A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Általában vagy utrot adnak vagy duphostant sárgatest hiányra.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Békáné!

Köszi a választ! Igen ezt olvastam én is éppen ezért aggódom mert nekem az orvos ezt nem mondta.Duphaston éppen van otthon de ezt mégsem szeretném elkezdeni csak úgy szedni.
Nagyon sajnállak a negatív teszt miatt és a többieket is és megértelek mert én kb másfél éve vagyok hasonló cipőben. Negatív tesztek tömege stb. Inszeminációt nekem még nem csináltak.
Terka
terka

Terka
Csak akkor szedjed ha az orvosod is az mondja. Akkor nálad mit csinálnak?

kagyló

Békáné!
Eddig vagyis szeptemberig türelemre intettek az orvosok.Hormonokat nem néztek és mi csak próbálkoztunk. Aztán most kiderült, hogy van vagyis volt egy kis endóm, ezt műtötték szeptemberben.3 hónap fogamzásgátló szedés következett majd a hormonvizsgálat, maikor iskiderült az alacsony progiszint. Erre a kaptam a Clostyt és a Choragon injekciót.Az injekció tüszőrepesztésre alkalmas, illetve sárgatest növelésre.
Hát itt tartok most.
Terka
terka

Tudom mire van a choragon. Mivel műtöttek (Endo)hol volt neked? Melyik részen, ez érdekelne...Laposzkópián voltál előtte? Vagy hogyan derűlt ki az endo?

kagyló

Bocs!Kép Ti itt mind sajnos nagyon képzettek vagytok ebben a témában.
A bal oldalon volt a petefészeknél ha jól emlékszem. Voltam a Praxis ulrahangos rendelőben és ott fedezte fel a doki. Laparoszkópiás eljárással szedték ki.Vagy most hülyeséget írtam?!
terka

Ultrahangos ez 3 D? Vagy ez milyen ultrahang? laposzkópiában altatással csinálják? Mondanál erről egy kicsit többet? Petevezetékben volt, vagy kivül?

kagyló

Szia Cat!
Még nincs a vérvételnek eredménye, majd 2 hét múlva kb.A kórházban a nő, aki a vért vette, állítólag rosszul mondta, hogy mikorra lesz meg.
De UH volt, és a jobb oldalon van egy 17 mm-es tüsző, a 10. napon.Doki azt mondta, a 10. napon ez megfelelő. Kép Szerinted is elég nagy?
Mikor mekkorának kell lennie?
Vasárnap megint megnézi, mennyit nőtt.És azt mondta, megmondja, hogy mikor esedékes a "randi".Kép
Most nagyon bizakodó vagyok...remélem most sikerülni fog, és akkor már babával karácsonyozhatunk!
Szió:
Babóca
babóca

Baboca,

Ez a 17 mm-es tenyleg jo a 10. napon.
Felidoben, amikor akcioztok/inszemet csinaltok kell legalabb 18 mm-es nek lennie, annyira meg neked tuti megno!
De fontos a nyalkahartya vastagsaga is! Az mennyi most neked? Mert annak kozepidoben 10 mm korul kell lenni hogy megfeleloen be tudjon agyazodni a baboca.
(En is inszemes vagyok.)
Kivanom, hogy meglegyen Karacsonyra a bebi!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Dodo!
Mi még csak spontán próbálkozunk, 5. hónapja.
De 4 hónap alatt nem sikerült, pedig 28 naposak a ciklusaim, néha, betegség, vagy egyéb izgalmak miatt max 1-2 napot szokott késni.És erre beijedtem, hogy valami baj van, mert nem sikerül.
Elmentem hormonszintet nézetni vérbő, annak még várom az eredményét...
És ma nézte a doki UH-n a tüszőt.
Szerintem ma indítjuk a projektet!!!
A nyálkahártyáról nem mondott semmit a doki, de adott egy papírt, és ha az Endometrium a nyálkahártya, akkor nincs gond, mert 11 van mellé írva.Most, a 10. napon.
Köszi hogy szurkolsz nekünk Te is.Mi is szorítunk Nektek, és mindenki másnak is!!!Kép

Babóca
babóca

Baboca!

Nagyon jok az eredmenyeid, ugyhogy aggodalomra semmi ok!!!!
Csak turelem kerdese az egesz!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo
Mikor tesztelsz? Hogy vagy? Legalább neked legyen pozítiv a teszt! KépKépKép Szóritok!!!!

kagyló

Békáné!

Irtam reggel, hogy sajnos nem lett pozitiv...
Kicsit korulirtam, de ezt akartam vele mondani...
Sajnalom en is...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Békáné!
Igen,3D ultrahang volt.Igazából nekem az endó egyáltalán nem fájt csak elmentem mert érdekelt,hogy belül minden rendben van-e mert a doki, akihez jártam nem is nézett meg ultrahangon.
A laparoszkópiát altatásban csinálják.2-3 napot kell általában a kórházban tölteni.nekem azt mondták,hogy elvileg fél óra az egész.Nálam ez egy picit több lett de csak azért mert megpattant egy ér és nem tudták a vérzést gyorsan elállítani.Elvileg 3 pici vágást ejtenek a hasad alján.Nekem a vérzés miatt lett nagyobb az egyik.Azt nem mondanám,hogy egy leányálom de tényleg nem annyira vészes és hát a cél érdekében...
Ja, és a nem a petevezetékben volt.
Terka
terka

Terka

Remélem, hogy neked is összejön hamarosan a baba. mi már elég régóta szeretnénk babát, de sajnos nem akar jönni. Én a 2. inszemen voltam túl és nem sikerültKépKépKép

kagyló

Dodo
Elég szomorú vagyok, olyan sokan teszteltünk 19. és nem jött össze senkinek sem. Kép Most folytatod tovább inszemmel, vagy valami mást fognak nálatok csinálni? Hogyan döntöttél?

kagyló

V.K.Orsi

Hogy vagy? Van még hányingered? Hogy viseled a jó időt? Feszít még a hasad?

kagyló

Szerintem a következő hónapok április,május,június lesz a nyerő,Kép Kép!!!
Ilyenkor a tél után még a szervezetnek
vitaminokat kell gyűjtögetni!hogy legyen babó!Kép
Szóval egyetek sok gyümölcsöt, menjetek
tornázni és lesz babyKép!
Nekem nem akar múlni a hányingerem, pedig
már tudatosan mondogatom,hogy hát negatív a tesztem, úgyhogy ne legyen pszichosomaticus hányingeremKépKép! a hasam is fájdogál...
a hőm viszont nem egy terhes nőé, úgyhogyKép
No, vitamin,torna,méregtelenítő,jókedv kúrára fel és szerelmeskedjünk minél többet, abból lesz szép szerelemcsecsemőKépKép
Millió puszik!
Eszti
Tényleg, V.K. Orsi!
Neked van hőemelkedésed, meg ilyesmi???
esztyx

BabócaKép
Nagyon jó a 10. napon a 17mm-es tüsző. Középidőre ez megnő még napi 1-2 mm-el. A 20mm feletti tüszők már általában érettek. Az endometrium nagyon szép, nekem a 10. napon soha nem volt 11mm, csak a lombikon. Meglátod hamar meglesz az eredménye!Kép

BékánéKép
Nagyon sajnálomKépKép Olyan rossz érzés, hogy senkinek nem sikerült az inszemesek közülKépKép

TerkaKép
Üdv. a topikban, és ne maradj sokáig! Elég lassan haladnak a dolgok nálatok. 1,5 év alatt még az inszemig sem jutottatok el ? Én azt nem értem, hogy ha kimutatottan progeszteron elégtelenséged van, akkor a ciklus második felében miért nem kapsz valami progeszteron származékot ? A Choragon az nem sárgatest növelő, hanem tüsző repesztő szuri. A megrepedt tüszőből lesz sárgatest a petefészekben, és ez termeli a progeszteront. A sárgatestet nem kell növelni, hanem az általa termelt legfontosabb hormont a progeszteront kellene. Nagyon szépen reagáltál a clostyra, mert 2 db 19mm-es tüsző, az jó eredmény. Én kérnék a helyedben Utrogestant a ciklus második felére.
Az endo-t én úgy tudom, hogy leégetik a laparoszkópia során. Sajnos egy idő után visszajön, ezért legjobb megoldás a mielőbbi babásodás rá. Nem akartok inszemre menni ? Bár szerintem kevesebb a sikere mint a spontánnak, de az ember legalább egyre közelebb van a lombikhoz vele.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye

Hogy vagytok? Szépen nőnek? Meséljél, milyen érzés? mindent!Kép

kagyló

Sziasztok lányok!Kép

Szomorú vagyok, hogy ilyen sok 1 csík lett, de ne feledjétek, míg nem jön meg, addig van remény!KépKép

Nekem finoman fogalmazva is k. sz..r kedvem van.Kép Lehet, hogy pár hónap múlva gyökeresen megváltozik az életünkKépKép Elbizonytalanodtam, hogy jó lenne-e ha most jönne a baba?!Kép
Háát, ezt a bizonytalaságot érzi lehet a mi leendő gyermekünk.
Köszi, hogy vagytok, és kiírhattam magamból legalább töredékekét a bajomnak, mert ez még nagyon titok. de megörjít, ahogy magamban rágódok rajtaKépKép

puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Régen jártam erre, remélem vannak friss kismamák!Kép Valaki megosztaná velem kinek lehet gratulálni?Kép Sajnos képtelen vagyok egy hetet visszaolvasni!
Köszi! Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

V.Zita
Szerintem a bizonytalnság mindenkiben van egy kicsi, mert nehezen akar jönni a baba. Ezért mindenféle megfordul a fejünkben, hibásnak érezzünk magunkat, és néha másokat is okolunk, pedig senki nem tehet erről. Hidd el nekem, ha majd benne lesz a pocidban a kisbaba, már nem leszel ennyire bizonytalan abban, hogy jokor jött-e vagy nem... Majd eljön a mi időnk, is és akkor már másképpen fogod látni a dolgokat. Annyira nehéz elhinni, hogy velünk is megtörténhet a csoda, he szerintem idővel majd ez is el fog jönni. Bizni kell a sikerben!

kagyló

Békáné Kép
Köszönö kérdésed. Hányingerem a vérvétel napján egyszer volt, azóta semmi. Semmi tünetem nincs, csak a melleim nőttek meg, és a pocim érzem estére.

Esztryx Kép
Hőemelkedés? Miért kellene lennie? Kicsit meg voltam fázva, de már az is kezd elmúlni.

Terka Kép
Kicsit felelőtlenségnek érzem, hogy úgy, hogy megállapították, hogy progigondod van nem adnak progipótlást. Szerintem kellene. A progival nem tudnak ártani, a ciklust sem tolja ki. Beszélj a dokiddal erről!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Békáné!Kép

Az a baj, hogy a bizonytalanság bennem nem a baba miatt van. Őt mindennél jobban szeretnénk! Most kezdjük a komolyabb vizsgálatokat, ill. kezeléseket az ügy érdekében!
Ami nyomaszt, azt sajnos nem írhatom le, mert olyanok is elolvashatják, akiknek ezt még nagyon nem kellene, hogy megtudják! Munkahelyi problémákról van szó, aminek - a mi kis nyugodt életünkre nézve - komoly következményei lehetnekKép

Kép
Kép
zituska28

Cat
megfogadtam a tanácsod, szedem a bébiaszpirint és tömöm magamba a búzacsírával feltuningolt joghurtot (pedig valami szörnyűséges íze van számomra, kb. 20 perc egy joghurt megevése!)
De mindent egy vastagabb méhnyálkahártya érdekében...

