A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Eszti: alaposan leírtad. :wink: Kírának volt eygszer két évesen, szerenvcsére azóta se. De van itthon minden ha szükség lenne rá, kivéve Ambroxol.

Banika: cukik!

Riddencs: ügyes vagy a szopival! :D

Jó éjt !

Tünde
Kép

Kép
myra77

Juci, Tutin néz ki a muffin. Biztos finom is volt, nyami-nyami. :wink: Anyósodékkal ne is foglalkozz! :evil:

Riddencs, Cukik vagytok, sokat nőttetek! :D

Dragonfly, Vigyázzatok magatokra azért ebben a nagy hóban! :wink:

Tünci, Mónika show-s jelenet nem lehetett semmi! :lol: Jót nevettem, mi minden ragad rá a gyerekekre!

Vanda, Szépen nőnek a bébik! Pasi, Te meg ne legyél lusta, és gyere csak! :wink:

Banika, Cukik! :D

Anny, Fiatal vagy még, az nem biztos, hogy már nem lesz gyereked, még simán találkozhatsz egy normális pasival.

Én nagyon szarul voltam ma. :shock: Reggel mikor felkeltem úgy szédültem, meg hányingerem is volt. Aztán meg is kellett egy párszor ölelnem a wc-kagylót. :oops: Délutánra iszonyatos fejfájásra váltott a szédülés, most már csak enyhén fájogat. Hogy a mi fene lehet ez, fogalmam sincs. Na megyek is aludni. Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lányok,
tessék, a frizu kép, csak mert megígértm.
Kép

KépKép
lili73

Rebe,
szegény! Jobbulást!

Nem nagyon van energiám írni. Barnusnak nagyon rosszak az éjszakái, így nekem is. mint a mosott rongy, úgy ébredek, annyit felsír éjjel.

Mozitipp: tegnap nővérem elvitt a Made in Hungariára. Nagyon jó volt!

KépKép
lili73

Hahó Csajok!

Lili!

Nagyon jó a hajad!Minusz 5 év! :wink:
Barnus azt "játsza" biztos,amit Marcusom:minél jobban "kinyírni" anyát éjjelente.
De ma éjjel nem volt itthon,csak Maja(mert őt anyámnak haza kellett hoznia este,mert nem volt hajlandó elaludni nála :evil: :evil: ),csodálatos éjszakám volt,mert Majus csak 1x kelt,úgyhogy ha hazajön a fiatalúr,akkor az éjszakai terrormutter prokekt beindul... :roll: :roll: Le kell szoktatnom erről az örületről,amit művel,mert tényleg sikerül neki és kinyír a végén a kialvatlansággal! :shock: :shock:

Rebe!

Nem ilyen most az influenza??Mintha azt hallottam volna... :( :(

Banika!

Oscillo-t ha megelőzésként akarjuk adni,akkor heti egy ampulla,ha már influenzás az ember,akkor 6 óránként egy ampulla.

binyek

OSCILLOCOCCINUM

Alapanyaga a pézsmakacsa májának és szívének átszűrt kivonata.

E speciális készítményt napjainkban szinte minden család jól ismeri. Hatása figyelemre méltó az influenzához kapcsolódó és a heveny vírusos fül-, orr-, garatfertőzések megelőzésében. Az oscillococcinumot szedheti a család minden tagja, csecsemők, gyermekek, várandós anyukák, felnőttek és idős emberek is.
Gyermekeknél történő alkalmazás:
Influenza vagy heveny vírusos fertőzések.
Heveny fülgyulladás.

Adagolás:
Influenzás időszakban: hetente 1 adag, azaz 1 műanyag tartály tartalma.
Influenzás tünetek jelentkezésekor egy adagot kell bevenni, majd ezt kétszer, esetleg háromszor (6 óránként) megismételni;
Már kialakult influenza esetén naponta kétszer (reggel és este) 1 adag 1-3 napon át. Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához. Kiszerelés: 6 adag.

binyek

Binyek,
köszi :lol:, mondanom sem kell, hogy kihúzták, amit én sose fogok magamnak megtenni, úgyhogy nem tudom, milyen lesz az első hajmosás után. Én még olyan fodrásszal nem találkoztam, aki ne vágyott volna rá, hogy kihúzza a hajam.

