A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Dodi, miért akarsz másik kocsit??? A Recaro az csak sport??? Igen ez a szédülgetés annyira tipikus....na meg a cukorleesés...újabban én is szaladok utánuk, pedig állítólag lassan nőnie kellene, hát nekem nem nő!!!! Sőt!!!! Viszont a Picúr iszonyatos sokat mocorog mostanság, miközben vásároltunk Neki különösen!! Biztos örült nagyon :lol: :lol: ! Na meg este, mikor lefekszünk, vagy ha Anyuval vagy a Férjemmel beszélek telefonon, meg egy két fuvolás számra különösen!!!!

Vásárlás:

Mi is elhatároztuk, hogy majd csak április-májusban vásárolunk, de bizony a babakocsinkat, amit kinéztünk már 30.000,-Ft-al lehetett drágábban kapni (azzal magyarázták, hogy elfogyott a készlet és az euró árfolyam miatt az új rendeléseknek nő az áruk), azt hittem dobok egy hátast....teljesen véletlen kezdtem el nézegetni az árakat...de még milyen szerencse 1 bolt volt, ahol régi áron volt, viszont tegnap ott voltunk és akartak még kettőt rendelni, de már nem volt.... szóval nagy szerencsénk volt...biztos a Picúr sugallta, hogy "anya kukkold meg a kocsikat, mert nagyot koppantok, ha vártok"! Az ágyról nagy nehezen lebeszéltem Férjemet, hogy Ő csinálja, hiszen van így is rengeteg dolga....viszont a pelenkázóhoz ragaszkodik!

Szép napot mindenkinek, jó csavargást, vásárlást, pihenést!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti!

Neked biztos fog tetszeni a kocsi...a színe miatt legalábbis:) :lol: :wink: [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233996383.6846.jpg[/img] [/img]

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :)

jimbone!

Óvatosan a közledekéssel és a tennivalókkal, mert bizony máskor is elájulhatsz. (Ha alacsony vérnyomásos vagy akkor sanszosabb, de ha nem, akkor is mindent összekavar a terhesség)

Az amniot meg gondold végig alaposan! Hanem nyugtat meg teljesen ez az eredmény, akkor az megmondja a frankót. Cserébe be kell vállalnod a rizikót illetve, hogy még 1 hónapig izgulni fogsz. Ha meg nem csináltatod meg, akkor viszont lehet, hogy a maradék 25 hetet fogod idegeskedéssel tölteni...

ancsurti!

Gyógyulj meg! :cry: Ha indián vajákos módszerekre bízod magad, akkor nagyon rossz kezekben nem lehetsz. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Időközben én is megpróbáltam utánanézni a dolgoknak és ezt találtam:

http://www.okbi.hu/kiadv/mergnovenyek.swf

Nekem tegnapra az orrtövemtől a bal szemöldököm fölé vonult át a nyomás, de már sokkal kisebb volt. Estére olyan jól lettem, hogy ismét a hitvesi ágyban aludtam...volna, ha Kistesó nem mocorgott volna annyit. De nem bántam... :wink:
Pihenj ezerrel, minden mást tegyél félre! (Momentán nem vagyok büszke a lakás állapotára, de nem érdekel... :oops: :oops: :oops: :oops: )

conversano!

Neked is pihi, nyugi, ágynyugalom, fejből való kibámulás. :wink:

breki76!

Tök jó fej az a gyerek! :D :D :D :D :D

hendegabi!

Szépen lehet látni ufócskát. :wink: :P :P :P

Én most megyek a Corába. Majd délután vagy este beszámolok, hogy mi lett a vége.

Kép
Kép
200907?

Breki!

Hát igen úgy volt, hogy kapunk babakocsit, de egyelőre csak a gyerekülést kaptuk meg, és még várjuk a babakocsit, de sajna túl sok reményt nem főzök hozzá, mert a válság a Porsche Hungariat is elérte, így nem dobálóznak olyan könnyedén az ajándékokkal :? !
Nagyon vagyány a babakocsi, leírod a típusát? Megnézem hátha nekünk is beválik :wink: . Amúgy a szine is bazijó, de én nem zöldet vennék, mert nálunk semmi sem zöld...valahogy kimaradt. De így tényleg tetszik :wink: !

