A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Köszi kukli!!!!!!! :lol: Akkor küldöm priviben!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok! :)

Tencsi: örülök, hogy megvagytok, jól vagytok! Vikidnek jobbulást kívánok!

Erpé: Lucának is volt Samuhoz hasonlóan olyan időszaka, amikor nem akart énekelni/mondókázni. Valahogy nem érdekelte. Esetleg kérdezz rá a bölcsiben, mert ő csak itthon nem akart, de a bölcsiben a többiekkel volt kedve. Aztán most megint nagyon fújja, főleg rajzolás közben. Most ez a párosítás a kedvenc időtöltése. De én is úgy látom, ismerős gyerekekkel összehasonlítva, hogy nagyon eltérőek lehetnek ebben is, meg folyton változnak is.
CTG-re nem a kh-ba kell mennem, hanem a Béke téri rendelőbe, holnap is megyek, meg már múlt héten is voltam.

Kukli: jól nézel ki!

Pulcsi: van olyan fogigátló, neve nem jut eszembe, ami nagyon kíméletes, havonta egy gyűrűt kell a hüvelybe felhelyezni, a májadat sem terheli.

gyerekproject: elvben benne lennénk a harmadikban, de nagy esélyem van az ikerterhességre, így ez elég nagy visszatartó erő. Apukámnak és az egyik húgának is volt ikertestvére, és két unokatestvérem is beikresedett a közelmúltban. +Luca előtt volt egy bagatell nőgyógyászati problémám, ami miatt meguháztak, és akkor éppen két érett petesejtem volt. :shock: Így most, az első uh alkalmával is nagyon izgultam, mert kívűlről jópofa dolognak tűnik az ikresség, de (ha már egészségesek, akkor hagyján), de ha lehet, inkább egyesével hordanám ki őket. De ugye nem kívánságműsor... :roll:
Amúgy mi nem akartunk kis korkülönbséget, ez így nagyon jó volt, hogy négy évig csak Lucára fókuszálhattunk, meg jó volt egy évre visszamenni dolgozni is, és újult lekesedéssel belevágni a következő gyerkőcbe.

Vizesedni én is elkezdtem, ez már a vég, Kistesó helye szűkös, állandóan feszegeti magát, de szerintem még van két hetem. Éjjel nagyon görcsöltem, némi rendszerességet is felfedezni véltem, de abbamaradt. :? Sebaj, már tényleg nincs sok.

marq
Kép
Kép
marqueza

Hú Marq, 38. hétben vagy? Nem semmi. NEked már tényleg illik naponta jelentkezni. :wink:
Hüvelygyűrű hormonos, úgy tudom nem szabad szopi alatt.
Tehuti nincs mit. Na tényleg lépek.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Moncsinak én is szorítok, aztán remélem lesznek Róla/Róluk hamarosan jó hírek!

Én jövő héten megyek dokihoz+nstre (Imrések: Nektek a kórházban csinálják, vagy külön rendelőben, Molnár Gabisoknak is szól a kérdés :) )

Testvértéma: nekem beleférne még egy harmadik, de majd meglátjuk, hogyan boldogulunk 2vel, arról nem is beszélve, hogy 5en már tényleg nem férnén el ebben a házban, szóval az anyagi részét is nagyon át kell gondolni, sajnos :(
Az ikerterhesség nekem is benne van a pakliban, szóval izgalmas lenne, az tuti :)
Ha lesz harmadik, utána tuti, hogy leköttetem magam :)

Fogalmazásgátlás :) : Mi gumizunk, mert bár nem szeretem ... nekem annó beadott a nőgyógyászom egy injekciót, ami 3-4 hónapig védett, viszont, azt elfelejtette elmondani, hogy 3-4 hónapig nem jön meg tőle. Az én szervezetem ezt bepótolta később, azaz 2 hetente menstruáltam 2 hétig tőle.
Én a magam részéről most inkább ki fogom hagyni a hormonos dologkat, már azért is, mert leányom lesz. Így is annyi problémás barátnőm van, akik között én termékenységi istennőnek számítok, mert beavatkozások nélkül esem teherbe. Kivétel nélkül minden barátnő, ismerős stb megküzd eléggé alaposan a gyerekért (évekig próbálkozástól egészen a lombikig) . Nem akarom már most kitenni ennek a lányom szervezetét (lehet, hogy nem káros, de akkor is átmegy valamennyire a tejen) (ez az én véleményem, mindenki azt csinál, amit jónak lát, ezzel nem akarok vitát indítani!!! :) )

Kép

Kép
gabka77

Ja azt el is felejtettem, hogy már én is vizesedek és tegnap este megjelent az első pár csepp előtejem. Levinél nem volt annó :)

Kép

Kép
gabka77

Én meg már kezdem hiányolni az előtejet :? Bulcsúnál ilyenkor már volt :roll: Persze tudom a későbbi szoptatatás nem ettől függ, csak már kezdek irigykedni :lol:

Gabka érdekes amit írtál, erre még nem is gondoltam hogy ilyen oka is lehet mi korosztályunk nehéz teherbeesésének. Ki tudja :roll:
Nekem furi lesz, mert az elmúlt 4-5 évem azzal telt hogy na mikor fogok már teherbe esni, most meg remélem nem fogok többet :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tencsi Reméljük, ez a védőnő már tényleg végleges lesz. Főleg, ha ennyire aranyos és szimpatikus neked!

