A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Lányok!
Most még csak ezt az oldalt futottam át, és micsoda hírek!

Móni!
Szívből örülök nektek! :) Vigyázz magatokra!

Viranka!
De szépek vagytok! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szuper farsangi ruhát csináltál Mirának! A fiad meg egy nagy csibész! :lol:
Sikongatás nálunk is előfordul, egymást próbálják túlharsogni. Azt az erőlködést, amit csapnak olyankor... :lol: :lol:

Detti!
Bence fiadnak boldog szülinapot!

Silka!
Szegény Lizi. Gyógyuljon meg hamar!
Szerencse, h vannak még normális dokik.

Timi!
Hűha, tanulás. Mindenkit csodálok, aki gyerek mellett tanulni tud.
Jobbulást!
Ádi nagyon szép kisfiú.

Fleur!
Nagggyon jó a vigyori kép! :)

Regi!
Szeli kitúrt az ágyból :lol:
Ágyról lefutás. :( Hány fognál tartotok?

Mi amúgy jól vagyunk. Gergőnek kinőtt a két felső szemfoga is. Szerencsére nem viselte meg. Így ő már 16 fognál tart.
Jönnék gyakrabban is, csak vhogy nem jut rá idő, de igyekszem.
Most megpróbálok visszaolvasni, és persze képeket is igyekszem feltenni már.

Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Móni: ilyen hírekre visszajönni, ez igen :lol: :lol: :lol:
Sok szeretettel gratulálok, nagyon-nagyon örülök, és én is megkönnyeztem, amit írtál. Ez fantasztikus!

Mesi: kétgyerekes sztorik :lol:

viranka: képek szuperek :wink:

Heni: én is zabálok, ne aggódj :wink: Majd két gyerek mellett leadjuk a kilókat, engem sem izgat különösebben, tegnap voltam védőnőnél, 6,5 kg plusznáél tartok (Zsófival ilyenkor négy volt...) Azért édességet igyekszem nem enni, de háááát... :?

Megvettük Zsófi új ágyát, sima ágyneműtartós heverő, a fele befért a kocsiba, azt haza is hoztam, a másik felét Apa nagybátyja hozza hétvégén, szóval amint a felvédőt feltesszük, Zsófi költözik az új szobájába, már várom :)
Vendég

Szóval Ti más susmusoltatok, mi? ;) LMóni, Viranka! :)
Móni! Én egyébként tudtam, hogy nemsokára Te is benne leszel a tábliban (én is hallottam, hogy a 2. már sokkal könnyebb!). Meg gyanús volt, hogy a Cefamadarra nem reagáltál semmit. (persze tudtam, hogy babát szeretnének, azért nem akartad szedni) :D
Nagyon-nagyon-nagyon örülök Nektek! :)

Jaj, benyomtam még egy tányér levest... :roll: (persze krumpli nélkül)

Kép

Kép
regcsiken14

más = már

Kép

Kép
regcsiken14

Jaja csajok...én is én is.....akarok ketteskét.....!!!!!!!!!!!!!!

Szóval kéne sok sok woodoo...és ha minden úgy összejönne ahogy kellen akkor lehet apát rá lehetne venni hogy akár már nyáron....neki lássunk ketteskének... :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Én kis csacsi.

Bence Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!

Dettyk:egynap tartjátok a szüli és névnapot is? vagy van máskor is bence nap?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Én hibáztam! :oops:
Bencének szülinapja van ma.
Bocsánat. Bocsánat. Bocsánat. :?

Heni! akkor Te jössz, igaz? ;) Még 9 hét kb.?

Kép

Kép
regcsiken14

Silka!
Grim mesekönyvet én nem vennék :oops: Mírát eléggé megviselik még a"komolyabb" mesék és képes annyira beleélni magát h. csak na,meg Ő még "csak 4,5 éves :) :roll:
esetleg Pöttyös Panna sorozatból vmelyik?Én azt a mai napig szívesen olvasom és Mimi is élvezi :)
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... SearchBook
vagy Bálint Ágnes,lázár Ervin mesekönyv?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, dehát Dávidka nem szereti, ha a gépnél ülök :)

Először is LMóni: szívből gratulálok és szép várandósságot kívánok!!!Nem semmi, hogy a pici is szeptemberi baba lesz :D

Megnéztem a képeket, mind nagyon édes!

