A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

07 egyszerűen nem ugrik be :roll: ,még anyukám is felhívtam pedig :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Lidi Te a telefonos segítséget kérted és meg azt mondom,vegyünk el kettőt!! Szal..4-2=2 tehát lány,mert kettessel kezdődik ... Húú de tudok.. és akkor a periszkóp... izéé Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.11 19:45-kor.
Vendég

conversano! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lidike! :)

Olvasd el újra a sormintádat. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Keresztrím?

Conversano :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

négyeske=anya (4 betűből áll, míg az apa csak 3-ból) szóval LÁNY

d.dodó

007!

Négyeske=KISLÁNY

Magyarázat:a Lányok személyi száma már 4-sel kezdődik!
20140328174041

Számok. De miért pont annyi? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Éééésssssssssss igennnnnnnnnn, moncsy.78-nál a pont! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Azta zseni vagyok mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor Gratulálok a kislányhoz! :lol: :lol: :lol: :lol:
20140328174041

Négyessel fog kezdődni a lányok személyi száma?? :shock: ...és akkor a fiúké hármassal?? :shock:

Kép

Kép
lidike

Gratula a kislányhoz :) Nevek?Vagy majd rébuszokban? 8) :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

moncsy.78! :)

Ahhhoggyy mondod. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönjük! 8)
A meglepidet pedig már meg is kaptad! :wink:

Kép
Kép
200907?

Igen így van!
Jázminé már azzal kezdödik!
Miért Domié nem 3 sal kezdödik????
20140328174041

Az általános intelligenciámra ráfér egy kis tunning.... :shock: :roll: :oops: :oops: Én sem tudtam, hogy négyessel kezdődik a lányoké...
Legalább a tippem bejött.
Grat a vegyespároshoz, 007!:):)

bertina

Héééj!!! Én vezettem rá!! Nekem is új,h négyessel kezdődik.. Szal felezés ténye áll itt fent kéremszépen!!! :D
Vendég

1997.01.01-óta születetetteknél már 3-as illetve 4-es játszik. Dominál is... :wink: :D :D :D :D :D

Két neve lesz Huginak. Az egyik az enyém, a másikat majd Apa eldönti. 3 esélyes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.11 20:02-kor.

Kép
Kép
200907?

Conversano:
A gratulálok szó első fele a tiéd akkor. :D :D

bertina

Bertina! Én nem is tudom,h köszönjem meg ! :D:D:D:D:D
Vendég

bertina! :)

Köszi neked is! :D :D :D :D

conversano! :)

Gyere, te egy puszit kapsz az okos kis buksidra! :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

007!

Rékáé még 2sel kezdődik!
98ban született!
Akkor most hogy is van ez???
De Jázminé már 4es! Ő 2002es!
20140328174041

De Dominak még nincs személyi száma :shock: :shock: ...vagy igeN és akkor hol kell megnéznem? :shock: :shock:

Kép

Kép
lidike

Azért a kisgyerekes kismamák előnyben voltak ám. Nem ééér... :roll:

Rékának még a maradékot osztották ki, mielőtt beújítottak a 4-sel. :D

bertina

Na...úgy látom a személyi számokat is "pofára" adják. Vagy külön kell fizetni érte? :D Oda kell figyelnem majd erre is, úgy látom. :D :D

bertina

Sziasztok!

200907?
Húú, előre félek, hogy milyen kusza szálak vezetnek majd a lányka nevéhez, mire megtudjuk :)
Egyébként én is lányra tippeltem volna, de én a sáláláláááá(ny)-ból gondoltam rá.

Mindenkinek gratulálok a nemek-hez, olyan jó, hogy már ennyien ezt is tudjuk.

Orrszívó támához mondanám, hogy nálunk is ment az üvöltés, de tényleg csak a lefogás miatt, mert már Szonji is és Marci is magának csinálja, sőt amikor Szonjinak folyik az orra, ő szokta mondani, hogy inkább szívjuk ki és ne pzs-zzünk. Szóval inkább üvöltsön mint fájjon a füle.

