kocska, én is most jöttem védőnőtől, és én is 94 kiló

majd együtt csináljuk a kilencvennapost egy év múlva

legalábbis én azzal simán ledobtam 10 kilót, és így 5-el kevesebb lettem, mint szülés előtt... szóval a bevált módszer marad majd

egyébként a réka három hónapos korára 77 kiló voltam, és 75-ről, vagy 76-ról indultam, csak utána híztam, mert mindig este zabáltam, mikor végre tudtam, meg a fáradtságot vaníliáskarikával kompenzáltam... szerintem te is hasonló alkat vagy... nándival 72-ről indultam, és 74 lettem fogyó nélkül.
a johnsont én sosem használnám a gyereknek, a többit olyan fél éves kor után, vagy még később, egy éves kortól. Mi egy éves kortól használtuk a gabi fürdetőt, hetente egyszer kb, a többi tisztavizes volt, de aztán beütött az ekcéma
és az apja lányát néztem otthon, amíg vajúdtam rékával, hogy terelje a figyelmemet, mert még nem fájt nagyon, és még nem mentem be a kórházba. nagyon nagyon rossz választás volt... és nem is maradt meg belőle semmi
nekem három hálóingem van, és mindhármat elhasznltam, sőt, mosnom is kellett... mert a melltartó a kisebesedett, agyongyötört melleknek nem tesz jót, anélkül meg nem lehet melltartó betétet feltenni, és csupa tej volt mindig mindenem, a tejbelövellésig meg összevéreztem őket. SZülni meg akár meztelenül is lehet, pólóban, vagy ingben pl, szerintem a nagy ing határozottan jó választás is lehet, mert könnyű levenni.
na, most megcsapott az anyatej szag, ahogy eszembe jutottak a csupatejmaszat pólók meg pizsik, valami eldugott zugból, igaziból jó lesz megint szoptatni
szoptatásról meg elsőgyerekes mamik tessék készülni, sokat olvasni, mert nem ösztönös! és egy-egy rossz tanács nagyon félreviheti, tönkreteheti a dolgot. Nyilván nem a helyes mellretételről van szó, mert azt élőben lehet, hanem azokról, hogy mimindnet érdemes megtenni érte, meg tejszaporítás, meg pihenés, mellgyulladás, kisebesedett mellek elkerülése, felismerése, kezelése, meg a többi! elég sok hülye védőnő, csecsemős meg gyerekorvos van, aki tápszert írat fel feleslegesen, holott pl egy két napos összebújás segítene a helyzeten.
légzés meg asszem az, hogy a fájásoknál háromig számolsz belélegzel, négyig számolsz kilélegzel. A tolófájásoknál meg az a lényeg, hogy a rekeszizom ne csússzon fel, ne engedje vissza a babát. de ezt szerintem biztos mondják a szülőszobán, én már nem emlékszem, hol tanultam, talán egy szülésfelkészítőn. AZ biztos, hogy a fájásoknál a helyes légzés iszonyú sokat segít, hogy elviselhető legyen, és nagyon fontos votl nekem pl, hogy legyen valaki, aki rámkiabáljon, hogy rendesen lélegezzek

mert mindig elfelejtettem mikor már nagyon elfáradtam. minnyá bőgök, akarom, hogy fájjon
tünemény, ne vegyetek pierre cardint... rossz minőségű, lehet, még lucababát sem szolgálja ki, ti sokat fogjátok használni. és vehettek egy év múlva újat. legalábbis ismerősök között ez a tapasztalat. vegyetek egy unot, azt még el is tudjátok adni, ha már nem kell. vagy az intersparban vette meg most a barátnőm szintén harmincért a gracot, az is sokkal jobb a pc-nél.
és örülök, hogy megtaláltátok a lakáshoz a megoldást!
na, nándi jött, puttputtozni akar
mennem kell