Viranka: Dávidka is ilyen zsivány képet vág, ha rászólok valamiért :P
Ugyanilyen babafotelt vettünk, bár ő inkább áll benne mint ül :roll:
Vaterás?
Lányod kész hölgy, és az a ruci nagyon csinos!

Silka: szegény Liza, gyors gyógyulást kívánok!!!Örülök, hogy ilyen dokik is vannak!

Regi: Szelinád gyönyörű, és mekkora haja van :shock:

Dettyk: boldog születésnapot nagyfiadnak!! :)

Mesi: tündéri gyerekeid vannak, és ahogy Zsófi lelkesen segít, nagyon cuki :D

Rólunk: az éjszakákat újból átalussza kis manóm /remélem nem kiabálom el megint/, napközben pörög ezerrel, bármit csinálok jön és segít, a mosogatógépből adogatja nekem a tányérokat, evőeszközöket, nagyon édi, olyan lelkes :)
Új szó: hoppá

Nagyon várom a Lotti-képeket, kíváncsi vagyok a kis hölgyre :wink:

Kép
aniko15

Gica! 8 foga van kint teljesen, plusz ez a kettő csak picit.

Megyünk ki a házhoz! :)
Szeli csak 3/4 órát aludt... (másfelet szokott)...

Kép

Kép
regcsiken14

Akkor bocsi!!!

Jöjjön pár kép..a sapka királynőről...Imád sapiban lenni...:-) meg kesztyűben!
Kép
ébredés után..zsákban félig :-) imádja kipatentolni
Kép
apa hátán..hü de jó!
Kép
Anya papucsában..
Kép
Sapiban..pakolok
Kép
Sapiban
Kép
Ébredés után
Kép

bocsi sok lettem.. :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem lettél sok :wink: Emma igazi csaj :)
Vendég

Kaqk: nagyon szép kislány Emma, milyen szép hosszú haja van! :D
Én az hiszem lemaradtam egy kicsit. Ti hazaköltöztök? :roll:

Kép
aniko15

Sziasztok!
Nagyon szépek a gyerkőcök,remélem emlékeztek rám,sokat olvaslak titeket!

Segítséget szeretnék kérni,valaki meg tudja nekem mondani hogyha gyes alatt jön a kistesó,és persze van biztosítási jogviszony,akkor is jár a gyás,gyed,gyes?
Berni
berni77

Én már belezavarodtam ebbe a GYED-es, GYES-es kérdésbe :roll:
Csak nem Nálatok is jön a tesó? :)
Vendég

Hű lányok, én ma is rá vagyok kattanva a csokira :roll:
Vendég

Anikó15: köszi..és igen költözünk haza...még pár hét

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van energiám.
Köszönünk szépen minden aggódást és ránk gondolást. Nagyon jól esett.
Hihetetlen boldogság Lotti megérkezése. :) Fantasztikus érzés, hogy négytagú család lettünk. :)
Minden rendben velünk, bár az első itthon töltött éjszaka meglehetősen kemény volt...
Rakok pár képet, és ígérem, megpróbálok visszakapcsolódni, és elmesélni mindet.
Puszi Mindenkinek.
Kép Lotti 5 órásan
Kép 2 naposan
Kép 3 naposan
Kép ...és itthon

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Üdv újra itthon! Még egyszer szívből gratulálok Lottihoz, gyönyörű baba!!!!! :D
És tiszta Botond! :lol: Ez főleg a 3. képen látszik.
Várunk ám mindenféle beszámolót!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense: De jó hogy itt vagy megint! Lotti gyönyőrű baba Gtarulálok!!

