A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Köszi! :D
Mindig kierőszakolom, mi? :lol:
Hozok valamit enni, mindjárt jövök.

KépKép
benó

Már sikerült összevesznem az L-el.
Mivel Döme mindig kitalál valami hü..get és én azt mondtam,hogy nem érdekel már az egész mert unom,hogy egyedül küzdök vele!!
Szerinte ez nem így van!!
Persze mikor én leszidom Dömét utána ő is kiossza na ennek nagy értelme van!! :?

Kép
martik77

Nyugi!!Ha nem akarnám nem írnám!! :D

Kép
martik77

itt vok
jó már ahátad?

KépKép
benó

Most egész jó!! :)

Úgy látszik estére fájdul meg. :?

Kép
martik77

ma reggel? :?

KépKép
benó

béküljetek ki
L.-nek hozzá kell szoknia, hogy ő apa. És ahhoz képest fiatal, nem, hogy 12 éves fia van? :D Csak azért mondom, mert pl. a fiúk később érnek meg az ilyenre szerintem. :roll: És ezért lehet neki nehéz, de persze nem akarom védeni. :lol: :lol:

KépKép
benó

Persze nem rég!!

Tegnap egy halom szennyest hoztam ki Döme szobájából.Mindig elmondom,hogy ne gyűjtse össze.De persze hiába.

Ma reggel meg L.hozta ki a szobájából a levél c-vitamint mert tegnap du nem tom mennyit megevett!!Tudja(Döme),hogy nem cukorka és miért kell ötvenszer elmondani,hogy 3x1 az nem azt jelenti,hogy du 3-at vegyen be.
Na erre mondtam,hogy csak én dumálok neki.Mert L:kihozta a vitamint és tudom,hogy ezzel ő letudta.
Na mindegy ez volt.

Kép
martik77

Értem. :D

KépKép
benó

Nem veszekszünk!! :D
L.konfliktus kerülő amiről nem beszélünk az nincs.Tehát ha nem oktatjuk ki a gyereket csak néha beleszólunk akkor az úgy jó.Neki!! :?

Kép
martik77

akkor ő így csinálja, te úgy
sztem az nem baj, csak uazt mondjátok :D

KépKép
benó

de az L.-nek elmondod azért őszintén a vél.-ed, ugye
Te nem vagy konfliktuskerülő. :D

KépKép
benó

Közben gyorsan átnézem a Flóra (bocs, Ildó) levelét.

KépKép
benó

De így tényleg az van,hogy csak én zsorválok és olyan mintha szélmalom harcot vívnék.
Persze én mindig mindent elmondok mert jobb ha kibeszélem magamból bár mi bajom van. :)

Kép
martik77

Én meg visszafekszek még olyan semmilyennek érzem magam!!

Azért jelentkezhetnének a többiek is!!!
Szilzi!!!Edina!!!Tancsu!!Timi!!!Heni!!!

Majd még jövök.Puszi!!

Ja mit csinálsz ma?? :roll:

Kép
martik77

De miért olyan? Döme hallgat rád, nem? A tanulásban is hallgatott. A tesóméknál is az van, hogy a Józsi csak akkor avatkozik bele, ha már a tesóm ereje elfogyott. Addig ő kárál. :D Zsorvál, ahogy te mondanád. :D

KépKép
benó

Hallgat,de mikor alapdolgokat minden nap el kell mondani az egy idő után dühítő.Na majd jövök. :D

Kép
martik77

Ó, már eltűntél? :cry:
Jön a volt kolléganőm a kislányával (a jó nagy kupiba :roll:), aztán ennyi.

KépKép
benó

Na, kész van.

Ildó, én kicsit átköltöttem, átrendezgettem, mert szerintem ennyi végzettséggel (nem is olvastam el, mert nem volt türelmem ennyi mindent :lol:) nem kell kérvénynek nevezni egy álláspályázatot, úgyhogy kicsit egyenrangúbbra faragtam a leveledet. Majd meglátjuk, hogy tetszik, lehet, hogy nálatok ez nem szokás.

KépKép
benó

Még egy szakdogával is megbízott egy volt tanítványom, hogy legyek az átnézője (nem jut eszembe a szó), ahhoz őszintén szólva, nem sok kedvem van, gondolom, hosszú is lesz, meg azt se tudom, miről van szó.
Mindegy ám.
Na, megyek, picit összepakolok, legalább leülni tudjanak (ugye, a könyvek a szoba közepén stb.).

KépKép
benó

Lett net. Végre!

Benó, rögtön nézem a levelet.És nagyon-nagyon köszike. :wink:

Kép
flóra 11

Á, helló! :D Örülök, hogy van net. :D

KépKép
benó

Mit gondolnátok ti a következőkről:

Lakás:
Belépsz: Becsukod az ajtót:
Belül az ajtón egy kis tábla: ilyesmi: Kép
Teszel 1 lépést, ott a fürdőszoba ajtaja. Azon egy kacsás fürdőszobás dísz, ilyen dekorgumiból: Kép
Bemész "a" szobába, és ott van a pelenkázó. (ez mai ötlet, ami következik, kellett nekem kivenni könyveket) A pelenkázónak az egyik oldalán lenne egy falikép (azért nem a falon, mert ott már nem lenne hely, most még van :lol:), mégpedig filcből manós falikép, képzeljétek, ilyet találtam. :!: :!: :!: Azt tudnák nézegetni az ágyikójukból. :D
A falon pedig a tegnap megbeszélt képek, és a világítós izé.

KépKép
benó

Benó, nagyon köszönöm,ez így szuper lesz. Küldöm is szét. :wink:

Kép
flóra 11

Benó,minden nagyon szuper! Csak díszítsd is a lakást, a kicsiknek szükségük van a sok színre, formára,képre, hogy lekösse őket,hogy fejlődjenek,szépségérzetük, fantáziájuk,beinduljon a kreativitásuk. Nagyon kellenek az ilyenek. Nem divatból vannak a gyerekszobák díszítve és nem is azért színesek. Ez kell a gyerekek egészséges fejlődéséhez. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, csak az a baj, hogy egyelőre tervezgetek, tervezgetek, még egy papírt nem hajtottam félbe az ügy érdekében stb. :wink: De várom az anyagokat, hogy jöjjenek, aztán utána. Meg a tesómék mondták, hogy a filces dolgot (ami filcből van), segítenek kivagdosni, lenne is kedvük, ugye, hétvégén, ráérünk, aztán nem varrjuk, hanem ragasztjuk, az könnyebb, akkor még a nagyit se kell belekeverni a dologba, mert akkor magunk is meg tudjuk csinálni.
Jövő hét hétfőn mindent elkezdek, ígérem. És akkor, remélem, be is tudom majd fejezni. :wink:

KépKép
benó

Na most meg Döménél alig akart bejönni a net. :x

Kép
martik77

Szerintem az egész országban ilyen gáz a net.
És te már nem vagy vacak?

Gy. hazajött, az én kocsimmal megy új adatlapért (mert ugye, nincs meg) Szigetszentmiklósra. Mondtam neki, hogy legalább van megoldás, ne aggódjon (mert idegeskedik, morog), ő meg mégis csak morog. :wink: :lol: Mert munkahelyről elkéredzkedni stb.Jó, igaza van, persze, megértem én.

KépKép
benó

Már egy fokkal jobban,vagyis pihentebben. :)

Na csak nyugodtan tegyed ide az ötleteket!!!Kreatívkodj!!
Még én is csak elméletben teszem. :wink:

Kép
martik77

Felhívtak a hobbyművésztől, hogy két dolog nincs meg, amit rendeltem (egy matricát a Vivikének + egy szarvasos szalvétát a Gy.-nak).

KépKép
benó

Hát ez az, sokáig nem filozofálhatunk a kreatívkodáson. De így jobban megy. :lol: :lol: :lol: Így sokkal ügyesebb vagyok. :lol:

KépKép
benó

De jó ötletek vannak benne és hátha másnak is megtetszik. :)

Nem filozofálunk,de jó munkához idő kell!!! :lol:

Kép
martik77

Ja, és már holnapra megjönnek a cuccok.