Móni
Móni

Békáné!Kép
Őszintén sajnálom ami veled,illetve a többi inszemessel is történt.Úgy gondolom talán még nagyobb lehet a csalódás, mint a spontán próbálkozás sikertelenségénél.
El kell hinni,hogy egyszer úgyis sikerül, így vagy úgy de biztosanKép
Cat!V.K.Orsi!Kép
Igen,sajnos lassan haladnak és ez talán annak is köszönhető,hogy viszonylag sok orvosnál jártam.Többen türelemre intettek,mást nem is csináltak.Se hormonkép se semmi.Pedig a korom miatt sem ártott volna felgyorsítani a tempót.A mostani dokim meg a műtét után rögvest ezzel kezdett és azt hittem sinen vagyok.Hát ezek szerint nem és hiába a Closty meg a sok gyakorlat, most sem lesz semmi eredmény.Kép
Ma már a 19.napon vagyok,így hiába is kezdeném hétfőtől szedni, már semmi értelme.Vagy igen?
Bocsánat de kicsit hosszúra sikeredett ez az üzenet!
Köszönöm a segítséget és a tanácsot és örülök, hogy végre írtam ide!Kép
Terka
terka

Terka
Nagyon kedves vagy, mi is bizunk a sikerben,az inszem hasonlít a spontánhoz, mivel a szervezeteden belül történik a megtermékenyítés és nem máshogyan. Csak sajnos nehezen akar sikerülni. Minden hónapban reménykedünk a csodában, de valahogy nem akar ránk köszönteni...Az is lehet, hogy mi is el fogunk jutni a lombik kezelésekig, ha így nem sikerül, mert utána mindenkinél az következik.

kagyló

Sziasztok!

Egcsi!
Én is most csatlakoztam be, de gondoltam izéség lenne válasz nélkül hagyni Téged. Úgy tudom új babás most egy van : Orsi. Ha jól tudom szerdán pisilt, aztán vért is vettek és pozitív. Szóval neki mehet valami kis GR.....
Ja, és veletek mi újság? Hogy vagy? Férjed már itthon van,vagy... ?
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Terka Kép
progit nem késő még elkezdeni. Olyan meg nincs, hogy valakit türelemre intenek. Egy sima hormonvizsgálatot szerintem akár az első próbálkozós hónapban is el lehet végezni biztos, ami biztos alapon. Nálunk az első hónapban kiderült, hogy gond van, és így is 1,5 év alatt jutottunk el a lombikra.... úgy fel tudom magam húzni az ilyen hozzáálláson. grrrrr

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K. Orsi!
csak azért kérdeztem, mert nekem
azt mondták,hogy ha terhes vagy,
akkor hőemelkedésnek kell ezt jeleznie..
min.37fok...
Sajna nekem van hányinger,pocifájás,de
hőem.nincsKépKépKép
Egyébként Orsi én még mindig annyira
örülök,mint amikor először tudtam meg,hogy
babás vagy!Kép Kép Kép
Millió puszik, eszti
esztyx

Eszti Kép
Ez nem hőemelkedés!!! Az ébredési hő megy magasabbra, de az nem egyezik meg a testhőmérséklettel. Ha ezt kérdezted, akkor nem mértem a hőmet, már vagy fél éve nem mérem, és most sem akarom ezzel idegesíteni magam. Szabályos hőmérőzés mellett sem emelkedik meg mindenki ébredési hője pl. Caté sem tette, pedig két kis lurkó is ficánkol a pocijában.

Egyébként minden várakozónak üzenem. Ha nincs tünetetek az nem jelent semmit!!! Nekem sincs!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi!Kép
Köszi, hétfőn a dokinál kezdem a napot és ha kell kitaposom belőle a receptet!Melyik a jobb az Utro vagy a Duphaston? Vagy mindegy?
Sajnos velem tényleg ezt történt és ezért is váltottam annyiszor dokit.Sokszor de tényleg sokszor rákérdeztem,hogy nem kellene-e hormonvizsgálat de a válasz nemleges volt.Pedig a korom miatt tényleg nem érek már rá szinte egyáltalán.Lehet, hogy nekem is a lombik lesz a megoldás.Jó példa van már előttem sok!Kép
Na,mindegy a lényeg, hogy úgy érzem, sikerülni fog ha nem is most de valamelyik következő hónapban biztosan!Kép
Köszi
Terka
terka

Orsi!
Bárcsak minden orvos így gondolná a dolgokat, ahogyan TE!!!!! Már nem lenne ennyi gondunk, mint amennyi van. :-))
kriszpy

Sziasztok Lanyok!

Na, itt vagyok en is, orulok, hogy ilyen jo sok hozzaszolas volt! Egesz nap levegon voltunk, ugyhogy szunyaltam egyet delutan, most meg valoszinuleg nem fogok tudni aludni ejszaka.
Egyebkent kedelyallapotom egesz jo.

Zita!
Nagyon sajnalom, hogy munkahelyi problemaid vannak, pedig emlekszem nemreg kezdtel ezen a helyen es nagyon elvezted, nem igaz? Most meg mar ennyire megvaltozott? Ez sajnos nagyon rossz, es tudom, hogy rossz kihatassal van a kedvedre... De azert legfontosabb, hogy ott van a szereto ferjed, es megy a bebiproject! Ezek a legfontosabbak! Remelem ezek nincsenek veszelyben!

Békáné!

Mi megyunk a 6. utolso inszemre. (Ha megjon...)
Aztan ha az sem, akkor meg atmegyunk ujra egy ideig a spontan probalkozok taboraba, mert kis pihenesre van szuksegunk. Eleg kivagyunk idegileg...

Estyx,
Jo otleteid vannak, be is tartjuk, sok vitamin, gyumi, zoldseg, meg sok szerelmes ejszaka! Jol hangzik! Tetszik!
Egyebkent nem mindenkinek van 37 felett a reggeli ebredesi hoje, ne aggodj, allitolag voltak itt tobben is akinek nem ment soha 37 fole! Es megis terhes volt!

Terka!
Orsinak, Catnak igaza van, vizsgalatra szukseg van, vervetelre, UH-ra, es segito gyogyszerekre is, mint pl. proginovelore, foleg ha neked alacsony. Ez kulonosen vonatkozik stimulalt ciklusra. Ott majdnem mindenkinek adnak utrot vagy duphastont a ciklus masodik felere. Tuti ami biztos...
Igen, igazabol az inszemnel valahogy az embernek nagyobb a varakozasa, noha ugye sokkal tobb esely nincs, mint a spontannal...Ezert persze a vegen nagyobb a stressz ha nem jon ossze...

Orsi!

Koszi az uzenetet, vettem az adast...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Terka!

Nagyon jol teszed, hogy reggel a dokinal kezdessz! Meg kell ezt beszelni vele, nem szabad hagynod magad, hogy lerazzon, mert ezek nagyon fontos dolgok, es nem lehet egy vallranditassal elintezni.
Nagyon drukkolok neked hogy sikeruljon.
Aztan lehet hogy neked is el kene kezdened az inszemet? Gondold meg...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!
Köszi a bíztatást, erőszakos leszek!Kép
Az inszemet egyébként csak "úgy" felajánlják az orvosok vagy minek kell ahhoz történnie,hogy ez felmerüljön bennük?
Én benne lennék mégha nem is ez a legromantikusabb dolog!
Egyébként jól értem, Neked még mindig nem jött meg?Akkor talán...
Nagyon szorítok érted is, no meg mindenkiért itt!
Estyx tanácsait meg érdemes mindenképpen megfogadni!Kép
Terka
terka

Terka!

Attol fugg, milyen dokihoz jarsz. En egy meddosegi kozpontba jarok,ahol ezzel foglalkoznak, es ez az elso lepes a hormonvizsgalatok utan, meg mindenfele mas vizsgalat utan, hogy akkor inszeminacio.
Mi probalkoztunk idozitett szeretkezessel az eloszor, de sajnos nem jott ossze. Aztan belevagtunk az inszemekbe. Most vagyok az otodiknel.

Jol erted. Kosz a drukkot.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!Kép

Köszi, a megértő szavakat!Kép
Nem az én munkahelyemen vannak problémák, az még mindíg ugyanolyan jó, hanem a pároméknál vannak galibák, ami miatt lehet, h. nem csak a várost, de az országot is el kell hagyjukKépKép Ez még nem biztos, de már kapott lehetőségeket külföldön, és ha itt nem oldódik meg a helyzet, akkor mennünk kell.
Ha 3 évvel ezelőtt van ez, akkor még örülök is neki, hogy kicsit világot látok, de most már, amikor szépen kialakítottuk a kis fészkünket, és már épp csak a fiókát várjuk bele, nem akarom ezt itt hagyni!Kép
A másik, hogy nem beszélek nyelveket - angolt tanulgatom, de a tudásom még 0 - hogyan mennék így orvoshoz, és ha jönne a baba, ott lennék nagy egyedül, mert a páromnak dolgoznia kellene, nem lennének ott a nagyszülők, nem lennének babás barátnők, akik tanácsokat adhatnának, szóval elkeserítő.KépKép
De ez még nem biztos, és én nagyon reménykedem, hogy pár hónap alatt megoldódik ez a probléma, és maradunk itt a fenekünkön!Kép

Köszi, hogy kiírhattam magamból, már nagyon nyomta a lelkemet, mert anyukámnak - akinek ki szoktam önteni a lelkem - ezt még nem mertem elmondani, mert nagyon elszomorítanám vele!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!
Most jöttem a dokitól, megint megnézte a 12. nap reggelén a tüszőcskémet.Képzeljétek 22 mm-es!Kép
A nyálkahártya pedig 12,5 mm.Azt mondta, ez nagyon jó, úgyhogy mindent bele, következhet az akció!Kedden kell megint mennem UH-ra, ott megnézi, hogy életképesek-e a spermák.Aztán már csak várni és várni kell....Kép
Jaj de izgulok!!!Remélem most összejön!

Ma sétáltam egy nagyot, olyan jó volt végre kimozdulni ilyen szép időben!
Ti is lazítsatok, és újult erővel próbálkozzatok!
Szép napot Mindenkinek!Kép

Babóca
babóca

Zita!

Hat eleg nehez helyzetben vagytok, nagyon meg tudlak erteni. De ez azt jelenti, hogy orokre el kell menjetek???? Vagy csak egy kis idore? Es nem tud a parod mas cegnel munkat talalni itthon, hogy ne kelljen kulfoldre menni?
Hat nem csodalom, hogy nem akarsz pont most elmenni amikor mar eppen sinen vagytok...
Nagyon remelem hogy nem kell mennetek, nagyon drukkolok nektek, hogy megoldodjon a helyzet!!!!

Baboca!
Nagyon szepek az eredmenyeid! De most neked inszeminacio lesz, vagy milyen akcio?
Neked is megy a drukk ezerrel!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Dodo!
Mi még csak spontán próbálkozunk, mert 5 hónapja nem lett semmi baba, és beijedtem, hogy baj van.
Elmentem dokihoz, és most megnézte a tüszőérést, csináltunk hormonos vérvételt...stb.
És most reménykedünk, hogy így orvosi felügyelettel, de spontán összejön a dolog!Kép
Köszi a szurkolást.Kedden már picit okosabb leszek, akkor majd még írok.
Szió:
Babóca
babóca

Lányok!

Nagyon szurkoljatok, mert most a hét
elején kellene megjönnie, szerda körül
és ha nem, hát annak annnnnnyira örülnék
Kép Kép Kép
jajajj!Babát akarok nagyon!
Millió puszik!
eszti
esztyx

V.K.Orsi és más is aki tudja a választ!
lenne még egy kérdésem!
Mikortól érzed a baba szívverését?
Mármint nem a hasadban, hanem ott lent...
azaz, szóval nem akarok profán lenni,
bár itt már úgy is a legintimebb dolgainkat
írtuk le, ...szóval, ha "benyúlsz"akkor elvileg már kezdettől fogva érzed?!??ez kimaradt az
én felvilágosító órámból,,,KépKép
esztyx

Eszti Kép
Az a gond, hogy én megint nem értem a kérdést. Hogyan lehet a baba szívverését érezni, amikor az egész olyan aprócska, mint egy almamag?
Ultrahangon a 6-8. héten lehet látni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Azért bátorkodtam írni, mert nekem olyan problémám van, hogy már 2 inszeminációm volt, amely során a beavatkozásig el sem jutottam, mivel az injekcióktól mindkétszer megjött! A főproblémám az, hogy a két inszemináció összesen közel 120 ezer forintunkba került! Tanácsotokat kérném, mert számomra így nincs jövője a meddőségünk megoldásának, hiszen nem élünk jómódban. Megadnám az email címem: judzol@freemail.hu. Nagyon szívesen leveleznék bárkivel aki számára akár anyagilag akár egészségügyileg hasonló az esetem. De bárkivel aki úgyérzi tud nekem segíteni. Minden jót mindenkinek! Sziasztok!
judica

Judit!

