Én meg majd megdöglök, olyan melegem van. A hátam meg nem is a babáktól fáj szerintem, hanem a görnyedéstől. Megyek fogat mosni (szégyen, gyalázat, hogy ilyenkor), de nekem reggel első dolgom, hogy bekapcsoljam a gépet, aztán itt is száradok meg. CSAK VICCŰTEM. Közben vagyok (ahogy Márti mondaná).
Ja, most hogy itthon vagyok,én is így vagyok ezzel Benó. És én is megyek fogat mosni, mert az előbb én már megebédeltem itt közben, már éhes voltam. És hagymás krumplisalit ettem, tehát kell a fogmosás.
Emlékeztek, tegnap írtam, hogy nem jött ki a batyu a muffinformából. Most már, hogy kihűlt vagy mi, simán kijön , tegnap meg a fele benne maradt. (Már csak 3 darab maradt, jól megszívattam magam, sebaj. )
úgyhogy most hütöt nem veszünk, anyuméktól lehozzuk az öreget /nekik 2 van/, mama pár hónapja vett tiszta újat és az öreget most tudják egy kicsit nélkülözni
Mi is 8 éve vagyunk együtt, közös autónk nem volt, volt egy a F.-nak,olyan,mint most a Petié. Azt eladtaés vette a Fordot, ami ugye tudjuk, mi lett vele. Ez lett volna végül a közös,mert beleöltük mindketten a pénzünket, de sajna hiába.
már csak a fürdöt kellene kisikálnom /azt utállom a legjobban/, ebédlöt kiporszivózni, letörölgetni, lepókhálózni és a konyhát felmostni éés akkor már be is lenne fejezve a nagy takaritásom /a többi már készen van/
Mi 7éve vagyunk együtt.L.6 éve vette meg a suzukit azon kívül,hogy egyszer összetörték meg most egyszer ő ment bele valakibe semmi baja nincs!!!Mindig megdicsérjük milyen kis ügyes!!!
Ez bőven elég!!
Mi tegnap takarítottunk,de én úgy elfáradtam. Azért jó,hogy L.-el mi mindig közösen csináljuk a takarítást is mert így jobban haladunk,meg nem hagyjuk,hogy a másik punnyadjon.Utána meg tök büszkék vagyunk magunkra.
Na jó az ilyen apró törölgetés,viráglocsolás wc takarítás rám marad hétköznap de amikor nagy takarítás sikálás van azt ketten csináljuk.
mi nem ám hobbiból cseréljük, hanem mindig megvolt rá az okunk:
drágább lett volna a szerelés, mint az egész kocsi, lejárt a müszaki és annyira rohadt a kaszni, hogy nem ment volna átt és drágább lett volna rendbe rakatni, mint amennyit a kocsi megért, törés . stb