A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja, a benzinlopókra írtam? :lol:

Igen így szoktam. :lol: Nem tudok káromkodni. Egyszer valami kicsúszott a számon, azt mondták, nem illik hozzám. :lol:

Kép
flóra 11

Hú, Benó, ez az oldal egyre rosszabb. Ehhez a lassúsághoz már az én türelmem is kevés.

Elköszönök.

Pá.

Jó éjt! Szép álmokat! :wink:

Kép
flóra 11

Helló laptetűs! :lol:
Jövök ám utánad, csak kicsit lassan. :D
Kopjunk?

KépKép
benó

Még egy kérdés: miért baj az, ha nem lefelé van a baba fejjel?

Jó éjt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Kopjunk. Belassult a babanet. :?

Kép
flóra 11

Hát csak azért, mert akkor farszülés lesz. :D Ami ugye nem egy kellemes dolog.

Kép
flóra 11

Oké, kopjunk. :D
Jó éjt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ja, ja, értem. Császárnál, gondolom, mindegy. :roll:
Pusszancs :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Nekem a Bálint vőgig így volt. Már felkészültem a farszülésre, szülés előtt szerencsére megjött az esze és megfordult. Pár nappal előtte, vagy órával,már nem tudom. De nem sokkal előtte.

Kép
flóra 11

Császárnál mindegy.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

oké, még jó :D

csók, húzok :D

KépKép
benó

Helló! Jó reggelt! :D
Mindentől eltekintve én örülök a tegnap esti haddelhaddnak, mert legalább mindenki őszinte volt. :roll: :wink:

KépKép
benó

Tancsu, mire kellett befizetned 300 e Ft-ot? És mire akarják a 30-at? Illetékre, vagy mi?

KépKép
benó

Nem illeték,hanme panelprogram.....
Ez kb 450ezer/lakás,én egy összegben kifizettem,hogy nem menjen rá 4 év kamata még....
Erre kitalálták hogy el vagyok maradva....
Most küldték ki a tavalyi összesitőt,hogy kinek mekkora tartozása van és akkor kaptam a felszólitást,fenyegetőzve,hogy ha nem fizetek,akjkor biróságra adják.... :twisted: :twisted: :twisted:

Bezzeg hogy ők 6 hónap alatt nem könyvelték el a befizetésemet,az nem baj... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Na a jó reggelt meg eltünt a szöveg elejéről...:(

Kép

Kép[/
tancsu

enó:iztos jó lesz a szoba...

A függönyt meg nem volt nehéz megvarrni,csak türelemmunka...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kajám a sütőben,k fél óra és kész...

Inaska evett és visszaaludt,nekem meg mennem kell még mosni,elpakolni az előző adagot,stb....
10-kor kaja,aztán nyomás a doki....

Szép napot mindenkinek!!!

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, helló! Lemaradtam, bocs, bénázom a tesóm honlapjával. :D

KépKép
benó

Sok sikert a dokinál! :D CUUUPPP :D :D :D :D
Akartam tőled kérdezni, hogy te éjszaka hogy szoptatsz? Ülve, fekve? Ha ülve, hol ülsz? Milyen széken?

KépKép
benó

Menjenek a francba, tudod, miért van ez, azért, mert nekik jobb, ha te részletben fizeted (vagy nem?). Mi a fene az a panelprogram? Hihetetlen, mostanában a világon semmit se tudok. :shock: :shock: :shock: :?

KépKép
benó

Mindegy, én olyan háromszögletű függönyt nem varrok, az nekem túl nehéz. :? :wink: Biztos béna lenne. Ennyi mindent, amit kitaláltam, úgyis csak 5 éves korukra csinálok meg. :wink: :roll: :lol:

Tegnap meg akartam veletek osztani, mit mondott a hétvégén a Kittike nekem, olyan édes volt: hogy ne egyek forrót, mert megégetem a kisbabák torkát! :( :shock: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tündéri, nem? :lol:

KépKép
benó

HELLÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Ablak meg ilyenek a panelprogram? Ablak meg szigetelés? Olyan nálunk is volt, ha az az.

KépKép
benó

Gyorsan megkavartam a kaját a sütőben...

Timi:megnéztem a képeiteket,nagyon édesek vagytok...az integetős tetszik a legjobban...!!!... :wink:

Benó:én mindig fekve szoptatok,mert nem birná a hátam másként..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mártikám, nahát, nahát. :D Hogy s mint vagyunk? :D Puszi :D

KépKép
benó

Atya ég ennyit írni!!!Szófosásotok volt?? :lol:

Vagy le se feküdtetek aludni?? :shock: :lol:

Kép
martik77

Fekve, oldalt?

