2004.03.19 02:43
2004.03.19 08:14
)2004.03.19 08:25
Mi most a két hét alatt 1 dekát híztunk. Negatív rekord.
Mondjuk, kb. két hete forog és ügyeskedik rengeteget, szóval ez is közrejátszhat.
Szépek vagytok Hamival.
Bio zöldség terén sajna nem tudok segíteni, nekem is jól jönne egy cím. Ti hova jártok úszni?
Főleg, hogy már nem nyűgös.
Lehet, hogy Gabi is ezért ilyen akkor. Piros pöttyök lehetnek az alma savtartalmától, esetleg egy kevésbé savas fajta jó, meg a popsit sokat szellőztetni, gyakrabban pelust cserélni, esetleg bóraxos popsikenőcs?
2004.03.19 09:03
Úgyhogy szobafogság. Jövő héttől meg el kell kerülnünk a játszóteret, mert szombaton lehet, hogy begyűjtöttünk egy kis bárányhimlőt, és ha igen, akkor az jövő héttől már fertőzhet. Hogy ezek miért most jönnek, és miért nem akkor, mikor -10 volt??? 2004.03.19 09:16
+ jön lassan az egyin a vizsgaidőszak + utazunk Debrecenbe 2 hétre a nagymamihoz + muszáj nyelvizsgát tennem stb.

2004.03.19 10:28
). Kollégám, aki rendszeres látogatója a Marczibányi téri piacnak, azt mondta: érdemes oda korán menni, mert késő délelőttre sokan vannak. Ezenkívül találtam még a www.edenkert.hu oldalt, amelyen szintén találsz információkat a biotermékekről. Még én sem jártam egyiken sem, így véleményt nem tudok mondani. De itt egy kis olvasmány még: http://www.vital.hu/themes/health/biokaja1.htm
, de ne búsulj, jövő héttől állítólag jön az eső
2004.03.19 10:53
Apám, anyám, párom, én...
Szépek vagyunk, mi? Kösz a szorítást!
Ráadásul fel tudtam venni egy rég rám nem jött gatyát, így én is csinosan mehettem ki.
Jó érzés volt

2004.03.19 12:01
Tegnap mindenki megnézte Gabit az új kalapkájában.
Remélem jövő héten nem lesz olyan hideg, hogy megint overallt kelljen ráadni.
Gabinak nem ízlik a barack sem, bár nem is csodálkozom, nem valami édes. Úgy sajnálom, hogy tavaly lemaradtam az eltétellel, mindig azt mondtam, hogy ráér még, ezt inkább megeszem, mert olyan finom, aztán egyik napról a másikra hirtelen nagyon rossz ízű barackok voltak csak.
Gatya.
Beni tényleg nagyon édi, joggal dicsérték.
2004.03.19 12:15
A védőnőd amit mondott nekem nagyon furcsa, mert a zöldségek energiatartalma tuti kisebb, mint az anyatejé. Valahol adatokat is olvastam, de most persze nem találom. De mindenesetre, ha te fogyózol, akkor leginkább zöldségeket eszel. Szóval ebben én nem bíznék. Viszont egy lánynál én semmin sem csodálkoznék. Vigyáz az alakjára
2004.03.19 12:39
Vigyáz az alakjára?
2004.03.19 14:58
Vírusos lett a számítógépünk
Szerencsére a férjem megjavította, jobb mint volt
De este már nem tudtam írni, Zsoltika megint hamar beájult, még az esti pancsi előtt elaludt, és nem ébresztettük fel. 

És a főzelékekkel is jól haladunk, kicsi fiam bevágott már egy üveg Mildi sárgarépa-sütőtök pürét
Persze nem egyszerre, hanem 3 étkezésre
2004.03.19 16:40
Gonosz voltam. 

2004.03.19 17:26
Az alvós kép szuper!
), mert újratelepül a gépünk (a párom által
), szóval nem lesz net. 

Egyszer majdnem másfél órát, aztán meg háromnegyedet. El sem tudjátok képzelni, milyen fantasztikusan érzem magam, hogy ilyen frankó időben sétálhatok. Nekem a tavalyi nyár teljesen kimaradt az életemből, végig kellett feküdnöm az egészet, és már tavasztól pihenésre voltam ítélve. Így most olyan, mintha ezer éve jártam volna kint ilyen szép időben. Szerencsére Gabi is jól bírja, bár az elején mindig nyűgi egy kicsit, aztán megadja magát, és elalszik.
2004.03.19 18:06
Én azt az egyet tudtam, h bármi más leszek, csak nem katona 

Szerencsére nem nekem mondták, hanem az anyukámnak... Hami se lesz 10 kilo 1 évesen. evvan.
Súly elmérés
Naugye!!!
2004.03.19 19:16
Ráadásul, még ha le is csúszik valami mindig köhög egy picit, mintha egy kicsit félrenyelné. Anyám szerint így tanulja meg a kaja lenyelését. (Ez szerintetek is így van?) De nem szoktam erőltetni, hagyom, hogy ő tegye a kanalat a szájába. De hogy milyen pofákat vág!
Hááát, szerintem ez még nem az evés öröméről szól.

2004.03.19 20:13
sikerült az almás krumpli, így aztán nem sok csúszott le belőle.
2004.03.19 20:35
:
. Csodaszép és rengeteget változott Ő is. Csibi pedig nagyon ügyesen bicajozik
, igazi nagyfiú már.
.
.
.
2004.03.19 21:08
2004.03.19 22:11
Esti lerakás után 7-ig aludt egyhúzójában, vele együtt én is. Akkor szopi és próba szerncse alapon visszaraktam az ö ágyikójába.(idáig ilyenkor átvittem magamhoz, de tegnap leesett az ágyunkról, amikor én kijöttem...Még nagyban aludt, de szerintem most már álmában is mászik...)
Szóval most fáj a könyököm, a tenyerem és hátam is egyszerre...
.Nekem is sütni kellene, párom mindig ilyenekért rajong reggelire.(boltban szoktunk venni, de lehet megpróbálkozom vele én is. )

2004.03.19 22:13

2004.03.19 22:48
) muffin gyüjteményem, nem próbáltam még, csak örizgetem "egyszer-csak-lesz-idöm" napokra.
!!
)

2004.03.20 16:16
És nem is drága. Ha jól emlékszem 150-200 Ft kilója. Szóval bejött. Biopiacról még pár szót: Marczibányi tér, parkolni nehéz, ha késő délelőtt mész, kicsi helyen van a műv.ház oldalában a teniszpályák felé, saját portékát árulnak a termelők, a többség legalábbis, a "hivatásos" termelőknél kint az igazolvány, hogy tuti biocuccaik vannak, zöldség van bőven, nagyon finom a sajt, de van más tejtermék is, sok méz, magvak, csírák, stb. Persze, van banán és kivi, meg narancs is, de nem ez a jellemző. Összeségében: nem rossz, ajánlom, ha elérhető nektek. Hétfőn még megkérdem a 11. kerületit, ha érdekel vkit. 2004.03.20 17:47
Elfáradtunk ám rendesen, el is felejtettem, h ott milyen nemegyszerű a terep
Mégjó, h a nagy babakocsit vittük, nem mondom elég volt feltolni az emelkedőkön.
Alig volt parkolóhely.
Kexet (háztartási) is nyomatja ezerrel, inkább azt adom mostanában, mint babapiskótát.

Most mindenki alszik nálunk

2004.03.20 20:44
Aranyosak vagytok a közös képen!
), de még igy se nagyon kellett. Igaz, hogy most extraválogatós is a foga miatt, meg már inkább aludni ment volna, de szerintem ha izlett volna neki, jobb kedvvel ette volna. Ötlet???

2004.03.20 21:26

Én pedig kiköpött anyukám vagyok, ha 3man együtt vagyunk le sem tagadhatnánk egymást
2004.03.20 22:55
!
, ahogy te is a munkádat, ha jól érzem
, meg talán Ádám bácsit is
2004.03.20 23:01
2004.03.21 07:08
Én meg mondom, hogy ha nem jön össze a kistesó, akkor igen, de ki tudja...hát nem repes az örömtöl sok bent most a meló és kevés az ember. De hát ez van. 