Na igen, a cukraim nekem is inkább lefelé mennek a bázist pl. megint vissza kellett vennem :roll: . De lesz ez még másképp is... :wink: . Viszont az én porontyom még mindig nem olyan vehemens, hogy azt én is érezzem :roll: , de annyira nem is idegesít, tudom, hogy jól van :wink: . A végén meg majd tuti azt fogom kívánni, bár rugdalna kisebbeket :lol: !

Én épp ma mondtam a páromnak, hogy bele kell húzni a babaszoba átalakításába, mert a nyár közepén én már semmi ilyesmit nem tudok majd csinálni (meg nem is akarok :wink: )! 8. hónapra mindennek vigyázban kell állnia :wink: ! Mondjuk én eddig tanultam, szóval most van rá időnk is....

Ja, és a pocakod? Olyan kíváncsi vagyok rá :wink: ! Te mennyit híztál eddig? Én végre megint híztam egy picit, 2 kiló plusznál tartok. Tudom lehetne több, de ha a babának kell vmi, úgyis jelez, ezt tette az elején is :D !

Köszi Ancsurti :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Picit vissza olvastam,és ott láttam Dodi h nem megy a teaízesítés! :lol: :lol: :lol:
Hát,nem vagy egyedül!!!Nálunk is a párom a tea -szaki,bár az sem az igazi,mert ő nem szeret citromlevet tenni a teába!Lehet h csak azért csinálja h összeragadjon a szám? :lol:
Az én teámnál akkor is jobb,uh iszom,és hallgatok... :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok! :)

Megvolt az akciós Cora turné. Eredmény: Manó kapott egy hosszú ujjú bodyt, 2 zoknit, gyerekfogkefét, tápszert FÉLÁRON ( :shock: :shock: :shock: :shock: :D ) és autósülést.
Nem vettem viszont kismama felsőt és babakocsit. Az előbbivel nem volt bajom (szerintem csinosak voltak, Christina Moda-sak. [Már nem emlékszem ki vásárolt ott... :oops: :oops: ]), csak rájöttem, hogy a meglévő ruhatáromhoz nem passzol, bővíteni meg nemigen szeretném.
A babakocsin meg nagy betűvel ott díszeleg a felirat, hogy Babycare. (Csókoltatom az eladót, akivel tegnap beszéltem telefonon és azt mondta, hogy nincs márkája, kínai. :evil: :evil: :evil: :evil: ) 5 rugónál tényleg nem ér többet. Pozitív csalódás volt, hogy acélvázas, de amiért még filózok az a szövet. Nem mintha elefántbébit akarnék benne tologatni, de nem tűnik tartósnak, erősnek. Asszem skubizok még valahol ilyen kocsikat, és majd az alapján eldöntöm.

Az autósülés nem az, mint amit kinéztem. Dacára a tök egyforma kiképzésnek, matricáknak, tanúsítványok és használati útmutatóknak kb. 3.000.-Ft--tal olcsóbban vettem egy másikat. Kisnyúl legyek, ha látok különbséget köztük. (Leszámítva a huzatot) Az újság szerint az egyik 9-36, a másik (amit megvettem) végül 18-36-kg-ig jó. (Ami jobban belegondolva hülyeség, mert akkor már csak ülésmagasítót használnak...)
A lényeg, a lényeg: ugyanazt vettem és mégsem, viszont kevesebbe került 3 rugóval. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.07 14:58-kor.

Kép
Kép
200907?

Tímea83!

Én a férjem minden konyhai tevékenységével így vagyok: még ha nem is az igazi, agyon dícsérem, nehogy elmenjen a kedve :wink: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

007!

Ügyi vagy, büszke vagyok rád :wink: ! Lehet amúgy, hogy Corától is függ, milyen a választék (ahogy a Tescoban is változó lehet boltonként). Én a Fótiban voltam....

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Én a budakalásziban voltam.
Kíváncsi vagyok, hogy az autósülés hogy válik be. Első ránézésre megadja azt a biztonságot, aminek örülnék. A body Tigrises, a zoknik pedig Micimackósak. Ez önmagában (nem feltétlenül) szempont, de ha akciós, akkor... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Ja...! És még lándzsás útifű szirupot is sikerült lőnöm. :D

Kép
Kép
200907?

A helyes megfejtők között egy szegedi papucsot sorsolok ki - melynek köztudottan nincs párja. :lol: :lol: :lol: A kérdés: mi a különbség köztük?

