A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem telefonom volt,meg aztán egy futóvendég.

Kép
flóra 11

És ebből lett egy laptetű! :lol:

Na pá, jó éjt!

Jön a BK.

Tancsu, besokallottál? Merre vagy. Hiányzzol,mert szeretünk téged bölcsistül együtt. :wink: Az érveidet is megértjük,hogy csak akkor,ha muszáj. Gyere már!

Kép
flóra 11

CSI-t nézünk. A 2.-at.

KépKép
benó

Gy. elfoglalta a gépet, azért nem írtam előtte.
Most viszont megint szórakozik a babnet, úgyhogy kopok.
Jó éjt nektek! :D :D :D :D
Tancsu, gyere! Én bocsánatot kérek, amiért leszóltalak, ha leszóltalak.

KépKép
benó

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Ne haragudjatok, szinte semmi időm sincs mióta dolgozom. Túl jól se vagyok, úgyhogy ennyit tudok most írni.
Remélem mindenkivel minden ok.
Pusszi, próbálok majd jönni közétek.

KépKép

KépKép
nadina01

Szép napot mindenkinek!

Látom ma még nem volt senki. Merre van mindenki?

Kép
flóra 11

Készülődöm és megyek dokihoz.

Kép
flóra 11

Vagyok!!

Halihó!!!

Kép
martik77

Ma nagytakarítunk az L.el.

Már ráfér a fűrdőre is egy alapos sikálás!! :)

Bár L.még alszik!! :?

Kép
martik77

Helló!
:D Hú, de sokat írtatok! :lol:

Edina, hogyhogy nem vagy jól? Mi a baj?

Ildó, sok sikert a dokinál!

Márti, takarítotok?

Én meg megjöttem a cukorról. Szerencsére a Melcsi is velem volt, úgyhogy elmászkáltunk a 3 vérvétel közben hozzájuk meg boltba. Utána meg lementem anyuékhoz, és most itt vagyok. Ügyesen vettem az akadályokat szerintem, attól függetlenül, hogy nem tudtuk kibontani a citromlevet. :roll: :? :lol:

KépKép
benó

Viszont nagyon álmos vagyok, nem ittam kávét. Az jobban megviselt, mint a kaja hiánya, főleg, hogy egész éjszaka fönt voltam szinte.

Megyek megint krumplit csinálni, mert a krumplistésztához nagyon kevés lett a krumpli tegnap, tészta még van.

Meg lehet, hogy du. lefekszem, mert 5-re most már tényleg elmegyünk tornázni. :wink:

Úgyhogy most le is kopok, majd jövök egyszer.

KépKép
benó

Nem voltál rosszul a vérvétel után mikor már azt a szirupot megittad??
Én olyan rosszul voltam attól. :?

Takarítás nagyja kész!! :D :D :D

Döme szobája Dömére vár!! :) Na ezt persze ő nem sejti. :?

Kép
martik77

Sziótok! Megjöttem a dokitól,hazafele a bevásárlás is megvolt és anyámhoz is benéztem.

Kép
flóra 11

A dokinővel megbeszéltem a dolgot és kiírt egész februárra. Tehát csak márciusban kell mennem munkába. :D Ez is jó,nem? Nagyon durva dolgokat tudtam meg tegnap este a kolléganőmtől.

Kép
flóra 11

Állítólag a helyettesnő mindenkibe beleköt,ordibál,akinél csak egy hajszálnyi hibát is talál,annak vége. Nekem meg belekötött az órarendembe, ott talált valamit és nagyon készül ellenem.Forral valamit és nagyon durva kijelentései voltak a kollégák előtt én rám. Hogy ezért még felelnem kell,meg ilyesmik. :x Kinek van kedve így munkába menni? A kolléganő próbálta neki megmagyarázni, hogy nekem az rendben van, de nem hallgatott rá, őt is lekiabálta, hogy nincs rendben és hallani sem akar róla! :evil:

Kép
flóra 11

Megyek ebédelni.

Kép
flóra 11

Na, szevasztok, még mindig pangás?
Én aludtam, most keltem fel, a tésztát nem raktam be a hűtőbe, úgyhogy dobhattuk ki (Gy. jó mérges volt rám, szerencsére nem is akart enni) + kiolvadt a cucc, amit vettem a boltban (az nem baj, mert meg akarom csinálni, csak összevizezte a kreatív újságomat, nem könyvtári), ezek történtek.

Most ittunk kávét, Gy. visszament dolgozni, 5-re megyek tornázni.

Márti, ügyesek vagytok, hogy ennyit tevékenykedtetek! :D :D Döme meg majd megcsinálja. :wink: Gy. anyukája mindig úgy csinálta, hogy ő sose takarított a fiúknál, és egy idő után maguktól is rendet raktak, amikor már számukra is rendetlenség volt. :lol:

Ildó, figyi, ez a helyettesnő is hülye ezek szerint? Eddig is ez volt ilyen vagy az az igazgatónő volt? Egyik kutya, másik eb? Bakker, hihetetlen, én biztos vagyok benne, hogy te nem vagy link alak (mint pl. én), nem nagyon lehet a munkádba belekötni, de ezek, úgy látom, az élő fába is bele tudnak kötni. Jó, hogy nem mész egész hónapban, az nagyon jó. Itt üdülsz velünk a Mártival. :D :D

Féltem, hogy szarul leszek, igen, a cukortól, főleg, hogy azt a nyavalyás citromlevet se sikerült kibontani :lol:, de nem volt olyan gáz. Inkább a 3x-i vérmenés (értitek) volt gáz, mindig figyelni, mikor kell visszaérni.

KépKép
benó

Megyek mosogatni stb.
Ja, írt a Heni e-mailt, hogy jól vannak, bár még mindig náthás kissé, ide azért nem jön, mert képtelen visszaolvasni, de kérdezte, hogy vagytok és írtam mindenkiről egy kicsit.

Paradizsnak tegnap írtam asszem, és ő azt írja, hogy hízott 2 kilót, vagy írtam már? :roll:

Majd írok neki megint, szegénynek jó rossz lehet odabent.

Tényleg, az jutott eszembe, Márti, te vért is szoktál venni, mikor dolgoztál?

KépKép
benó

Mentem. :D

KépKép
benó

Helló Benó!

Örülök, hogy túlélted a cukorvizsgálatot. Ügyes vagy,kibírtad.

Heninek javulást. Azért jöhetne akkor is,ha nem bír visszaolvasni.

Jaj,elázott az újságod? Sajnálom, de azért használható, nem?

Kép
flóra 11

Pusszancs :D
Most csinálok olyan batyut leveles tésztából, amilyet a múltkor, csak most spenótot teszek bele, az olcsóbb volt...
Mivel fűszerezed a spenótot? Majd jövök, közben csinálok kis gombócokat a tésztából, kihúzgálom, aztán bele muffinformába, és abba megy majd az általad ízesített spenót. :D

KépKép
benó

Benó,múltkor az igazgatónő szólt be, de hallottam a háttérből a helyettest,tehát sztem csak azért tette,mert ő mondta neki. Az igazgatónő nem lenne ilyen rossz. Ma is beszéltem vele,ő elég normális, rendesen beszélt velem ma is. De ez a helyettes, ez szörnyű. Ő eddig is nagyon kapitánykodott, sok mindenkivel piszkoskodott, engem eddig békénhagyott, a kedveskéje voltam. Nem tudom,mi baja lett, ott sem voltam suliban,hogy egyszerinen miért köt belém, nem értem....

Kép
flóra 11

Spenót:

Olajra rádobok kis lisztet,annyit,amennyit az olaj felvesz, erre megy a spenót. Elkeverem, felöntöm vízzel, tejjel, tejszínnel, megy bele bors,ső,ételízesítő, kevés kömény és a fontos, fokhagyma. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó!!
Benó:Mint egy normális ápolónő mindent csináltam amit lehetett.Köztük a vérvétel is! :)

Megyek a gyerekdokihoz Dömének papírt kérni a tornához meg az úszáshoz és megkérem,hogy hozzá hordjam majd a kis Vukkot mert körzetileg nem hozzá tartoznánk.

Kép
martik77

Ja és van kimenőm is. Nem kell félnem az ellenőrtől,mehetek ki is naponta. Délelőtt 10-12-ig,délután 14-16-ig. Tiszta nyugis lesz így itthon. :D
Legalább meg tudom írni a szakdogámat. :D

Kép
flóra 11

Helló Márti! Hátad hogy van?

Kép
flóra 11

Milyen papír kell tornához és úszáshoz?Felmentés?

Kép
flóra 11

Fáj!!De most a takarítástól!!
Még jó,hogy nem egyedül kell csinálnom. :)

Ez a rossz az ilyen munkahelyen a bezártságtól némely ember gonosz és rosszindulatúvá válik és az olyan mint te Ildó el kell mennie ha normálisan akar dolgozni. :?

Sajna az eü is ilyen!!

Sőt még rosszabb!!Szinte csak nők együtt!!! :? :? :?

Kép
martik77

Álmos vagyok, jó lenne kicsit szunyálni.

Kép
flóra 11

Aki tartja az úszást meg a tornát(hétfő,szerda úszás,péntek torna)annak a tanárnak kell egy papír,hogy javasolt még mindig az úszás meg a torna mert az uszodába(vagyis strand)csak így engedik be ingyen a gyereket.

Kép
martik77

A helyettes csak tavaly jött oda. Tavaly még nem nagyon ugrált, még új volt. De idén már kinyíltak a csípái és aki kicsit is ügyibb, mint ő, azt kinyírja.

Kép
flóra 11

Kapott papírt dec.-ben az ortopédián csak még azt se látta ez a gyógytanár mert eddig nem kérte, erre is rá van írva de neki a háziorv-tól is kell papír!!!

Kép
martik77

Ja, értem. Az én fiaim is úsznak. A gimiben szép uszoda van.

Kép
flóra 11

Na, ez is túlzásba viszi. Szeretem az ilyen bürökrata embereket. :evil: A apapír a fontos, nem is mindegy, milyen.

Kép
flóra 11

Mondom nálunk ugyan ez a szitu.Mikor a tüdőre kerültem egy kiscsaj azt mondta nekem,hogy majd ők megtanítanak minket pl gyógyszert rakni(a kiscsaj 8 hó dolgozott akkor ott életében először 22évesen addig suli sulihátán),én erre kiborultam és mondtam,hogy én már akkor raktam gyógyszert amikor ő az ált isk végezte!!! :x

Ha segíteni akar az oké,de ne akarjon hü..nek nézni!!!

Kép
martik77

Ebédre megettem 375g joghurtot. Irtó fini volt, sárgabarackos.Mintha krémet ettem volna, ilyen finit rég ettem. :D

Kép
flóra 11

Na, helló.
:D A batyuk sülnek. :D
Oké, Márti, mit tudom én, mit csinál egy ápolónő.... :roll: :D
Menj a dokihoz. :D
Ildó, kösz a receptet. :D Nincs valami haragosod a tanáriban, aki esetleg ellened hergelné ezt a helyettest? :roll:

KépKép
benó

Na megyek.Majd jövök.

Pihenjetek!!! :D :D :D

Kép
martik77

Mi az a gyógyszerrakás? :shock:

KépKép
benó

Igen, ez az. Engem is hülyéneknéz most a helyettes. Azt hiszi a Holdrólpottyantamés nem tudok egy órarendet összeállítani? A tö....öm is tele van vele..... :x

Kép
flóra 11

Gondolom szétrakják melyik betegnek milyen gyógyszert kell beadni,aztán körbehordják a szobákra. :)

Kép
flóra 11

Mártika, csak pihenj drága. Megérdemled. Sokat dolgoztál már ma.

Kép
flóra 11

Benó,hogy állsz a spenóttal? És a múltkor mit raktál a batyuba.Én már nem tudom.

Kép
flóra 11

Milyen márkájú joghurtot ettél?

Tegnap este a Gy.-val irtó sokat röhögtünk, főleg rajtam :? :lol:, mert a dekorációs cáfolatát akartam megcáfolni, és hülyeségeket mondtam, meg kérdeztem, pl. hogy hogyan van felfogatva most az olvasólámpa a falra stb., és azóta nálunk az a szlogen, hogy HOGYAN??? és bambán néz hozzá a Gy. Pl. ebédnél is, mikor hazajött és ugye, kint maradt a tészta, mondta, hogy "Hogyan romlik meg a tészta? Nem értem... Azt nem értem, hogy hogyan???" Mint egy szar mai magyar film, nem??? :lol: :lol: :lol: :lol: Meg az se tetszett neki, hogy azt mondtam, már elment a kedvem, ezt is szívesen mondogatja. "Á, most már elment a kedvem, elvetted...." :lol: :lol: :lol: :lol: Jól elvagyunk, mi? :lol:

KépKép
benó

El kellene menni az iskolába kifizetni a bérleti díjat, de a Peti még mindig nincs itthon.

Kép
flóra 11

A múltkor sóskát. :D

KépKép
benó

Mikorra kellett volna hazaérnie?

KépKép
benó

Hátelvagytok, tényleg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Negyed négyre. :lol: :lol: :lol: :lol: