Neirda üdv! S én irigykedek a 10 fok feletti hőmérséklet miatt
Nekem a dokikám a védőnénihez a 12. uhu után küld, azt mondta, addig nem kell menni… Azért kiharcoltam egy vérvételt tőle, h nézzük meg, h mi újság.
Próbáltam utána járni, de nem találok választ a kérdésemre..
Ha apuka anyuka vére összeférhetetlen az RH faktor miatt ugye, az csak a szülésnél okozhat problémát, vagy már a terhességnél is ?! /Nekem 0 rh- , apukának 0 rh+/
Bububébi , gratulálok Neked is.. és sok erőt kívánok már most az esküvőhöz.. Lesz lagzi is? Mert akkor kell több erő
Nekünk nagy murink volt, és annyira örülök, h nem volt senki odabent, mert asszem kicsit féltem volna, h ki jön nekem , vagy ki könyököl belém..
Na, nem volt azért ilyen durva a buli, de most, h lekeveredtünk egy italra egy buli helyre a hétvégén, a táskám végig a pocim előtt volt, h tényleg vigyázzak..
A szülőknek aranyosan mondtátok el..
Nálunk is hasonlóképpen lesz bejelentve, mert még csak az én szüleim tudják.. Ez a lányos szülők előnye
Hajnalocska, Ildi, jobbulást!!! Vigyázz magatokra nagyon!!
Mabe, gratula óriás bocihoz!!!
Kis gubacsom is idősebb a „valósághoz” képest!
Zsófi, Neked is óriásiak már a babóid!! Szépek vagytok!! Tényleg most elég gyakran láthatjátok őket, de jó Nektek!!
Diéta nekem is kéne, mert kezd hordó lenni a hasam, de érdekes, mert este óriási reggelre, meg pici… őrület ez a puffadás
A beleim meg az emésztésem eltűnt

Ti hogy vagytok ezzel?