A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ildó: a világítós képkerethez mondod a 15x15-öt? Köszönöm, majd a Gy.-t ráveszem, hogy kutakodjon a pincében, meg apuéknál is van mindenféle cucc, inkább a Mártinak küldd, ha tudod, nálunk elvileg van asztalos..... De azért nagyon köszönöm. :D :D :D Ari vagy. :D :D

KépKép
benó

Na, most én vagyok olyan, mint a Márti, jöhetnének már a kolléganőmék, mert már mióta itt ülök puccba vágva magam, közben el is mosogathattam volna. :roll:

KépKép
benó

Csak kreatívkodjatok, gondolkozzatok. Ha valamiben tudok segíteni, szóljatok. Pl. ha akartok hímzett képet, vállalom. :D Vagy bármi mást.

Kép
flóra 11

Asztalos az van,csak anyag nincs mert nálunk minden ami L.szerint semmire se jó kidobódik. :?

Ilyenkor meg lehet pénzért venni. :? :)

Kép
martik77

Ildó, tök ügyes vagy, hogy elküldted a levelet ennyi sulinak! Most olvasom ám, mert közben lázasan töröm a fejem. :lol:
Köszi a segítséget, ari vagy, jó ötlet a foszforeszkálós is.

Még az előbb eszemben volt valami, de mi. :roll:

KépKép
benó

Ne verd magad költségekbe(postázás,anyag stb)Ildó.Nekünk az is jó,hogy tudsz ötleteket adni. :D :D :D

Kép
martik77

Na én lassan felöltözöm és kimegyek. Elfogyott a képhez a kék fonal, kell azt is vennem. Meg egyebeket is.

Kép
flóra 11

Nálunk süt a nap,de kitudja milyen hideg lehet kinn. :?

Kép
martik77

Na, mindegy, gondolhatod, mi is minden túrót kidobtunk most, a nagy pakolásban, aminek még nincs is vége... :wink:

Szóval: azt is lehet csinálni, hogy 3D-s képet készítesz, mégpedig úgy, hogy ráragasztod az alapra a szalvétát, aztán egy másik ugyanolyan szalvétából kivágsz kisebb részleteket és azokat egy ragasztógumira vagy mire ráragasztod és ráilleszted az eredeti képre, érted? És akkor az úgy kiemelkedik.

KépKép
benó

Az ajándék nem költség. :wink:

Most megyek ki,mert most biztos minden kolléga dolgozik, senkibe sem botlok bele. Az előbb hívtam az igazgatónőt is, bejelentettem, hogy csak szünet után lépek be. :D Gondolom mennyire örült. :lol:

Kép
flóra 11

Na ennyit bírok ülni.Fáj megint a hátam.

Majd jövök. :)

Kép
martik77

Most a Gy. elment a kocsival, úgyhogy én nem megyek sehová, a járás nem az erősségem, csak nagyon rövid távokon. :wink: Pedig kéne krumplit venni majd a krumplis tésztához, de majd csak miután elmentek a kolléganőmék.

KépKép
benó

Na, menjetek nyugodtan.
Ildó, a méteráruboltban vagy hogy hívják, ahová mész, ott lehet venni filc anyagot is? Mert ott, ha van, gondolom olcsóbb, mint a kreatív boltokban. :wink: Megnézed? Köszi.

KépKép
benó

Igeb Benó, ilyet csináltam a gyerekekkel is. És szalvétatechnikával sok mindent díszítettünk. Te is alkalmazhatod ablakpárkányra,virágcserépre, ha valahol csúnya a szekrény, akkor arra is, az íróasztal lapja is beborítható vele, mintha terítő lenne rajta, ceruzatartó, stb. A felületet olyan vastagon lakkozod, amennyire akarod, tehát végül mosható felületet kapsz. Könnyen tisztán lehet tartani.

Kép
flóra 11

Nyomja a Bab, mi? :lol:
Na, jó, akkor addig mosogatok vagy valami.

KépKép
benó

Várj, várj, a filcről van szó?
A filcet lakkozni? Mivel? Fújóssal vagy kenőssel? Értek ám hozzá... :lol:

KépKép
benó

Megnézem, bár ott nem hiszem, hogy van. Az egy nagyon pici bolt,anyagot nem árulnak, csak gombokat, cérnákat, pamutokat, mindent, ami varráshoz kell. Nem tudom, mi a neve egy ilyen üzletnek. :oops:

Kép
flóra 11

Nincs róla kép? Olyan fényes így, nem?
Na, hagylak, menj csak. :D

KépKép
benó

Nem a filcról írtam, hanem a szalvétatechnikáról, azt lehet lakkozni. :lol:

Kép
flóra 11

Nem sietek, az üzlet megvár. :lol:

Kép
flóra 11

Gombbolt. :lol:

KépKép
benó

Filcet én is hibbiboltban vettem a gyerekeknek, nagyon drága! Ha jól emlékszem egy A4-es darab kb.250,- Ft.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.10 10:52-kor.

Kép
flóra 11

Oké, utána már én is rájöttem. :lol: Mert egy hsz-t nem olvastam el, azért kutyultam. :wink: :lol:
Utálok várni. Bocs, Márti, hogy eddig mindig leszóltalak, hogy mi bajod a várással. :lol:

KépKép
benó

Biztos van hippibolt is. :lol: :lol: Bocs, muszáj volt. :lol:
Tényleg drága. Majd a nagyit ráuszítom a témára, ő biztos tudja. Szokott goblenezni is.

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ez jó!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Ez még jobb!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy miket írok! :?: :!: Nálad megbuknék. :lol:

Kép
flóra 11

Na, de tényleg készülődöm. :wink:

Kép
flóra 11

:lol: :lol:

KépKép
benó

Én téged átrugdosnálak. :lol: :lol: :lol: Szeretetből. :lol: :lol: Tessék, ez a baj a magyar oktatással. :lol: :lol: Hogy részrehajló. :lol: :lol:
Menj nyugodtan, én is idegémberedtem már. :lol:

KépKép
benó

Bakker, nem volt sok benzin a kocsiban, most jutott eszembe a nagy röhögésben. :shock: :shock: :? :? És remélem, minden iratom megvan..... :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Na, most jön a para. :wink:
Mindegy, felkelek innen, majd jövök egyszer. Puszi

KépKép
benó

Tud tankolni a Gy., minek ezen parázni. :wink:

Kép
flóra 11

Igaz is. :lol:

KépKép
benó

Indultam.Majd jövök.

Pá.

Kép
flóra 11

rendicsek :D

KépKép
benó

Most írt az Adri, hogy eljönne valamikor. Már nem bánom, csak jöjjön valaki, 8 óra óta várok. :? És hozzon krumplit.

KépKép
benó

Na tessék ha két tanár beszélget!!! :lol: :lol: :lol:
Hippibolt,hibbibolt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Háló. :D (=helló)
Még mindig egyedül. :roll:
Viszont csináltam egy tervet a világítós képre: vedd úgy, hogy a manók körbe vannak vágva. 1234264548.4836.doc

KépKép
benó

Nem tudom, a szalvétán van-e a másik oldalon is manó, vagyis ilyen, érted, hogy tükörképe a másiknak. Ezt most itt tükröztem egy programmal.
A holdacska és a csillagok is szalvétából lesznek kivágva, és nem tudom, be lehet-e festeni a fóliát, mert akkor egyszerűen ilyen fekete lenne a fólia és rajta, amiket látsz.

KépKép
benó

Ezt se tudom fogadni mert nincs az a program,majd szólok L.nek intézkedjen.

Egyfolytába fáj a hátam. :?

Kép
martik77

Meg tudod nyitni?

KépKép
benó

Majd L.megnézi!!!
Nem piszkálok hozzá!!
Az ilyenbe olyan mint a Gy!!! :)

Kép
martik77

Szegénykém, az nagyon rossz. :cry: Ott van az L, vagy dolgozik? Massza meg a hátad, ha otthon van (Kittike így mondja, nagyon poénos szerintem. :lol: ) Először azt hittük, mást mond. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hirtelen én is mást gondoltam!! :lol: :oops:

Itt van de éjszakás volt és kissé mufurc.Ilyenkor nem zaklatom semmivel!! :)

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Szerettem volna tegnap már jönni, de ugye dög volt a babanet! :(

Ma itthon vagyok, főzök-sütök, mintha muszáj lenne! :lol: :lol: :lol: Már tiszta dilis vagyok.. :lol: :lol:

Mi elvoltunk szombat reggel vérvételre, 16-ra kaptam időpontot a dr nőhöz vizsgálatra és akkor már szerintem mond is valamilyen időpontot! :) Az A. végül nem csináltatta meg a hormon vérvételt, azt mondta, hogy most már ne kínlódjunk ezzel és én egyetértettem, mert sehol nem olvastam olyat, hogy sokat javult volna, főleg ennyi sp. számnál. :?

Kép
szilzi

Beszéltem egy csajjal, akinek dec-ben volt a beültetés ennél a doktor néninél, sajnos nem sikerült neki, de azt mondta, nem kell 6-8 hónapot várni az időpontra. Ő tavaly májusban volt ott először, szeptemberre kapott időpontot, aztán az valamiért nem volt jó neki és utána kapott nov. végére, ami aztán dec. lett! :roll: Remélem nem kell nagyon sokat várni! Jó lenne... :roll:

Remélem itt Mindenivel minden ok, mert visszaolvasni nem volt időm. :? Bocs :roll:

Annyit tudok, hogy a Zsuzska egy hőstettet hajt végre! :D Én nagyon büszke vagyok rád Zsuzska! :) Tudom nem számít :oops: , de azért mégis!

Kép
szilzi

Megjöttem.

Helló Szilzi!

Kép
flóra 11

Na úgy látom elüldöztem Mindenkit! :(

Kép
szilzi

Szia Ildikó! :D

Kép
szilzi