Mesélj majd..tűkön ülünk!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense!
hideg kirázott :) tényleg nagyon szép kislány Lotti :)

Kaqk!
Emmának nagyon jól állnak a sapik :)

Regi!
miután több jel arra mutatott,rákérdeztem Móninál :wink: és olyan boldog voltam h. sikerült Nekik :)

Panndi!
aztán rakjál képet az új szobáról Zsófival együtt :)

mi meg sétáltunk Bálinttal egy csomót én kidőltem Ő persze nem :lol: lovaktól megijedt,az aszfaltot lelkesen seperte a kezével,alig bírtam hazacsalni :)

KépKép
viranka

Én is annyira örülök Móniéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sense! Tegyél fel sok képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viranka! A képek szuperek! Mindkét gyerkőcöd hihetetlen egyéniség! Mira előredől... :lol: És tényleg, hogy besötétedett a haja. Bálint meg ezekkel a mimikákkal... Szédületes! :D A szemüveged meg telitalálat, nagyon jól áll!

Igen, hurcikoltam már mindkettőt egyszerre. :shock: Egyelőre az enyémek könnyebbek, de mi lesz itt később. :roll: :lol:

Kaqk! Emma ezzel a lobonccal. :D Mennyi haja van! Hajrá kistesó nektek is!!!!!!!!!!

Megint találtam összehasonlítós képeket. :) Itt Zsozsi 14 hetes.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Ezt még muszáj, és el is dugultam. :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Azta Zsófinak is mennyi haja van!!! és milyen kis szöszke

Már nem hasonlítanak annyira mint 2 tojás..de látszik hogy tesók :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Haja az van! :)
Kép

Mondjuk az első képen 14 hetes, Gegi meg csak 1 hónapos. Nagyon hasonlítanak, de mégsem. :)

Botond és Lotti is annyira hasonlítanak, csak Lottin látszanak a lányos vonások! :)

KTimi!
Angyali ördögödet még meg sem dicsértem. Azok a fürtök.... A lányok gondolom csak úgy döglenek utána a játszótéren. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Egyenlőre én is csak gyorsba olvastam és nem tudom megállni szó nélkül.

Móni hatlamas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira jó! :D :D :D

Sense: Lotti egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!

Mesi: Belőled sosem elég :wink:

Viranka: Végre képek.Iszonyat helyes pasid van és persze Míra is tündérke :lol:

Regi: Szeli nem semmi ahogy felmászik :shock:

Ktimi: Ádi nagyon aranyos!

Kép

Kép
agica1126

Bencének sok sok boldog szülinapot!

Kép

Kép
agica1126

Kaqk: Emmát meg sem dícsértem ő is nagyon tündéri!

Kép

Kép
agica1126

Sajnos a tegnapi éjszakát a klinikán töltöttük, miután Rugó kikunyizott egy szem kesudiót, és elég vad allergiás tünetei voltak, így a sürgősségire kerültünk, ott is fogtak, de már itt vagyunk.

Majd visszaolvasok egyszer, most megyek, én reggel hatkor aludtam el :roll: És nyolcig tartott :shock:

Kép
vindolanda

Akkor helyesbítek én is:

Bencének Boldog Szülinapot!

Sense!Gyönyörű Lotti baba és sok-sok képet várunk még.

Vindo!
Jaj szegény Rugó sok-sok+++++++. :(

Viranka!
Elfelejtettem meg dicsérni a szemcsidet szuper.

Kaqk!
Édes pofa Emma és milyen jól állnak neki a sapik :D

Mesi!
Nagyon aranyosak Zsozsó és Gegi :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

:) Micsoda öröm van itt! :)

Lotti gyönyörű baba, és napról napra jobban hasonlít Botira a képek alapján! :)

Emma igazi nő! :) Nagyon szép!

Zsozsi meg igazi nagylány már ezzel a sok hajával! :)

még akartam írni, de nyügi van... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sumák2 jelentkezik :lol: végre hogy én is itt is :) szívből gratulálok Móni...de képet is vártam ám, nem kaptatok?

Lotti gyönyörűséges.

Kicsit össze vissza vagyunk, hogy apa végre itthon. Kedden megint megy el :( szóval most kihasználjuk, hogy itthon. Majd jövök

KépKép
KépKép
fleur

Helló, drága Lányok,
hát micsoda hírekre és képekre jövök én ide (de sajnos csak röviden)?