Erpé Igen, szépen nyílogatok, és ahogy nézem ebben még le vagytok maradva. Na nem mintha baj lenne. Én vagyok előrébb. A sok fekvés megtette a hatását, de hétfőtől már nem fogok ennyit feküdni!
Egyébként én is ettől a monoton élettől tartok egy kicsit. Én, aki menős vagyok, hát... nem tudom. Azért majd próbálok kikapcsolódni. Persze azért nagyon örülök a Kismanónak! Biztos boldog leszek!
Gondolom az anyagiakra is gondoltál. A mai bizonytalan világban 2 gyereknél többet nem mernék bevállalni!

Kukli Nekem is küldesz egy újat? Mert azóta már többen vagyunk. Köszi!

Marqueza Neked már tényleg nincs sok hátra! Lehet, hogy te leszel az első magától beindulós?

Kép

Kép
rszg

Nekem meg az agyam hagy ki mostanában. Itt a kép. Átfordítottam nektek, hogy jobban kiigazodjatok rajta :) Remélem menni fog. A szája azért akkora, mert nyitva van, és épp kint lóg a nyelve. Bár azt nehezen lehet kivenni.
Kép

Kép

Kép
rszg

Csak bekukkantottam, és micsoda izgalmak!

Moncsi drukk, nemsemmi, meglesz az első babánk ma???

Adry , barinődnek is egy kalappal.

Vica, nagyon édes Panna :D

Tb-t próbálom elérni, lehetetlen :twisted: ugyanis 2 havi nem fizetés után idepostázták a decemberi táppénzt :twisted: sokra megyek vele, két havi elmaradás után, kivagyok

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg, nagyon szépen látszik, édes :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok :)

Csak egy gyors bekukk mert itt zajlik az élet! :roll: Bellának ma lenne a császár (rosszul tudtam a dátumot) de mivel zárlat van a párja nem jöhet be hozzá így nem hagyja, hogy megcsászározzák, szal áll a balhé...na ezek után mondjatok véleményt róla akinek ennyit számít a gyerekei egészsége...na mind1 megyek is majd ha elült a balhé (nekem is kell győzködni :roll: )

Moncsinak drukk++++++ bár lehet már babázik is?? :wink:
Vendég

mért, mi baja van bellának, lehet, h nem számít pár nap ide vagy oda.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

na itt vagyok majd viszaolvasok csak most izgulok nagyon! :lol: Sikerült rávenni Bellát, hogy hagyja, hogy kivegyék a babákat szal kb most viszik be a műtőbe! :D Nagyon kíváncsi leszek!

Papillon: magas a vérnyomása és mára volt kiírva a császár.
Vendég

rszg ezen a képen, még én is ki tudom venni a babát! Nagyon jóóóó!!!! :lol:

nory majd számolj be a Bella fejleményekről!

Moncsiról nincs hír?????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ügyes voltál Nory :D

Bizony rszg, nagyon szépen látszik a babád :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Rszg nagyon édes a kép! Micsoda husi kis arc. :) Nem is láttam még nyelvet uhun. :o :)
Telszámos listát holnap küldök az illetékeseknek. Ma már nem lesz időm. Csak kukk:
Moncsinak írtam, nem válaszol, viszont nekem is van egy bnőm, (tegnap még itt volt a párja nálunk), aki ma a dokimmal és sznőmmel épp szülőszobán van! Annyira izgi ez a nap! Teljesen feldobódtam. :lol: :lol: :lol: :lol: Nemsoká megszületik Boti egyik leendő kis haverja. Nyáron a kis Levi már Katával napozik a nyaraláson. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

úgy látszik a mai nap is a születések napja :lol:
Vendég

Tényleg izgik ezek a születő babák. Biztos a front, mert ma is az van :)

Kép

Kép
rszg

"Ma 15:27-kor megszületett Lívia! 2040g, 43 cm, 9-es apgart kapott. Jól vagyunk, de csak holnap mehetek le hozzá, mert feküdnöm kell."
Hatalmas gratula az első babánkhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó pityergést mindenkinek, megyek zsepiért! :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

na megszülettek :D :D :D jött kedvenc nővérkém a hírrel!

