Sziasztok!
Ladmon, Stelly, gyönyörűek a lánykák!!!
István, de jó, hogy jelentkeztél, rengeteget gondoltam rá, hogy mi lehet Julcsival! Drukkolok nektek.
Elif, nekem is kemény a pockom... szerintem ez normális már ilyenkor, kitöltik a helyet a babók.
Nekem azt hiszem hat vagy a málnalevél tea, vagy a homeós bogyó, mert egész nap, sőt éjjel rendszeres keményedéseim vannak, amik alul szúrósak.. szóval szerintem dolgoznak a méhszájon.
Azt mondta a barátnőm, hogy aki előtte is sokat homeózott, annak jobban hatnak ezek a dolgok, mert jól dolgozik a szervezete.
A héten szülőknek: sok sok drukk, és nekem is nyugodtan írhattok sms-t, én még nem szándékozom szülni, és sokat leszek a gép előtt, egy csomó elmaradt munkám van, amit muszáj lesz végre megcsinálni. A számom a táblázatban is fent van, és a fényképalbumom címében is.
Verus, millye, mi van veletek?????
Húú, én tegnap annyit "melóztam".
Főztem marhahúslevest, pizzát csináltam, csőrögét (forgácsfánk) sütöttem. Közben mostam.. Aztán bementünk a dédikét meglátogatni. Olyan édes, a rengeteg baja mellett csak értem aggódik. Este 8-ra értünk haza, akkor meg még nekiálltam a babaszobár takarítani, a tapétázás maradványait eltávolítani, újból átmostam a bútorokat...
Aztán elmosogattam, elpakoltam, nyuszit, cicákat etettem, főztem a kutyinak...
11-kor estem be az ágyba, akkor már olyan dagadt volt a lábam, mint az elefántnak. Aztán eszembe jutott, hogy azt írja a bábás könyv, ha esezveszett takarítási pakolási láz jön rád, akkor 24 órán belül szülni fogsz... Éjjel 10 percenként keményedtem...
De úgy döntöttem, még nem szülök
Háfi, tényleg ne olvass hülyeségeket, meg ilyen hülyéket!
Nem attól lesz jó anya valaki, hogy miként szül! Nekem nem volt jó élmény az első szülésem, ezért most jobban parázok a másodiktól... Ennyi erővel rám lehetne fogni, hogy mivel nem éltem meg pátoszként az elsőt, nem vagyok jó anya? Marhaság!
Nem értem meg, hogy mi köze a szülés módjának az anyasághoz.... Egy hülyeség ezt párhuzamba vonni!!!!
Ne is gyötörd ezen magad!