Eredetileg ilyet néztem ki:

Kép

Ezt vettem helyette...

Kép

... de akár ezt is megvehettem volna, mert ugyanannyiba került:

Kép

Kép
Kép
200907?

Sziasztok :)

Kicsit zavarnék, ha lehet!
Mivel már gondolom mindenki tudja, kisfiú, avagy kislány lakozik-e a szíve alatt, gondoltam belesek megint, és megmutatom mennyi gyönyörűséges ruhánk, és kiegészítőnk van, amit lehet egyszer sem, vagy csak alig 2-3 alkalommal használtunk! (ennek oka, hogy rengeteg dolgot örökölt is a kicsi a nagytól, és mindemellett még vásároltam is kilószámra a ruhákat :oops: )
Mivel kisebbik lánykám májusi, a méretek részben egyeznek :wink:
Érdemes körbenézni, és néha visszalesni, mert folyamatosan kerülnek fel új dolgok!

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Ha bármi elnyeri a tetszéseteket, nyugodtan szóljatok itt priviben, vagy az emailemen, nem kell ezért teszveszen regisztrálni, és licitálni sem!

Köszönöm, hogy benéztek, további szép babavárást, és jó egészséget kívánok Nektek :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Hová van kiírva hogy ez reklámfelület?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:06-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap megvolt nálunk is a 18. heti uh, minden rendben van a babókkal. Egy pici fiú és egy pici lány növekedik a pocómban:) :roll:
nellike

Nellike: gratula. Egy fiú-egy lány, szupi jó!

007: Őszintén, ahol dolgozom, gyártunk ülésmagastókat, így van némi rálátásom, de így a képek alapján halvány lila gőzöm sincs, hogy mi a különbség.
Eleve a márka adja a különbséget, az tuti, én még amire gyanakszom, az a háttámla karfája, ott érdekes lehet, hogy hungarocell, vagy fémvázas. Bár ennél a típusnál inkább fém szokott lenni.

Kedves betegeink: gyógyulgassatok!
Most egy kicsit örülök, mert hetek óta az első hétvégém, ami nem fejgörccsel telt el. :lol:
viszont a hasam többször is fájt, és ufócska piszok jól érzi magát a hólyagomon. (Szerintem ugrál rajt, mint a lányom a heverőn)

Kép
Kép]
hendegabi

Nellike!

Ez szuperjó hír, gratulálok!!!!!!!! :D Szerintem ez a legtökéletesebb párosítás!!!! :D Eleve tök jó, hogy fiús, és lányos szülők is lehettek egyszerre, ráadásul náluk tuti nem lesznek viszálykodások az ikerség miatt. Állítólag a "vegyes" ikrek csak a jó oldalát kapják a dolognak, szuper!!!! Remélem ti is így akartátok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nesze nektek kismami :lol: !

Kép

Jóóóccakát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.02.07 23:48-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

nellike! :)

Ez aztán a jó hír! :D Gyere gyakrabban, minnél több hasonlóval. :wink:

hendegabi! :)

A 3. nem volt a kezemben, csak az első kettő. TÖK UGYANAZ a műanyag váz, ugyanolyan bordák, nyílások, matricák, jelölések, akármik. A háttámlák karfái is ugyanolyan tapintásúak voltak. (A 2. és 3. modellt amúgy Newfixnek hívják, csak az egyik Cyber Mouse, a másik pedig Nania névre hallgat)

Állapotjelentés még utoljára.
Manó már csak hébe, én még hóba is köhögök. De ez már jó, mert ha orrot fújok, akkor már ott van benne a színes cucc, azaz felszakadt. :)

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Szép napot mindenkinek!
csak egy gyors helyzetjelentés.tegnap megrendeltük a babakocsit mi is,mert
most még akciós.kb 1hét és meg is érkezik.
adatokat majd holnap reggel rögzítem és gyorsan fel is dobom majd remélem.

Corába én is voltam,de nekem se jött be annyira...(Budakalásziba)

Hendegabi nagyon édes az ufócskád :wink: :wink: :wink:

Tabati!
abba a turiba is voltam már.tényleg nagyon jó...ott lehetne hagyni akár
egy havi fizut is szerintem :oops: :oops: :oops:

Boo!
Szívesen tettem és eddig úgy néz ki,hogy egész jól megy.
Bár arra még mindig nem jöttem rá én sem,hogy hogyan oldjam meg,hgy
magától váltson a második oszlopban a hét+nap.
de nem adom fel és agyalok rajta.(talán jó úton járok)

mindenkinek további szép napot!!!
nagyon jó idő van

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Nellike!
Ennél jobbat kívánni sem lehetett volna, hogy vegyespárosotok legyen. Nagy gratula nektek!

