Jó reggelt!
Látom Katka nem sikerült megint korán feküdni, e nagyon örülök, hogy jobb az aranyered!
A pókemberes Hamupipőke nem semmi. Nem is értem, hova szőhették bele.

A játszóházas szülinapozást értem. Sztem szuper lesz!
Vica nem egyszerű az ágy dolog, reméljük hamar túllesztek rajta. A pasik meg olyan dinkák tudnak lenni. Sztem most már kicsit a szülés is kihozza belőlük.

Remélem már elszívtátok a békepipát. A videót akkor jól fére értettem, Panni szárnyaival együtt.

Akkor is édesek és szépek!
Csibb kitartás a héthez. Biztos menni fog minden flottul. Aki ekkorát ugrik, annak nincs akadály.

Majd tőled és Katkától is kérünk szülinapos képeket. A véreredmény szupeeeer!
Rázzd csak meg hajas képet kapunk majd? Én este megyek festetni. 2 éve vágattam le az utccsó színt is. Alig várom.
Bea nagyon édes lett a szobátok. Igazi csajos szoba. Már nagyon várjuk, hogy a kiságyról közeli készüljön, mikor be van lakva.
Pappilon, Zazzy sajnálom, a lenti fájdalmakat (Asszem még Katka is írta). Lassan itt a vége… Kitartás!
Nory neked is. Pont ettől félek, nehogy akkor is tilalom legyen, mikor szülök. Ilyenkor egy doboz üdítőt semmit nem dobhatnak be? Szólj a sáskának, imádkozza ki a tilalmat, ha már annyira ráér úgyis.
Azért az elég gáz, hogy elmondták a babák nemét. Egyetértek Erpével. Az elején mi sem akartuk tudni, csak én annyira kíváncsi vagyok. Sztem tök nagy elhatározás kell hozzá, és ha vki már a végénél jár, és eddig kibírta, nagy csalódás lehet.
Adryn én régóta baba olajat használok. Remélem neked is segíteni fog. Kicsit macerásabb, de én jobban szeretem.
Nálunk tegnap volt anyós. Idén még nem látta Boti (illetve jan. 1-én). Egy dolog, hogy minden amit hoz füstöl a cigitől (banán, stb…), de tudjátok mit vett a 20 hós kisfiamnak (hozzáteszem 9,5 hós kora óta jár önállóan)? Egy pórázt, hogy itthon kezelni tudjam (nem értem mit kell rajta kezelni

). Nem vmi kis buborékfújót, vagy vmi játékszerűséget. Szte kössem a járókához?????? Mindezt csak azért, mert nem tud vele leülni játszani, ezért Boti örülten viselkedik, ha itt van. Ő az egyetlen a földön továbbra is, akit üt, csíp… Sztem erről nem én tehetek. Régen félt tőle, most már bevadulva védekezik a leszorítások ellen. (hozzáteszem volt hogy azon szórakozott, hogy berakta a gyereket a járókába mikor már állt, mert szte vicces ahogy sírva rángatja a rácsot- hisz látszik miylen erős). Természetesen betegen jött, se hangja, az orra tele, de kijelentette, túl parázom, és amúgy is egészséges mint a makk. Na bocsi. Kijött belőlem.

Megyek vérnyomást mérni.
Na szebb napot, kevesebb fájdalmat, sok pihenést, sok pocakmozgást, és sok képet ide!
(ja ma jönnek meg az utccsó megrendelt dolgok.

zenélőforgó, stb... hétvégén pedig egy csomó csajos ruhát kaptunk)