Én nem tudom, mi van már megint szegénnyel, de most legalább nem kell kivennem az ágyból, mert hátsimogatással megnyugszik, visszaalszik. Régen ilyen soft dolgok nem voltak hatásosak.

Milyen jól dresszírozod a gyerekeket már most, hogy nagyiéknál is lehessen hagyni éjszakázni. Nagyon helyes! Én is igyekszem elérni, hogy nagyiéknál nagyon szeressenek lenni, minél több biztos háttere van a gyereknek, annál jobb neki.

Elkezdtem teljes tejet keverni a reggeli tápijukba.

Na, mentem mára. Megyünk a keresztelőre.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Lili, csinos az új hajad!

ÉJszakai nem alvóknak kitartás!

Tanácsot kérni jöttem, azon anyukáktól, akik idegen segítséget vesznek igénybe. Hogy választottak bébiszityót? Ismerős útján, hírdetés, hogy bizonyosodtatok meg róla, hogy megbízható-e?

Ati szülei ugye semmit nem segítenek, Anyut pedig muszáj tehermentesíteni, mert úgy látom, hogy sok neki ez így. (meg a múltkor megkérdezte, hogy milyen viszonyban vannak a gyerekek anyósékkal, így, hogy alig jönnek. Mondtam hogy egy kis idő után felengednek és egész jól eljátszanak, mire közölte, hogy akkor ők csinálják jól. Na ez kicsit szarul esett, mert eddig azt hittem, hogy anyu szívesen van a lányokkal és megmondom őszintén azóta nem is olyan szívesen hagyom rá őket...). Itt vannak még ugye tesóék, akik felajánlották, hogy szívesen vigyáznak időnként, az e heti bevásárlásnál az ő segítségüket vettük igénybe, de hát ők mégiscsak friss házasok, meg minden...
A mi házasságunknak meg szüksége van rá, hogy időnként kettesben legyünk (bár én még a mai napig totál lelkiismeretfurdalással hagyom itt a nőciket), most 14-én még anyuék lesznek, de aztán úgy gondoltam keresek valami segítséget, bár biztos nem fogunk tudni olyan gyakran menni, mert hát ugye az a hülye pénz...

Ja, nem is mondtam még, 14-én Uram elvisz Pestre az Alcatrazba zenét hallgatni, barátnőm is jön a párjával, ezer éve nem láttam, már alig várom...

Judit

jucicuki

Juci
Privi ment :wink:

Lili
Tök jó lett a hajad.

Rebe
Jobban vagy?
Vendég

Lili! nagyon jó lett a hajad! mekkora volt? sokkal hosszabb?

Mozitipp: tegnapelőtt voltam a Csajok háborúján :) tuti jó film sok poénnal:)

Ma tök szar idő van :(

Juci! néha én is lelépnék Apával, de nincs kire hagynom. Tesom bevállalja sokszor, de most ő is a "friss házas" katagóriába tartozik...
Majd szólj ha találtál valakit....

zsuzska80
Szombathely

Juci!
Nem egyszerű dolog ez a bébiszitterválasztás. :roll: Nekem az állandó bébiszitterem közeli ismerősöm,tehát nagyon jól ismertem,hogy milyen.De most,hogy kerestünk egy segítséget mellé,ha én nem érek rá,hát csak a harmadik nő lett megfelelő.Az egyik egy fiatal kiscsaj volt,de katasztrófa szegénykém.Úgy ült a gyerekkel a földön a játékok között,hogy közben könyvet olvasott!!! :evil: :evil: :evil:
A második egy nyugdíjas ovónő volt,Zsófi lányom valamikori ovónénije,akkor csúcs volt,most meg egy szenilis vén csoroszja lett!Szintén katasztrófa!!Ja és még olyan jó kis öregszaga is volt!Brrrrr! :evil: :evil:
Ez a harmadik most jónak tünik,ő anyósom barátnője,elég ügyes,segítőkész és szereti a gyerekeket.Bár azért egyedül nem merném ott hagyni a gyerekekkel.De segédbébiszitternek tökéletes. :wink:
Szóval nem egyszerű!Szerintem mindeképpen ismerőst próbálj keresni,mert egy idegent beengedni a lakásban már éppen elég gáz,nem hogy még a gyerekedet is rábízd....szerintem. :wink:

binyek

Sziasztok :)

Köszönjük a névnapi köszöntést pocakmanóm nevében is! :wink:

Ancsi: nem kaptam meg a privit! :roll:

Zsuzska: Sajnos nem mehetek haza 7végén se.De lehet jobb is így, mert akkor hétfőn megint nagyon szar lene visszajönni.Így meg nincs kísértés.. :roll:

Valaki kérdezte,a PIC rendszert, nemtudom már ki bocsi :oops: Elvileg itt is ugyanúgy van,mint amit leírtál, de majd még utánakérdezek.

Nagyon szépek a gyerkőcök, mind1-ik. :wink:
Vendég

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:17-kor.
davandi

Nory!
Te szegény,jó lassan telhetnek a napok most Neked! :roll: Csak figyelj magadra,hogy ne nagyon kényelmesedj el(bár tudom,hogy sokat kell pihenned),mert az én barátnőm,aki szintén ikreket szült, és akinek már a 28. héten be kellett feküdni a kórházba,olyan szinten ellustult és leamortizálódott,hogy utána,amikor hazament a picikkel,akkor 1-2 óránál többet nem tudott talpon maradni.Volt is bajban szegény... :roll:

Egyébként lesz segítséged?Vagy kapsz a városodtól bébiszittert?Mert itt Baján a hármasikresek kapnak 8 órában egy fizetett segítőt.

binyek

Andi!
Muszáj volt anyámnak hazahozni Majust,mert amikor hívott,akkor már félórája ordított torkaszakadtából és nem tudta sehogy se lenyugtatni,csak egyre jobban fölhergelte magát. :roll:
Még jó,hogy nem mentünk el Kalocsára a pilótabálba!De azért egy kis pajzán együttfürdőkádazást megejtettünk apával... :oops: :oops: :oops:

A Valami Amerika nagggyon jó,ne hagyjátok eltántorítani magatokat!Én speciel 2x sírtam a röhögéstől! :lol: :lol: :lol:

Látom más is annyi kupont használ,mint én....semennyit! :?

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:17-kor.
davandi

Andi!
Te kis ravasz! :wink: Hogy örülhettek a mamáék! :roll:

Csajok!Melyiket akarjam megvenni szerintetek???Nem tudok dönteni...
Kép Kép Kép

Fekete nadrágot képzeljetek hozzá meg az én hülye fejemet a tetejére! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.02.08 14:12-kor.

binyek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:18-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:18-kor.
davandi

Juci!
Mi a második szittert nyűjük. Az első egy volt ovis gondozónő (leépítés miatt maradt munka nélkül). Őt anyu találta, hirdetés útján. Baluval nagyon szerették egymást, csak sajnos tavasszal agyvérzést kapott, már nem dolgozhat.
Most egy fiatal csaj szokott jönni, levelezőn főiskolás. Segít a háztartásban is, Balut hozza-viszi oviba, nagyon aranyos. Őt itt találtam, a babaneten, a lakóhely szerint/debreceni kismamák topicban.
Nekem az volt a fő szempont, hogy a gyerek hogy fogadja el őket. Mindkétszer szerencsém volt, egyikük sem kért vagyont, a fiam viszont jól kijön velük.
Mindketten eljöttek párszor úgy, hogy én is itthon voltam, de amennyire lehetett, háttérbe húzódtam. Viszonylag hamar látszott, hogy Balu hogy viszonyul hozzájuk. A mostani szitternél pl. mérce volt, hogy második alkalommal csak ő vihette bilizni Manót, én nem.

Még mindig olvasgatom, amit a kórházban töltött időm alatt írtatok. :oops:
De igyekszem... :lol:

Holnap véget ér a jó világ, Pasi megy dolgozni.
vovanda

Andi!

Enyémnek sem jutott volna eszébe, ha nem küldök neki finom célzásként egy e-mailt, hogy mit szeretnék :lol: :lol: :lol:

Binyek, a fehérre szavazok, szerintem az a legszebb. Hová mész benne?

Lányok!

Köszi mindenkinek a szitteres választokat.

