A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tancsu, nekem válaszolj, légy szí, hogy nehéz-e. :roll:
Egyik oldalon megnyitva olvasom a harcot, a másikban írok, de látom, nincs virtuális ölelkezés, ahogy Ildó szeretné..... meg én is....

KépKép
benó

Jó,még nem tart ott a Tancsu, hogy beadja.Addigra már Gergő lesz 2 éves is, vagy több. Persze ettől még sírhat, sokan az oviban is sírnak. De ezt majd akkor fogja oldani a Tancsu, ha már adott a helyzet. Ezen ne sírjunk előre,mint ahogy az előbb mondtad Zsuzsi. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.11 21:59-kor.

Kép
flóra 11

Az én lombikommal meg senki se szórakozzon méregből!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én azt mondom, hogy akkor mára jegeljük a témát.
Ne vagdalkozzunk, ha nem értitek meg egymást. Én amondó vagyok. :wink:

KépKép
benó

Megsült a kenyér, ki kell vennem.

Kép
flóra 11

Nem szórakozik senki, hagyjuk, hagyjuk, hagyjuk. Hagyjátok.
Már túl van ragozva. Majd leülepedik, aztán lesz valaki.

És mindenki jöjjön holnap, mert kaptok INTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT az Ildótól és tőlem, mert mindenki HIÁNYZIK, ha nem jön és mindenki csituljon el most már és foglalkozzon pl. velem.

KépKép
benó

valami lesz, na

Paradizs, te a saját munkahelyeden vagy kórházban? :shock: Hát, én ezt sose gondoltam volna, látod. :D El nem tudtam képzelni, hogy milyen hekker vagy mi vagy te, hogy tudsz egy vadidegen helyen számítógépezni. :lol: :lol: :lol: Akkor ez így jobb azért, nem? Tehát, hogy ismerős helyen vagy. Tudom, hogy azért kórház és nem itthon vagy, nem tudsz segíteni az ötleteiddel stb. a pakolásban, de mégsem valami hülye helyen, nem?

KépKép
benó

Tancsu, a Heni is írt ma e-mailt és mondta, hogy nincs ideje, energiája stb. visszaolvasni, mondtam neki, hogy nem is kell, mert pl. majd biztos mi se fogunk a Mártival hamarosan :roll:, én tuti nem, nem is érdekes, le tudjuk írni mindenkiről 1-2 mondatban a legfontosabbakat. :D

KépKép
benó

Na, vagyok, jó lett a kenyér. A F. meg itt horkol mellettem. :?

Kép
flóra 11

Közben mindenki lekopott?

Kép
flóra 11

Ezen nem kell aggódni. :D

A varrni? kérdés mire vonatkozott, Zsuzsi? :wink: A manókra vagy a matracra vagy a mire is? :lol: Csak a manókat varrjuk, de tényleg csak néhány öltés az egész. :D Mást nem varrunk, majd a mamáék kiszabják az ágyra stb. az anyagot, mert ők értenek hozzá.

A maximalizmus meg természetesen teljesen pozitív dolog, én ezen csak azért szoktam meglepődni, mert sajnos, tőlem távol áll, bár néhány dologban én is elvárom magamtól, hogy jó legyek, na, én csak egyetlen szempontból nem tartom jónak, hogy (pl. az Andi igh.-n tapasztalom) nem engedi meg magának a hibát, a legkisebbet se. Pl. tavaly volt valami apró hiba, vagy tavalyelőtt az én papíromban (más dátum vagy mi, az nem nagy hiba :lol:), az Andi tökre kiakadt, és mindenhogy ki akarta javítani (én rontottam el, de mint felettes tojt be vagy mi), idén meg, mondta az Adri, hogy szintén el lett szúrva valami dátum, az Andi fittyet se hányt rá (van ilyen kifejezés egyáltalán?). Lehet, hogy ez nem jó, de ő nyugodtabb lett, az tuti. :lol: Mindegy, értitek, mit akartam ebből kihozni, ugye?

KépKép
benó

El ne tűnj te is, jó lett a kenyér?

KépKép
benó

Igen,nem lényeges visszaolvasni. A lényeget őgy is elmondjuk egymásnak, ha valaki betoppan,aki rég nem volt és nincs képben.

Kép
flóra 11

A kétoldalú szőnyegragasztónál tartottunk. Mindjárt rákeresek, de azért magyarázz. Miért kell egy szőnyeghez ragasztó? HOGYAN???? :lol: :lol:

KépKép
benó

A szegélyekhez?

KépKép
benó

És az tök erős?

KépKép
benó

Ilyet lehet venni a gombboltban?

KépKép
benó

Én is bizonyos területeken maximalista vagyok. Valamikor mindenben az voltam,de ahogy nőttek a fiúk,úgy engedtem ebből-abból. Nálam pl. sose volt rendetlenség vagy por amíg kicsik voltak. Most meg nem bírok rendet tartani,mert olyan hanyagok a fiúk. Meg egyre fáradtabb vagyok, érzem magamon. Azelőtt rengeteget meg bírtam csinálni.

Kép
flóra 11

Szerintem ez tényleg jó ötlet. Akkor ilyennel fogjuk odaragasztani őket, köszi. :D

KépKép
benó

Néhány dologra én meg azt mondom, hogy minek is? Ha nem muszáj, minek? Pl. a Gy. anyukája tök jól elvan, mióta egy kicsit fittyet hány mindenre. :D Ez a tojik rá szebben, ugye? :lol:

KépKép
benó

Gombboltban nem. Tescoban, hobbiboltban igen. Ez arra kell a szőnyeghez, hogy a talajhoz rögzítsük,hogy ne csúszkáljon. Tehát ezért kétoldali. Mindkét oldala ragad.

Kép
flóra 11

És nagyon erős,igen.

Kép
flóra 11

Olyan linknek se szabad lenni, mint én vagyok. Az meg a másik véglet. :roll: Na, már meguntam ezt a linkség stb. témát. :lol:

Ja, a matrac a fal mellett áll, vagyis nem fekszik.

KépKép
benó

Nekem az anyósom itt lakott velünk szemben és bármikor átjött. Na ő meg rendmániás. Nálam örökké tipp toppnak kellett lennie a lakásnak miatta is. De még a szekrényekben is olyan rendnek kellett lennie, hogy csak na,mert ő annyira precísz, hogy függőónnal képes beállítani a szekrényben a ruhákat, az ágyneműt stb. Nehogy esetleg az egyik jobban kilógjon. Szal mindenhol katonás rend legyen. Ez már betegség,ugye?

Kép
flóra 11

Nagyon jó, ilyet fogok venni, köszi. :D
Mit szólsz a manókhoz a falon? Jó lenne megmutatni, milyen manót szeretnék, de olyat nem tudok beilleszteni, mindegy, nem nehéz, bonyolult stb., a legegyszerűbbet választom ki természetesen, nem feszegetem a határokat. :lol: Kb. 10 db elég belőle, ha 15 cm-enként teszek egyet, és majd a többiek is segítenek vágni (remélem :lol:, ígérték).

KépKép
benó

Szerintem az már az. :?
Az én anyósom anyósa is ilyen volt, és ezért az én anyósom mindig elájult. :?

KépKép
benó

Mikor elváltam, akkor talán lázadásképp, meguntam a sok takarítást, vasalást,na azóta én is kicsit link vagyok. Ha pár napig nem porszívózok,nem törlök port, nem rakodok el, akkor is vagyunk és élünk. :lol:

Kép
flóra 11

Ja, és a világítós képről még csak annyi szó esett, hogy tegnap a Gy. leszavazta. Azóta ugye kiderült, hogy HOGYAN??? van felrakva az olvasólámpánk a falra (2 db), és azt is elmondta, hogy HOGYAN??? kell leszedni. Szóval, én megkértem a Gy.-t, hogy az én olvasólámpámat szedje le a falról és annak a helyére tegye majd a világítósat, amire tesz majd kapcsolót is (magától mondta), és akkor nem fog a fejük fölött/mellett lógni a zsinór + új konnektor se kell, tehát nincs több villany stb., no para van. :D

KépKép
benó

Szerintem nagyon aranyosak lesznek a manók.Ős majd jön egy kis szellő mondjuk és akkor majd izegnek-mozognak. És ez fog tetszeni a manóknak. :lol:

Kép
flóra 11

De ha a foszforeszkálós csillagokkaloldanád meg, akkor egyáltalán nem lenne kábel, sőt dobozt sem kellene gyártani, mert akkor elég egy lap és az olvasólámpád is maradhatna. :wink:

Kép
flóra 11

Akkor a manókat is megtárgyaltuk.
:D

KépKép
benó

És a foszforeszkálós csillagokat is felragaszthatod ezzel a ragasztóval.

Kép
flóra 11

Igen, de én ki szeretném próbálni, meg tudom-e csinálni. :wink: :D Tudod, a kihívás. :lol:

KépKép
benó

Án a Bálintnak gyakran mondom még most is, hogy manó. :lol: Néha haragszik érte. De még jobban elviseli, mintha babának szólítom.Mondjuk ez már tényleg nem szép tőlem,de ő a legkisebb,és ráragadt a babuci. :lol:

Kép
flóra 11

Jaaaaaa, az más! :lol:

Kép
flóra 11

A másik fórumban, az ikresben meg az történik, hogy az egyik lány nagyon megijedt, mert az egyik babának a fejében cisztát találtak, de most olvastam, már sokkal pozitívabb. Hú, de szar lehet ez azért, mi?. :( Akárhogy is van, csak aggódik az ember.

KépKép
benó

Na, ja, engem meg úgy hívtak kb. 18 éves koromig, igen, míg a Vivike megszületett, hogy a kisgyerek. :x Megértem a Bálintot. :? :lol:

KépKép
benó

Nekünk volt egy olyan lámpánk, ami forgott körbe és közben ilyen csillagokat, bolygókat vetített a falra, meg halkan zenélt is, de azt csak egy darabig. Ezt bekapcsoltam este a fiúknak, ennél aludtak el.

Kép
flóra 11

Az klassz lámpa lehetett, de HOGYAN dugjam be. :lol: :lol: És hova? :lol:

KépKép
benó

Én is megértem szegényt, de olyan jól esik valakit így szólítani, de a haverok előtt nem teszem. Még szép, nem? :lol:

Kép
flóra 11

Hát ez egy költői kérdés volt Benó. :lol:

Kép
flóra 11

Hát, még szép! :shock: :lol:
A Vivike már most gáznak tartja, ha kézen akarjuk fogni mások előtt! (10 évesen) :D

KépKép
benó

Ja, maradjon is csak költői kérdés, ha nem akarsz csúnyát válaszolni. :lol: Erre szoktak olyan csúnyát, tudod.... :lol:

KépKép
benó

Hű, de lassú lett a babanet!

Ez a lámpa sztem még máig a pincében volt, ha nem dobta ki a F., akkor mág van is. De minden normális dolgot kidobott és a gagyikat megtartotta. Tipikus férfi módjára. :evil:

Kép
flóra 11

Én nem beszélni csúnyán. :lol: Nálam a mérgelődés annyi, hogy az istállóját! Na ezzel szoktak a fiúk húzni,hogy kinek az istállója? :? :lol:

Kép
flóra 11

Nálunk meg a Gy. tök haragszik a múltkori nagy pakolás miatt, mert szerinte emiatt nincs meg semmi. :x :D

KépKép
benó

Benó drága, tegyük el magunkat holnapra. Holnap friss aggyal több ötletet ötlünk ki.

Milyen szavatos! :lol:

Kép
flóra 11

Tudom, hogy nem beszélsz csúnyán. :D
A Gy. is mondta, hogy te azt írtad, hogy ökrök? :shock: Tudod, du. Hogy ilyen finoman fejezed ki magad? :shock: Mondom neki, igen, így szoktad. :wink: :D

KépKép
benó

Jaj, férfiak! :evil: Semmi sem jó nekik!

A F. pl. kidobálta a képkereteket, az nem baj,de volt bennük üveg is, ami most nekem jó lett volna. De az öreg vécét,amit én lecseréltem, azt meg akarta tartani. De minek? Azt mondta,azon fog ülni. Ja, mondom, mert annyit ücsörögsz a pincében, igaz?

Kép
flóra 11

Szavatos a szavad? :D Szabatos? :D
Jaj, szegény Gy.-t fel ne röhögjem, láttam magam előtt a F.-t komoly fejjel a klotyón ücsörögni a pincében. :lol: :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?