Mónikám: többször is elolvastam a Nagy Hírt, amit megosztottál velünk -- ez egyszerűen csodálatos, annyira örülök Nektek, és ha megengeded Veletek is annak, hogy jön a baba!!! Tudom, mennyire akartátok!!! :D

Sense: gyönyörűséges kislányt szültél, ha Lotti képeit nézem, azonnal elkap a vágy, hogy mielőbb ilyen babánk legyen! ;-) Várjuk ám nagyon a beszámolóidat!

Mesi: elolvadok a gyerekeidtől oda meg vissza, ez a hatalmas gyengédség pedig egyszerűen hihetetlen egy 1,5 éves kislánytól... nem semmi Zsozsika!

Kaqk: Emma fantasztikus, már sokszor leírtuk, hogy egy kis hölgy, sapkákkal meg különösen!

Vindo:
ez rettentő ijesztően hangzik, remélem, már minden rendben Rugóval! Írja majd, amint tudsz (és aludtál is eleget)! Mit szoktak ilyenkor az orvosok csinálni?

Viranka: a szokásos bombasztikus képek egy gyönyörű családról... ja hogy Te félkézzel összedobsz ilyen farsangi csodákat Gyöngylánynak? ;-)
Szülők meg én téma: nem tudom, én minek számítok a szemükben, kicsit a "semmi nem elég jó nekik" érzése kap el, ha az egészre gondolok, na nem mintha azt gondolnám, hogy nem csinálok vmit jól. A húgomat renitensnek kezelik, pedig egyáltalán nem az, csak szerintük minden renitensség, ami nem a papírforma, már ha van olyan. De szerintem őt sokkal gyerekebb szinten kezelik, mint engem, de ez nem jelenti azt, hogy engem nem kezelnek úgy... Őszintén szólva én azt látom, hogy a gyerekeik nélkül számukra megáll az élet, és nyilván ez még tök jó, amíg itthon vagyunk, meg lehet unokázni, de az unoka ugye nem azért van, hogy a nagyszülőket szórakoztassa, bármilyen nehéz is ezt elfogadni. Fel vagyok készülve az érzelmi zsarolásokra. De egyébként racionálisan ők is tudják, hogy nonszensz egy családos anyától azt elvárni, hogy tőlük tegye függővé az életét. De ettől még elvárják...

Puszi Mindenkinek, Bencust és a többi a napokban ünneplőt isten éltesse sokáig!
[/b]

Kép
Kép
irina

Halihó!

Édes zsíroskenyér!!!! Annyit írtatok, alig bírtam az olvasást, de nagyon megérte. Egyre jobban kerekedett a szemem!!! :lol: :lol: :lol:

Hú, remélem nem hagyok ki senkit, mert csak úgy rövidtávú memóriából... :oops: :oops: :lol:

Emese! Olyan meghatóak a képeitek. Szinte már látható a kettejük között lévő kötelék. Biztosan nem egyszerű a két aprósággal, de gondolom ezek a pillanatok feledtetik a néhéz percek gyötrelmeit. Gegi rendben van már teljesen? Tejcsi? Gratulálok a leadott kilóhoz. Mikre nincs energiád?! :shock: Nem is tudom hogyan hasonlíthat és mégsem ennyire ez a két gyönyörűség. Zsófinak nagyon szép a frizurája. Csak nem fodrásznál volt? Már csak a smink hiányzik róla és lejthet a kifutón. :lol:

Sok boldogságot kívánok Dorottyának, Bencének, a hófordulós Geginek!

Fleur! Isteni lett a kép! Lilla meg egyszerűen tündéri ördögöcske.

K.Timi! Jobbulást Neked! Sok sikert a tanuláshoz! Ádi is tünemény!

Kaqk! Jó sok dolgod lehet mostanság. De micsoda segítséged van! :lol: Csak gondolom, a sapkákat kell százszor elcsomagolni. Emma képei is címlapra valók. Csupa báj ez a kis angyalka.

