A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Majd beletörlöd az orrod a sok sírás miatt!! :cry: :cry: :cry: :lol:

Hagyjad én is mindig álmodozom!!! :)

Kép
martik77

Sajnálom Benó, sajnos Gy.ka rossz hangulatban van ma, rosszkor lelkesedtél!
De azért kussolhatna, mert elcseszerintette a forgalmit! :wink: :wink: :wink: Ez maradjon köztünk! :wink:

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D
Nekem is kiírta, akkor csak kettőnknek írta ki. :wink:

KépKép
benó

L.is úgy állt ma a 100-as ba mintha kivégző osztag előtt állna.
Na nem érdekel azért végig nézelődtem. :)

Helló Zsuzsi!!!!! :D :D :D

Mi lesz a hírekben??
Mindegy én is nézem!! :)

Kép
martik77

Helló Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Ildó, szorítok neked, hogy találj egy klassz sulit, ahol megfizetnek és megbecsülik a munkádat! Szerintem kapkodni fognak érted az igazgatók, te csak válogass köztük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Tényleg lehet csak rossz napja van.Próbáld meg még azért máskor is!! :)

Kép
martik77

Hírek lesznek benne. :lol: Okos vagyok, ugye? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Ez a szalvéta új felhasználási módja jó volt. :lol: :lol: :lol: Az orrtörlés. :lol: :lol:

KépKép
benó

Pl. gyere hozzánk, Ildó. :wink:

Nem próbálom meg máskor, igaza van, és pukkadjon meg.
Csak az idegesít, hogy kb. 1 órán keresztül pofáztatta velem az egészet, hogy mit, hogyan, utána el akartunk menni anyagot nézni az ágyhoz, erre mire odaértünk, bezárt (mert még persze a P.-hez fel kellett menni), utána meg mikor mondom neki, hogy mindegy, majd máskor meg ez meg az, akkor kitalálta, hogy kell az a világítós izé? meg a szalvétázás is minek stb. Na, nem érdekes ám. Utána meg mondja ám, miután totál elvette a kedvem, hogy mindegy, csináld csak meg.
Hagyjuk.
Hozok inkább kaját.

KépKép
benó

Látom mindenkit lefagyasztott a humorom! :lol: :oops: :? :D

Kép
martik77

Bárcsak így lenne Zsuzsi! Tudod sok igazgatót személyesen ismerek, néhányan osztálytársaim voltak a suliban. Szívesen felvennének és kapkodnának is értem, de akkor valakit ki kellene rakniuk. És ki legyen azés milyen oknál fogva küldjék el? Ez a bibi, hogy ha fel is venne, nem teheti, mert minden hely foglalt. Sajna. Nem jódolgomban vagyok szlovák sulin, ne hidd! De ott van hely. Még egyelőre. Ott sok a nyugdíjas.

Kép
flóra 11

Dehogy! Nagyon jó volt! Legalább röhögtem! :D :D :D

KépKép
benó

Márti!!!!!!!!! Mindkettőnkről szakad a víz éjjel amikor alszunk, ez elvonási tünet? :shock: Elvagyunk, kemények vagyunk, nincs még bűnbeesés gondolata se!
Elég lükék vagyunk, Királyfi feltöltötte a sótartót cukorral, én mindent elejtek, és néha jön a dührohamom.
Igyekszünk aludni, sőt eddig azt hittük, hogy a cigi impotenciát és frigiditást okoz , de a cigi hiánya is! Vagyis ha választani kell inkább az alvás! :shock:
Nem tudom milyen hasonlattal írjam, de kicsit depressziósok ,nagyon lükék vagyunk.

Kép
muzsuzska

Megyek enni. Majd jövök.

KépKép
benó

Benó,de a szalvétákat felhasználhatnád a gyerekek szobájában az ablakpárkány dekorálására, meg csinálj dobozokat pl. fülpálcikának, törlőkendőnek vagy valaminek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.10 18:34-kor.

Kép
flóra 11

Ilyen az ember, tudom, mikor le akar szokni. Gáz állapot ez. :?

Majd jövök.

KépKép
benó

Mi is nézzük a híradót, vagyis én csak hallgatom!!!!!!! :D :D :D

Ildó, biztos van pár suliban olyan tanár akitől szabadulnának és akkor most itt a lehetőség!!!!!!!!!! Nehogy elcsüggedj!!!!!!!! Ha meg volt oszt. társaid akkor legalább ismernek is!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi ezen a nehéz napokon kell túljutni.L. mikor leszokott(ő egy báránylelkű)két hétig olyan lüke volt,hogy azt mondtam inkább gyújtson rá.De kibírta.Lassan két éve.És én is!!

Az éjszakai izzadás lehet attól,de szerintem a fűtéssel csináltak valamit mert én is egy pár éjszaka már majd meg fúlok a melegtől és izzadok!!
Vagy pszichésen együtt érzek veletek?? :lol: :lol: :lol: :roll:

Kép
martik77

Ildó te ügyes vagy!!

Tuti kapkodnak majd érted!!! :D :D :D

Kép
martik77

Nyitott ablaknál alszunk, de nappal is kiver a víz! Királyfit is , pedig ő még klimaxos se lehet. :wink:
na mindegy nem panaszkodom,5napja nincs cigim!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Oszt. társakhoz be sem adtam, nem akarom őket kényelmetlen helyzetbe hozni, mert nem tudnának felvenni....

Kép
flóra 11

Akkor ad be, légyszíves!!!!!!!! Ilyen világban élünk, lehet válogatni és légyszíves ne másokkal törődj, veled sem foglalkoznak a kollégáid!!!!!!!!!!! Irgum-burgum!!!!!!!! :evil: :twisted: :evil:

Kép
muzsuzska

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Ó kellene egy olyan vonalzót csinálni ami májusig szól és írja hány napja nem dohányzol!!Na jó kivéve ezt az öt napot mert vissza nem számol. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Esik a hó!! :D :?

Kép
martik77

Zsuzsi, tisztul a szervezetetek, ha izzadtok. Legalább gyorsabban kimegy a nikotin. Gondolom azért izzadtok, mert a szervezet megszokta a napi nikotin adagot, most nem kapja meg, tehát már hiányként fogja fel és jelez, hogy valami nincs redben. Idő kell ehhez is, mint a hormonokhoz, amíg a szervezet megszokja,hogy ez a normális és ne követelje. A cigi az egy drog. Természetes, hogy vannak elvonási tüneteid. Még hányingered is lehet,fejfájás, dupla látás stb.

Kép
flóra 11

Én is pont egy cigis vonalzóra gondoltam neked, Zsuzsi. :D

KépKép
benó

Sütöttem magamnak is kenyeret, élesztő nélkül. Azt olvastam, hogy sok gombás megbetegedés, candida, lábgomba és egyéb csúnya gombák az élesztős dolgoktól vannak. Kerülni kell az élesztőt és a cukrot és nem lesznek ilyen betegségek.

Kép
flóra 11

Aranyosak vagytok, sokat jelent a drukkotok és a segítségetek!

Ildó, én is gondoltam rá, hogy méregtelenítünk az izzadással.

Kép
muzsuzska

Na de mit szólsz a vonalzóhoz??
Akkor mi is nyomon tudnánk a napokat követni. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Megyek bundás kenyeret csinálni!!Aki kér most szóljon...vagy hallgasson örökké :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na, mi lett veletek? Eltűntetek?

KépKép
benó

Hozok a friss kenyérből.

Zsuzsi, minden nap jutalmazzátok meg magatokat valamivel. Egy hét után pedig valami nagyobb dologgal. Menjetek valamerre kirándulni, moziba vagy egyéb programot csináljatok magatoknak. :wink:

Kép
flóra 11

Te nem írtál 10 perce!!!! :roll: :lol:

Majd jövök.

Kép
martik77

Küldök neked az én kenyeremből,megbundázod?

Itt már úgyis mindent megbundáznak. :lol:

Kép
flóra 11

Mi melegszendvicset ettünk, isteni finom volt!! :D :D

Nekem elég egy vonalzó is. :wink:

Kép
muzsuzska

Na, most meg nem frissített, és így nem láttam 10 percig, hogy mit írtatok. :roll:
Most meg azt mondja a Gy., hogy csináljam meg, amit akarok.

KépKép
benó

Benó eltűnik és ránk fogja!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Látom Tancsu tett fel képeket iwiwre az apás uszásról!
Gondolom ide nem volt ideje beírni egy sort!??????????

Kép
muzsuzska

Nem tudom, mi baja lett a Tancsunak. Pedig itt nem szabad megsértődni! Családon belül nem illik! :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Majd megnézem én is a képeket. A F.most rakodik be a mosógépbe. Remélem nem kapcsolja be,mert semmi kedvem ilyen hidegben teregetni. Mert azt persze már rám hagyja. :lol:

Kép
flóra 11

Lányok én lelépek!
Jó éjt mindenkinek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát bekapcsolta, vagyis bekapcsoltatta velem. Cserébe én meg kiteregettetek vele. :lol: Majd közözen csináljuk, úgy a legjobb.

Benó sztem is csináld meg az ötleteidet. Világítók helyett használj foszforeszkálós csillagokat, akkor nem lóg a fejük felett a kábelés nem foglalja a helyet a konnektorban sem. Sőt, akkor Te is meg tudod csinálni, mivel csak ragasztani kell. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsó drága, jó éjt! Rosszalkodjatok, az sose árt és elterelő hadművelet. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Na jólaktam!! :lol: :lol: :lol:

Tancsu rakott fel képeket??
Na majd megstírölöm. :)

Kép
martik77

Azt hiszem Benó a mai rész lesz nagyon jó a helyszínelőből.De ha ez nem az a rész majd holnap megírom. :)

Kép
martik77

Benó!Már csinálod az ötleteidet??Vagy most hová tűntetek???

Kép
martik77

JÓ ÉJT NEKTEK ZSUZSI!!!

Kép
martik77

Na jó megyek mert a hátam vacak.
Bár most L.megnyomkodta óvatosan.De nem szeretném ha megint rákezdene fájni. :?

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?