A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Gyógyulj csak.

Jó pihit és dunsztolódást. :lol:

Kép
flóra 11

Jaj, Márti! Téged is levett a lábadról ez a nyavalya.

Benó,lehet,hogy zöldkártya? Forgalmi nélkül 1cm-t se mehetne tovább! :D Szegény Gy.!!! :?

Kép
muzsuzska

Lelassult a babanet, kb 10 perc alatt ment el a hsz-em!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, én is aludtam egyet, elkezdett fájni a fejem, mert itt is eleredt az eső. Vagyis szakad! :evil: Nagyon nyomasztó lett tőle a hangulatom. :?

Kép
flóra 11

Anyám mostanáig nem jött, ebben az esőben pedig nem is fog. Úgyhogy már főzöm a Pétert, hogy menjen el a kajáért. A fenének van kedve holnap főzni.

Kép
flóra 11

Csak nehogy kiderüljön, hogy még sincs kaja! :shock:

Kép
muzsuzska

Na neeee, ilyet ne is mondj! :lol: Bár már volt rá példa, hogy egy hétig csinált szilvásgombócot, végül a tésztája el is készült,de a gombóc csak nagyon sokára,közben a tésztát lefagyasztotta. :lol: Szal anyámmal borzalmas volt valamikor. Mióta ezzel a pasival együtt van javult a helyzet. Kaja viszont sztem most lesz, mert most a barátja főz. :wink:

Kép
flóra 11

Miért nem mész el Péterrel kocsival? Legalább picit kimozdulsz és gondolom ő se nagyon akaródzik a mamához menni!

Kép
muzsuzska

Elment a Peti a kajáért. Remélem anyám nem tartja őt fel sokáig, mert azt mondta a Peti, rengeteg a tanulnivalója. Szörnyen rossz az idő! És most jut az eszembe, hogy a F. bicajjal ment a szüleihez.Ő hogyan jön haza? :shock:

Kép
flóra 11

Mehettem volna,de ez eszembe sem jutott, meg ahhoz fel is kellett volna öltöznöm. Mondtam neki, hogy ne menjen fel, csak csengessen, hogy a mama hozza le a kaját.

Kép
flóra 11

Sajnos el kell mennünk hajat mosni és zuhanyozni! :evil:
Holnap kezdjük a délelőttős műszakot, jön a korán kelés....

Kép
muzsuzska

Ezek szerint F.nek is sok esze van! előtte lázas, szédelgett és elment biciklivel! Férfiak! :evil:

Kép
muzsuzska

Hát igen! Pedig ha megkérte volna a Petit, biztos elvitte volna és hozta is volna őt. Főleg ha adott volna 1 eurót is benzinre. Mindenki jól járt volna. Na de ugye megkérni valakit az fáj. :D

Kép
flóra 11

Én reggel elintéztem a hajmosást,még amíg volt energiám. :wink: így már szerencsésen túl vagyok rajta.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nem irigyellek a koránkelés miatt. Én szerdán megyek kontrollra és úgy döntöttem, hogy két napra már nem megyek be munkába. Pénteken úgy sem tanítanánk,álarcosbál lesz,akkor meg az egy nap miattmi a fenének. Utána pedig tavaszi szünet,egy hétig. Megbeszélem a dokinővel, hogy hagyjon tp-én,hogy ne fogyasszam a szabimat. Jó lesz az még.

Kép
flóra 11

Helló!
Jobbulást mindenkinek! :D
Hoztam haza rengeteg ruhát anyuéktól, a tesómék hozták évek óta, majd kimosom őket (rengeteg nem rózsaszín volt, érdekes...).
Hívtam a Gy.-t, az esőben ül a lesen :roll:, jó, mi?
Én meg a kreatívkodáson töröm a fejem, olcsó is legyen, meg is tudjam csinálni, valamit dobjon is a szobán vagy valamin. :roll:
EGYSZERŰ ötleteket szívesen veszek.

Na, megyek, mert folytatom a fejtörést, aztán én is megyek az ágyba.
Puszi, jó éjt! :D
Holnap írok Paradizsnak, szóljatok rám.

KépKép
benó

Helló Benó! Milyen színű a szobafal?

Sok ötletet találsz sztem,írd a googleba,hogy gyerekszoba.

Kép
flóra 11

Helló!
Világoskék, de sok mindent nem tehetek rá, mert nagyon kemény, szóval kb. 2 szögnyi helyem van.
2 képet szeretnék az ágy fölé, ilyen szalvétákat találtam (az első kettő a best, de a 3. is tetszik), persze tegnap szinte semmit se tudtam venni (csak csengettyűket, 150 Ft volt, majd felhasználom valamire). Ezeket úgy kellene megrendelni, de 40 Ft egy szalvéta, ezért nem rendelek, majd megkérdezem 2 boltban, ahová szoktam járni, hátha ők tudnak ilyet hozni.

Kép Kép Kép

KépKép
benó

Igen, az első kettő a legkedvesebb, most, hogy újra megnéztem itt is.
Tehát ilyen képek, de már kitalátam azt is, hogy dekorgumiból kép és arra csengettyű stb., de azt hová teszem? :roll:
Meg még azt találtam ki, hogy vennék mágneses lapot, amire rá lehet ragasztani? fényképet, bármit, és arra rányomtatnánk (vagy ráragasztanánk, ahogy működik) a babák képét szül. után és azt adnánk néhány embernek, aki ugye, ki is tenné a hűtőjére (pl. a nagyszülők, dédszülők, keresztszülők). :wink: Tehát 1 lap elég is lenne. :D

KépKép
benó

Helló!!! :D

Kép
martik77

Meg vannak nagy műanyag gömbjeink, amiben az esküvőn voltak tündérek (én csináltam őket papírból) és azok helyére gondoltam azt, hogy esetleg ezeket a fenti tündéreket matricafestékkel megfesteni és belülre beleragasztani (de hogyan?).

A világító festék ötletét elvetettem, mert nagyon drága és béna neon színekben van, és különben is még kéne hozzá kb. 4 alapozó meg akármilyen festék. :roll:

Ja, nagyon tündéri a Törpe, ha már a tündéreknél tartunk. :D :D

KépKép
benó

Helló! :D

KépKép
benó

Úgy döntöttem estére veszek be még egy Algopyrint hátha jól kiizzadom magam.
Már jobb,de nem akarok még egy napig szenvedni.

Kép
martik77

Ahogy érzed. :wink: Ha nem vagy jól, akkor vegyél be. :wink:

KépKép
benó

KépKép
benó

Dobozba volt a melltartó amit v.melyik nap vettem-.Ma kicsomagoltam és képzeljétek rajta van az a nagy műanyag lopásgátló izé!!!

Most próbálja az L. levenni(de ez nem olyan egyszerű ugye),így lehet vissza kell vinni és persze magyarázkodni,hogy nem loptam el csak szeretném levetetni. :? :)

Kép
martik77

Ó, ez nagyon jó ötlet szerintem!!!http://www.a-x.hu/page.php?75

KépKép
benó

Ezt nem jól linkelted be mert nem lehet rákattintani. :?

Kép
martik77

Egyszer én is jártam így, a Vivike ruhájával, de én simán visszavittem (jó, persze, bennem is bennem volt a félsz, de leküzdöttem gyorsan). Mondtam, hogy itt vettem és benne maradt. Inkább ne piszkáljátok, hanem holnap vigyétek vissza. :roll:

KépKép
benó

KépKép
benó

Az elsőre rátudtam.

Itt is elkezdett esni az eső!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

Meg tudod nyitni?

KépKép
benó

Nálunk is esik egy ideje. :wink:

KépKép
benó

A fürdőszobára teszem a dekorgumis képet, tudom már. Mégpedig valami kacsásat, azt úúúúúúúúgy szeretem. :D :D Ha találtok jó kacsát fürdőkádban vagy valami ilyesmi, szóljatok, légy szí'.

KépKép
benó

Igen ez tényleg ari!!!

Kép
martik77

Nálunk lehet kapni a 100-ft-os boltokba ilyen gyerek játékfürdős készletet pl kacsa család is van közte.

Kép
martik77

És annyira nem is nehéz, nem? :wink: Jó, persze, ehhez is pasi kell.
Te gondoltál valami dekorációra?

KépKép
benó

Műanyag kacsára gondolsz?

KépKép
benó

Igen ilyen vízen úszó gyerek játék,vagy a kádszélén van dísznek.

Gondoltam én egy csomó mindenre de ez az éjjeli fény ez tetszik.

Kép
martik77

Ezt a kreatívoknak, bár szerintem, aki nálam ügyesebb, tutira meg tudja csinálni, ha van kispárnahuzat odahaza:

http://www.a-x.hu/page.php?78

KépKép
benó

Nagyon örülök neki. :D
Valami fadobozt kell szerezni, aztán a többi nem olyan nehéz, nem? L. tud csinálni fadobozt?

KépKép
benó

Jó, ez nem babáknak, de azért nem rossz:
http://www.a-x.hu/page.php?60

KépKép
benó

Unod? :D

KépKép
benó

Biztos tud,csak ő minden ilyen doboznak valót kidobált mondván úgyse jó semmire. :?

Na megyek lefekszek,beveszem a bogyót,hátha holnapra jobb lesz.

Puszi nektek és Jó Éjt!!!! :D

Kép
martik77

A lap alján van szép kis virágos dísz, ha valaki szereti az ilyet:
http://www.a-x.hu/page.php?138

KépKép
benó

Nem unom mert végig nézegettem és jók!!!! :D
Puszi!!!!

Kép
martik77

Majd szerzel akkor valakitől, szerintem megoldható. :D
Jó pihenést és jó éjt, remélem, holnapra jól leszel. Puszi :D :D :D :D

http://www.a-x.hu/page.php?139 (ez nekem nehéz)

KépKép
benó

Biztos van valakinek számotokra egy doboza. :roll: Remélem, van. :D

KépKép
benó

Én is elbúcsúzom, Puszi mindenkinek :D

KépKép
benó

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: