Sziasztok!
Annyi ünnepelt van, hogy nem is bírom számontartani. De gratulálok minden szülinaposnak, névnaposnak, illetve az épp félévet töltő babáknak.
Barbi! Sajálom, hogy ennyire kerülget benneteket ez a betegség! Az viszont tök jó, hogy a porontyaid milyen jól viselték a kórházi létet. Remélem hamar rendbejön mindenki és végre túl lezstek ezen a betegesdin!
CsengeAndi! Neked is jobbulást!
Barnuskának is drukkolok, hogy ügyesen küzdje le a prevenart.
Etetőszék kérdés azóta nálunk megoldódott: anyum, még mikor Réka pocakban volt, vett egy hauck-ot, amit most ideadott nekünk, mert hogy úgye használja ott náluk RÉka, többet jönnek ők ide. Aztán majd meglátjuk. Réka imád benne lenni (bár a támlája nem dönthető, ezért nem is hagyom benne sokáig), szereti, hogy püfölheti a tálcát bármivel.
Egy asztalra rögzíthetőt még akarunk venni, a sok utazás miatt. Majdnem vettünk is 7végén a minimanóban, de iszonyat sor állt, így inkább halasztottuk.
Ollllyan édik ezek a babók! És Csengi milyen ügyike, hogy már így mászik! A többi ülős babóról ne is beszéljek! Réka is nyomja a popsi-riszát ezerrel. Majd megzabálom. Apja azt mondja, olyan, mint egy felajzott kankutya....

Szép kis hasonlat, mi?
Szerintem egy-két hét, és ő is elkezd teperni. Mit is lehet csinálni ilyenkor? Mármint nálunk a nappaliban nincs padlófűtés, és nem tudom, hogy veszem majd rá Bogyit, hogy csak a szőnyegen négykézlűbazzon-csücsüljön. Ti mit csináltok? Attól tartok, a járóka nem megoldás, mert biztos bezárva érezné magát ott. HA egyszer menni akar?!
Jaj, még annyi mindent akartam, de agyam szita megint...
Esti kajcsinál én is fagyasztott tejjel pótolok, míg futja. Lassan más is fér már majd a fagyasztóba
Még egy döbbenet: a 8. hóban elrakott tejeket kapta eddig RÉka, és akkoriban még ettem-ittam tejtermékeket rendesen. Most azt vettem észre, hogy ekcéma újul ki megint és lehet, hogy ezért is volt a sok éjjeli ébredés

. Úgyhogy azokat dobálhatom ki. Persze anyatej elsődlegesen, de nem mindenáron.
Réka múlt héten kóstizott banánt. Hát tolta ,mint kacsa a nokedlit. Nem kapott sokat, de így is megfogta a hasát. több mint öt napra jött a kaki, mondjuk akkor egymás után két nap is nyomott egyet-egyet. De azt hiszem emiatt a banán-zabi tolódik
Na befejezem, mert doloznom kellene egy keveset még

.
Itt Pécsen esett a hó ma reggelre.
Jaj, képzeljétek, 7végén barátokkal taliztunk, és egy 2 hónapos kissrác is jött már a szüleivel. Azt tudni kell, hogy 1hónappal korábban született, szóval jó pici volt. Most kb akkora volt vagy még kisebb, mint Réki a születésekor. Hihetetlenül pöttömke, és olyan kis falat volt, ahogy grimaszolt, meg varázsolt a kis kezeivel.
Ilyenkor már nagyon várom, hogy legyen még egy kis Törpim. Ja, és másik barátnő meg bejelentette, hogy 10hetes terhes, hipphipp hurrá!
Jó éjt nektek, holnap bekukk...