Sziasztok Lányok!
Gyorsban bejelentkeztem, meg átfutottam az eseményeket, mert lassan fürcsi lesz, csak már rég voltam.
Honey,
NAGYON örülök,hogy jelentkeztél!

Dícséretre méltó az őszinteséged, de tudom,hogy ezt magad is tudod, hisz Te is tudod,hogy csak így lehet változtatni. Nagyon sajnálom a bánatod, teljesen megértelek (mi még kevesebb időt töltöttünk kettesben a Drágámmal) és szívből kívánom,hogy helyreálljon magadban a béke és sikerüljön mindent úgy csinálni,ahogy szeretnéd. Szerintem jó úton vagy!
Nagyon szép kisleány Flóra baba (továbbra is)
Márti,Anyoooka,Minyu,Konan,
Jobbulást Nektek, a gyerkőcöknek! Úgy sajnállak benneteket ezekkel a nyavalyákkal
Anyoooka,
Nagyon édes Ádám a hengerrel. Tök profin forgatja
Minyu,
Cuki pofa Csongi az almaevésnél

Édes arcot vág!
Betti,
Bár már nagyban Austriában peregtek, azért jó utat, pihizédt, szórakozást!
Noni,
Nagyon szupi a 2 kép!!!

kérhetnék én is emailben

Köszi szépen!
Rólunk: túl vagyunk a nyelvfék metszésen és képzeljétek, Andornak egy szava sem volt

én úgy féltem pedig! (annak ellenére,hogy tudtam,hogy nem vészes, de hát tudjátok anyucik hogy van ez )
Mosolygott a nénikre, mondjuk egy sztem majd 70 évesnek látszó néni volt a dokinő, de kedves volt
Kicsit azért beecsetelte Andor nyelvét érzéstelenítővel, bár azt mondta,hogy úgysem érzik,mert ott nincs ideg, ez csak az anyukák lelke miatt szokta .És hogy a gyerekek azért szoktak sírni, mert lefogják őket, de most Andor nagyon ügyi volt. Mondta is,hogy birka türelmű
Mondjuk én néztem egyet, mikor megszólalt a dokinő az aszisztensnek, hogy nézze akkor meg,hogy van-e éles ollójuk

ííííí mondom magamban,nehogy itt nekem valami sz@rral nyiszitölje a nyelvét de persze minden okés volt
Péntek este pedig nagy nap volt, mert először mentünk el kettesben itthonról (Andor születése óta persze

) Szülinapi partija volt 2 haverunknak és egy otthon induló,majd a Szeparéban folytatódó (Pestiek miatt mondom, hátha tudjátok hol van) buliban voltunk

Mielőtt elindultunk volna, kicsit izgultam,hogy mi lesz, hogy fogom bírni, de szerencsére ahogy letettük Andort aludni (1 órával korábban ráadásul) és láttam,hogy szépen elalszik, már nem izgultam. Meg végülis anyummal maradt, jól elvoltak eddig együtt (persze tudom az más ha én nem vagyok) de ha baj lett volna jövök

De meg sem mukkant (szokásos módon-lekopogom) reggelig és reggel sem kelt korábban,hanem 7kor
Szóval nagyon jót tett nekünk a kis kikapcs kettesben, roptunk is egy nagyot az én táncoslábúmmal

:D:D
Anyum ma hazament, fura lesz ismét csak kettesben Andorral hétközben.
Olyan jó volt ez a tavaszias idő ma

Ilyet szeretnék továbbra is!
Most mennem kell.
Jóccakát mindenkinek!