Jimbone!
Vigyázz magadra, még jó tényleg, hogy nem voltál egyedül.

Vitamin: ártani nem árt. Én mindkét gyerkőcnél úgy csináltam, hogy félidőig szedtem naponta és utána hetente kb. 3-szor, ahogy eszembe jutott. Nem lettek óriásbébik (3400gr és 3790gr), mindkettő gátvédelemmel született.

Ancsurti!
Biztos elkaptad az influt?! Gyógyulgass te is, mint a többi kis betegünk!

Corat mi is megjártuk tegnap. Én is nagy reményekkel indultam, de a bébinek semmit nem találtam, magamnak nem is kerestem. Viszont Szonjinak vettem 5 pizsamát és egy Barbies hálóinget (utóbbiba apa szeretett bele, mert adtak hozzá egy uolyan mintájú Barbienak való ruhát is, így egyenszerkója lesz Barbienak és Szonjinak).

Tea: én úgy szoktam, hogy kb. 1 liter vízbe áztatok bele 1 azaz 1db earl grey filtert. 3 ek. kr.cukrot és uennyi citromlevet keverek bele. Persze cukor nélkül gondolom eleve nehezebb eltalálni az arányokat.

Nekem napok óta elég kellemetlenül keményedget a méhem, elkezdtem a MagneB6-ot. Akik szedik mennyit szedtek? Én most egyelőre reggel, este 1-et szedek.

És képzeljétek! 2hét után Marci is bárányhimlős lett. Már azt hittük megúsztuk, de tegnap szegényen megjelentek a ragyák. Ma reggelre már nagyon sok lett rajta, több mint Szonjin volt. Olyan kis szánalmasan néz ki. Éjjel sokat sírt, apa kivonult vele a hintaszékbe, ott megnyugodott, de még utána is többször felsírt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ajándékba kapott, de párom által nem használt márkás férfi pólók, ha esetleg valakit érdekel. :)

http://teszvesz.hu/item549677199_markas ... somag.html

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jaj tényleg!
Gratula Nellike a vegyes pároshoz!!!Ha gondolod írj privit és máris raklap a tábliba

Kép
Kép
csibe83

szonibaba

Én napi egyet szedek a magne b6-ból. Kivéve az amnio napját, akkor este is és aznap reggel is bevettem egyszerre kettőt mert ezt ajánlották.
De egyébként napi egyet szedek, a terhesvitaminnal együtt még több is az adag mint a kismamáknak előírt. Nekem tegnap óta keményedik a hasam. Főleg ha hanyatt fekszem kinyújtózva. Nem fájdalmas csak kellemetlen, de ilyenkor mindig attól félek hogy elfolyik a magzatvíz.
Vendég

Sziasztok!

A magneb6-ból 3*2 lehet szedni max, de 3*1-et eleve javasolt (asszem már Gabi is írta), mert eleve kell magnézium a szervezetnek, és ebben kevés van, szóval ártani tuti nem fog, de legalább megelőzi a keményedést, meg a fájást :wink: ! ez nem gyógyszer! Nyugodtan szedhetitek! Ja, és tessék mostanában sok tejet, tejterméket enni, mert most csontosodnak a törpikék :wink: !

Terhesvitamin: én úgy tudom az égvilágon semmilyen hatással nincs a baba súlyára a szedése (én a környezetmben tudok olyanról, aki vitamin nélkül szült 4,80-as babát (nem macrosomia, genetika náluk), és olyat is aki vitaminnal 2,6-ost időre!), a baba a szervezetből mindent "összeszed" amire neki szüksége van, tehát a vitaminra tulajdonképpen nekünk van szükségünk, a babának effektív nincs! A terhesvitamint azért kell szedni, hogy nálunk ne alakuljanak ki hiánybetegségek (a kívánósság is gyakran ennek eredménye), ne romoljanak meg a fogaink, ne menjen tönkre hajunk, körmünk, csontjaink, ne legyünk vérszegények... Anyáink még mind küzdöttek ezekkel, mert nem volt ilyen vitamin! Szóval tessék szedni, de ha nem is kismamavitamint, akkor térjetek át sima multivitaminra, azt én sem gondolom, hogy eget rengető különbség lenne a hatásuk között félidő után! Sajnos a mai gyümikkel esélyünk sincs bevinni, amit kell.... :roll: . Szóval amíg baba van a sátorban (:wink:) legalább sima vitamint szedni kell, persze nem kötelező, de a ti érdeketek! És ezt nem mint multivitaminos területi képviselő mondom, hanem mint orvosgyerek, akinek az anyukája mindennek nagyon alaposan utánanéz :wink: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi!

Én is akartam kérdezni, hogy mi van az ajándék babakocsival, de már kiderült. :lol: Azért még nem vártok egy picit? Hátha mégis megkapjátok, mert aztán meg nagyon dühös leszel, hogy potyára vettél, s eladni már nem tudod ugyanazon az áron.

Ancsurti!

Jobbulást neked! :? :wink:

Babaruha méret!

Na, akkor én lehet, hogy nem jól vásárolgattam, mert ugyan nem vettem sok 56-osat, de pont rugdalózót akkorát vettem, s abba, ha nagy a lába miatt nem fog beleférni. :roll: Mindegy, meglátjuk. Én abba terveztem hazahozni a kórházból. :roll:
Úgy látszik beindultunk, mindenki vásárolgat, rám is pénteken jött rám, hogy össze kéne írni mi hiányzik még. Ja! És végül győzött az aggodalom és veszünk mi is légzésfigyelőt. :oops: :D És a bölcsőről lebeszéltek, úgyhogy marad a kiságy.

Sillia!

Nekem eleinte fájt a hátam a hátonfekvástől, de mostanság úgy kényelmes aludnom, és még csak nem is feszül a hasam. )közben nem, csak utána egy kicsit fura érzés, amikor átfordulok) Küzdöttem a hátonfekvés ellen, mert mindenki azt mondta, hogy nem jó, de egyszerűen az a legkényelmesebb. Tegnap este is úgy aludtam el, és hajnalban úgy ébredtem. Szerintem ahogy jól esik...abból tuti nem lehet gáz...

Kép
Kép
tabati

Tabati!

De, azt még mindenképp megvárjuk, hogy eldőljön ez a dolog, addig meg kiélem magam a kiságyakon, bordűrökön, babaruhákon :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati!

Háton fekveee :shock: ? Én egy percet nem aludtam úgy terhesség alatt! Nem tudatosan, csak el sem tudom képzelni :roll: , ez is tök emberfüggő! Én asszem már nem alszom hason (nem tudom alvás közben nem látom magam :roll: ), de mindig oldalt fekve alszom el, vagy ugy hogy az egyik lábamat felhúzom magam mellé (az olyan félig hason)!
Ja, és képzeld minden áldott reggel úgy kelek, hogy a kispárnám be van gyűrve a hasamhoz, vagy a kezemmel odatartom. Nem tudom ez milyen funkciót szolgál, de biztos jó, ha rászoktam :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

tabati

milyen indokkal beszéltek le a bölcsőről?
Vendég

Én is hason próbáltam aludni, de a mellem miatt nem kényelmes, meg mondták, hogy rakjak párnát a hasam alá és akkor nem fog fájni a derekam, de valahogy sehogy sem tudtam úgy igazítani, hogy jó legyen. Amúgy háton is úgy fekszem, hogy a lábam felrakom, szóval be van hajlítva és a talpam az ágyon, mert különben nekem is húzódik kicsit a hasam, meg a derekam fáj. Viszont bármennyire is fura, így is el tudok aludni. :oops: :lol:

Bölcsőről annyit mondtak, hogy nehogy az legyen, hogy ringatjuk, elalszik, aztán utána ha nagyobb lesz, akkor már a kiságyban nem tud majd ringatás nélkül elaludni... :roll: Amúgy meg anyagi okai is vannak, hogy azt úgyis csak fél évig tudjuk használni, míg a kiságyat tovább. Építkezünk, és most fizettünk ki egy rakat pénzt gipszkartonra, meg megkaptuk a nyílászárós árajánlatát...Úgyhogy spórolunk. Másnak is elvan a bölcső nélkül, nekünk is ellesz...

