A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Vettem reggel padlizsánt, most azt sütöm, majd csinálunk belőle padlizsánkrémet.

KépKép
benó

Most sikerült megnéznem a felvételt Ildó!!
Nekem tetszett!!!Bár én csak téged láttalak rajta meg a Pétert!! :)

Kép
martik77

Hol írta ezt az Ildó, Márti? Gy. megengedte, hogy megnézzem.

KépKép
benó

Tasakos spárgakrém levest fogok enni nemsokára. :? :)
Döme elment matekozni utána indulnak Pestre.A b.nőm majd ad neki enni. :)

Kép
martik77

Előző oldalon belinkelte és ott van 2009 02 02 és valami rubikoza vagy mi van kiírva arra kat rá. :oops: :D

Kép
martik77

Rubikovej kocki így van írva!!! :D

Bocsi az előzőért Ildó!! :oops:
De én csak érteni perfekt magyar!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Igen ott,Benó.

És ezeket a videókat néztétek?

http://trnava.sme.sk/c/4288391/v-galant ... kocky.html

Kép
flóra 11

Amire én kattintottam azokba ez is benne van.Vagyis ez van benne. :D

Kép
martik77

köszi, megnézem

KépKép
benó

Semmi gond, Márti. Nem is kell megtanulnod egy szláv nyelvet sem. A suliból is azért lett elegem,mert érzem, ahogy a primitív szlovákok húznak le értelmileg a maguk szintjükre. Elegem van a primitív környezetükből,butuljanak ők,de engem ebből hagyjanak ki.
Komolyan,nem hiszitek el, hogy értelmileg mennyire a magyarok alatt vannak. Valahol a tengerszint alá tudnám őket helyezni, míg a magyarokat mondjuk összehasonlításképp a Mont Everest csúcsára. :lol:

Kép
flóra 11

Ott is van olyan is, de itt teljesen kirakja a Peti az elejétől a végéig. A láb nem az övé.Ő lábbal nem rak.

Kép
flóra 11

Éhes vagyok,de már nem tudom,mit egyek.

Kép
flóra 11

Nem tudom megnézni, mert nincs Adobe Readerünk, és nem tudjuk letölteni. Majd next time. :wink:

KépKép
benó

Rendicsek. Majd. :wink:

Kép
flóra 11

Én meg vagyok csak skype voltam Timivel beszélni. :)

Kép
martik77

És hogy vannak a Timiék? :D

Kép
flóra 11

Megnéztem ezt is!!Na nem semmi vakon kirakni. :shock:

Kép
martik77

Aludt a Törpe!! :)

Meg nehezen értettem amit mond mert nem hallottam jól.Lehet a mi hangfalunk vacakol.

Kép
martik77

Azt mondta takarítania kell!Én mondtam,hogy ne tegye!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Tancsuval meg telcsin beszéltem.
Voltak megint úszni.Azt mondta majd rak fel képeket!!! :D

Kép
martik77

Na, milyen lett a nevem? :lol:

Kép
flóra 11

Az jó lesz! Várjuk Tancsu! Egyébként ki fotózza őket ilyenkor le? Megy velük R. is? Mert ez nem derült ki.

Kép
flóra 11

Nagyon szép a neved, Ildó! :D :D :D

Örülök, hogy folyamatos szájberkapcsolatban vagy mindenkivel, Márti. Majd én is csatl. :D

Az előbb kiköpődtem totál, úgyhogy azért tűntem el.
Meg persze pakolunk. :? :lol:

KépKép
benó

De jó!!!! :D :D :D :D

Én meg már tényleg utca hírmondója leszek!!! :oops: :oops: :oops:

Na jó lépek.Majd jövök.Puszi!!! :D

Kép
martik77

Hová mész? Ja, hajat csinálni?

KépKép
benó

Igen de már tényleg Puszi!!!

Kép
martik77

Találtam nektek magyar cikket.

http://www.felvidek.ma/index.php?option ... &Itemid=49

A 6. képen a Norbi fiam rakja vakon, és az elsőn is rajta van. A 7.-en a Péter osztálytársnője,aki nagyon szimpatikus neki. :wink: A 9.-en csupa ismerős,szemközt a keresztfiam. 11 és 13.-on a Péter.

Kép
flóra 11

Ildó, megnéztük a cikket, de jó, hogy valamit mi is meg tudtunk nézni! Láttuk a Petit és a Norbit is és MÉG EGYSZER NAGYON GRATULÁLUNK NEKIK ÉS NEKED IS! :D :D :D :D

KépKép
benó

sziasztok lányok

sikerült gép közelbe kerülni gondolotam írok nektek, remélem mindeki jól van babák és petesejtek rendben
mi jól vagyuk sajna hazamenni még nem lehet mérik a vérnyomást és szedem a gyógyszert, 2fiú 1lány az arány és nagyon jól vannak tegnap óta pedig már a mozgólódásukat érezgetem nagyon kellemes érzés

puszi mindenkinek és vigyázzon mindenki

Kép
paradizs

Zsu, de jó, hogy tudtál jelentkezni! Örülünk, hogy jól vagytok, csak maradjatok, jó helyen vagytok.Lesztek még eleget otthon, ne izgulj. :wink:

Nagy gratula a két pasihoz és az egy kisasszonyhoz! :D

Kép
flóra 11

Helló csajok! :D
Paradizs, de jó, hogy jelentkeztél. Pont mondtam a többieknek, hogy ma írok neked, de akkor most nem írok, majd egy két nap múlva. Örülünk nektek nagyon. :D

KépKép
benó

Elmegyünk mi is a Camponába. (Kretív hobbi boltba, de végül is mindegy, csak kimozdulni akarunk.)
Hátha talizunk a Dömével. :wink: :D :lol:

Egész eddig pakoltunk, és maradt egy csomó hely már a gyerkőcöknek. :D
Kitaláltam, hogy a rucikat majd akkor fogom megvenni, ha elfogyott a mi mostani mosószerünk, és akkor majd veszek babásat és azzal mosunk majd mindent, és akkor mosom ki a cumókat meg akkor VASALOM a textilpelenkákat stb. A ruhákat nem nagyon szeretném vasalni, mi a francnak. :roll:

KépKép
benó

Szóval, megyünk is. Puszi :D
(Megint akar fájni a fejem.)

