kemény csajszi vagy!Hivatásos katona vagy amúgy?!Csak lestem miket csinálsz! :shock: :D :D :D Tök frankó!

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok :)

Ismét zavarnék, ha lehet!
Mivel már gondolom mindenki tudja, kisfiú, avagy kislány lakozik-e a szíve alatt, gondoltam belesek megint, és megmutatom mennyi gyönyörűséges ruhánk, és kiegészítőnk van, amit lehet egyszer sem, vagy csak alig 2-3 alkalommal használtunk! (ennek oka, hogy rengeteg dolgot örökölt is a kicsi a nagytól, és mindemellett még vásároltam is kilószámra a ruhákat :oops: )
Mivel kisebbik lánykám május eleji, a méretek egyeznek :wink:
Érdemes körbenézni, és néha visszalesni, mert folyamatosan kerülnek fel új dolgok!

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Ha bármi elnyeri a tetszéseteket, nyugodtan szóljatok itt priviben, vagy az emailemen, nem kell ezért teszveszen regisztrálni, és licitálni sem!

Köszönöm, hogy benéztek, további szép babavárást, és jó egészséget kívánok Nektek :) (jó kicsit nosztalgiázni is, olyan, mintha tegnap tartottunk volna mi is itt, és tessék, már 9 hónapos "nagy"lányom van :roll: :D )

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Szerződéses katona vagyok, hat hivatásos pasi hivatástudatával, de nem bedőlni! Ez a Légierő! Kevésbé vagyunk kockák, de szakmailag mindenki a maximumot igyekszik nyújtani :D Az ejtőernyőzés, futás meg civilben is az életem része. Kicsikém is ugrott már kettőt a második hetében, de ügyesen kapaszkodott.

A nonfi a hasamon egyelőre nem nagyon változott, csak nagyobb lett :D :D :D és persze kicsit halványabb lett. Szerencsére még nem repedt ki a pocóm sehol. Ti hogy álltok a szakadozással? Mivel kenitek? Nekem sima Rossmannos olajam van, és nagyon bevált, ráadásul finom az illata.

icamica

Icamica:nekem is rossmanos olajom van de most nem azzal kenem hanem Baba testápolóval.Nem vettem észre magamon új repedést csak azokat amik eddig is voltak.Viszont az egyik mellem már csíkos. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Én valami babaolajjal kenem. Meg olajos fürdősóval fürdök,amitől fürdés után olyan a bőröm, mint a babáé.
Márc.ban készült a derekamra egy nonfi tetkó, de a közepén egy szivecske van,attól félek mire szülni megyek a szivecskéből peres lesz:)

kocska

Sziasztok!

Bogi!
Nagyon szép és aranyos babátok van... :-) Annyira jó őket látni. csak teljen már el ez az egy hét és akkor láthatom én is Benit. 28 hetesen a klinkán nem nagyon mutogatták, mert a vízzel voltak elfoglalva. 4d meg 20 hetesen december elején voltunk olyan rég volt.....

Gabka!
Örülök, hogy jobban vagy, de azért pihizhetnél egy kicsit....

CAt!
Ez a betegség nem hangzik túl jól..... Reméljük nem marad hátra Beninél semmi... Jobban van?

Kikocs!
Boldog Szülinapott a gyerkőknek.

Gesztenye!
Jó hogy jobban vagy, de azért Te is pihiz. Valamikor mi is talizhatnánk.... Sokat járunk solymára. ott vannak szüleim ma is voltunk :-)

Tali!
Írjátok meg mikor és majd meglátom Kolit tudom-e valakire hagyni....

Én ma kész vagyok. Olyan fáradság van rajtam..... Pedig anyuéknál ebédeltünk tehát nagyon nem kell csinálnálnom nagyon semmit, de egyre jobban úgy érzem, hogy már az utazás is fáraszt. aztánmég heti vásárlás és apa még mindig éjjeles.... :-( Nehezen viselem. CSak legyen már kedd..... akkor végre egy hétig itthon lesz....
Kolikám is tiszta zizzent volt..... mindenért nyafizott....

Megyek vacsi aztán szerintem le is fekszem. Kolit is elöbb raktam le mert már csak sír. olyan jó kis szuszogás jön a szobája felöl :-)

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!
Én eddig babaolajjal kentem este,reggel pedig bekentem Baba testápolóval.Nekem ez bevált.Pedig tartottam tőle,hogy meg fog repedezni a bőröm,mivel hajlamos vagyok rá.

Csajok!
Ti a kávéval hogy álltok?Én a terhesség előtt kávéztam rendszeresen,persze nem soha nem erősen ittam,inkább kevés kávé,sok tej.Szóval a kezdeti émelygések,hányinger miatt abbahagytam,mivel nem kívántam.De mostanábban eszembejut néha,hogy meginnék egy csészével.Szerintetek lehet?Vagy ha már eddig kibírtam,akkor inkább ne igyak?

Kép
demetnik

csíkok!
Én meg Dm-es babylove-os olajjal kenem... de egyenlőre nem látom hogy jöttek volna elő... bár nekem sajnos előtte is volt!

demetnik én azt hallottam hoyg napi 1-2 kávé belefér!
Én minden reggel iszom egyet... bár inkább tejeskávénak nevezném! Egy sima kávé felöntve kb 1,5 dl tejjel. Senki nem mondta hoyg nem lehet! Ha olyan a szitu akkor koffeinmenteset iszom... de ezt minden reggel benyomom!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: