Sziasztok!
Még este akartam írni, de f*s volt a babanet

! Szóval eszembe jutott még egy álmom, ami nagyon kiborított: Egy szülésznő vezetett körbe a szülészeten, ahol szülni fogok. Az anyukák a folyósón feküdtek sorban (mint a Twis Olivérben a lelencházban

), mindenkinek a babája a feje mellett aludt, a placenta és a köldökzsinór pedig egy kupacban volt a mellkasukon

! Minden véres volt, koszos, rideg...Brrr

. Borzasztóan rémisztő érzés volt látni

!
Pedig pont előtte pár nappal vezetett körbe valóban egy nő a szülészeten, ami tisza, meleg, barátságos, otthonos! Ráadásul a szüléstől sem félek (bár ezek szerint tudat alatt lehet), sem a fájdalomtól, sem a vértől meg a kiszolgáltatottságtól, hiszen attól nem lesz jobb, ha félek, és ez a kötelező rossz a csodához

!
Szóval nem is tudtam mire vélni ezt az álmot

!
A másik, hogy Boo álma kapcsán akartam írni, hogy tegnap ugye voltam anyuéknál, az újszülöttön, és csak két baba volt bent az osztályon (+ kettő inkubátorban), és az egyik elkezdett sírni. Vártam pár percet, hátha valakinek feltűnik hogy sír a csöppség, de úgy tűnik nem volt rá kapacitás

, szóval bementem hozzájuk, és mivel nem volt steril a kezem (és ez mégiscsak egy kórház), a takaró alatt masszírozni kezdtem a lábfejét. Egyből csöndben maradt

, aztán egyre gyengébben csináltam, és végül csak a takaróját simiztem, aztán kislisszoltam, és néma csend

. Nem volt nehéz kitalálni, hogy csak egy kis érintésre vágyik hiszen, enni nemrég kapott, ott tisztába is teszik, és ez nem olyan "fáj valamim" sírás volt.
Szóval (most lehet hogy a gyakorló anyukák megköveznek), de ez sem nehezebb, mint egy kutya nyelvét megfejteni. Elég hamar megismered ahoz a kutyádat, hogy értsd, melyik ugatás hív játékra, melyik követelőzik, melyik akar macskát enni, és melyik kihívás párbajra

.
Boo!
Dejó, hogy látszik a pocak!!!!
Hát bizony, nekem tegnap is mindenki "megcsodálta" a pocimat anyu kollégái közül

! Viszont az tény, hogy az nem csak a bébi, hanem a hájacska is, amit eddig igyekeztem síkba hozni, most viszont rásegít

! Neked tényleg tuti a sport miatt emelkedett elő nehezebben! Vagy pszichésen is, mert a meló miatt "takargatni kellett", a baba meg segített

! Találkoztam bnőmmel is, és mikor meglátott még kabátban voltam. Csalódottam mondta, hogy "dehát azt mondtad már kismamis vaaagy", erre lehúztam a zipzárt, előbukkant a pocak erre ő: Atyám, te már durván kismamis vagy

"!
Ja, most ugrott be egy csaj a nőklapjás fórumról (csak a képeiket szoktam megnézegetni), aki 19 hete minden héten lelkesen feltesz magáról képet, és a 18. hétig totál lapos volt a hasa!!! ez nem is lenne baj, csak olyan bénán jön ki, hogy minden áldott héten ott feszít lelkesen az amúgy szép izmos, de tök lapos hasával

! De most már neki is van pocak

!
Mocorogni még az enyém sem mocorog (vagyis de csak nem érzem

). Viszont a napokban már éreztem valai furát koraesténként, meg tegnap hazafelé, mintha egy határozottabb rugás is érezhető lett volna, de vonaton ültem és nem voltam benne biztos

! De mindegy, majd jön az

!
Tabati! Még neked akartam írni, hogy ne bánd, ha nem tudod ringatni a csöppséget mert anyu pl. kifejezetten ellene van a kötelező alvás előtti pótcselekvéseknek!!! A babának ez nem igénye! Ez amolyan "pavlovi reflex", amit jó elkerülni! Majd ha gondoljátok kifejtem...