Ráhel Emese: 42 cm, 2010 gr
Rebeka Tündér: 44 cm, 2200 gr
Sára Izabella: 42 cm, 2100 gr

Minden baba jól van és nem is kellett PIC re menniük :D
Kíváncsi voltam, hogy milyen neveket találnak ki végül, de szerintem nagyon szépeket ahhoz képest, hogy most döntötték el! :)

Gratulálok nekik! :)
Vendég

Jajj dejóó nekem is zsepíííttt!!!! :D :D :D
Egyszerre születtek Bella babáival!! dejóóó!!!!

Gratulálunk Moncsinak Líviához és sok-sok tejcsíít kívánunk!!!!!!
Vendég

Kép
Gratula Belláéknak is! :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hú, micsoda hírre kukkantottam be!

Moncsinak nagyon gratulálok a kis Líviához!

Nory örülök, hogy a szobatársad babái is megszülettek, tényleg szépek a nevek!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Nagy-nagy gratula Moncsinak és Líviának!

Remélem Moncsi tud pihenni, mert azért innen még hosszú menet lesz szegénykének. Felépülni, babát szoptatni.... Nagyon jó viszont az Apgár. Biztató!

Biztos gyönyörű Lívia! :) :) :)

Belláéknak is gratula! 3 kislány! Nem semmi. És szép nagyok!

Katka

katka22

Boti kis haverja is megszületett. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Moncsinak és Líviának nagy nagy gratula!!! Sok tejcit és boldogságot Nekik!!! :D

Még szerencse, h nekem mindig ide van készítve a zsepi :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

GRATULA MONCSINAK LÍVIÁHOZ!!! Jó egészséget és sok-sok tejcit!!!!

ÉS Bellának és Boti haverjáéknak is gratula!

Most akkor beindultunk lányok??????? Kezdem felfogni, h ez már TÉNYLEG a vége!!!! Jézus..... :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Megvan az első babánk :D

Gratulálok Moncsinak és jó egészséget kívánok a mamának és a babának is !!!!!!!!!

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Az Apgar-ja tényleg nagyon jó!!
Kukli: nem csinálnád meg úgy a táblát, hogy előre kerüljenek akik már megszültek a kiírt és a valós szülési dátummal és méretekkel? csak egy felvetés! :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

Tehuti: azért a nagy többségnek még minimum két hete van :D!!! de tényleg nagyon közel a cél !!! :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Gratulálok a Bella babáknak is :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ja igen, tényleg! Boti haverjának, Botihaveranyukának és Belláéknak is gratula :D!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kép Így jó lesz? :wink: :)
Boti közben szétszedte a varródobozom, mert kettesben (hármasban) vagyunk. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én is gratulálok Moncsinak!Minden elképzelhető jót kívánok nekik!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Hogy mik vannak???

Gratulálok én is Moncsinak és Líviának!!!

Gratula a Bella-babáknak is!!!!

Én megfáztam a kórházba, nem győzőm magham kúrálni :cry: :cry:

Se erőm se kedvem nem volt eddig jönni. Ráadásul Gergő is megfázott.

Tehuti, Bea: bagyon szépek a szobák!!

Kukli: csini vagy! Jól áll a hajad! :wink:
Engem töröltél? Megértem nem sokat voltam itt.

banokla

Banolka nem törlök senkit, max. nem rakom fel. Bizti amikor rövidítettem, véletlen belekerültél, ha megnézed nem direkt, mert az előzőben ezen az oldalon ott vagy. Bocsi , de Boti itt ugrált rajtam. Mára átvette apa.
Nemlajos holnaptól jön. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nagyon nagy gratula Moncsinak!! :D

Kukli barátnődnek is, na meg Nory szobatársának! Jó kis nap :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nory: nem mondanak arról semmit, hogy meddig tarthat a látogatási tilalom? Bocsi lehet hogy írtad, de hanyadik héten is születtek a Bella-babák?

Rszg: Én is látom a babád arcát!! :D :wink: Azért nálam ez nagy szóóóóó!!!

