Sziasztok!
Vasárnap este már fáradt voltam, gondoltam, majd hétfőn írok, de lekoppantam a fórumról
Nézelődtem a babaexpon, de nem láttam itteni ismerőst, mondjuk, mi jó korán mentünk, 10 körül, és nem is maradtunk túl sokáig, mert hamar tömeg lett és túl meleg.
A barátnőm rábeszélt egy szopipárnára "mert megérdemlem", a patkó alakúra, hát én nem gondoltam, hogy ez ilyen klassz. Már az csodás, hogy fel tudom magam támasztani akár olvasáshoz, akár tv előtt, sokkal kényelmesebben vagyok, és könnyebben kelek fel. Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen cuki zsiráfok vannak rajta.
Zsákmányoltunk még 2 kis overállt, ha hűvös lesz még tavasszal, abban ellesz a picur. Nekem bejött, hogy sok turis volt, bár elég nehéz volt ellenállni a klassz kis rugiknak, bodyknak, de találtam fejvédőt a kiságyba, helyes macikkal, meg polar takarót, játékokat. És mindezt kb 2500 Ftért, plusz a párnám.
Kerestem olyan babahordozót is, amilyet belinkeltem, hogy kipróbálhassam, de senkinél nem volt.
Utána még kimentünk tescozni is, amíg vártuk a párjainkat, hálóinget vettem, hogy legyen mit vigyek a kórházba, meg árakat néztünk, erre kiszúrtuk, hogy a fa etetőszék, amiből később kisszék és asztal válik, le van árazva. A fiúk meg már fel is kaptak egy dobozt, merthogy persze hogy ráérne még, de most olcsó.

Egyébként az itteni tescoban rengeteg kis ruci van, nagyon jó minőségben és áron. Szinte sajnáltam, hogy ilyen cuccokkal már el vagyunk látva.
Tehát nekem sikerült a vadászat vasárnap, és a párnámmal is összenőttem azóta.
Kutyus: nagyon éééédes, nekünk is lesz, de mindenképp a baba születése után, hogy tudja, hogy hol van a rangsorban. Vagy ilyen lógóbőrű típus lesz, vagy terrieres fajta. Vagy mindkettő
Ma mértem a hasamat, nem lett nagyobb körben (103 cm), csak "hosszabb", jön fölfelé, magasodik. Furcsa, mert látom, hogy nagyobb, de a súlyom meg napok óta stagnál. Mondjuk elég rapszodikus az étkezésem. Néha nem kívánok semmit, néha felfalom, ami megtetszik.

Hát nem túl tudatos, az biztos. Azért a rostokra próbálok ügyelni.
A mindenkit most utánagondoltam, max. 10 hét van vissza
Április 10én lesz telihold

azt sem árt belekalkulálni, csajok! Plusz az áprilisi frontok. Kíváncsi vagyok, kiből mit váltanak majd ki