Látom, hétvégén nem volt túl nagy forgalom. Én be sem néztem, nálunk nagy változások vannak a napirend terén, ezt igyekszünk megszokni. Ugyanis Nati az elmúlt pár nap alatt töredékére csökkentette a nappali alvását. Másfél órák helyett feleket alszik, de ettől annyira kifárad, hogy legközelebb nem tud egyedül elaludni (eddig csak letettem hasra és aludt), forgolódik, behergeli magát, néha még akkor is, ha simizem közben. Szóval radikálisan lecsökkent a szabadidőm - persze sejtettem, hogy nem lesz mindig egy alvóbaba, csak most tényleg át kell állnunk erre, meg valami új rendszert felállítani. Tegnap aztán hajnalban és este is nagyon sírt szegénykém, gondolom, ez a marha szél is megzavarta. Esti cicizések már kicsit jobbak, ha elkapom a megfelelő pillanatot, akkor nincs sírás. Hát ez van velünk, egyébként napközben jókedvű, nevetünk, játszunk, elvan a játszószőnyegen is 10-15 perceket.
Bende, jó kis túrátok volt, nem mondom, de lényeg, hogy megvan a bútor és az ülés.
Szösz, Réka baba nagyon ügyes!
anyany: nem semmi anyós, ha már Ti fizetitek, jó hogy titeket illet a visszaigénylés
ancsi: édesek a lányok együtt. és a hóvirágok is szépek.
naspolyácska: fejést próbáltam, de úgy tűnik, nekem csak Nati tudja beindítani a tejleadó reflexemet, ha van türelme kivárni
mancsa: gyönyörűek a gyerekeid!
winchi: nagyon édes Matyi!
Na megyek, összekapom magam, ma megyek fodrászkodni a barátnőmhöz. Most először lesz melír a hajamban, kicsit izgulok is.

[/
[/