Gyerekek száma: Én is és férjem is mindig nagy családot szerettünk volna. A mostani terhesség alatt férjem tett egy olyan kijelentést, hogy a következő babával azért várjunk még... :wink: Azt mondja neki is fel kell dolgoznia a terhességet, mert nem olyan vagyok mint előtte. Az érzelmek, aggodalmaskodás stb, stb...
Azért remélem hamar meggondolja magát :D 2-3 év múlva jöhet a következő :) :wink: :roll:

banokla

Köszi Kukli, szupi!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Jaj Kukli nem számon kérés volt, közbe észrevettem, hogy a másikon ott voltam. Amikor idejövök nem akadékoskodni jövök ám! :wink: :D

banokla

Erpé: Gergőnek is van olyan időszaka, amikor hallani sem akar versekről, mondókákról, pedig régen annyit mondókáztunk. Most meg van úgy, hogy jön és magától mondja a régen mondott verseket. Nem tudom mitől van.

banokla

wicca, igen van még két hét legalább, de Moncsi is befeküdt egy kezelésre, aztán babával jön ki.... :shock: de mi azért ne siessünk ennyire..... :wink:

kukli jó lett így a tábla!!!!

Gyerekek: párom szeretne még egyet, én egyelőre nem nyilatkozom...... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Marq: Ahogy mondod, az ikrek meglephetik az embert. sőt 3-an is. tapasztalat. :wink:

gyerekek: Mi sepeciel csak egy gyereket szerettünk volna...aztán mi lett belőle. :lol:

Banokla: nem mondják.. :roll: azt mondják visszavonásig..hát kösz b*meg (már bocsánat, de már nagyon nehezen bírom hogy párom nem jöhet, főleg most, hogy egyedül maradtam. :( )
Ha jól emlékszem 36.hétre, de nem biztos, hogy jól emlékszem. :oops:
Vendég

jajj már megint ezzel a névcuccal jövök. :oops:

Találtam egy tök jó oldalt "névanalízis" és le van írva szinte minden névhez, hogy milyen tulajdonságú a viselője, mire öszetönzi ez a név a viselőjét stb. :) pl.:

"A névanalízis szerint a Nóra név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki akkor igazán boldog, amikor alkotókészségét kibontakoztathatja. A név viselői nagyobb társaságban inkább szégyenlősek és csendesek, nem igazán képesek kifejezni magukat, és megpróbálják elkerülni a beszélgetéseket. Barátok között, amikor biztonságban érzik magukat, kedvesek és felszabadultak. Ez a kettősség magánéletükben néha bonyodalmakhoz vezet. Sokat gondolkodó, mélyérzésű emberek, de gyakran túlérzékenységük miatt fájdalmat, lelki gyötrelmet tapasztalnak meg."

Ha valakit érdekel valamilyen név (sajátja,párjáé, gyerkőcé stb) szóljon és leírom! :wink:
Vendég

Kuklika, jó a hajad. Le is vágattad, a melírt azt nem látom, de biztos azért mert nem közeli. Nem is nagy a pocid, pont csinos. Én is mindig nézegetem ment-e lejebb :lol: de még fenn van, a tiéd lentebb, mint az enyém :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gratulálok az első kisbabánknak, Líviának és anyukájának, Moncsinak! :))

Nory, Kuklika, milyen egyszerre írtátok a babás híreket! :lol: Mindketten 18.07-kor. :)

Azért kíváncsi vagyok ám, hogyan és mi történt, remélem, majd mesél...

Masut
masut

sziasztok

gratula Moncsinak és Líviának :D:D:D
meg Bellabébiknek és Botihavernak is :D

éééééééééééééééééééééééééééééééééééés barinőm kislánya is megszületett ma 20.50-kor :D:D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Tiszta babaeső. :lol:

Masut
masut

hűha, micsoda nap!!! :shock: :D

először is:
Moncsi, nagyon gratulálok a kis Líviához!!! Legyen benne nagyon sok örömöd!!!

Gratulálok Bellababákhoz is, és Botihaverhoz is, és Adrynbarátnőkislányhoz is!!! :D

azért hihetetlen, hogy a legfiatalabbunk lett legelőször anyuka! :wink:

hű, annyi mindent akartam írni, hogy most semmi sem jut eszembe...

Katka
férjem szeretne még egy gyereket, de én úgy érzem, hogy nekem kettő elég... persze ezt nem a 37. héten kell végiggondolni, mert ilyenkor szerintem kevés nő gondol a következőre... :roll: :lol:
de én úgy érzem, hogy a korom is meg úgy minden miatt nekem ennyi elég lesz. Még egy forduló, és rendesen kibabáztam magam.

én holnap megyek ctg-re délelőtt, du. meg nődokihoz. nekem a vizesedésen és a szeméremcsontfájáson és a bálnaságon kívül más tünetem nincs... úgyhogy szerintem nekem még igencsak zárt lesz a méhszájam...
de majd kiderül!

Rszg
én is látom a babád szép kis arcát!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli
jó a hajad, és szép a pocid. én úgy tudom, hogy akkor van lenn, ha a melled és a domborulat közé be tudod rakni a tenyered lapjával. tehát hogy ne ujjnyi vastagság legyen, hanem kisujjtól hüvelykujjig-nyi. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?