Lőrincnek nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Andi és Dani
2004.03.19 11:44
) és most már úgy vagyok vele, mint ifjú anya a szülés után fél órával, ha megkérdezik a gyerekről: egyszóval gyönyörűűűű

2004.03.19 12:36

.
. Mi sem természetesebb, mint hogy a 3 hós gyerek bébiételeken él
, lényeg, hogy anyuci hasa kockás. Az a szomorú ebben, hogy biztos lesznek követői e remek példának
. És fitttmutti azon valószínűleg nem merengett el egy percig sem, hogy esetleg azért nem fogadja el a gyerek a cicit, mert edzés után megváltozik a tej íze, vagy esetleg egy szimpla szopissztrájkról van szó, ami nem ritka a 3 hónapos babáknál. 2004.03.19 13:04

2004.03.19 13:33
2004.03.19 14:46
2004.03.19 15:47

2004.03.19 16:30
2004.03.19 18:08
ez nagyon megható....,belegondolni abba,hogy ezek a minimanók nem is olyan rég még pocaklakók voltak.
Sok boldogságot mégegyszer.
remélem azért hamar túl leszünk ezen az egészen,mert ebben a gyönyörű időben szobafogság van.
Már sok kisgyerektől hallottam,hogy így mondják.
megzabálom...

2004.03.19 18:27
A minap lufikat 80ért vettem, ez meg egy normális strandlabda, szeleppel, dugóval...ki érti ezt?
2004.03.19 18:40
Egy gyerek születését nem lehet elfelejteni, közben akármekkora pimasz kiskamasszá növi is ki magát
Belepakoltuk a gyereküléseket és nagy meglepetésemre a két ülés közé még én is elférek...no híznom azért már nem szabad, de beférek. Úgyhogy amíg a kicsi hordozóban utazik, addig elférnek egymás mellett hárman is
Csomagtartót is megszemléltem, elég tágas, a kocsi színe meg már nem is bántja a szemem
2004.03.19 19:00

De voltunk baba-mama tornán

Nálunk is van

Egyébként nem vennék mérget a 3 hónapra sem
(mert ugyebár volt egy ciciműtét is...)
Majd utoléri a többieket, nem is olyan sokára, meglátod

Olyan kíváncsi vagyok

édes
. Az életbe nem adjuk el azt a sz.rt, és soha nem lesz sajátunk (legalábbis abból nem)

lassan pislogni sem lehet
kíváncsi vagyok, meddig maradhatok
(csak úgy kérdeztem)

2004.03.19 19:51
És milyen a cipő? zárt vagy inkább szandi szerű? A póráz tapasztalatot megírnád?köszi szépen.
A franc se érti ezeket az allergiákat. A mi korunkban is ennyi volt az allergiás baba? Szerintetek ez nincs összefüggésben a légszennyezettséggel meg azzal a sok E-adalékanyaggal amit megeszünk?
Ez nekem nagyon gyanús,hogy Lara véletlenül áttért a tápszerre,hogy a mama véletlenül pár hét múlva kimehessen forgatni.
Itt pár hete még hó esett,be voltunk zárva,nekem se volt valami fényes a kedvem.
csak ez is olyan lehet,mint minden új,hogy hozzá kell szokni
A képen 3 hónapos volt,azóta már majdnem kinőtte a hordozót,amiben a képen van
Jobbulást
Lement a láza?
Gondolom sokat jártok a házzal kapcsolatban lakberendezési boltokba. Mikor költöztök terv szerint?
Kevin haja szupi lett és a tiedről nem teszel fel képet? Elárulom,hogy az én hajamat a barátom szokta vágni(vállig érő,egyenes),de azért jó lenne eljutni nekem is egy fodrászhoz.
Felfedezett egy kék lasztit a tornateremben és nógatás nélkül kúszott érte,úgyhogy holnap veszünk lasztit itthonra (eddig csak lego labdája volt)
Ennek én nem örülök,mert félek,hogy elapad a tejcsi és az ekcéma miatt (is) nagyon szeretnék minél tovább szoptatni. Eddig nappal volt 3-4 szopi,éjjel is ugyanennyi,aztán kb 1 hete nappal 2,van,hogy csak 1,éjjel 3-4 megmaradt. És amikor éhes,hiába adnék neki,nem akar szopizni,a főzit viszont elfogadja. Szerintetek mit csináljak,hogy ne apadjon el a tej,fejjek? Vagy ez az elválasztódás? 2004.03.19 20:13
2004.03.19 20:13
2004.03.19 21:09

igaz a záróért kedden reggel mehetek csak. És még szinte minden függőben van, amíg meg nem jönnek az eredmények. De akkor is olyan jó
Inkább írd ki magadból.
Örülök, hogy azóta már kibékültetek vele! Hova mentek próbaútra?
Na és a tied?
Érezd jól magad!
2004.03.19 22:07

De holnap a nagyi már embertortát hoz, elvégre már elmúlt egy éves.
Teszek föl képeket.
2004.03.20 08:42
2004.03.20 11:14
Hurrááá
2004.03.20 11:52
Képek nagyon jók
Közben még kiderült, hogy a hugoméknak is lesz kisbabájuk
Annyira örülök neki
És mikorra lesz meg az összes eredmény? 2004.03.20 17:47
POcaklako jol van (remelem), Lacko is, egyre tobbet megy, es mar 15 foga van! Nagyon elvezi hogy setalhat a kertben, tegnap alig tudtam behozni, uvoltott mint akit nyuznak
Csak en meg mar elfaradtam...
Ezer koszi! 2004.03.20 21:16
2004.03.21 08:50

2004.03.21 09:35
szőke herceg 0 naposan is herceg volt, csak nem szőke
Kukoricareceptet kérnék én is! Avagy tedd fel ide, az érdeklődésre való tekintettel. Mit kapott ajándékba a nagyfiú? Csak mert semmi ötletem Julka kezelgő szülinapjára.
jó, h hazaengedtek. Kíváncsi vagyok, még mi derül ki. Remélem, semmi.
P2 hurrá
írtam mélt. 2004.03.21 13:28
Nekem mindkét macának volt, nálunk kb 1 hónapig maradt ilyen a pofijuk, aztán elmúlt.
Viszont azért sikerült egy apró negatívumot találni, nem látni a kocsi orrát. Kész röhej, de akárhogy emelem is fel a vezetőülést, a dizájnos formatervezés miatt azt se tudom, hol a kocsi eleje. Pedig általában a kocsik fenekével van baj parkírozáskor (legalábbis egy hülye nőnek
), nem pedig az orrával.
Ez most elég sz@r ügy, mert az autót is sajnálja az ember, viszont nincs rá pénzünk, hogy felveressük a friss betont
2004.03.21 21:03
Népi gyógymód szerint fokhagymát kell enni. Azt szopi mellett is lehet.
Sírt is utána.
Garázs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint