A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Zöldi! Domival 9 körül kelünk, majd kora délután alszik 2-3 órát. Ha kocsiban van akkor akár többet is. Aztán este 6-8 között is szokott aludni 1 órát, vagy többször felet. Jó lenne átállni egy délelőtti és egy délutáni nagyobb alvásra, és legalább a délutánit megtartani 3-4 éves koráig.

manna
mannababoca

Zöldii! Ok! Engem továbbra is érdekel. Akkor majd ma "beszéljük" meg.
csurimuri

Hú Zöldi! Most látom, hogy ez ráadásul rózsaszín, így mégjobban érdekel. Imádom ezt a színt, igazi csajos és hordozóban nem túl gyakori!
csurimuri

Az én fiam nappal egy mormota... Én is azon agyaltam, hogy vajon nem alszik-e sokat.. Késő du-ig szinte csak enni kel fel, mondjuk az 2 és fél óránként..

1 hónapos korban már lehet beszélni növekedési ugrásról? Mert most extra sűrűn éhezik meg....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép napot!

Musi!
Baby Björn:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Gabi! És nappalfentlévőbabák anyucijai! Kezdek aggódni...

[quote] írta:n azon szoktam agyalni, hogy nem alszik-e túl sokat vagy túl keveset napközben Ezt honnan lehet tudni? A túl sok nem gáz?

Ha gáz, akkor az én lányom nagyon gázos! :) Tegnap pl. olyat játszott, mint sárga újszülöttként: evett, aludt, evett.....séta közben nézegetett, és este 10-től éjjel 2-ig volt fenn. Barátságos! ;)

Zsiráf! Most én sem látok ilyet egyiken sem. :(

Csurimuri! Neked lányod van? Nincs vonalzód, én meg nem emlékszem :oops: Ja, most olvasom, hogy rózsaszínimádó vagy :) Akkor nosza! Üzleteljünk! Hol laksz?

Musi! Moltex: A mini még jó nektek szerintem, mert a midi egy picit még nagy Hannára. Nem tudok róla, hogy számozva is lenne.

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Vonalzóm nincs, de lányom van kettő is! Lilla 4,5 éves, nem neki gondoltam a kengurut, viszont a 7 hetes Annának jól jönne.

Ok! Induljon az üzlet. Dunaharasztin lakom, ahová bár ritkán, de a posta a is jár!!!
csurimuri

Halihó!

Lányok nálatok is sürün szopiznak napközben a babák?
Vinzent még mindig legalább 1-2 oránként eszik nappal. Kivéve ha alszik! :roll:
Persze éjjel akár 5-6 orát is kibir szopi nélkül, ezért nem értem miért eszik olyan sürün napközben. Általában 8-szor kajál lefekvésig... :roll: Nem sok ez????:shock: :shock:

Zöldi!
Vinzent napközben van,hogy csak 1-órát alszi, de van hogy 3-at. Változó! Attól is függ milyen volt az éjszaka, és mikor kelt délelött.
susy75

Zöldi: a csütörtök-péntek nálunk is ilyen volt, evett-aludt, néztem is nagyot. Nálunk van olyan, hogy mondjuk 1-től alszik 1/2 8-ig, kaja, aztán összebújva 11-1/2 12-ig, aztán ebéd után séti alatt, de azt sem alussza mindig végig, és esetleg még a 1/2 4-es hami után akár 1/2 7-7-ig is néha, aztán 8-1/2 9-es kaja után 11-ig. Én ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy ez jó-e még :? (bár mondjuk nálunk egy kajálás az minimum 3/4 óra...). Lehet, hogy a délelőtti nagy alvást kurtítanom kéne, mert az inkább miattam jó :oops: :roll: Néha viszont csak félórára-órára alszik el, és a fürdés utáni kaja után alszik 11-ig. Szóval, elég változó. Amikor épp nem aggódom, akkor arra gondolok, hogy valamilyen szinten szerintem "kompenzál". Ha egyik nap kevesebbet alszik, akkor a másik nap többet. De lehet, hogy ez hülyeség. Meg most már kezd rájönni a hisztiben rejlő lehetőségekre, úgyhogy nem hinném, hogy akarata ellenére el tudnám altatni (hacsak nem rakom a kiságyba, és ott hagyom, de azt meg nem tudnám megtenni :oops: :))
Szerintem nálatok sem alszik gázosan sokat, csak még "rosszkor" :P

Kép

Kép
gabilany79

Susy: lehet, hogy egyszerre kevesebbet eszik, ezért hamarabb éhezik meg. Az anyatej gyorsan emésztődik. Én most próbálom "átállítani" a 4 óránkénti evésre, de még így is van, hogy délután 1,5 óra múlva már éhes.

Kép

Kép
gabilany79

Csurimuri!
2000.- pénzért + postaköltség jónak hangzik?

Suzy!
[quote] írta:ltalában 8-szor kajál lefekvésig... Nem sok ez????

Egyértelműen nem sok! Sőt! Ideális.

Gabi!
[quote]L írta:ehet, hogy a délelőtti nagy alvást kurtítanom kéne, mert az inkább miattam jó

Eszedbe ne jusson!
Azóta kiművelődtem:
4. hónap végére lecsökken az alvásigény 14 ! órára. Úgyhogy nem gáz Hanna alvása sem.
DE! Nagyon eltérőek lehetnek az igények!!! Ez is olyan lehet, mint a kakálás :oops: a napi többtől a heti egyig is minden oké.

[quote]( írta:hacsak nem rakom a kiságyba, és ott hagyom, de azt meg nem tudnám megtenni )

...na én tegnap megpróbáltam, hogy éjjel is a kiságyban aludjon...10 percig bírtam - nem a fáradtság miatt, hiszen baromi sokat alszom. 10 perc 3 fokozatú követelőzés után cici be, utána röhögés, és egy óra játék. Éjféltől egyig. :wink: :lol: Kettőig még nézegetett-szopizott, aztán mosolyogva mindketten elaludtunk.
Én nem aggódom emiatt, hogy velem alszik. Apához osonni éjjel is tudok, az együttalvás meg a horkolása miatt néha úgysem megy. (összebújva aludni pedig utoljára kb 10 éve szerettem. Hiába, öregszünk.)
Szóval majd a "nagyházban" is szerintem én ingázom a pasim és a kiscsaj között ;)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Jó rég voltam, majd később részletesebben, csak ehhez az alvástémához szólnék: nekem a lányom és most Szabi is a keveset alvókhoz tartozik. Szabi napközben 3 óránál többet nem alszik, igaz este 10-től reggel 6-7-ig alszunk, majd szopcsi után még 9-10-ig. Miután a lányom is ilyen volt, Gergő meglepett azzal, hogy gyakorlatilag az első 3 hónapot átaludta. Egész nap alust, csak enni kelt föl. Én is megkérdeztem a védőnőt, hogy nem gáz-e, mert nem ehhez voltam szokva az első gyereknél. Ő mondta, hogy semmi gond, és így is lett, 3 hónaposan változozz némileg a helyzet, de azért a két gyerek alvási szokásaiban és alvásigényében most is meglátszik a különbség. Mint ahogy felnőtteknél sem egyforma, így van már a piciknél is. Úgyhogy nem kell aggódni, hogy túl sokat, vagy túl keveset alszik a baba, ha ettől ő jól érzi magát!

És hogy hol aludjon? Mindkét nagyobb gyerekem fél éves kora után került külön szobába, és semmi gond nem volt vele! Úgyhogy bár Szabi már átalussza az éjszakát kb egy hónapja, én nem akarom még áttenni, olyan jó éjszaka hallgatni, hogy szuszog :wink: . Egyébként is most készül a szobája, de szerintem 4-5 hónaposnál hamarabb akkor sem fog átköltözni.

zsebi_baba

Zöldi!
Áll az alku! A fizetés módja hogyan történjen?
Ha priviben küldesz egy számlaszámot én holnap átutalom a pízt.

KÖÖÖSSSSSSSSZI! Apán istenien fog állni ez a rózsaszín kenguruerszény.
csurimuri

Csiri! A Számlaszámom a profilomban van. Konkoly-Tálos Györgyi néven futok. Kérek címet, és holnap már fel is adom! Addig ne utalj, amíg nem mondok postaköltséget!!! Gőzöm nincs, mennyi lesz.
Zsebi! Köszönjük a tapasztalatokat.
Az én lánykám nemhogy egy szobában, de egy ágyban hajlandó csak 6 hetes kora óta aludni. Akkor volt neki egy nyűgösebb "korszaka" és nem tudtuk máshogyan megnyugtatni, csak ha összebújunk. Én nem bánom, és apa sem, hogy így alakult. Abban még tanácstalan vagyok, hogy hajnalban csempésszem-e vissza az ágyába - mert azzal már nem lenne gond - de akkor meg lusta vagyok. Egyelőre legalábbis. Aztán asszem ez lesz a járható út, nehogy az én ágyamból menjen érettségizni! ;)

Pöstiek! Nálatok esik?

Kép
zölddisznó

[quote]A írta:zóta kiművelődtem:
4. hónap végére lecsökken az alvásigény 14 ! órára. Úgyhogy nem gáz Hanna alvása sem.

Szuper! A mienk hova csökken???? Vinzent átlag 10-12 órákat alszik!!! :roll: :roll: :roll: Kb 8-9-et éjjel, a maradékot napközben!

Akkor jó ha azt mondjátok nem sok ez a szopimennyiség! :D :wink:
susy75

Zöldi!

Küldök privit, oda leírom a címet.

Köszi, hogy utalás nélkül előre küldöd, bár a tranzakció gyors lesz, mert az én számlám is az ERSTE-nél van.
csurimuri

Oké!

Megyünk sétálni! Cső!

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznózóta kiművelődtem:

Sophie is csak 9-11 orat alszik, es meg csak 7hetes. probaljam meg elaltatni valahogy tobbszor nakozben? fejlodik igy rendesen?
asszem o tul kivancsi es azert nem alszik, mert fel, hogy lemarad valamirol. imadja amikor hordozzuk es kifele van forditva es nezelodhet. alig varom, hogy lehessen majd vele igy kenguruzni. :lol:

zoldi. koszi a kepeket.
egy tommyt sikerult lonom egyenlore. a bjornok nagyon dragak e bayen is.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Hát Marci sem tartozik a nagy alvók közé. Nappal általában akkor alszik, ha kimegyünk sétálni. Ez általában 1 óra! Meg délelőtt és délután van egy-egy kb. fél órás alvása és ennyi. Estétől-reggelig kb. 9 órát alszik, amit kétszer-háromszor szakít meg az evésekkel!
Vendég

Sziasztok!

Szuper nap van mögöttünk, most már csak apáját várjuk a fürdéssel..., törpöm alszik...
Ma egész jókat szunyált, de ez a ritka!

Mush Dani is kíváncsi, hihetetlen, hogy mennyi minden érdekli 2 hónaposan. Én nem altatom, elalszik magától, legfeljebb kicsit rásegítek és kiviszem levegőre, vagy kicsit ringatom.

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Anyukáméknál voltunk hétvégén, ezért nem jelentkeztem. Jól vagyunk, már az én torkom is ok.

Alvás: Hunor napközben 3-4 óránként eszik. Egy-egy étkezés után kb. 1-1,5 órát ébren van, aztán elalszik, mindegy hol van. Ez akkor változik, ha kaja után útra kelünk, mert a levegőn bealszik szinte rögtön és jó sokáig ebben az állapotban is marad. Szóval ha jól összeszámolom, egész nap kb. 16 órát alszik.

Szinte beszélget velünk, olyan édesen gagyorászik. Mindenre figyel, mosolyog. Hihetetlen, mennyit fejlődnek ilyen rövid idő alatt!

Az elmúlt napokban készültek nagyon jó fotók, holnap megpróbálom feltenni őket.

Mindenkinek jó éjszakát! Laura

Kép
Kép
szeles4

lehet, hogy azert nem alszik a babakusz, mert nem lakik jol? kikopik a cumisuveget, ha mar eleg volt nekik?

csaszarosok. tudjatok, hogy mennyi ido utan lehet a kisteso projecttel probalkozni?

zoldi. mivel jatszik Hanna az ejszaka kozepen?

KépKép
KépKép
mush589

meg regen igertem kepeket a konyhankrol
ime egy reszerol:
http://www.tw-construction.co.uk/virtual_tours.html
a kepra kattintva, nyomva kell tartani a gombot az egeren, aztan "huzni" balra vagy jobbra.

vera. nagyon cuki iza

itt megint esik a ho. tok jegesek az utak, a jardak. meg a kertbe sem tudom kitenni a bebit.
asszem holnap a kezemben fog aludni delutan (csak ugy megy neki, ha leteszem felebred)

ma este:
cicizes hn6-f7, f7 furdes, aztan apa odaadja neki a kajcsit cumis uvegbol a mi szobankban, beteszi a mozesba, kicsit meg reklamal(nem sir), de 8 korul elalszik, egyedul!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, ez a kenguru mennyi idős kortol használható? Ugy értem ez a Baby Björn..

Kicsim keze legujabban állandóan a szájában van, tömködi az öklét a szájába és azt szopogatja. Ez mitől lehet? Nektek is van ilyen?
Plusz lehet nálunk is kezdődik a nyáladzás :D
Ha jol emléxem, azt irtátok, hogy mozgolodnak a fogcsirák..jol emléxem?

Musi, jövök Neked képpel nemsoká :D
Ja, és a kérdésedre válaszolva:mi is ugye elég sokat etetünk üvegből... szoval az én tapasztalatom az, hogy amikor elég, akkor kiköpi a cumit, nem kell neki. De azt is érzem, hogy hajlamos többet enni ha üvegből eszik, addig szivja mig degeszre nem eszi magát. Néha csak ugy liheg annyit evett...
Eddig azt hittem emiatt nő rohamosan, de látom itt hogy a csak mamitejes babák is hatalmasat nőnek, szoval dont worry, szolni fog Sophie ha már elég.

Nekem azt mondta a dokinéni, hogy egy ekkora baba (kb 1 honapja mondta), ha nem alszik el, akkor nem lakott jol...Ezt persze bezavarta nálunk is pl a hasfájás, csuklás, stb. :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Hello, mi is vagyunk, hétvégén nagyszüleimnél voltunk, imádják a kis vigyori dédunokájukat 8) Aki most épp a karomon alszik hason, mihelyt leteszem, üvölt. Aranyos tőle

Alvás: nem számolom, h hány órát alszik, nappal nem visi túlzásba, éjjel alszik rendesen, egy szopiszünettel. Ja, és a szopik közti időt sem mérem...kapja, mikor kéri. És gyarapsik rendesen, két napja 4850 g volt

És újabban felfedezte, h ő tud nagyokat sikongatni, és sokat gyakorolja,közben meg vigyorog. IMÁDOM!!!!!

Na megyek, leteszem, kezdek fáradt lenni

Kép
galzsuzsa

Musi! Csörgünk, zörgünk, tornászunk, mondókázunk, éneklek, dumál és én utánzom, nézi az arcomat, én grimaszokat vágok, ő meg ezeknek megfelelően meglepődik, vagy röhög. Kb ennyi a játék.

Nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell a csaászár miatt várni, jöhetne akár a következő.

Vera! Annnnnnnyira édes! Nyamm!

Musi! Tök jó! Tetszik.

Zsiráf! Minden kenguru akkortól, ha már tartja a fejét. DE! Mivel a sapka és a kapucni kitölti a teret, a fejtámla kiválóan tartja már most, sőt, a bővebbikre kell állítani, mert a másik még szoros is. Ha a héten jössz sétálni erre, akkor megmutizom.

[quote]K írta:icsim keze legujabban állandóan a szájában van, tömködi az öklét a szájába és azt szopogatja. Ez mitől lehet? Nektek is van ilyen?
Naná! Most kezdi észrevenni, hogy meddig tart a Laja, és hol kezdődik a külvilág. Ezt úgy csinálja, hogy a kiálló testrészeit a szájába veszi. (AZT nem :oops: ) Később jön majd a lába.

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Ja, Musi! Ezzel még adós vagyok:
Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Jaj de édes Hanna! Rengeteg hordozód van neked Zöldi.

Mush! Hogy mennyi idő kell császár után az itt Magyarországon orvos és korházfüggő. Ha a hüvelyi szülést szeretnéd megpróbálni, akkor a legtöbb orvos 2 évet mond a következő szülésig. De ismerek olyat is, aki 1,5 év után szült.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Musi: nagyon tetszik a konyhád :)
Az etetőt Kiskobold is kiköpi, ha jóllakott vagy egyszerűen bealszik rajta. Aztán van olyan, hogy negyedóra múlva felébred, és nyűgös, de attól még nem éhes.

Zsiráf: Kristóf is tömködi a szájába az öklét, és én is arra jutottam, amit Zöldi mondott, hogy miért :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Este fél 7-kor én vagyok az első!!!!
Hála a 21. századnak,no meg az eon gyorsaságának...

Remélem mindenki jól van!

Dani ma szinte egész nap aludt, most is...

Kép

Kép
dcili81

Cili, egész nap nem ment a babanet. :) Így könnyű elsőnek lenni. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Noel két napja megint szinte egyfolytában sír. Eszik, alszik és sír. Semmi mást nem csinál. :( Már gondoltam elviszem gyerekorvoshoz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida tudom... 8) :lol:

Lányok még mindig áll az ajánlatom a tejre. Tegnap meg ma 660 ml-t fejtem le...

Kép

Kép
dcili81

Még jó, hogy megnéztem, mert aszonták, csak holnap reggel lesz megint babanet :)

Cili: hűűűűű, az jó sok tej :shock: :shock: :) Megkonzultálom apával...

Függő lettem. Függésem tárgya a Tecsó gazdaságos Chocolate chip cookie :oops: :P és apát is rászoktattam. Ma már nem kispályázott, egyszerre 3 dobozzal hozott haza, és egyet már betermeltünk :oops: :lol: :lol:

És elkezdtem vadul játékokat vásárolni Teszveszen. Asszem, ebben is függő vagyok...

Kép

Kép
gabilany79

Gaby én is teszveszfüggő lettem.
Nálunk a csokis keksz meg a sós rágcsa megy..., sajna a kilók így nem fognak tovább olvadni... :?

Kép

Kép
dcili81

Sós rágcsát én nem merek beengedni a házba, mert akkor sósra édeset ennék, arra meg sósat, aztán édeset :lol: , és akkor a normális kajának esélye sem lenne...

Kép

Kép
gabilany79

Cili, Gabi, csatlakozom a klubhoz, én is függő lettem :D
Én most éeginkább kantáros és kertész nacikra robbanok, miket zsákmányoltatok mostanában?

Cili tejci ügyben nem semmi, olyan klassz lenne, mondjuk 1oo-at fejni :oops: Nekem még ennyit sem sikerült soha, nade sebaj tóbi..

Gabi ez melyik cookie? Milyen a doboza?

Zöldi, holnap mentek sétálni?

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztiok!

csak gyors bekukk
nálunk az alvás változó, általában reggel 6 felé ébred aztán alszik velem 10-ig,majd újabb szopi és kicsit fent marad, nézelődik kb egy óra múlva elalszik, néha meg meg ébred de cumi vissza és alszik tovább, aztán du-án 2 felé újabb szopi, aztán séta, végig alussza,majd 6 felé újabb szopi, fürcsi, és innentől jön a fent lét, este 22-ig csak karban hajlandó lenni, ahogy leteszem üvőlt,sétálunk vele, bebugyolálva szendereg az ölembe, aztán este 22-ig újabb szopi és éjfélig nem alszik el, nyöszörög, be alszik cumi kiesik felébred cumi vissza, bealszik cumi kiesik nyöszörög játékot játszunk.
aztán vagy felébred hajnalba, vagy nem.
mi 5x6xevősek vagyunk.

teszek fel képeket
kaptunk egy csajos rucit,elneveztük málnaturmix rucinak annyira édes....
ajánlom figyelmetekbe, hogy mennyire tokás lett a csajszim
Kép mosoly Kép hűha Kép apával

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Gabi! Te szoktál a tesz-veszen eladni is? Én is szeretnék de kér valamilyen kódot, azt hogy lehet megszerezni? Pilanatnyilag csak vásárolni enged.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

kicsit kicsik lettek....

Kép ha fája a pocak Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

hahó

csak gyors mert iszonyu álmos vagyok.

enikő: ???? !!!!!

nem akarom elkiabálni de alakul vissza a tejcsim jeeeee:) nekem amugy egy nap max 150 volt ami lejött fejéssel. most ott tartok h nemtom miben fagyasszam mert elfogytak az aventesek ugyh sztem jön a bébiételes üveg:)

zöldi: már rég lógok ezzel a fotóval (azóta ki is nőttük:) Kép ennyire azért nem utálja:)

ja és ha már a tokáknál tartunk: [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.6727.jpg[/img]

jóét

andy

Kép
andy30

hm

toka ögen:

Kép

Kép
andy30

ja és az előbb kijött belőlem vmi csupaszcsiga-féle :roll: hm. lehet a hártya izé volt? remélem. mindenesetre nem volt véres hanem inkább olyan csigás szürke. bocsi h igy megosztom, de ilyen nincs másnak ugye? akkor biztos az volt. szombaton visszamegyek dokibához és megmondja.