Viranka! Köszönöm a képet. Nagyon-nagyon jól áll az új szemed. :lol: De tényleg ennyire rossz a látásod? (írtad, hogy alig látsz a szemüveg nélkül). A képek meg... Már megint... A szavam is elakadt. Míra most sokat nyúlt? Vagy csak nekem tűnik úgy? Szépen nő a haja is. A jelmeze meg tökéletes. Nagyon kreatív vagy. Bálint meg gondolom sorra hódítja a leányzókat. Olyan jóképű pasi! Monokli már elmúlt?

Móóóóóni!!!!! Istenem, de boldog vagyok én is! Szívből gratulálok Nektek! Csak most mentél el orvoshoz, vagy régebben is tudtad már? Hogy bírtad ki, hogy ne mond el? Szép, problémamentes várandósságot kívánok!

Sense! Ilyen tökéletes kislányt... !!! Annyira szépséges... Még egyszer gratulálok!

Vindo! Jaj!!!! :cry: :cry: Gyere, mesélj!!!!

Regi! Szelike egyszerűen gyönyörű!!!!! Ezek a felmászások. Bercó eddig még nem jött rá a dolog nyitjára. De próbálkozik rendesen, ma sikerült is neki többször. Én direkt nem mutatom meg neki. :wink:
dmaggie

Anitja! Gyönyörű nevet választottatok.

Heni! Lassan már Neked sincs sok hátra. :lol: Lassan kezdhetünk fogadni! :lol: [/b]
dmaggie

Lmoni Nagyon nagyon gratulálok én is. Amikor írtad hogy cicus nem fogadja el a cicit én gondoltam a ketteskére csak nem mertem leírni. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Anitja!
Buddha éltessen sokáig :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat :lol:
Még most is alig merem elhinni, olyan nagyon furcsa és egyben csodás érzés. Aggódom, hogy minden rendben legyen vele. Aggódom, hogy Grétikém mit fog szólni hozzá ha megszületik.
Hihetetlenül örülünk, hogy Ő úgy gondolta mi legyünk a szülei.
Január 18.-án csináltam egy pozitív tesztet és február 6.-án mentem orvoshoz.

Fleur még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy itt voltál velem péntek du. és így segítettél, hogy gyorsabban teljen az idő.
Képet kaptam de nem jó a scenelem fotó meg nem adja vissza mert elég sötét lett a kép.
Vagy eljössz megnézni vagy elmegyünk megmutatni :wink: :lol:

Sense Lotti gyönyörű.
Még egyszer gratulálok hozzá :lol: :lol:

Viranka elképesztően jók ezek a képek :lol:
Annyira szépek vagytok és sugárzik rólatok a boldogság :lol: :lol:
És igen, nem kell többé titkolózni. Köszönöm, hogy megőrizted :lol: :lol:

Mesi annyira szépeket írsz a gyerekekről. Olyan jó olvasni.
Nagyon édes Zsófi, ahogy fürdeti az öcsikét :lol: :lol:

Kaqk Emma igazi hölgy. Nagyon csinos kis hölgy :lol: :lol:

K.Timi jobban vagytok már?
Ádi nagyon cuki :lol:

Silka cím, hmmmmmmm
kedden megyek és akkor megkérdezem a pontos címet.
Gondolom neked az semmit sem mond, hogy a piros bölcsi az újhegyi sétány buszmegállójánál :roll: :lol:

Vindo ez nagyon rémesen hangzott.
Jobban van már Rugó?
Mit adtak neki?
Tudtál aztán pihenni?

:arrow: teregetni, főzni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönjük még egyszer a köszöntéseket :D !

Anitja, boldog szülinapot :D !!

Tegnap Bence szülinapja alkalmából kirándultunk kicsit az erdőben. Teszek néhány képet :D !
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Még egy kis testvéri szeretet :D :
Kép Kép
Így szoktam rajzolni :D :
Kép

Jó nagy képeket tettem, de lusta voltam kicsinyíteni, bocs :oops: ...

Vindo, mostmár minden O.K.??? Hogy van Rugó?

Mesi, imádom a képeiteket :lol: !! Az összehasonlítósakat is (szerintem még mindig 2 tojás, csak a nembeli különbség látszik :wink: ), és azt is, ahol Zsozsi buzgólkodik a tesója körül :D . Nagyon csaj :D !!!!!

Kaqk, Emma csodaszééééééép :D :D :D !!

Regi, még nem is írtam, milyen ügyes vagy :D ! Nagyon szépen haladsz, emléxem, egyszer tettél fel egy képet arról, milyen vékony voltál, ha így haladsz, hamarosan újra olyan leszel :D !

Talit kb. mikorra tervezitek? Márciusra, áprilisra?
dettyk

Sziasztok!

Anitja Boldog Születésnapot!

Detti!
Nagyon jók a képek :D

Tényleg mikorra tervezitek a talit?
Már meg beszéltem a zurammal.

Dobok én is egy képet a csajomról:
Tudd ő vigyorogni is szereti ha fényképezem.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Nagyon jók a képek egytől egyig... :)

Én is dobok egyet.. :)

Mi már javulóban Bencével,de még nincs vége,kedden megyünk megint dokihoz.. Most ennyit.. Rakom a képet.. :)

Kép Domival.. :) Ma készült.. :)
varga tünde

Drága Móni! Szívből gratulálok, ez annyira jó hír :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sense: Lotti baba gyönyörű és nagyon hasonlít a bátyusra! :)

Bencének boldog születésnapot tegnapra, Anitja Isten éltessen!

Képek csodásak, mind megnéztem :)
Olvasással picit le vagyok maradva :oops: , de igyekszem pótolni. :wink:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!!!!

Móni hatalmas nagy gratula:-) Ne aggódj :wink: minden rendben lesz:-)

Sense nagyon szép kislány Lotti:-) nagyon hasonlit Rád!!!!!! Várom az élménybeszámolót ( jaj én vagyok a következő)

Maggie tessék is fogadni!

Az én saját tippem április 4. :wink: 10 pont húsvét, akkor már szeretnék otthon lenni :wink:

Dettyk hogy ti milyen szép helyekre jártok :shock: ez nálatok van???

Varga Tünde szépek vagytok!

Hörcsög Ildike édespofa:-)

Taliban mi is benne vagyunk, hacsak nem szülök meg addig. Tök jó volt az előző helyszin is, sőt ott az udvar is nagyon szép volt, ha jó idő lenne, akár kint is lehetnénk.

Vindo mi a helyzet Rugóval??? jaj nagyon megijedtem. Majd irj le részletesen mindent.

Emese imádom olvasni soraidat! engem speciell energiával tölt fel és egyre jobban várom a kistesó érkezését, pedig nagyon tartok tőle, hogy nem fogom tudni egyszerre kezelni a 2 gyereket, de majd csak megmanagelem őket.

Ultra gáz, hogy nemsokára megszületik a kistesó és még nem birtuk kitalálni a nevét
:evil: az a gond, hogy mindig van valaki aki beleszól. :evil: most van egy név a fejemben, de nem tudom, lehet bele kellene irnom a vonalzóba és kész!

Heni
KépKép
heni81

Jaj de jóóóó, mennyi örömhír:)

Sense, Lotti gyönyörű, remélem minden jól alakul otthon, kitartás
Móniiiiiiiiiiiiiiiiii, annyira tudtam, hogy ez lesz miután írtad, hogy Grétike nem szopizik, annyira tudtaaaaam, gratulálok!
Anitja, boldogságos szülinapot!
Emese, széééépek

Most csak ennyi,

Kép
Kép
nektarin

Anitja! Boldog szülinapot!!!!!!

Én egy kicsit bekrettyóztam, Apa elküldött sétálni, most nyomom a csokit, és kezdek jobban lenni. :)

Tali: Legyen az influenzajárvány után, mondjuk márciusban. Addig még Heni sem szül meg, én meg tudnék menni mindkettővel, és talán Sense is. :D

Heni! Írd be a vonalzóba a nevet, és kész! :wink:
A tegnap esténk érdekes volt. Apa nem volt itthon, én egyedül a két gyerekkel. Zsozsit meg kellett fürdetni, Gegi ébren. Szóltam anyunak, jöjjön putyulgatni Gegit. Zsozsit megfürdettem, megvacsiztattam. Azért nehéz az altatás, mert Zsozsi este mellettem vagy Apa mellett alszik el az ágyban, Gegi meg elkezdte a kézbenakaroklenni és lenemerjéltenni dolgot.
Gegi szopizik, pakolom jobbra-balra, anyu ölében Zsozsi, már kókad, de nem alszik. Már 9 óra. Mondom anyunak, beköltözünk az ágyba hárman, majd elleszek. Oké. Gegi bealszik, beteszem a kiságyba, de persze felébred. Zsozsi ki az ágyból, úgy kell rászólnom, hogy menjen vissza. Geginél próbálkozom a cumival (szerintem utálja). Fordítja a fejét, arccal a matracnak, cumi beszorul, elkezd hányni. Felkapom, telibehányt... Szerintem ez valami cumipara. Villany fel, anya, Gegi öltözik. Majd újra mindenki az ágyba, Gegi tényleg bealszik, be kiságyba, ott is marad (mármint nem kel fel), Zsozsival még helyezkedünk, majd n11-kor mindkettő alszik. Győzelem!
Na ezért mentem én ma sétálni, meg fejet szellőztetni, mert már felhalmozódott sok minden. :)

Kíváncsi vagyok, Boti mit szól Lottihoz, és hogy alakulnak Senséék napjai.

A képek nagyon jóóóóóóók!!!!!!!!!!!!!!!!

Dettyk!
Annyira jó látni, hogy így szeretik egymást!!!! :D Te továbbra is nagyon csini vagy, és nagyon szép helyen voltatok!!!

Vindolanda!
Nem írsz, ez tőled szokatlan! Csak nincs megint baj? Jelentkezz kérlek!!!!!

Dmaggie!
Zsozsinak én vágtam a haját (hatodszorra, utoljára nyáron, ekkor döntöttünk, hogy növesztjük). :)

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni: Gratula.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Sense: gyönyörű kislányotok van, nem találok rá szavakat :D Majd ha lesz egy pici időd, mesélj a napjaitokról. :wink:

Vindolanda: tegnap gondoltam rátok, mert minden nap szoktál jelentkezni, nem tudtam mi lehet. Mostmár tudom. Hogy van Rugó?Milyen tünetei voltak?Tudtál pihenni?

Dettyk: Panka nagyon bájos kislány, persze a fiad is helyes! :)

Hörcsög: milyen sokat nőtt Ildike, csini kishölgy! :)

Tünde: aranyosak vagytok együtt, Domi is kis huncutnak tűnik :wink:

Kép
aniko15

Hörcsög, Ildike is milyen nagylányos lett :shock: :D !!

Tünde, nagyon aranyosak vagytok :D !!

Heni, most nézem a vonalzódat :shock: , mindjárt Te is :shock: :wink: !! Szerintem írd be a vonalzódba és kész 8) ! Ti apával döntsetek, mást lesz...ni 8) !
Az erdő itt van a város szélén, jó időben ki szoktunk bicajozni :D . Imádom, úgy megnyugtat egy kis séta. Most nagyon klasszul alakítják:
www.pusztaitolgyesek.hu/index.php?page=fooldal
Megígértem Bencének, hogy amilyen gyakran tudunk, kimegyünk, hogy figyelemmel kísérjük a természet éledését!

Meryke, nagyon köszönjük :D !

Mesi, köszi :D ! A képeid alapján nálatok is ilyen testvér-rajongás van kilátásban :wink: :D .
Fújd ki magad! Apa rendes, hogy elküldött :D , belátja, hogy besokalltál. Sajna van ilyen :roll: .

Aniko15, köszi :D !

Vindo, jelentkezz, ha tudsz!!
dettyk

Sziasztok!

Anikó!
ez a fotel elméletileg MÍráé,de nem szereti és Bálint használja :) de Ő meg imádja :) A reiter bútorboltban vettük :)

KTimi!
hogy vagytok?Ádinak annyira gyönyörű a szeme :) a formájáért odavagyok :wink:

Móni!
ugyan már :wink: minden bejelentkezésedkor vártam h. írod-e :) még odaát is lestem :wink: sőt(ne nézz hülyének) de még az smseket sem töröltem ki 8) :oops:
Gréti meg imádni fogja :) ne aggódj :)

Dettyk!
de jók a képek :) s hogy szeretik egymást :) Bence olyan,mintha kicsinyített másod lenne :)

Mesi!
Gegében én Téged látlak inkább :) bár hasonlítanak :) Olyan szép Zsófi haja :)
akkor lesz nemulass mikor majd Zsófi csinálja a hülyeségeket és Gege leutánozza :) vmi eszméletlen módon isteníti B. M-t :)
szerintem nálatok is ez lesz :)

Vindo!
hogy vagytok?már én is köröztetni akartalka,nem szoktál elköszönés nélkül eltünni :wink: Rugó?

Éva!
erre is jó a pü-k titkos világa :)amúgy nekem is rögtön az jutott eszembe h. Gréti talán azért nem akar szopizni :)

Maggie!
annyira nem rossz szerintem (-2,25-ös) de utálok homályosan látni :) azt Én nem veszem nagyon észre h. nőtt,csak a gatyái hosszán érzékelem :) haja meg teljesen bebarnult,de majd nyáron kiszívja a nap :) Bálint monoklija eltűnt már,csak a seb helye látszik :)

Irina!
azért olyan kreatív nem vagyok :wink: kellett a praktika újságban látott szoknya rajza :) no meg h. ez a felső ippeg rámegy,mert az előzőt kicsit elszabtam és óriási lett
de általában úgy varrok h. megrajzolom és utána kiszabom aztán vagy sikerül vagy nem :roll: 8) :?
csak azért kérdeztem a szülők hozzáállását,mert nálunk elég érdekes volt anyai vonalon :roll: Nagymamám mindig mesélte,h. Őt az anyja mennyire nem szerette,mert öregítette,és mindenki dícsérte nem az édesanyja volt a középpontban.Ezért nagyon apás lett.Anyukám egyetlen féltett lánygyermek(nővére pici korában meghalt,aztán lett 2 öccse),viszont nem igazán jött ki nagyanyámmal.mindent Nagyapóval beszélt meg.S a sors fintora nekem sincs jó emlékem anyáról akárhányszor gondolok Rá,egyszerűen vagy semleges vagy negatív dolgok jutnak eszembe :oops: :cry: én is apás voltam de nagyon.S ezek miatt próbálok az ellen tenni h. Míra ne csak a veszekedésekre emlékezzen,hanem sok-sok pozítív kellemes emléke maradjon 8)

Heni!
ne csigázz már :) s miért hagyjátok h. bárki beleszóljon a névválasztásba? ilyenkor mond azt az illetőnek,h. Ő neki már volt lehetősége,most a Ti döntésetek lesz :)
mikorra is vagy pontosan kiírva? azután tippelünk csak :)

Regi!
nagyon jól haladsz a cél felé :) bakker lehet én is beszerztek mert csak zabálok és nem tudok ellenállni :) és a csokik csak csúsznak lefele :oops:

nem is írtam Nektek:
csináltattam ismét műkörmöt remélve nem vált ki megint allergiás reakciót (Bálinttal pocakosan darabig semi bajom nem volt,aztán lereszeltem mert annyira viszketett a kezem) :roll: sismét viszketett a kezem :( 2 napig hol jobba,hol kevésbé :( de most nem reszeltem le,hagyom lenőni :(

Tünde!
jól néztek ki :) hogy vagytok amúgy?

Hörcsög!
azta meg sem ismertem volna ildikét :) rengetegett változott :) szép kiscsaj Ő is :)

:arrow: sikolyok jönnek a gyerekszobából :) pedig Apa ott van :)

pusszancs :)

KépKép
viranka

Drága Móni! Gratulálok!!!!!!!!! JAJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM LÁNYOK! NAGYON KEDVESEK VAGYTOK!!! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?