KépKép
benó

Valakinek beszélnie kellett helyetted is, ha már nem voltál itt! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ablakcsere,szigetelés,festés,stb....

Édes kismondat volt Vivikétől...:D

Jó reggelt Márti....

Lépek,felkelt inas,én meg nem haladtam semmit...:(

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Fáj a két lábam,vagyis a talpam,mert tegnap annyit álltam.
Vagyis keveset pihentem.

Közben olvasok vissza. :D

Kép
martik77

Fekve oldalt....

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, dehogynem, ha már a kaja mindjárt kész, haladtál. Puszi :D Mit csináltok az orvosnál?

KépKép
benó

Na, akkor ma pihenj.
Most ne olvass vissza, dumálj velem.

KépKép
benó

Tegnap tökre úgy éreztem, mintha a Flóra (Ildó) itt ült volna mellettem, olyan közelinek tűnt, vagy nem tudom, jó hülyeség, nem? Mikor a jólkidumálós rész volt. Szerintem ez kellett. Én a gyerekeket is mindig buzdítom, hogy mondják meg egymásnak, nekem is, az a király!

Befogtam.

KépKép
benó

Ma megyünk uh-ra 7 órára. :D :D :D Nagyon várom.

Az én autómmal megyünk, Gy. vezet. Azt annyira nem várom, mert a múltkor is, mikor vezette Szigetsz.-ra, mondta, hogy bevitte utána a szervizbe a haverjához, hogy büdös a kocsi. :x Mondtam, hogy érdekes, de nálam sose büdös. Jó, tudjátok, mi volt a válasz? Hogy én nem jól vezetem. :lol: :lol: Nahát, ezt kitaláltam volna magamtól is. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

15.30-kor meg szülésfelkészítő, arra megyek.
Előtte elmegyek anyuékhoz is, most viszont eszem, mert már hajnalban éhen akartunk halni. :wink:

KépKép
benó

Valaki majd egyszer egyébként felhomályosítana, hogy pontosan milyen hülye papírokat kell elintézni a szülés után? Én arról a 3-ról tudok, amit írtam a múltkor, amit az Államkincstárnak kell beküldeni, de még van valami más is, pl. a TAJ-t a gyerekeknek hol kell (OEP, gondolom, de mi, írok egy levelet, vagy HOGYAN????), semmi kedvem utánaolvasni, egyszerűbb, ha elmagyarázzátok... :oops:

KépKép
benó

Le van lassulva ez a vacak.Még van két oldal,de vagyok!!El ne tűnj!!! :D

Kép
martik77

ok :D

KépKép
benó

Tegnap este a Gy. a konyhában, a tűzhelyen, bográcsban festett álcahálót és ruhákat zöldre. :shock: :lol: :lol: :lol: Mint egy varázsló. :D :D

KépKép
benó

Neked nem mondták a múltkor, mekkora a Kis Vuk? Hány deka vagy kg?

KépKép
benó

Az uh-ot nem fogom lekésni, Márti? :lol: :lol:

KépKép
benó

Uh lekésni??
Addig csak nem olvasok vissza!! :lol:

Kép
martik77

kaja kész,mosás megy,ruha elpakolva,inas ölben...

ma kb ennyit haladtzam....

apa jön nemsokára és megcsinálja záramat....
gy. varázsló.... :wink:

bocsi a kisbetüért.... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

mikorra mész?

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

KépKép
benó

Ez a tegnap este meredek volt!!!

De legalább mindenki elmondta amit gondol,vagy érez!!!!
Én csak ennyit mondanék. :? :D

Tancsu próbálj meg légyszi sűrűbben jönni!!!

Nem vagy rossz anya ezt senki se mondta!!Hogy maximalista vagy ez tény!!!Csak vigyázz mert Gergő egyre önállóbb akar majd lenni!!! :D

Na tényleg ennyi.

Benó ez a manós dolog szuper!!!!

Kép
martik77

menek főzök teát inasnak.....
lassan kezdi inni a leveket végre...

Kép

Kép[/
tancsu

A visszaolvasásod miatt gondoltam a lekésést. Ha megvárlak, lekésem. :lol: Este 7-re megyek. :lol:

KépKép
benó

Ja igen nem csinált a dokim súlybecslést mondván még most fog nőni igazán a Bab súlya akkor meg minek!! :?

Meg sokan voltak és sietett. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?