A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Csibe nagyon aranyosak a rucik. A lányokat olyan jól lehet öltöztetni, a fiúk sokkal nehezebben öltöztethetők, a fiamnak most is olyan nehezen veszek ruhákat

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gumilány!

Neked is gratula a kukishoz! A Botond név nekem nagyon tetszik, de apa azt is ejtette :x !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsidodi!
6tól 9hónaposig jók a rucik.több is van még,de ezek voltak jól fotózhatók.
majd igyekszem sorba rendezni kor szerint csak még nem jöttem rá,hogy
tudnám.ezért sem változtattam...de majd kimazsolázom...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

íme az új tábla.
aki szeretné,hogy a hiányos részekre is bekerüljenek az adatok,akkor
írjon privit.vagy,ha bármi észrevétel van...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Köszönjük a táblát!

Sillia!

Hihetetlen milyen kicsi a világ! Az iwiwen az üzenőfalon olvasom, hogy meglett Áfonya! :lol: Attól az illetőtől, aki megtalálta. De ki tudja hány továbbított üzeneten keresztül jutott el az én képernyőmre! :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok.
csibe:
Én Kecskeméten fogok szülni.
krissy3

Holnap reggel 8ra mehetek genetikai tanácsadásra.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Megjöttünk az uhról!
Az orvos szerint KISFIÚT várunk! :lol: Apa nagyon örült mindenkit felhívott! :lol:
Én még nem tértem magamhoz,ne ítéljetek el,de 99%ban kislányt éreztem,és még most is azt érzem hogy kislány!
Nagyon örülök én is,de még emésztek!
30 éves vagyok és a megérzéseim soha nem csaptak még be,ez az elsö alkalom! :oops:
Fura lesz 2 csajszi után!
Anyu és a Hugom azt mondta szerinte ez a baba is becsap mint annak idején a Jázmin tette!
Na ha pénteken a 4D-n is FIÚt mondanak akkor már teljesen bizti lesz!
Most elkezdtem gondolkodni,hogy mennyi ruhácskát is kell vegyek,na és milyen színű legyen a szoba!
Na de majd este a csajokkal kitaláljuk!
20140328174041

Folytatom!

Méretek!
BPD:47mm
FOD:59mm
FL:33mm
Terhesség kora hetekben a mért adatok alapján:20hét 1nap!

Ma este megyek elöször kismamatornára!
Kiváncsi vagyok milyen lesz!

Gumilány!
Gratulálok Botondhoz!
20140328174041

Köszi csajok a gratulációkat!

Dodi! Felolvastam apának, amit írtál a keverőröl, és teljesen lesápadt! Reakció: "Ajjajj! Lehet, hogy így lesz! Elvégre kevés a jó női Dj!" :lol:

Csibe! Nagyon édesek a rucik!

Nem bírtam ki, hogy ne készítsek 1-2 képet a videórol, ami Jázminról készült, de sajna csak a telefonommal tudtam megoldani. Azért ha elfogadjátok, megosztom veletek.
Kislány!!! Figyeljétek a nyilat!!!:arrow:
Kép

Mosolygós!!!
Kép
Vendég

Moncsy!

Én gratulálok a kisfiúhoz, és el tudom képzelni, milyen rossz lehet, hogy csalódsz a saját megérzéseidben. Azért kíváncsi vagyok mi lesz a 4D-n! Ha te is látod a kukacát, akkor tényleg kisfiú! Apa már tudja, hogy mentek meglepi uh-ra? Vagy nem is számít rá?

Gratula a méretekhez is! Szépen fejlődik a ti babátok is!
Vendég

Norka!

Neked is Gratulálok az elöbb kimaradt bocsi!
Nagyon jók a képek,már én is várom a 4d-t!
20140328174041

Norka!

Köszönöm! Azért én is örülök a fiúcskának,csak még fura érzés!
Megmondtam már tegnapelött Apának hogy megyünk 4 dre,muszáj volt, hogy tudja úgy igazitani a munkáját!
De már várom,mert remélem utánna bemegyünk a Brendonba is körülnézni,ha már ottvagyunk Szombathelyen!
20140328174041

Moncsy!

Tök jó!!!! Nálunk Gábor nagyon élvezte!!! Így egy kicsit ők is közelebb kerülnek a babához! Apukám pedig el van ájulva, hogy manapság már mik vannak, és milyen hihetetlen, hogy ennyire látszik mindene!

Brendon: Állítólag áprilisban Zalaegerszegen is nyílik egy üzlet. Halottál róla?
Vendég

Gratula Moncsy a kis Olivérhez!!!
Javítsam a táblát vagy majd pénteken a 4D után?

Kép
Kép
csibe83

Kisfiú!!!!!

Kép
Vendég

Norka!

Igen hallottam hogy lesz itt is Brendon,csak nem tudtam hogy mikor! :oops:

Csibe!

Köszönöm!
Akár javíthatod is a táblit,ha nem nagy munka!
Most már kezdem megszokni a gondolatot hogy lesz egy kisfiam is! :lol:
20140328174041

Sillia!

Gratulálok,Te is ma tudtad meg?????
Te mit érzel??? Csak azért kérdem mert Neked is lányod van!
20140328174041

moncsi

egyenlőre szóhoz sem tudok jutni. Nagyon kislányt akartam, most mégis hihetetlenül büszke vagyok. Nem tudom elmagyarázni, picit később talán megjön a hangom.
Vendég

Sillia!

Értem,valahogy én is így vagyok még emésztek!
Én nagyon kislányt éreztem,és a megérzéseim eddig mindig bejöttek!
De azt tudom hogy nálunk a csajok apásak,és akkor most lesz egy fiam aki ANYÁS lesz! :lol:
20140328174041

Moncsy ,Sil!

Gratulálok :)
Vendég

Moncsy gratulálok a kisfiúhoz. Elhiszem hogy meglepődött mikor mondták hogy kislány, ő fiút várt, de hamar túl tette magát rajta:) És nagyon örül neki:)

sillia neked is gratula a fiúcskához:)

Kép

gabi1

bocs, meglepődtél akart lenni, közben eszek, nem tudok írni. És a párom lepődött meg hogy kislányunk lesz :lol:

Kép

gabi1

Yupppppppíííí! FIÚÚÚÚÚK! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !
Nagyon örülök neki 8) !!!!!

Moncsy!

Nekem viszont soha nem jöttek be a megérzéseim, én egy "intuíciós antitalentum" vagyok :lol: ! Az elején mégis megdönthetetlenül fiúnak éreztem!!!! Tehát az évek tapasztalatai alapán berendezkedtem az ellenkezőjére: kislányra :D , aztán mégis igazam lett és kukis :mrgreen: !Szóval ez valóban más állapot, még így is :lol: !
Sztem 20 hetesen már nem néznek be egy fütyköst, legalábbis én remélem :wink: !

Sillia!

Nálatok is szupi, hogy kisfiú!!!! Így sztem a lányod is könnyebben el fogja fogadni, mert így kevésbé lesz az az érzése, hogy a nővére helyére akarna lépni! Sőt, pár év múlva majd tök büszke lesz az öccsére, akibe minden barátnője "beleszeret",mert ooolyan édes :wink: !

Norka!

Nagyon jók a képek, ez bizony punci :mrgreen: ! Lehet DJ, de csak ruhában! :lol: :lol: :lol: A férjem boxol és mondtam neki is: lehet a gyerek boxoló, de csak bukósisakban :lol: :lol: :lol: ! Tuti, hogy időbe bele kell nevelni, hogy "gombokhoz nem nyúlni", mert én is emlékszem mennyire vonzott a bátyám pultja, sőt a mai napig össze-vissza tologatnék minden gombot, ha meglátok egy keverőt :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gratula Sillia neked is a kukishoz.majd várom a neveket a tábliba.

Dodi!
a segítséged szeretném kérni.most kaptam meg a cukor eredményem,
4.2 , én jónak vélem,de szeretném ha egy tapasztalt cukros is megerősítene...

Kép
Kép
csibe83

Ja, és úgy tűnik maradunk a sima bükk színű bútornál, mert a cseresznye kicsit csajos, meg bükkből tuti, hogy találunk szekrényeket!

BEVALLANI VALÓM VAN :oops: ! Valószínüleg nem lesz Áron a kisfiunk, pedig nagyon tetszik még mindig! De az van, amit korábban is mondtam: nem illik hozzánk! Barátnőm megfogalmazásában: nem Dóri-fia név :D ! Mondtam ma pironkodva Ricsinek, hogy hétfőn többen kérdezték a nevét, és alig jön a számra, bazira nem tudok vele azonosulni. Erre közölte, hogy tökre tudja mit érzek, mert ő sem :shock: ! Annak azért nagyon örülök,hogy ő is így érez :mrgreen: ! Barátnőm a Milánt javasolta, amit Moncsy is, és nekem is nagyon tetszett, csak apának van rossze emléke róla, de majd lassan puhítom :D . De most rendesen megkönnyebbültem, kicsit nyomasztott ez a név :shock: ! Nem is izgulok most miatta, majd kialakul még a neve! Van 5 hónapunk :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Ez a terheléses értéked? Mert akkor nemhogy magas, inkább alacsony! De 3,5-7,5 normális, szóval teljesen jó vagy :mrgreen: !
Gratula!

KépKép

KépKép
kicsidodi

igen ez a terheléses eredménye...
köszi,köszi,köszi.akkor már félig megnyugodtam...
holnap meg a genetikán fogok remélem...
akkor táblából töröljem az Áron nevet v majd,ha megvan az utódja??

Kép
Kép
csibe83

Végülis mindegy, de kitörölheted, ejtettük úgy néz ki :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi

én valahogy teljesen biztos voltam benne hogy még nem végleges az utód neve.. :P
Vendég

tabati

megosztod velem ki találta meg a kutyánkat? ha nem titok. Mert mi csak telefonon beszéltünk vele. (mert nem az hozta vissza aki megtalálta)
Vendég

lányok!

a kép amit felraktam elég életlen mert a telefonommal fényképeztem le a monitort, de ugye ti is látjátok hogy az ott egyértelműen egy kukac?
Nem is mondta a doki először, csak mosolyogva kérdezte: Ugye tettszik látni hogy micsoda?
Kisfiam lesz! Még mindig alig hiszem. Bár apa is kislányt szeretett volna, ő is örül, szerintem minden férfi büszke ha fia lesz..
Vendég

Sziasztok! :)

Majd reagálok én is. De most inkább közölném, hogy gyermekem combcsontja 30 mm (naggyyyyyyyonnnnnnnn komoly :lol: :lol: :lol: :lol: ), minden rendben van vele és 280 gr (+/-10%), lepény jó helyen.

Kaptam képet is: a feje és az orra, mint a bátyjáé. :lol: :lol: :lol:

(Sáláláláááááááááááááááááááááááááá........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Moncsy, Sillia! gratulálok a fiúkhoz!

Én picit lebetegedtem. Már tegnap este éreztem, hogy náthásodok, aztán éjjel aludni sem tudtam, úgy el volt dugulva az orrom, aztán megérkezett a torokfájás is. Hajnali 4-kor átköltöztem a nappaliba, mert a páromat ugye hétfőn műtik, és féltem, nehogy elkapja, mert akkor tuti nem műtik meg, és akkor minden húzódik.
Aztán reggel olyan szarul voltam, hogy nem is mentem be dolgozni, letelefonáltam a háziorvosomnak, hogy vegyen fel betegállományba. Fáj a fejem, taknyom-nyálam egybe folyik, étvágy nulla, hőemelkedésem van, úgyhogy nem játszom a munka hősét.
Még nem vettem be algopyrint, majd este felé inkább, hogy éjszaka hasson.
Most alszom egy picit, mert nagyon fáj a fejem, hátha elmúlik. Majd még jövök....

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

katy

gyors gyógyulást kívánok neked!
Vendég

boo! :)

Odaírtam... :wink: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Lányok,tudtok nekem segíteni?
éjjel felébredtem,és a bal oldali petefészkemnél nagyon furcsa szúrást éreztem,kimentem pisilni,és akkor még jobban szúrt,olyan volt mikor a petesejtleszívások után.annyira fura volt,elkezdtem jajgatni,nem tudtam kiegyenesedni.
nagy nehezen elaludtam.de ma is érzem.lehet ez egy hirtelen mozdulattól?vagy hogy meg vagyok fázva?mivel egész nap fekszem,nem tudom mi lenne ha járkálnék,de mikor állok,nem túl jó érzés.
babácska biztos jól érzi magát,mert mozog jobbról balra,itt ott dudorodik ki a hasam.
amúgy se az én napom,mert nagyon mérges vagyok magamra mert hétfő este az én hibámból fáztam meg,fürdés után kimentem,és nem öltöztem fel rendesen.
brrrrrrrrr.hogy lehettem ilyen felelőtlen????? :oops:
most meg végem van mint a botnak,erőm nulla. a mézes,citrosmos tea a fülemen folyik ki :(

Kép

lola

Tanácsok és találgatások helyett: ORVOS!
szerintem...
Vendég

007!
hatalmas gratula!akkor jól vettem ki a szavaidból,hogy fiúcska?

Kép
Kép
csibe83

007

akkor kisfiú nálad is?
Vendég

Na, akkor kezdjük a végén :wink: :

lola29!

A teát nyomasd mindenképpen, de az a petefészkeden nem fog segíteni. Mindenképpen szólj a dokidnak! Nem kell megijedni lehet, hogy csak felfáztál. De a dokid tudjon mindenről, majd ő eldönti, hogy látni akar-e vagy sem, vagy mond valamit, hogy mit csinálj.

csibe83!

Köszönöm! 8) :lol: :lol: :lol:
Annak, akinek sikerül dekódolnia a megfejtést (és elárulja, hogy hol van a turpisság :roll: :roll: :wink: !) meglepit tartogatok. :wink: 8) 8) 8) :wink: :wink:

Kép
Kép
200907?

lassan megyek haza,ezért előtte dobok még egy táblát.
a többi infó már csak holnap kerül bele,de várom azért sok szeretettel...
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

a vonalzón látható név még nem végleges, ez csak a legutolsó variáció..
Vendég

007!
szerintem kislány a vonalzód alapján,de kisfiú az írásod
alapján:oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

oksa sillia,de én azért lelestem addig :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Ha csak a feje és az orra olyan, mint a bátyjáé...akkor lány.:)

bertina

A Tomaj-ról megpróbálom apát lebeszélni... Kemény csata lesz...Néha olyan fafejű :oops: Szégyenlem de ez van
Vendég

jaj, én vagyok itt a legvénebb? :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?