Érdekes az eseted, en meg ilyet nem hallottam, hogy valakinek megjott volna az injekciotol...
De szeretnek neked segiteni, legfokepp azzal, hogy elmondom, hogy nekunk egy inszeminacio kb. 9-11 ezer forintba kerul. Marmint a gyogyszerek, mert a beavatkozasert nem kell fizetni semmit!!!
Te hova jarsz? Mert akkor en azt mondom gyorsan gyere at oda ahol en vagyok, mert ott nem kell fizetni, csak a gyogyszerert! Az meg kb egy injekcio 3 ezer forint... Nekem kb 3 kellett...
Aztan persze utana meg kell szedni proginovelot, az nem is tudom mennyibe kerul, 2-3 ezer forint. Ja meg a repesztoszuri. Az is olyan ezer forint. Szoval ez messze van a 6o ezertol!!!!
Szoval en HIETE-re jarok a Szabolcs utcaba. Ha neked jo az a hely, gyere oda, maganban megadom a doki elerhetoseget.. Ez ott a Dozsa Gyorgy utrol nyilik, a Hosok tere kozeleben.

Baboca!
Ugyesen akciozzatok aztan, jo hireket szeretnek hallani!!!!

Eszter!
Megy a drukk neked is, de en sem ertem amit kerdel. Szivhangot csakis huvelyi UH-on lehet latni a 6. het korul leghamarabb! Te nem erezheted! Ilyenkor meg alig erez az ember valamit, nemhogy a szivhangot!

Orsi!

Hogy vagy? Milyen igy negyesben/otosben????
Irjal hogyan dolgoztad fel, hogyan erzed magad lelkileg, ha van kedved persze...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kedves Cat!
Ez az amit én sem értek, hogy miért kínoznak meg kétszer?Gyanítom a pénz miatt....Ugyanis két lehetőségem van, az átjárhatóságira.Kórházban Röntgennel, kínzósan, de ingyen két napos, vagy ambulánsan, UH-val magánba 40.000 forintért.Persze mindenki próbált a magánra rábeszélni.Ez az egy eljárás van amiért fizetni kell a központban.Gondolom le akarják húzni amit lehet...Meg azt mondta a doki, hogy a HSG az diagnisztikai, a lapar meg gyógymód....29.-én megyek hozzá, ha nem tudok vele meg egyezni, fogalmam sincs mit csináljak.......Azt mondta, hogy a PCO-soknál a túlstimulálás veszélye triplán fenn áll, ezért valszeg nem nagyon lehet lombik, vagy inszem.Mit szólsz?Azt írtad, hogy lombikkal majdnem tuti az esély.......Jó lenne...Igazából neki állnék már holnap.....Jó lenne.....Csak nem vagyok nagyon erőszakos hozzá, hogy kiharcoljam.....
Pusz, Ilduci

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Tudjátok mi a legrosszabb érzés!

Ahogy a párom vágyik rá! Ez valahol
jó is, de látni a bánatos arcocskáját
mikor megjön!Hajajajj!Kép(az nagyon rossz!
ti nem így vagytok ezzel?
puszik, eszti
esztyx

Sziasztok!
Láttam, hogy árakról is írtok, ezért szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a Schöpf-Méreiben mennyibe kerül egy inszem?
Illetve ha magánrendelésre járok egy dokihoz, és behív a kórházba vizsgálatra meg UH-ra, akkor ott kell neki fizetni szerintetek? UH-n szerintem biztos nem, de a vizsgálaton? Olyan ciki....kérdezzem, vagy ne kérdezzem meg, hogy mivel tartozok?
Ha tudtok vm okosat mondani, akkor kérlek írjatok!
Előre is köszi!
Kenguru
kenguru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?