Sziasztok!
Tehuti nagyon szép lett a szoba!
Wicca várjuk a képeket, kiváncsi vagyok
Adryn, Pulcsi meg a többi gyakran pisilőket sajnálom

Én egész jól bent bírom tartani

lehet hogy használt a terhesség elején végzett intim torna

Éjszaka is csak egyszer kell felkelnem, igaz akkor aztán annyit tudok pisilni hogy csak na
Papillon tényleg nem semmi a kiscsaj, olyan nagy mint mikor Panna megszületett

Azért durva belegondolni ha tényleg ekkora, akkor mekkora lesz ha kihordod végig

Gondolom hamarabb szeretnél szülni
Rszg drukk a holnapi dokilátogatáshoz, bár ha tovább is nyíltál esetleg már annyira nem nagy gond

de reméljük azért maradtál
Marq én is hallottam már olyat, hogy nem nézik jó szemmel ha ott van du. is a gyerek az oviban ha otthon van az anyuka

Hát én nem vittem haza Pannát ebéd után, már csak azért sem, mert így legalább 3-kor felébredt és mienk volt az egész du. Ha meg hazavittem volna akkor biztos hogy 2-3 óra körül alszik csak el és elmenne az egész du. alvással, nincs idő semmire.
Szóval szerintem gyerekfüggő is. Nálunk egyébként nem túl gyakori ez a megoldás, inkább időben mennek a gyerkőcért. Sőt Panna szokta mondani - mikor jó idő van és ki tudnak menni du. az udvarra - hogy ne menjek olyan korán mert ő játszani szeretne még a többiekkel.
Gabka sajnálom én is a rossz álmokat, én is szoktam hasonlókat, csak én azt hogy megcsal a párom.

Még jó hogy csak álom, remélem

Na az is igaz hogy ez már régen volt, mostanában nincsenek ilyen rémálmaim szerencsére.
Ja és én is kiváncsian várom a frizura képeket