na téleg alvás

Kép
andy30

Zsiráf: Tecsó gazdaságos "márkájú", és piros a doboza :D
Kantárosokra én is ugrok, múltkor ezeket lőttem:
Kép
Kép

Ma este pedig ezt a bogárkát szereztem (csörög-zörög meg minden)
Kép
Kép

Enikő: asszem, úgy van, hogy amikor regisztrálsz, akkor kell kérni egy aktiváló kódot, amit postán küldenek el neked, azzal gyakorlatilag minden szolgáltatás igénybe vehetsz a Teszveszen, nélküle vannak bizonyos korlátozások.
"Akik nem aktiválták a fiókjukat:

* nem tudnak eladni a TeszVeszen;
* ha az eladó nem engedélyezi, nem vehetik meg a termékét licit nélkül;
* az aukció utolsó napján már nem licitálhatnak, kivéve, ha már korábban licitáltak az adott aukción.

Nézd meg ezt: http://www.teszvesz.hu/help_item.php?ti ... 633&zoom=N

Kép

Kép
gabilany79

Orsi: annyira édesen mosolyog Rékabéka :)

Andy: cuki a kistokás :)

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Módosítom korábbi hozzászólásomat a nappali alvásokat illetően. Tegnap és ma konkrétan egész nap alszik. Tegnap összeszámoltam, több mint 8 órát !!!! aludt reggel 9 és este 9 között. Izgultam is az este miatt, erre aludt este 11-től reggel fél 6-ig egyben, aztán szopi és fél 9-ig...

Pedig ma szeles, havas idő volt, azt hittem nyűgös lesz.

Nekem is van baby byorn hordozóm, de picit más mint a tied Zöldi! Pát hét és én is ki fogok járni vele.

Ja!!! ÉS találtam végre baba-mama tornát a Marczibányi téri művházban, ott a helyünk!!!

Kép
mannababoca

ma en vagyok az elso!!! :lol: :wink:

nem reg fejeztem az etetest koveto fejest. 120ml lett :lol:

zsiraf. milyen keppel jossz nekem?

nagyon edesek a tokas kepek!!!

tegnap nagy sikerelmenyem volt. pofakat vagtam a kiscsajnak, es telipofaval rohogott. egyertelmuen arra reagalt, amit csinaltam. :lol: :lol:

en meg ebay fuggo lettem. :oops:

na megyek aludni, ha tudok mert nagyon nyoszorog a bebi almaban.

ja a vegyes tuzelesu kakanak milyennek kene lennie?
tegnap egy nagy adag mustarsargat produkalt Sophie, de ngyon folyekny volt. az mar hasmenesnek szamit?

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!

Tegnap reggel arra ébredtünk, hogy Zalán hányt és ment a hasa. Ezt megismételte még 4-szer, aztán mint akit elvágtak. Jó szokásához híven fél napig sem volt beteg, úgyhogy mire délután 1/4 5-re orvoshoz jutottunk, már semmi baja nem volt. Mindenesetre azt mondta dokinéni, ma még maradjon itthon és diétáztassam.

A kicsi jól van, ma megyünk a 2 hónapos oltásra, kicsit izgulok. Lehet, hogy ő is, mert hosszú idő óta most éjszaka kétsze evett, fél 3-kor és pontban fél 6-kor is jelezte étkezési szándékát.

Mi, fiús anyukák nagyon elégedettek lehetünk, igazán gyönyörű lányok várnak majd fiainkra, az elmúlt napokban felkerült Sophie, Iza, Réka, Regina, Hanna fotók erről tanuskodnak!

Itt kisütött a nap, remélem így is marad.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Laura remélem Zalán már jobban van!

Mush tök jó a konyha!

Orsi Réka le sem tagadhatja az apukáját, kiköpött mása...

Daninak kicsit nyűgös éjszakája volt, nem aludt rendesen. Nem tudom miért, de 2-3 napja nem tud kakilni éjjelente. Tudom, hogy az anyatejes babáknak nem kell mindig kakilniuk de neki akko fáj a hasa, tekergeti a kis csípőjét, meg nyűgös. És sehogy nem jó neki!!!
Most beájult, szegénykém úgy sajnálom!

Itt iszonyú hideg van, a napnak hírét sem láttuk...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?