A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szal akkor a tegnapi nagy dumától hidaltál le?

Oké, aztán én is készülődök és kimegyek kicsit a levegőre.

Kép
flóra 11

Igen, olyan, ahogy mondod. :D
Kár, hogy nem találtuk ki előbb, küldtem volna neked. :cry:
Nekünk az esküvői dekorációk voltak ezek, csináltam papírtündéreket, és mindegyikben volt egy tündér, és azok lógtak anyuéknál a teraszon, föntről le.

KépKép
benó

Az nagyon szép lehetett.

Én meg a hálóról hittem azt, hogy a plafonra akarjátok tenni.
Nekem volt ilyen dekorációm az osztályomban. Egy halászhálót felszereltünk a plafonra és ebbe mindig az évszaknak megfelelő cuccokat raktunk meg llógattunk rá.

Kép
flóra 11

Most a gömbökből (csak 3-at találtunk a padláson, de mindegy, elég az) kiszedtük a tündéreket, azok a lányokéi lettek :D , a gömbök meg jöttek ide. :D

KépKép
benó

Három gömb pont elég.

Én meg kitalálom,hogy mi legyen az alapja a F. ajándékának. Talán valami üveg tálikó lenne jó.

Kép
flóra 11

Á, nem, a Gy. állandóan az álcázáson töri a fejét. :lol:

KépKép
benó

Amibe a salátát szoktátok tenni, kis salátástál (egyszemélyes), hm? Abba a kavics és bele a gyertya, mondjuk mécses.

KépKép
benó

Amit a tesóm írt a méretekről, te azt érted?

KépKép
benó

Megnézem, milyenek is a kavicsok.Már el is felejtettem.

Itt nálunk erős szél volt az éjjel, remélem mostanra kicsit csitult. Most süt a nap. Ha nagyon hideg lesz, akkor várok a kimenetellel. Éjjel olyan hideg lett a lakásban is! Kifújta a szél a lakást az ablakon keresztül is. Pár rés itt-ott,ennyi elég volt neki.

Kép
flóra 11

Pont most hívott apu, és mondja, hogy baromira fúj a szél, ne menjek inkább, majd ők jönnek, mielőtt mennének shoppingolni. :wink:

KépKép
benó

Igen valami olyasmit akarok venni. Itthon füstszínűtálkáink vannak,meg nem is akrom azt elhasználni. Veszek valami pofás formájút. Aztán lehet, hogy valami üvegecske lesz belőle, akkor gyertya nem kell bele, csak úgy dísznek, érted. Megrakom az üveget kavicsokkal és kész.

Nem tudom,mit írt neked a tesód. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor nálatok is ez a nagy szél van. Akkor sztem én sem megyek most sehová. De azért kinézek,mi a helyzet.

Kép
flóra 11

Az előző oldalra beírtam neked. :lol:

Figyi, te végül tanultad a GIMP 2-t, lehet ott vágni? Tudod, a képből kivágni a nemkívánatos részt.

KépKép
benó

Az előbb megint szívózott az oldal. :roll:

KépKép
benó

Nekem meg restartolta magát a gép. Mert valamit frissített. :evil:

Kép
flóra 11

Még egy picit maradok, aztán ledőlök egy kicsit, fáj a hátam. Utána meg mosogatok stb., ugye, majd feljönnek anyuék.... :wink: :D

KépKép
benó

Megnéztem a méreteket. Hát elég fura ágy lehet. :lol: Én ebből azt értem, hogy a pelenkázó mellett a földtől 66cm fog eltakarni. A többi marad szabadon, oda mehet a kép.

Kép
flóra 11

Aha, kb. ezt értettem én is, köszi. :D
Ezek szerint hátul magasabb, nem? :roll: A tesómat már nem akartam nyaggatni, mert utál 1 ujjal írkálni és máshogy meg nem tud, szóval csak a legszükségesebbeket írja le. :D Téged lehet nyaggatni, te bírod. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A Gimp-pel csak két órán át foglalkoztunk, nekem itthon nincs,tehát nem is nyitottam ki azóta. Egyébként lehetett vele vágni,igen. Nagyon egyszerű program az, biztos rájössz, HOGYAN kell. :lol:

Kép
flóra 11

Szarakodik ez az oldal megint. Az előbb be sem jött,most meg 2x ment el a hsz-em. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.12 09:55-kor.

Kép
flóra 11

Haha, én meg a rájövés. Nem vetted észre, hogy még a szokottnál is többet kérdezek pl., meg egyszerűen baromságokat? :shock: :? :lol:

Az előbb nem küldte el, amit írtam:
Egy ikres anyuka (kinti gyerekei vannak, nem bentiek már) 28 hetes babaadatai: 1140 gramm és 1200 gramm. A Márti Kis Vukja akkor lehet 2 kg, az én babjaim meg 1 kg-k, szerintem.

KépKép
benó

Igen, igen, bénázik.
Hanyagoljuk, kicsit pihizzünk, hisz úgy elfáradtunk? :lol: Aztán majd jövünk, hm?

KépKép
benó

Nem tudom. Megnéztem azt, amit a múltkor küldött a Márti, de ott cm van, nem kg.

Kép
flóra 11

Akkor kimondom a végszót: kopjunk, majd jövünk. Puszi :D

KépKép
benó

Igen, nem tudja a Márti, nem mondták meg neki.
Puszi, majd jövök. :D

KépKép
benó

Igen, nekem is mennem kell. Talán nem megyek most ki üzletbe, majd délután úgyis menni kell kifizetni a suliba a béréleti díjat és majd akkor.

Na pá. Akkor pihi. :wink:

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D

Kép
martik77

Kép
flóra 11

Szióka Mártika.Kipihentél?

Kép
flóra 11

Látom, hogy pihenünk. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Én most ilyen felhúzhatós zenét tettem a hasamhoz (már csináltam régebben is), és azt hallgattatom a babokkal. Dudorodnak rá, de tegnap lerúgták a hasamról a felhúzhatós holdacskát (tesóméktól van, a leányoké volt). :lol:

KépKép
benó

Na jól leléptetek!! :) :?

A súlyt mint mondtam csak saccolják a mértekhez mert az utolsó két hónapban híznak igazán.

Azért van az is,hogy az ikrek kisebb súllyal születnek,mert 30.ik hétig úgy fejlődnek mint az egykék szóval hossz,súly minden.Azután lelassul a fejlődésük.Van,hogy az egyik ügyesebb és az többet hízik vagy nő hosszabbra.
Kb 30 hétnél az ikrek súlya fejenként 1500gr ami jó.(de lehet az egyik picit több a másik kevesebb)
Valószínűleg az én Babon van 2 kiló!!Sőt talán több is,mert hosszúnak hosszú!!
Szóval nem lesz Törpe,de nem lesz Inaska se!!

Kép
martik77

Hanem Vuk lesz. :D :D :D :D

KépKép
benó

Kép
flóra 11

Na ez nem semmi!!!

De ez forgalomba van és nem tudnak róla ilyen sokan??? :shock: :roll:

Még egy fél órát aludtam,de elfeküdtem a karom és arra ébredtem.De így is jobb. :)

Kép
martik77

Márti, dehogy koptunk le. Én esetleg elkophatnék,az nem ártana. :lol:

Kép
flóra 11

Igen, ezt a gynevacot már hallottam, nem tudom, mennyire segít.

KépKép
benó

El ne kopj!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Talán már unják nem gondolod Benó??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ilyen kavicsokat vettem,főleg zöld színűek.És zöld dekorhomok,hatalmas szemcsék.

Kép

Kép
flóra 11

Kéne mosogatnom stb., de annyira nincs kedvem. Feküdni sincs.

KépKép
benó

Ezek jól néznek ki, Ildó, klassz lesz az ajándék. :D

KépKép
benó

Mit ununk, Márti?

Itt valaki elkezdett barkácsolni, vagy mi. Folyamatosan kopog, mint egy harkály. :lol:

Kép
flóra 11

Na, akkor rá kellene hajtanom a gynevacra. Ki tudja,nálunk van-e. Rákeresek a neten.

Kép
flóra 11

Ilyen van nálunk is.A b.nöm beletette egy lapos szép üvegtálba meg még ilyen díszhomokot is szórt bele és rakott bele ár teamécsest.Nagyon hangulatos.

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Gondoltam ne maradjak le nagyon, benézek délelőtt is erre látom, hogy 6 oldalt írtatok! :shock: Elolvastam mind a hatot... :(

Én csak annyit fűzök hozzá, hogy aranyos, hogy családnak tekintjük ezt a fórumot, de itt van egy különbség... Hisz az igazi családunkat nem választhatjuk ki és mint tudjuk sokaknak van baja a családjával... Ez egy választott család és most lehet, hogy bunkóság amit írok, de koptak már le ebből a társaságból... Ők nem illettek ide valószínű, de mi már olyan régen együtt vagyunk, szerintem azért, mert tök jól kiegészítjük egymást és Mindenki kell ide!!!
Én mindkettőtökkel találkoztam és nem is engedlek el Titeket! Azt nem mondom, hogy örökre, mert nem tudhatom, hogy kivel mi történik, de hogy szeretnék rólatok mindig tudni, az biztos!

Kép
szilzi

Benó Babjai a zenét!!!Azok unják!! :lol: :lol:

Kép
martik77

Lehet, hogy unják, a Vivike is azt mondta hétvégén, és ő okos. :D Te is. :D

KépKép
benó

Helló! :D :D :D Be happy, Szilzi! Minden oké már szerintem! :D :D :D :D

KépKép
benó

Benó, a manók nagyon aranyosak, de én a szobaleírásod nem értem! :roll: Nekem kép kell, mert így össze-vissza forgattam a szobátokat a fejemben... :lol: :lol:
Ildikó, aranyos vagy, hogy mindig készülsz valami ajándékkal...
Márti, Te ott vagy Tancsu mellett, ne engedd elmenni, jó? :(

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?