Sillia!
Már elavult vagyok, de örülök, hogy meglett Áfonya.

Nem emlékszem, hogy írtam-e, de végül Marcink is bárányhimlős lett. Mit mondjak? extrém gáz a helyzet, főleg az utóbbi 3 nap és éjjel volt kegyetlen. A későbbiekre mondom, hogy ha majd tehetitek, halasszátok a bárányhimlőn való átesést kb. 4éves korra. Szonji egész jól megértette, hogy nem szabad vakarni, nem is volt különösebb baj, leszámítva két nehéz éjszakát. De Marcival...sokkkalsokkkal több a pötty is rajta, erős idegzetűeknek dobok képet róluk:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bocsánat, nem aktuális félinformáció birtokában voltam. :oops: :oops: :oops: 1997.01.01 és 2000.01.01-től is volt törvényváltozás. Nem tudom mellékelni, de a forrás: CD jogtár, 3. számú melléklet az 1996. évi XX. törvényhez

Domi is kellett, hogy kapjon annak idején.

Kép
Kép
200907?

Ha esetleg vki nem tudná...:)

2000 óta van, hogy a fiúk a 3-ast, a lányok a 4-est kapják. Az oka, hogy egyértelmű legyen, hogy melyik évben született Pl. 1 001001 4455 lehetett volna egy 1900-ban és egy 2000-ben születetté is. Így pedig egyértelmű, ha 1 v. 2, akkor az 1900-as években született, ha 3 v.4, akkor 2000-es években született. Az 18xx-as évekbelieké volt 3-4, de hát ugye, ők már (szinte?) mind kihaltak, nem fognak ismétlődni a számok.

bertina

Szegény pöttyös gyerekek! Még most is emléxem,mennyire szendvedtem. Rettenetesen viszket.
Vendég

07,jézusom de tudatlan vagyok :oops: Holnap megnézem Domi papírjait...most nagyon égek :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
lidike

Szoni: Iiiistenem, de aranyosak!:):):):) A kisfiad hasa durván viszkethet. :roll:

bertina

na, erre sosem jöttem volna rá, ugyanis fogalmam sem volt a személyi szám változásáról.
Gratula a csajszihoz 007. Remélem jó ügynök lesz majd 8)
Vendég

Conversano:
De jó Neked, hogy még emlékszel erre.....én 14 éves voltam, mikor elkaptam, de már iiigen régen volt. Ennyire távoli dolgokra nem emlékszem. :roll: :D :D

bertina

lidike:
Már érdemes volt ma felkelni. Kiderült, hogy a fiadnak van szemáélyi száma és átismételted az egy síma egy fordítottad. Na jó... a fődíjról lemaradtál. :D :evil:

bertina

akkor még egy utolsó bugyuta kérdés,hol tudom megnézni D személyi számát? :shock: :oops: :oops:

Kép

Kép
lidike

minimanoval vajon mi lehet?? :shock:
Vendég

Nem vagyok mai csirke,de tényleg emléxem rá,pedig igencsak kiscsikó voltam még. Érdekes,h vannak emlékképeim egészen kicsi koromból. Anyu tol babakocsiban,és az úton elhúz mellettünk az a szürke,farmotoros ikarusz busz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.11 20:27-kor.
Vendég

éééés igeeeen :mrgreen: , a lakcím kártyáján van a személyi azonosítója,ami valóban hármassal kezdődik :shock: :lol: .Hogy mik ki nem derülnek,vajon ezt mikor tudtam volna meg??? :oops: :oops:

Kép

Kép
lidike

A személyi azonosítót igazoló hatósági igazolványon ( csók annak, aki ezt az elnevezést kitalálta :twisted: ) van rajta. Csak már nem személyi számnak, hanem személyi azonosítónak hívják.

szonibaba! :)

Említeni már nem említetted a bárányhimlőt, de ábrázolni még nem ábrázoltad. :shock: :( :( :( :( A nehezén akkor már túl vagytok Marcival? Szegénykémnek, tényleg nem lehetett könnyű. :(

Igen, az 1800-as születésűek számát kapták meg a gyerekeink.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.11 20:25-kor.

Kép
Kép
200907?

:shock: :shock: Azta....
A faros ikaruszra én is emlékszem, de már javában ovis voltam. Babakocsis emlékeim elvesztek már.

bertina

007
Ha már ilyen infok kiderültek ma, üdvös utánanézni.:)

bertina

07 nekem az lakcím kártya,vazze :lol: :lol: .Bárki bárhogy is nevezte el :D.

Most megyek,fürdés idő van...aztán meg alvás :)

Jó éjt mindenkinek,jól ideszögeztetek mára :wink:

Kép

Kép
lidike

Ja és sikerült avatart is betennem végre :D

Kép

Kép
lidike

Az egyik oldalát így hívják, a másikat meg úgy. :roll: 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Jó éjt lidike!:)

bertina

Szonibaba!

Azta szegény Marci!
De legalább túlestek rajt a gyerekek!
20140328174041

HÚÚÚ!!!! Nagyon felpörögtek az események! 200907!!! felráztad a társaságot rendesen! Gratulálok a kiscsajhoz!!! :lol: Kíváncsi vagyok a nevével kapcsolatban milyen rejtvényt fogsz feladni!
Nekem tényleg lassan egy fél kilós virágszálam lesz! Furi belegondolni!

Sillia! Gratula a kukishoz! :lol:

Szonibaba! Nem irigyellek most benneteket! Szegény gyerekek! Minden elismerésem, hogy jól bírják. Szörnyű lehet a viszketés! Én egy szúnyogcsípéstől rosszul vagyok. Legutóbb Balin csípkedett össze valami helyi szárnyasbarlanginyhőce, tele lett mind2 karom viszkető feldagatt csípésekkel. Nagyon rossz volt.
Vendég

Norka Te nagyon kedvezel a kislányodnak, hogy ennyire fejlődik.:) Mit eszel, ami ennyire ízlik neki?:D

bertina

07!
Gratula a kislányhoz!
Szopi közben amugy nekem is ez jutott eszembe. És rájöttem, hogy a svéd személyi számom már nekem is 4-essel kezdődik, és Lizyé is! :lol:
Lidinek meg azért emlegetted a képletét, mert ő jó le is írta, hogy egyeske:apa (1-essel kezdődik a személyi száma)
ketteske:anya (2-essel kezdődik.....)
hármaska:fiu (3-assal....)
Négyeske:lány (4 essel)

d.dodó

Csajok!
Csak egy kérdés,múlt héten volt a babakocsi dilemmám ugye!
Na megszületett a döntés hogy melyik legyen,abból 4 szín van:kék,bézs,fekete,piros!
Na én teljesen beleestem a pirosba!
Szerintetek nagyon durva lenne ha piros lenne?
Sajnos a többi szín egyáltalán nem tetszik!
De pirosba rakjam a kisfiút! :?: :?: :?: :shock:
20140328174041

Bertina!

Még nincs fél kilós, csak majdnem. Ha olyan tempóban hízik mint az elmúlt egy hétben, akkor jövő héten ilyenkor már annyi lesz!!! :lol:

Moncsy!
Látni kéne a kocsit egészben! Van benne más sötét szín? Mert ha igen, akkor én el tudnám képzelni a pirosat! :oops: De lehet, hogy csak én gondolom így! :oops:
A kék milyen?
Vendég

Hát, tényleg nem voltak teljesen egyenlőek az esélyek, de ez van. :roll: Mindenesetre mindenki nagyon ügyes és kitartó volt. :wink: 8) 8) 8) 8)

norka81! :)

Köszönöm neked is! :D

A nevéből nem csinálok újabb rejtvényt, de csak azt a felét fogom elárulni, amit Apa választott. :wink:

d.dodó! :)

Látod, te sem jártál messze a megoldástól... :wink:

Egyáltalán nem gáz a piros egy fiúnak, szerintem teljesen jó. Beleteheted! :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?