2004.03.21 08:46
A köhögés fura, Gabi sosem köhög kaja közben.
Remélem, már jobban vagy!
Ádi nagyon szépen fejlődik.
Fog.
Fogzás.
Hihi, ez nagyon távirati stílusú lett.
Mi még nem céklázunk, sajnos nem tudok segíteni.
Engem érdekel bármilyen info, már meg is néztem a sok-sok internetes oldalt, és kinéztem egy-két helyet, ahol lehet vásárolni.
Ez a svéd helyzet elég megterhelő lehet a külföldi babáknak, az viszont tetszett, amikor ott voltunk, hogy tényleg majdnem mindenki nagyon jól beszél angolul.
Kérnénk egy kicsit Fanni étvágyából és mindenevéséből, Gabira is ráférne.
Tényleg nagyon hasonlítotok!
Én pl. úgy tudom, hogy az anyukák könnyebben tanulnak.
Egyszerűen imádom ezt a kölköt, olyan fura, hogy fél év alatt ilyen sokat változott, először kis ösztönlény rongybaba, most meg olyan okos és ügyes már.
Elképesztő.
Na, abbahagyom itt az ömlengést.
2004.03.21 10:23
Szépen növöget Zsoltika!
Hiába, az idő ugye mindent megszépít.
</font>
Az az igazság, hogy fénykoromban jóval vékonyabb voltam, mint most, jól írtad: szépek lehettetek.
Bár Beni még most is szép.
Remélem azért azóta tudtál kicsit pihenni!
Jobban vagy már? Gratu a pici fogacskájához!
Ma először megállt pár másodpercig kapaszkodás nélkül és utána nem esett el, hanem popsira huppant. Tiszta büszke volt utána, itt vigyorgott.
Jó sokat eszik, már kis dagadék.
Szereti a spenótot krumplival, most meg kezdjük bevezetni a husit is. Tegnap sárgarépa volt csirkével, imádta. Hasával nem lesz gond úgy nézem.
Mi is sokat sétálunk ezen a jó levegőn, már nem alszik, hanem nézeget, minden érdekli. Végre nem sír ha idegent lát, hanem megnézi és később mosolyog is.
Arra is rájött, hogy amikor sír és nevettetjük, azt másnak is jó csinálni, pl amikor egyszer elbőgtem magam, odajött és el kezdett vigyorogni rám.
Meg a tv-ben látott egy síró nőt és neki is mosolygott. Kis okosom.

2004.03.21 12:24
) 2004.03.21 12:35

Mivel nekem május végén van a szülinapom, nem halmozzuk az élvezeteket, inkább most tartjuk!
Alvás-talanság

Nem baj, legalább tudjuk, hogy milyen lesz Fanni, ha nagy lesz
Vadaspark 
Nem semmi étvágya van!
Jó, h visszavittétek az autósülést, ha nem jó, nem jó... Fogacská(k)hoz gratula
No meg a sokminden csináláshoz is!
Milyen volt Egerben?
Az az édes mosoly,....
Ez a sírásra nevettetés annyira megható, tényleg olyan ügyes, okos!!! 
Csak lestem
Meg vettünk egy pár hosszított bodít=napozót. Meg kinéztük az etetőszéket, de még nem vettük meg, mert van még 2 hónapunk, meg mittoménmitvettünkmég, de elégedett vagyok
2004.03.21 17:00
őszibarack! Ügyesek vagytok! Észreveszed ha kell még neki, akkor nyitja még a száját.
Örülök, hogy ennyi mindent vettetek , édes lehetett Hami a "székfoglaló beszéddel" a hintában!
Tessék csak tornázni, legalább te nem vagy lusta, mint én. Nekem is kéne.

2004.03.21 18:24
.Biztos édi lehet egy foggal
.Céklát még csak kétszer adtam Robónak. Elég kemyény így jó sokáig főztem, majd kis krumplit főztem hozzá és így turmixoltam össze. Robónak ízlett nagyon.
, tiszta anyja a leányzó. Fogacskával hogyan álltok, semmi jele nincs még?
.Látszik ki mennyire figyeli a másikat.Te mindig odafigyelsz a másikra
. Aranyos vagy nagyon!!Köszönöm
.
.Drága lehetett Bebi, ahogy lereagálta az apával való játszást
Mondom én, kis okos palántátok van
.Sikerült mindent másodjára beszerezni?? Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|