Judit

jucicuki

Binnyek
Én a fehéret venném,de hozzád a rózsaszín illik jobban,a hajadhoz meg az arany,úgyhogy szerintem arany. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bimyek!
A fehér és az arany nagyon szép ,én az aranyra szavaznék :D

[Kép
amonré

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket.

benszi, Dórinak és Balázsnak is viszont.

Binyek!

165 cm alatt a középső, felette a fehér, mert ha jól rémlik világos hajszíned van, ami közel azonos lenne a 3-as számú versenyzővel, de te döntesz.

Juci!

Bébiszitter, jobb, ha az ismerőseid között érdeklődsz, mert közvetítőn keresztül marha drága és nem biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél... 700-2000 Ft/óra, ha alkalmakra kéred akkor olyan 1000 Ft/óra (enél jobb, ha van egy ismerős a közelben mondjuk nyudíjas, vagy főiskolás, mert akkor azért olcsóbb :roll: )
Mi 3-at fogyasztottunk.
Bennem is felmerül néha, hogy kéne valaki, de sajnálom rá az alkalmanként majd 3000-5000 Ft-ot.
Az utolsónál sajnos beigazolódott a balsejtelmem, mert nem is bánt jól a csajokkal. :?

Üdv: Dóri
Vendég

köszi a dícséreteket, most már ne hozzatok zavarba:oops:

Zsuzska,
hosszú volt most sokáig 8)

Binyek,
Esztivel egyetértek, a rózsaszín és arany jobban illik hozzád. (Jucihoz meg a fehér:)). Talán az arany a hajad miatt.

Nóri,
hárman vagytok egy szobában? Mivel töltöd a napjaidat ott bent? Én olvastam naphosszat, meg volt egy icipici fekete-fehér tévém az éjjeliszekrényen, azon néztem a Vészhelyzetet :D laptoppal az öledben írsz? Amúgy feküdnöd kell?

Dóri,
azt honnan tudtad, hogy nem bánik jól a bébiszitter a gyerekekkel? Én is félek szittert fogadni, pedig ha nem jutnak be a bölcsibe, valamit muszáj lesz kitalálnom, hogy vissza tudja menni dolgozni. Ez úgy megy, mint az amerikai filmekben, hogy meghallgatás van, aztán választotok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.02.08 17:36-kor.

KépKép
lili73

Sziasztok !

Lili: szuper lett a hajad! nagyon bájos vagy ezen a képen! :D

Davandi : sajnálom a mozit. :( Elhiszem, hogy rosszul esett. Köszönjük az érdeklődést, egész jól vagyunk. Kopp-kopp.

Binyek: nekem is a fehé tetszik legjobban, bár azt én fehér nacival venném fel. Feketével jobb az arany szerintem. Rajtad mindegyiket eltudom képzelni. :D

Bébiszitter nekünk eddig még nem volt. Most ugye anyósom hordja Kírát oviba, de ősztől már nem fogja tudni. Na akkor gondban leszek. :shock: Bár akkor már nagyobbak lesznek a csajok, de azért reggel elkészülni időre a három csajjal, az érdekes lesz.

Judit: de jó lesz nektek 14-én ! :D

Rebe: jobbulást!

Petra: hogy vagytok?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Köszi a válaszokat csajok! :lol: Akkor ezek szerint a fehér tetszik a legtöbbünknek. :wink:

Vadászbálba mennék benne a hónap végén.Ez olyan ápol és eltakar tipus.Elég kipucolkodós a vendégsereg(már 5 éve járunk ide),de azért egy estélyi ruhát a 80 kilómra nem merek bevállalni...
Dobok egy képet magamról azoknak,akik nem ismerik csodás testemet! :lol: :lol: :lol: Hogy el tudjátok képzelni rajtam a blézert. Kép

binyek

Lili: ketten vagyunk 1 szobában :roll: Általában tv-zek,dvd-zek, netezek, tegnap lemehettem tolókocsival az udvarra egy kicsit, de amúgy szigorú fekvés. :? Igen,laptop az ölben. :wink:
Vendég

Myra!
Mi is 15-én (pénteken) indulnánk Hévízre . Pasi előállt az ötlettel: mehetnénk konvojban. Valahol randizunk és megyünk együtt, ha van kedvetek.

Ez mindenkinek: azon töröm a fejem csajok, hogy Annyékat nemtudnánk -evalahogy elvinni Hévízre. Nálunk lenne egy szabad hely az autóban, de több sajna nem...
vovanda

Dóri!
Hú de aranyárú bébisintérek vannak arrafelé!!! :shock: :shock: :shock: Én az állandónak 8-14h-ig 2000Ft-ot+ebédet fizetek,a besegítőnek meg ugyanennyi időre 2500Ft ebéd nélkül.

Ma egyedül vagyok itthon éjjel a gyerekekkel!Jaj-jaj! :( :( Lesz haddelhadd!Ha mindketten hozzák a formájukat,akkor csak 20x :shock: :shock: kell majd kelnem hozzájuk!Lehet,jobb lenne,ha le se feküdnék,hanem felhúznám az edzőcuccom meg a futócipőm,hogy jobban tudjak a gyerekek között rohangálni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja:Marci 3. foga is kibújt!Hova siet ez a gyerek???? :roll:

binyek

Vanda!
Már én is agyaltam Annyékon,de hozzánk biztos nem fér be sajnos.Igaz,hogy 7 személyes Transporterünk van,de gyerekünk is van egy szakajtónyi! :lol: :lol:

binyek

Binyek!
Ez a baj nálunk is. Hétüléses Zafira, de kell valamennyi csomagtér is...

És brrr. Ideg a köbön: Pasi meg az exe egxyezkednek. Laura láthatásáról. Asszonypajtás anyázik, pocskondiázik, kész agyrém a nő. Még a sokat látott ögyvédünk is azt mondta a levélre, amit írt, hogy förmedvény. Komolyan: lassan 2 éve külön vannak. Miért kell még mindig ez a cirkusz??? :evil:
vovanda

Sziasztok!

Binyek: Nekem a fehér tetszik a legjobban! És a keresztelős képen is jól állt neked ez a szín :wink:

(ma apuka felváltva dühöngött, majd SÍRT a kanapén, utána mocskolt a családom és engem, majd kikérte magának, hogy nem tisztelem. Szerintetek normális???)

Képzeljétek! Ma Lili egész délután sétálgatott a szobában! Állati ügyes! Több métert esés nélkül képes megtenni! Jázmin is 3 méternél tart, ha éppenolyanja van, de ő ugye most kezdi a barihimlőt, ezért annyira nincs kísérletező kedvében. Hihetetlen mennyit fejlődtek pár nap alatt!

Binyek, Vanda! Édesek vagytok! De ha megyünk, úgyis megoldom :wink: De sok minden függ a tárgyalás menetétől... :roll:

Pic: mi 1 hónapot voltunk bent. Ha eltekintünk az állapotuktól meg az értük való aggódástól, akkor nem volt különösebb panaszom a kórházra. Kaja tűrhető volt (leszámítva a vacsit, ami mindenkinél alapból ment a kukába). Szobatársam rengeteg volt, de minden "turnusban" volt 1-2 nagyon jófej. (persze akadt olyanis, akitől visítófrászt kaptam, de ezeket elkerültem, és imádkoztam, hogy ne sárguljon be a gyereke :wink: ) No meg 4 napot tök egyedül voltam a kórteremben. Röhögtem is a sok pupákon, akik 10 ezer forintot fizettek a külön szobáért :lol:
Vendég

Anny!
Jó hogy írod, akartam mondani, csak hát lyukas az agyam. Szóval mostanra sikerült nagyjából visszaolvasnom mindent. Országhatáron belül oda és akkor mész a lányokkal, amikor és ahova akarsz. Van jó kis negatív példám: a párom exe egy nappal utazás előtt közölte, hogy elmegy az apjához Veszprémbe és nem tudja, meddig maradnak, lehet, hogy végleg. Szóval egy hétvégi kiruccanáshoz nem kell apuka engedélye.
vovanda

Vanda: Igen, ezt már én is kipuhatoltam az ügyvédemnél :wink: Nem hiszem, hogy nálunk valaha béke lesz... :( Félek, hogy az idióta gondolkodása hatással lesz a lányokra, és ezt nem hagyom! Már előre látom, miket hord össze rólam az új nőjének, ha lesz. Szóval ez olyan megfoghatatlan dolog. Én pl teljesen megértelek téged, és bizti Pasi exe nem százas, de majd apuka új nője egy ilyen fórumon rólam is ezt mondja majd. Hű, már előre mérgelődök :lol: :lol:
Vendég

Szóval ne érts félre, totál mellettetek vagyok, csak a magam szemszögéből is vázoltam a várható eseményeklet :wink:
Vendég

Anny!
Nem értelek félre. :) A mi sztorinknak is van olyan része, amire nem vagyok büszke. Pasi exére alapból azért vagyunk kiakadva, mert fegyverként használja a gyerekét. És közben játsza a nagylelkű jótündért.
vovanda

Köszi csajok, már jobban vagyok! Ma már csak egy nagyon enyhe fejfájás volt, de az se mindig. Hogy mi lehetett, nem tudom! Párom szerint gyomorrontás. :oops:

Lili, Jó az új hajad! Én se nagyon tudom az enyémet kiszárítani, viszont hajvasalóval egész jót ki tudok belőle hozni! :wink:

Juci, Jó lesz nektek az Alcatrazban, néha én is úgy vágyok valami ilyesmire, meg sem tudom mondani mikor voltunk utoljára. :oops:

Davandi, Sajnálom az autót! :( Pont rosszkor, na nem mintha jöhetne az jókor.

Binyek, Én az aranyra szavazok, szerintem az lenne a legelegánsabb rajtad egy fekete nacival. :wink:

Anny, Exed tutira nem normális! :wink: Grat a sétáláshoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Na végre
Egész nap nem tudtam belépni :evil:

De látom más sem :(

Vanda: ezen már mi is agyaltunk, hogy mehetnénk együtt. :D Majd megbeszéljük, hogy jó legyen. Mivel Ti korban kisebbek vagytok, alkalmazkodnánk hozzátok. :D Sajnálom a helyzetet Pasi exével.

Anny: reméljük hamarosan megoldódik az a huza-vona a lányok apjával. Lili nagyon ügyes.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!

Csak életjelet adok és hoztam pár fotót:
Kép Kép Kép

Hiányoztok, de mostanában nem tudok csak be-benézni, amikor véletlenül egyszerre alszanak. S mire végigolasok....

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Myra!
Majd egyeztetünk. :lol:

Fanni!
Gyönyörűek vagytok.

Balun csak kitör a féltékenység, a mai napja az oviban katasztrófa volt. Itthon egész normálisan viselkedik, de szerintem előbb-utóbb itt is kitör a botrány.
vovanda

Sziasztok!

Na úgy néz ki visszatérek :D
Sajnos nem tudok visszaolvasni, mert 3 hét alatt regényt írtatok, de igyekszem megint bekapcsolódni a dumcsiba .

Anny
Remélem minden jól alakul majd! miért rendezett jelenetet aférjed?(sírás, stb) vagy csak úgy?
Én komolyan nem értem, hogy képzeli, hogy elviszi a lányokat :twisted:

Binyek

Én az aranyra szavaznék, ha még nem késtem le :lol: 8)

Bébiszitter
Nem lehet megfigyelni egy kamerával? :wink: :roll: 8) Laptopot bekapcsolod, persze elrejtve, aztán megnézed mit csinál :lol:

szanet

Sziasztok!

Sajna nem tudtam visszaolvasni (de azt lattam milyen szepek Fanni gyerkocei es Fanni is!!! :wink: )

Nalunk sajna gond van, gyerekek szerintem beleptek a dackorszakba (maaaaaaar? :shock: ) nagyon durvan nyomjak a hisztit, egesz nap megy a siras-rivas, folmasznak mindenhova es aztan esnek, kinyitjak az ajtokat, fiokokat, szekrenyeket stb. utcan babakocsiban hisztiznek, parkban meg szaladnak haromfele. En kiakadtam, hasmars, hanyinger, fejfajas mar huseges baratom :roll: mostanaban meg a sok sirastol alig latok. Erre persze draga uram is ratett egy lapattal, na mindegy. Vegul meghanytuk-vetettuk a dolgot hogy ez igy nem mehet tovabb, nemcsak az egeszsegem es a gyerekek lelki bekeje serul igy de a kapcsolatunk is igencsak megsinyli a dolgot ugyhogy valoszinu jovo honaptol a gyerekek mennek bolcsibe napi 4 oraban.
En meg neztem tanfolyamot, szoval valamit elkezdek, ja, es megyek phszihiaterhez. :roll: :oops:

Remelem ennel mar csak jobb lesz!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, nem pszihiaterhez hanem pszihologushoz vagy nem is tudom hova kell mennem. :oops: (azt sem tudom hogy irjak) :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Vanda: OK ! :D Nálunk is kb. ennyi idő telt el a kicsik születése után, mikor volt egy kis gond Kírával a féltékenység miatt. Szerintem akkor jött rá, hogy mivel is jár ez a kistesó dolog. Mindennel felakarta hívni, magára a figyelmet. Reggel nem akart oviba menni, pedig nagyon szeret járni. Azt látta, hogy én otthon vagyok a kicsikkel, Ő meg ugye megy el itthonról. Olyan hisztiket rendezet, hogy anyósommal döbbenten néztük :shock: .Toporzékolt, ordítot, tépte le magáról a ruhát. Kb. 3 hét múlva vége lett egyszercsak a dolognak. Azóta ismét nagyon boldogan indul reggel. Remélem nálatok ilyen nem lesz. Csak azért írtam le, hogyha mégis akkor ne ijedjetek meg. Kicsit többet kell babusgatni és átvészelitek.

Fanni: nagyon szépek vagytok !

Szanett: lánykák, hogy fogadták az apukájukat? Gondolom nagy volt a boldogság, az elmúlt hetekben.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Bocs a hibákért. :( Fáradt vagyok

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok,

Binyek en a rozsaszinre szavazok! Irigy a pajzan furdesert :wink: :wink:

Lili, nagyon jo az uj hajad! Csini! 73-as vagy? Fiatalabbnak nezel ki
:wink:

Anny, ugyesek a lanykak!!!! Megertelek, hogy felsz a jovotol... hugom apja is egy idiota (szerencsere sokat javult az elmult 16 evben) es mindig tudta, mikor probaljon keresztbe tenni, meg tomni a kis fejet a hulyesegekkel...... remelem jo lesz a kimenetele a targyalasnak!

Bebiszityo infok nekem is jol jottek, most keresgelek...... eddig meg senkire nem hagytuk oket, most is egyenlore talan baratnot kernek meg, akiben bizok, es ismerik a babakat. Jovo honapban lesz a haz evford, akkor tuti kiruccanunk!

Kepzeljetek, sracaim egyedul fogjak a cumisuveget!!!! Azert meg elejtik idonkent, de nagyon onalloan akarjak nyomni :D lassan mar nem is lesz ram szukseg.... :shock: :roll:

Banika, tologatos fenykep nagggyon cuki!!!!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dragonfly 2009.02.09 22:31-kor.

dragonfly

Hehe, latom mindenki egyszerre jott, akkor most mindenhol alvas van? :wink: :D

Fanni nagyon szepek vagytok!!! Nekunk is ilyen TinyLove-os mobilunk van :wink:

Szanett szio! Apa ujra Londonban?

Tonti, jaj, sajnalom, hogy kivagy! JO, hogy a babak bolcsibe mennek, majd jol kifarasztjak oket ott :wink: Milyen tanfolyamot nezel?

dragonfly

Tontica: sajnálom, hogy nem javultak a dolgok. De az már jó, hogy megbeszéltétek és döntöttetek. Ha lesz egy kis szabadidőd, amit magadra fordítasz éa fellélegzel kicsit, biztos, hogy szebbnek fogod látni a világot. A pszichológus is jó ötlet. Mikortól mész?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Lanyok, a fiuk mostanaban, kb egy hete, alig esznek...... egyszerre max 120 csuszik le, tapibol kb 400ml-t esznek + szopi, azt nem merem, de kevesebb, mint regebben.... lehet a fogzas miatt? sokszor csak ragjak a cumisuveget... vagy 7 kilo korul kevesebb az igenyuk? valakinek volt hasonlo? Kaki, pisi van rendesen....

dragonfly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?