Kép
Kép
tabati

Na jó reggelt, csak megébredt a társaság! :D :wink:

csibe83!

Becsapósak a turik. Amíg egy sima áruházban tényleg ott tudsz hagyni egy havi fizetést, addig a turiban alattomban akár több havi is el tud(na) menni. :shock: :shock: :? :? :oops: :oops:

szonibaba!

"Viszont Szonjinak vettem 5 pizsamát és egy Barbies hálóinget (utóbbiba apa szeretett bele, mert adtak hozzá egy uolyan mintájú Barbienak való ruhát is, így egyenszerkója lesz Barbienak és Szonjinak). " Jajjj...!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!

"Háton fekveee ? Én egy percet nem aludtam úgy terhesség alatt! Nem tudatosan, csak el sem tudom képzelni "
Nyugi, fogsz te is még így ébredni... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati!

Nyugodtan fekhetsz háton, ha kényelmes. Majd a vége felé valóban jobb lesz mellőzni (ha tudod :? ), de addig nyugodtan, ha jól esik. (Általában én is úgy szoktam, de csak azért, mert akkor végig a pocakomon lehet a kezem, és akkor "beszélgethetünk" Ketteskével. :wink: :lol: :lol: :lol: )

"Bölcsőről annyit mondtak, hogy nehogy az legyen, hogy ringatjuk, elalszik, aztán utána ha nagyobb lesz, akkor már a kiságyban nem tud majd ringatás nélkül elaludni... "
Nekünk nem volt böcsönk, de szerintem ez elég nagy zöldség - finoman fogalmazva... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Pozitúrák az ágyban.. :)

Én mindig is hanyattalvó voltam, de úgy hogy teljesen kinyújtózva, még a karomat is a fejem fölé emelve. Ez a helyzet jó a derekamnak a hátizmaimnak. (na, ezt az utolsó szót kb. negyedszerre sikerült betűkevergetés nélkül leírnom). Viszont így már nagyon feszül a hasam. Ezért aztán oldalt alszom el, mellesleg így is szeretek aludni, aztán ha álmomban hanyatt fordulok és kinyújtózom hamarosan hasfeszülésre keményedésre ébredek. Persze az ember lánya így már előre gyakorolhatja, hogy nem lehet végigaludni egyetlen éjszakát sem. :)

A bölcsőről

Apa ígérte hogy farag egyet, bár nem hiszem hogy ebből bármi lesz. Hiába a lelkesedés és a hozzáértés, ha nincs idő..
Az, hogy mennyire szokik hozzá a baba, szerintem egyénileg más és más. Rékánál még mindent betartottam amit mondtak, úgy etettem úgy gondoztam ahogy a védőnő és az idősebbek mondták.
Szegény sokat sírt mert azt mondták hagyni kell sírni..
Dalmánál már egyszerűen az érzéseimre és a józan eszemre hallgattam és minden mindenkinek sokkal jobb és könnyeb lett. Bölcső nem volt, de az ágy mellett állt a babakocsi, abban aludt, és ha nyöszörgött éjjel, ringattam. Már alva is tudtam ringatni a kocsit. Mindenki mondta hogy majd megbánom, de kb. 2 hónapos korától békésen aludt a kiságyban. Ha éhes volt szoptattam ha sírt felvettem ha aludt békén hagytam és ez nagyon jó volt így.
Tudom, hogy a kisbabák is nagyon különböző természetűek, de én azt gondolom, egy újszülöttet nem lehet elkényeztetni. Csak szeretni.

Bocs hogy regényt írtam :?
Vendég

A pozitúrákról jut eszembe (a múltkor már úgyis téma volt :roll: ):

http://gadget.blur.hu/niteplanner/

:wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Nem tudom, láttad-e annak idején a "Miért éppen Alaszka" című sorozatot? Volt egy része, amikor influenza járvány tör ki a városban, de nincs elég gyógyszer. Fleischman doki szerencsétlenkedik, míg Marylin az indián asszisztens beveti a régi, jól bevált népi gyógymódot, amitől mindenki hipp-hopp meggyógyul. Mond valamit, hogy: hájó, hájó, ipszenájó? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

köszi a linket, ezen most picit szétröhögtem magam :D
"akivel vagy amivel" :D :D :D
Vendég

hahóóóóó!

Mindenki délutáni szundikál? :(

Egyedül ücsörgök a lakásban és várom hogy olvashassam amit írtok..
Vendég

sillia! :)

Azért az sem gyenge, hogy emilben megkapod valakitől, hogy mit és meddig csinálna veled és megkérdi, hogy neked is megfelel-e... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Te miért nem szundikálsz? :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:08-kor.
Vendég

azért nem alszom, mert három napja gyakorlatilag mást sem csinálok, és egyszerűen már nem vagyok álmos.
Korán reggel babókára keltem.Már eléggé tud ficeregni. És mindez tele hólyaggal... :D
Vendég

Akkor ezek szerint szépen betartottad, amit a lelkedre kötöttek. Ügyes vagy! :wink: Keresztrejtvények, olvasni-, kötni- vagy horgolni valók nincsenek? :P

Kép
Kép
200907?

nemrég kötöttem egy sálat, kiolvastam két könyvet (Szabó Magda:Születésnap, Hannu Makela: A ló, aki elvesztette a szemüvegét)
Nem kinevetni, előbbi megunhatatlan kedvenc, utóbbi kedves és bohókás finn mese.
Vendég

Azért csak beletrafáltam valamennyire... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szabó Magdánál én leragadtam az Abigélnél, de azt nagyon szeretem, filmen is.
Elmeséled a paci történetét? :wink:

Kép
Kép
200907?

Nos, volt a ló, akit úgy hívtak hogy Ló.
Az emberekből kiábrándulva egyedült élt házában, lovakról szóló könyveket olvasott, ezekről kritikákat írt. A kritikákért kapott összegből éldegélt. Mígnem egy nap elveszette a szemüvegét. Olvasni nem tudott, így hát vaktában nekivágott a világnak. Egyedül teljesen elveszett lett volna, de csatlakozott hozzá először a sün, aztán a varjú a kutya az egér és végül két tehén. Minden állatnak volt valami személyes emberi tulajdonsága kinek jó kinek rossz. De közösen és összefogva boldogultak, egy elhagyott tejgazdaságban vészelték át a telet. Sajtot gyártottak amit aztán eladtak. Végül a társaság szétbomlott, egyedül a sün maradt a Ló mellett, aki vett magának egy új szemüveget. Ezentúl már nem élt egyedül:)

Na, tudom, ez így marhaságnak tűnik, de nagyon aranyos és igazából a látszatnál mélyebb értelmű történet. Mint a mesék általában.
Vendég

Ez jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
(De miért bomlott föl a társaság? :( [Nem ér azt mondani, hogy olvassam el! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ])

Kép
Kép
200907?

Pedig pont ezt akartam javasolni... :D
Vendég

Gondoltam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ahhoz előbb be kéne szerezni a könyvet, illetve most azon töröm a fejem, hogy idén hogyan készüljön el az adóbevallásom. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat:)

Szerintünk is ez a legjobb variáció, apával madarat lehet fogatni :)

Tegnap én is elmentem csavarogni és vettem is a picikéknek pár holmit a C&A-ban. A kisfiúnknak egy csíkos bodyt (56-os), és két pulcsit (62-es) darabját 590 Ft-ért, és van köztük biopamut is! A picilánynak vettem egy bébifarmert (62-es méretűt) 890 Ft-ért. Nem tudtam ellenállni nekik :oops:

Kép

Kép

Én is gratulálok a pici fiúkhoz, lányokhoz! :)
nellike

Képről jó nagynak tűnnek, de élőben olyan picikék :roll:
nellike

Szia, nellike! :)

A többiekből kiindulva te még visszafogtad magad. Ők már bezsákoltak (én pedig még semmit nem vettem :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ). Nemsokára megint lefényképezheted a rucikat - csak most már a babákon. :wink: Rohan ám az a fránya idő, lassan itt a fele... :shock: :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Picit irigykedem, (na jó, NAGYON irigykedem), annyit mindent vettetek már lányok. Én még semmit. Persze, tudom, hogy ráér még, és ugye az amnio eredményét is meg kell várni, és még egyébként is tart a karácsony utáni pénztelen időszak, és még azt sem tudom fiú vagy lány. De akkor is, annyira jó volna vásárolgatni a picinek...
Vendég

007

az adóbevallás az bizony nem könnyű ügy. kívánom hogy minnél előbb legyél túl rajta
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?