Ma reggel még azt olvastam egy könyvben, hogy lehet venni (de így drágább az egész) fa keretet + fóliát, amire rá lehet ragasztani szalvétát és amögé tenni az égősort. Tehát ez a dobozosnak egy drágább változata. De jobb lenne, mert tompább lenne a fénye így szerintem. :roll:

KépKép
benó

Így igaz. :lol:
Akkor jó, ha jó. :D

KépKép
benó

Nekem van itthon ilyen keret féle meg égő sor is ahhoz a macis lámpához csak olyan kép nincs.Vagyis azt még nem találtam.
Majd körülnézek. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na, neked meg olyan ötletem van, bár Vukos szalvétát nem láttam, sajnos, de biztos lehet valahol venni, szóval:
lehet venni kreatív boltokban sima, fehér vagy bézs színű anyagokat (párnahuzat, tolltartó stb.), és azokra is lehet ráragasztani spec. ragasztóval szalvétamintát. Azért a szalvétát reklámozom mindig, mert az legalább olcsó.... :wink: :D

KépKép
benó

Na, milyen képet szeretnél? Majd én segítek. Hadd segítsek. :D Úgy szeretnék.

KépKép
benó

Nálunk van egy ilyen hobbybolt féle egyszer véletlenül bementünk oda az egyik b.nőmmel de nem néztem szét rendesen.Lehet majd most bemegyek valamikor és hátha találok valami jót,meg árban is olcsót!!

Kép
martik77

Arra a macis világítósra gondoltam.Mert az a maci aranyos is. :)
De még gondolkodok... :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Bevezetőnek 17 iskolára küldtem el. Tudom, hogy sokat nem várhatok, mindenütt tele vannakés ezek közül több olyan kisiskola, ahol a létezéssel küzdenek, hogy nem is érdemes ott tanítani, mert meg fognak szűnni, de mindegy. Innen menni akarok és kész.

Kép
flóra 11

Jó, az jó ötlet. :D Jó lenne Vukos, nem? :wink:

KépKép
benó

Az is jó lenne. :)

Ildó nagyon ügyes vagy!!! :D

Kép
martik77

Utánanézek.

KépKép
benó

Azon gondolkodtam,hogy nem világítós képet(ami ugye szalvétás)azt lehet videó kazetta tartóból is csinálni nem??
Mert könnyű(műanyag) a keret és csak rá kell ragasztani a képet nem??Az lehet még van is otthon mindenkinek és nem kell érte pénz kiadni.

Kép
martik77

Benó, 15x15-ös keret elég lenne? Mert olyat tudok küldeni.

Kép
flóra 11

Hát, nem találom. de képzeld, a reggeli egyik könyvben (szalvétatechnika, egyébként jó bonyolult könyvet vettem ki, a felét nem is értettem) azt írták (ezt értettem kivételesen), hogy nemcsak szalvétát lehet így felragasztani, hanem akármilyen fényképet, képet stb., tehát nyugodtan megtehetnéd azt is, hogy kinyomtatod valahol színesben és azt felragasztod a dobozodra. Ha nem találsz ilyen szalvétát.

KépKép
benó

Márti: Igen, vagy egy vastagabb kartonlapra is lehet. :D

KépKép
benó

Ha nem akartok vastag dobozt, akkor én javasolnám nektek világításnak olyan műanyag csillagokat. Lehet kapni foszforeszkáló műanyag csillagokat, bolygókat és különböző formákat. Ezek ragaszthatókés akkor elég mondjuk egy kartonlap, amire a képet ragasszátok, majd erre jönnének a csillagok. Sokkal könnyebb elkészíteni és lapos.

Kép
flóra 11

Foszforeszkálós!!!Ez nagyon jó!!!!

Úgy is egész nap besüt majd a nap és akkor este szépen világítana!!! :D :D :D

Kép
martik77

Lehet bármilyen képet, csak arra kell vigyázni, hogy ne tintasugaras nyomtatóval nyomtasd ki, mert akkor a festék elmosódik a ragasztó nedvességétől. Lézeres nyomtatóval kell nyomtatni.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?