KépKép
benó

Sziasztok!
Jól lemaradtam, pedig csak pár napig nem voltam!
Paradizs gratulálok a fiukhoz és a lányhoz!!! Végre lesz kislány is itt :D :D :D ! A kórházban meg biztos jó helyed van, és hát mindent a cél érdekében. :D

KépKép

KépKép
nadina01

Na most látom a vonalzómon, hogy elvileg most vagyok a közép időben :? Bár nem mintha számítana...de nem érzek semmit amúgy, úgyhogy ebből is látszik, hogy closti nélkül nem fog ez menni :?

Ildikó, örülök, hogy Te is már jobban vagy. Megnéztem azt a cikket, még lábbal is kirakták a kockát....tök jó! :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Benó, én is megyek a Camponába, igaz csak később és csak a Tescoba vásárolni. Előtte még Mikit elviszem a pályaudvarra. Megy bulizni, legénybúcsúra. Aztán jövök haza és olvasok vissza tovább.
Pusszi

KépKép

KépKép
nadina01

Ha ott laknék, most én is kapnám magam és mennék a Camponába, hátha szépen mind összejönnénk. :lol:

Délután nagyon fájt a fejem és a F.-nak is. Kerestem egy jó filmet és beraktam elterelésképp. Közben kimosott a gép,kiteregettem, tettem be egy kenyeret sülni, most készült el. Finom illatok terjengenek. :wink: :D

Majd jött még egy film,mire annak vége lett,már egyikünk feje sem fájt. Csak a gyomrom hülye. Úgy enyhén kavarog vagy mi, közben meg éhes vagyok. :?

Kép
flóra 11

Olvassátok ezt el. Mit szóltok ehhez?

http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20090206 ... us_nelkul/

Én valahogy kétkedve fogadom, bár biztos van benne valami. Én fél éves korban kezdtem a fiúknál a bilire szoktatást. Hát ezt a módszert még nem hallottam.

Kép
flóra 11

Jó reggelt! Hát elég nagy pangás van itt mostanában! :roll:

Ildó, szép a neved!

Zsu, végre egy kislány is a fiúk közé! :D Vigyázz magatokra!

Márti, Edina elfelejtett visszajönni tegnap este! :wink:

Tegnap eltelt, bár anyós megjegyezte,hogy nem vagyunk egy vidám hangulatban, hiába az elvonási tünetek! :evil: Egyenlőre egész jól bírom és csodák csodájára még senkit sem akartam kinyírni.

Kép
muzsuzska

Ildó, ezt a cikket én is olvastam, de nem raktam be ide. :wink: Érdekesnek érdekes, talán nem is lehetetlen. :D

Kép
muzsuzska

Végigolvastam egy csomó sütireceptet és elment a kedvem a sütéstől. :D

Kép
muzsuzska

Kép
muzsuzska

Halihó!!!

Akartam jönni este de ez a babanet nálunk megfagyott és nem engedett be. :x

NA a cikk nem semmi,de szerintem az elején az még nem saját akaratos cselekvés,és én úgy gondolom nem kell siettetni majd eljön az ideje mindennek. :)

Paradizs!!!!Pihenj nagyon sokat!!!!És nagyon Gratula a babákhoz!!!

NA tuti megfáztam.Még mindig kótyagos vagyok és már szipogok is.
Van egy kis izomfájdalmam meg lehet hőemelkedésem is,csak tegnap sikeresen eltörtem a lázmérőt!! :?

Kép
martik77

Kép
martik77

Gyatra vagyok,visszabújok az ágyba. :?

Kép
martik77

Sziasztok!

Jöttem volna tegnap este, de úgy lefagyott az oldal, hogy csak na :evil: Ehelyett egyedűl voltam itthon és horrorfilmet néztem :twisted: Kicsit még kómás vagyok, mert 5-kor keltem és mentem Mikiért a buliba, visszafeküdtem és most ébredtem :?
Ildikó, jó a neved! :lol:
Márti jobban vagy már?

KépKép

KépKép
nadina01

Márti ez tök jó link. Épp azt néztem, hogy 6 hetesen és 1 naposan, amikor engem műtöttek már 5 mm-es ....Az jó nagy ahhoz képest....nem is csodálom, hogy azt mondták, az utolsó pillanatban vették ki :evil:
Pénteken beszéltem anyám egy barátnőjével, akinek az unokatesója pár éve méhen kívülibe belehalt. És nem volt még 2 hónapos. Nem tudta, hogy baj van, mert orvos addig nem látta, épp akörül akart menni uh-ra, de már késő volt :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Írjak még ilyen rém sztorikat itt egyedül :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

zsuzsi: csak az elsö 1,2 hét lesz nehéz. de nagyon drukkolok, hogy sikerüljön

ildikó: igaza van mártinak, ha nem akarod, hogy lássunk, akkor ne kapcsold be a kamerát, elég lesz ha halljuk egymás hangját :wink:

benó: most a tescóban akcióba van 2490 ft.az enyém is onnan van :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi!

Jól vagytok?

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: