A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Lányok, bocs, megint csak 1 gyors bekukk. Andrea írt, hogy holnap nincs babásjóga. Helyette péntek 10:30-ot ajánlotta fel.
Ádi már most 3x kelt, úgyhogy megyek vissza az éjszakai műszakba. Puszi!!!

KépKép
rókalány

Reggelt!

Jaj de édes Pistike a napszemüvegben..kis vagány csávó!

és Dorca ebben a parókában? mi lesz a nagytesó farsangon?

remélem Barbiékkal nincs baj, csak ideje nem engedi hogy itt legyen,... mert a priviből az elsőt még elolvasta de azóta semmi...
:roll:

JÁzmin.. remélem hamar meggyógyulnak gyerekek.. örülök,hogy Veres úgy nem talált semmit..

Zsigmond 4 napja nagyon sokat sír, ami Nekem azért feltűnő, mert eddig egy nyugodt baba volt... remélem csak az időjárás az oka....Hétfőn vizsgálta drnéni, elvileg nincs baja..lehet ráharap a fogacskára ami eléggé fennt van... nem mindig látom

Én is várom már a jó időt, hogy hosszabb ideig lehessen kinnt lenni, mert mi így is mindig kinnt vagyunk minden nap..hóban, szélben fagyban is...

HOlnap mi is hazautazunk szülőkhöz, remélem nem lesz szar idő... mamik versenyt sétáltatnák unokát(szerencsére szembeszomszédok, így megoldják...)
Vendég

A MAI JÓGA HOLNAP LESSZ MEGTARTVA!!!!
Vendég

Hari OM!

Melinda betegsége miatt a holnapi (csütörtöki) Babásjóga1 elmarad. Sajnos
én sem tudok helyette bemenni mert iskolában kell lennem. Helyette viszont
pénteken 10:30tól örömmel tartanék órát minden érdeklődőnek! Megértéseteket
kérem és köszönöm!

namaste
Sayti Andi
Vendég

Sziasztok!

Mióta hétfőn a vérvétel miatt keltettük 7kor a kisasszonyt, azóta egész héten 7kor kel, előtte azért 8ig kihúzta! :roll:
Szóval már túl vagyunk a reggelin, csak most borul az eddigi 'rend' is, 12 helyett 10:30-11 körül fog enni kérni. Tegnap megkóstolta az alma-krumplipürét, imádta! Aszem ma is azt fog kapni. Tényleg, amikor bevezetünk egy új kajcsit, akkor vissza kell térni az 1-2 kiskanálnyira, vagy kaphat többet is, pl ha a már megszokott ételből megevett mondjuk 50g-ot, akkor az újból is ehet nagyjából ennyit?

Jázmin,
Akkor még vár rátok jó néhány teszt :? De azért gondolom olyan nagy baj csak nincsen, az már kiderült volna nem? És mikor van a Veresnek ügyeleti ideje? Akár én is odamehetek és akkor kap egy 10est? A Klinika azért csak közelebb lenne, mint a magánrendelője....

Boni,
Az elmúlt napokban Virág is eléggé hisztis volt, sztem ezt az időt érzik, mert mióta lehűlt és van ez a fránya szél azóta van ez nálunk :?

Kép
Kép
dia123

Sniky,
Lehet hogy csatlakozunk hozzátok babauszin, most hétvégén tervezzük hogy elmegyünk megnézni egy órát. Ti hányra szoktatok járni? Szoktatok mondókázni a vízben? Vagy itt inkább csak akkor jön oda az oktató, ha kérdés van? Férjem anyukájának a kollégái szokták tartani amúgy az oktatást, pl az Ibolya, már alig várják hogy lássák Virágot, ezért is döntöttünk emellett az uszi mellet, bár egy kicsit messze van de nem baj :wink:

Kép
Kép
dia123

AZÉRT TRANZITOLNI MEGYÜNK, NEMDE??VAGY AZ IS HOLNAP LEGYEN?VAGY LEGYEN HOLNAP IS?
Vendég

sziasztok!

még kicsit kómában vagyok, 9-kor keltünk! ja, és éjfékor altattam el a gyerkőcöt, úgy, hogy velünk volt a nagyágyban, és mint a régi szép időkben szopiztattam... aztán átcsmepésztem a helyére, ahol aludt, egészen 3-ig... azután kelt 4-kor, majd 1/2 8-kor. szóval kicsit horror volt az éjszaka! na mindegy, nem panaszkodom!

Tranzitot még nem tudom, mert muszáj lenne, hogy aludjon kicsit délelőtt is Bubu, de majd még értekezem Aprooval, hogy ők hogyan döntöttek!?

beszéltem Aprooval, ha megyünk, akkor mi csak olyan 1 körül érnénk oda, mert még van egy kis dolga Zsófinak otthon, szóval ránk csak 12-13 után számítsatok.

ha lehet kérni egy kis létszámellenőrzést, ki jönne ma Tranzitolni!?

sophie27

Halihó!

Hát, akkor azt hiszem az időre fogom...mi 10 után aludtunk el és hajnal fél1ig 4x! keltünk... :?
Utána volt 3 óra csend, majd folytattuk a bulit.

Zsófihoz csatlakoznék....lesz ma tali?Mert BucsekSzilvi, Zsófi és én mennénk. :wink:

Na, azt hiszem letakarékolom az ebédet és megyünk kicsit éjszakát pótolni. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

amúgy az utóbbi napok nálunk is durvábbak. szerintem a szél bolondíthatja meg a kicsiket... :(

sophie27

Sziasztok!!

Andi, nagyon tuti az a kép! :D

Adri, jól áll a paróka, és milyen drága, hogy így tűri, hogy mindenfélét ráakasszatok. :D (Napszemcsi témában, még csak 2 percet volt rajtunk, tehát nem tudom, hogy leszedi-e. :) )

Julcsi, kicsit megkésve, de boldog félévet!!! :D :lol:

Boni,
szerintem is a hideg, frontos idő lehet az oka a nyűgis napnak, meg persze a fogacska is lehet. És még annyi minden, hogy csuda... :? ilyenkor mindig azt kívánom, bár el tudná már mondani, mi fáj. De előbb utóbb eljön ez is. :)

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt!

Ki vagyok akadva pozitív értelemben. Réka végre hajlandó volt 9.15-ig aludni az 5-ös szopi után. Hipphipphurrá. Megtarthatná jó szokását. SZerintem mondjuk néha apa veri fel a munkába indulással. De hátha...
Tegnap Rékának volt egy nagyon rossz órája. Szinte visítva sírt, negyed órát, nagy nehezen elaltattam, aludt is úgy 10 percet, aztán mint derült égből villámcsapás-megint ordítás. Ott feküdtem mellette. Tuti, hogy pocak miatt, mert nagyon feszengett a drága. De miután még egy 10perc bömbi volt, utána jó 2 órát aludt még.

Nekem is ma sok dolgom van: bevásárlás, míg Réka alszik délben takarítok, du. apával közösen megyünk tetőcserepet nézni.
SZo-V ha minden jól megy barátok jönnek látogatóba, másfél éves kisfiúval, úgyhogy készülődök arra is. De biztos jó lesz.

Jó tranzitolást nektek!

panna1

minden csütörtökön van tali és még sosem ücsörögtem ott egyedül :wink:
niki nem jön, de ági biztosan és vera is...másokról én nem tudok, de ez nem jelent semmit...lei is spontán szokott jönni meg ritus is
Vendég

Sziasztok;)

Barnus is nyűgösködik az elmúlt mapokban, tuti az idő miatt van...
viszont nekünk szuper éjszakánk volt, változás van folyamatban, legalábbis remélem;) 22:40-kor sikerült elaltatni és 4:40-kor jelentkezett újból;) nagyon rég nem aludtam egyhuzamban 6 órát, nagyon jól esett!!!

Dia, mi most pont nem tudunk menni szombaton úszni, mert Ferci dolgozik és nem tud elvinni bennünket:(

húú most rohanok, mert felébredt Barnuska és sírás van:(

sniky

CsAndi, még, hogy nem lehet fokozni?? Mandulagyulladásom van :( az éjjel lázam is volt, hogy mennyi azt nem tudom, mert Zéti a múltkor eltörte a hőmérőt (persze higanyos..) és még nem vettünk újat. A torkom katasztrófasúlytotta terület, a fejem is fáj...Szegény Zsombi meg csak Nurofennel tud megnyugodni, amint kimegy belőle kezdi a sírást :(

Jó szórakozást a Tranzitolóknak, egyszer majd csak eljutunk megint mi is :)

Adri, nagyon jópofa képek :) azzal a parókával tündéri Dorca.

Julcsi, köszi, szegénykémre nagyon rájár a rúd. Gratu Eninek a hat hóhoz! Zsombinak is meg kellene kapnia az utolsó pneomót, 4 hósan kellett volna, akkor nem volt oltóanyag, hat hósan volt tervezve, de mikor lesz ebből oltás? :(

Mecsi, megy a drukk Áronnak, hogy tünjenek el a fránya kövek.

JázminAndi, szegény lányok. Sajnos pont így ment az ordítás nálunk is, de remélem, hogy nálatok mégsem a fül lesz a gond, az nagyon fájdalmas szegényeknek.

Dia, te készíted az alma-krumplipürét? Hogyan?

Zsombi most a teraszon alszik, szerencsére a mózesben jó mélyen van, nem zavarja a szél. Forgás nálunk még mindig csak hátról hasra bal oldalra megy, de tolat és forog, így már Zéti szobájában kezd egyre veszélyesebb lenni a vonatokra :D Zéti tegnap nem is nézte nagyon jó szemmel, hogy Zsombi szemet vetet kedvenc járgányaira :)
Vendég

Kép De izgi mozdonyok :) Kép Vicces bátyus becsomagolt
Vendég

forgásügyileg nálunk is felemás a helyzet mert ugye prímán fordul hasról hátra, de azt is csak jobbra dőlve.a kukacmászás háton hátrafelé nagyon megy de az már honapok óta anyuci segíségével.és amit egy hete felfedeztem, hogy segít az öltözködésben.én besegítema kezét a ruha ujjába ő pedig szépen kinyújtja magától. :D és nagyon szépen gargarizál vagy mondhatom azt is , hogy úgy beszél mint a csillagok háborújában a bárban :o imádni való :D

csenge ezt már tényleg nem gondoltam volna :( nagyon sajnálom!!és mostmár tessék szépen meggyógyulni végre mire hármat számolok :!: :!: HÁROM :!: :!:
Vendég

Köszi a köszöntéseket Eni nevében! Nekünk szupi éjszakánk volt, bár én hajnali 1 -ig nem tudtam aludni, de nem rajta múlt... Ő 11 órát aludt egyben :-D Nem is kért enni éjjel! Igaz, tegnap keveset aludt napközben, úgyhogy szerintem ez megint csak egy kivételes eset volt. Lehet, hogy az oltás is kiütötte kicsit, meg jól be is kajált este.

Csenge, nemá :-( Mikor gyógyultok már meg??? A képek nagyon cukik :-)

yuyu79

Ezt nézzétek mit találtam! Nekem most ez az ülés tetszik, és ezen az oldalon egész olcsó... Lehet innen fogom megrendelni...

http://big-ebuy.eu/termek/72662/brevi+g ... ion=basket

yuyu79

Annyi, hogy nincs hozzá ülésszűkítő betét, de szerintem Eninek már anélkül is jó lenne, nem??

yuyu79

Szóval beszéltem Zsófival, Ő mégsem jön.
Mi Bucsekkel megyünk, de előtte még el kell ugranunk egy társasjátékboltba.
Szóval olyan 1 óra magasságában érkezünk majd, reméljük azért párotokkal összefutunk azért!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szuszu, azt a születéses táblát át tudnád dobni nekem is!? úgy szégyenlem, hogy sosem tudom, hogy kinek mikor van a hófordulója... mert nem mindenkinek mutatja a vonalzója sem a tényleges születést... :( köszi előre is! e-mail-ben is jó: b.zsofia@gmail.com

boldog 6 hós hófordulót, utólag is mindenkinek! azt hiszem, hogy velünk egy napon nem született innen senki... ugyi!?

Tranzitot mi kihagyjuk... majd legközelebb jobban összeszervezem magamat, meg a gyerkőcöt is! :)

CsengeAndi, gyógyuljatok meg mihamarabb! Te is! nagyon édes Zsombiról ez a két fotó! :)

Adri, Dorca babád a kis bohóc (!?) parókában! tünemény!

Pistikét már dícsértem a webalbumon a vagány napszemcsiben! :)

jó utat az utazóknak, Mecsi, Boni! vigyázzatok magatokra!

izgulok kicsit a holnap miatt is... nagy esemény van, de még nem akarom lelőni a poént elsőre... de a lényeg annyi, hogy megyünk a tívíbe! :lol: :oops:

szóval ma mi itthon punnyadunk!

JázminAndi, Ti is gyógyuljatok mihamarabb!

annyira rossz, hogy ennyien betegeskedtek!

Mecsi, majd írd meg, hogy mi volt az uh-n Áronnal!

sophie27

Julcsi, ha van lehetőségetek elmenni egy Brendonba... mindenképpen javaslom, hogy nézzétek meg személyesen is. mi megtettük, nekünk fotón ezerszer jobban bejött! kicsit monstrumos a cucc élőben :( de attól még lehet, hogy nektek be is fér az autóba, meg be is jön, szóval nem akarlak elkeseríteni, csak jobb meglesni élőben, mielőtt megveszed! ;)

sophie27

Zsófi, hova, melyik adót kell nézni??? Fejtsd ki bővebben lécci ;-)

yuyu79

Zsófi, hova, melyik adót kell nézni??? Fejtsd ki bővebben lécci ;-)

yuyu79

Julcsi, majd az rtl klubbot, ha minden jól megy! :) péntek este beszámolok bővebben, akkor már én is jobban fogom tudni, hogy lesz-e a dologból valami, vagy sem. amúgy is, most kicsit babonás vagyok, szóval nem akarom elkiabálni! ... :)

sophie27

Oké, várjuk a fejleményeket ;-) Bocsi, az előbbi duple lett, nemtom mér...

yuyu79

Csenge, jobbulást nektek!! Nagyon édesek a képek, és milyen kreatívak ezek a nagytesók!! :D

Zsófi, mindenképp szólj, mikor kell lesni a tv-t. :)

k.a.t.i.c.a

Lányok melyiket választanátok?

http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00 ... 8_kg_-_kek

http://big-ebuy.eu/?action=product&product=72662

Kicsit tanácstalan vagyok... :roll: A brevi tetszik, de 17 kiló, é :roll: em értem, miért olyan nehéz.... A Giordani meg valami új fajta, nem találtam róla tapasztalatokat... Bocsi, hogy ezzel jövök, biztos sokakat nem érint még a téma...

yuyu79

Zsófi,
Nagyon titokzatos vagy!! Mi néhány hete jelentkeztünk a Széf-be, be is hívtak 'interjúra', csak sajna nem hívtak vissza bennünket a második fordulóra. Nemtom miért, pedig jól válaszoltunk szinte az összes kérdésre. :( Majd megyek reklamálni a Balázshoz, itt lakik néhány házzal odébb....

Kép
Kép
dia123

Yuyu,
Nekem is a Brevi tetszik jobban. Hát igen, egy kicsit nehéz, de gondolom ha azt egyszer beteszitek az autóba, akkor úgyse fogjátok sűrűn emelgetni. Sztem az ár-érték arány nagyon jó! :)

Kép
Kép
dia123

köszi Dia! többiek?

párom is akar menni a széfbe a sógorommal... sógor volt pókerarc válogatáson tavaly, de ő se került be...

yuyu79

Köszönöm a segítségeket hozzátápi ügyben!

Zsófi - feltettem a születéseket az internetre google dokumentumként. Még ki szerettem volna egészíteni, de nem volt időm. Megosztottam veled, remélem sikerült. Ja, és magunkat beírtam. Ha működik, mindenkivel meg lehet osztani, aki szeretné, és lehet szerkeszteni is mindenkinek.

Julcsi - Gratula Eninek a 6. hóhoz, láttam a listán, hogy ti jöttök utánunk :)

Jázmin - Úgy emlékszem, te írtad a bringázást. Mennyi idős kortól lehet? Milyen hosszú időre? És tudtok javasolni valamilyen babaülést?
Szívzörejjel kapcsolatban a doktor néni Emmánál is észrevett ilyet 4,5 hónaposan. Azt mondta, babáknál nagyon gyakori, mert ilyenkor változik a vérük, de azért figyelni kell. Nálunk a 6 hónapos vizsgálatra már elmúlt, így mi most megúsztuk a kardiológiát.

Betegeknek jobbulást, babák édesek!

sushy

fogzásra újabb termék most olvastam róla
http://webshop.dental.hu/termekek/gengigel/144

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszi Sushy!
Eninek is volt szívzöreje, de neki csak a születése után, 1-2 hétig...

Zsófi, azt hiszem Beni 1 nappal fiatalabb Enikőnél. Úgyhogy Beninek is boldog fél évet!!! :P

yuyu79

Julcsi, hát nem tudom ezt az ülés dolgot... Nekem mind a kettő tetszik, igazából azt kell megnézni, hogy Eni melyikben érzi magát kényelmesebben szerintem! ;)

Igen, Beni ma 6 hónapos...

Dia, mi az az interjú!? :oops: Mármint egy ilyen játéknál?

Anna, igen, köszönöm!

Mecsi, köszi a linket!

sophie27

Csenge,
Jobbulást nektek!!
Igen, én készítem a pürét, méghozzá úgy, hogy egy kisebb krumplit felkockázok és megfőzök, levét leszűröm. Egy kisebb alma felét lereszelek, hozzá keverem a krumplihoz és egy nagyon kevés anyatejjel össze turmixolom. Tejből (vagy krumpli főzővízből) éppen annyi kell, hogy vigye a turmixgép a cuccot. Így egy nagyon finom, enyhén édeskék pép lesz belőle. Ma is ezt kapta Virág :)

Kép
Kép
dia123

Julcsi! A súly szerintem sem mérvadó, lényeg a beövezés mennyire biztonságos és később a tisztíthatósága szerintem.

Szívzöreje nálunk Cintusnak van, évente nézik neki, de pl. tegnap a Veres észre sem vette.

Anna! Bringázás szerintem amikor már stabilan ül, de gondolom május előtt úgyse nagyon indulnátok. Fokozatosan lehet a távokat növelni, de úgyis meglátjátok hogy bírja. Nekünk a leghosszabb 10 km volt egy irányba. Mi vettünk bukót is, de nem nagyon használtuk. Ülés márkát nem tudok, azt sem tudom a miénk milyen, itt vettük a bringa boltban, ez az egy féle volt, de meg voltunk elégedve vele.

KépKép
jazmin2005

Hát igen, jó lenne kipróbálni, de sajnos nálunk egyiket se lehet kapni, csak neten lehet megrendelni...

yuyu79

Dia, szerintem amúgy nem úgy válogatnak be, hogy feltétlen tudsz minden választ, hanem, hogy csinálsz-e valami show-t... Mondjuk összeveszel félpercenként a pároddal, vagy valami hasonló. Olvastam egy cikket egy olyan párról, akik bejutottak, nyertek is, és ők ezt mondták, hogy azért jutottak be... De ki tudja.

Majd Julcsi mesél, ha bejutnak a párjáék! ;)

sophie27

Hát igen, én is ezt gondolom ,hogy inkább érdekesnek kell lenni, nem mindent tudni... De nem tudom mikor mennek, még csak most jelentkeztek...

yuyu79

Sziasztok!

Dia: mi megyünk uszizni szombaton 12:00-re. Ez lesz a 8. alkalom, a múltkori tetszett Zorkának, az előtte lévő nem annyira, de nem adjuk fel.
Szóval mi ott leszünk apával meg Zorkával.

Köszönöm a hordozós hozzászólásokat, beszereztük a maxi cosinkat, tök tutti, és Zorkának is tetszik, a jövő hét végén megyünk síelni, de még nem tudom eldönteni hogy a 9 órás utat a hordozóba, vagy az ülésbe töltse-e. Az ülés nem döntött annyira így kicsit tartok tőle, hogy sok lesz neki ülve. Szerintetek melyikbe vigyem?

Ja és van esernyőre csukis babakocsink, mi áttértünk arra, tök jó, és Zorka szereti mert kilát és nem is néz ki benne furán, hogy picike még.

Katica: mi is vettünk Zorkának napszemcsit a síelés miatt, de nem viseli a fején, ti hogy szoktattátok, vafy egyszerűen elviseli és kész?

Ritus

Kép
rituspoc

és vajon mindenkit behívnak!?

meg a másik, hogy mi magunknak, meg egymásnak érdekesek vagyunk, de ott nehéz abban a pár percben, ami a döntő érdekesnek lenned... na mindegy! majd mesélj Julcsi!

jajj, holnap még csak péntek! de jó lett volna, ha már szombat lesz...

tranzitolósok majd dobjatok képet, ha esetleg csináltatok! ;)

sophie27

Ritus, milyen babakocsit vettetek? és hol? én is ilyet szeretnék majd hamarosan, mert a nyaraláshoz, meg a Pestre bebuszozáshoz nagyon jó lenne nekem is egy esernyős babakocsi...

sophie27

Julcsi, szerintem a Giordani praktikusabb, mivel benne van a szűkítő és bizony nekik még kell. Ha elalszanak, a kis buksi ne dőljön meg nagyon oldalra.

Ritus, szerintem 9 órás útra még inkább hordiban vigyétek, ha csak nem kényelmetlen már neki. Ülésben az azért még szerintem sok. Mi 3,5 órás útra szoktuk vinni ülésben, kibírja, nem nyűglődik,de azért elfárad, a végén már izeg-mozog. A napszemcsit még csak pici ideig viselte, ezért még nem tudom le fogja-e venni, de szerintem ha ráérez, hogy ezáltal nem kell neki hunyorogni, akkor viseli majd. :)

k.a.t.i.c.a

Julcsi, most látom, hogy vásárolható hozzá az ülés szűkítő. :) Így már más, de nekem a giordani sokkal szimpibb, de ez csak az én véleményem. :)

k.a.t.i.c.a

Julcsi!
NEkem is szompibb a giordani, nem tom, miért. Pedig lassan nekünk is nézelődnünk kell...

Ritus! Réka a nagy napsütésben simán elviselte a szemén. A szobában azért egy párszor igyekezett megszabadulni tőle... Mondjuk amikor kenguruban volt rá volt húzva egy zsák is, amitől a kezeivel nem fért az arcához, így nem volt választása. De amikor levettük róla kint a napon, akkor nagyon hunyorgott, és szinte örült, amikor visszatettük a szemcsit.
Hova mentek, mikor?

Csenge! Jobbulást továbbra is!

Réka előre is elkezdett kúszni. Olyan mint egy kis kukac, mert nem úgy kúszik, mint a katonák, hanem páros kézzel húzza magát előre. És irtóra élvezi, hogy bármerre tud menni. Kis falat!

panna1

Halihó!

Szuper volt a Tranzit, köszönjük csajok!

Képeket Szilvi csinált, majd ha lesz ideje, tutter felteszi (csak nemsokára utaznak el...)

Sztem pont azért nem hívtak be Dia, mert minden kérdésre tudtatok válaszolni. Ahol nagy pénzek forognak kockán, azért van egy kérdéssor teszt hogy megnézzék a gyenge pontjait a játékosnak és ha már túl sok pénzt vinne, vagy mondjuk épp aktuálisan túl sok olyan felvétel van, ahol sok pénzt vittek el, tuti bevágnak egy olyan jellegű kérdéssel.
Egyszer a Vágó mondta, hogy nekik az aduász a vallási, Ószövetségi kérdések voltak, a millás kérdéseknél azzal buktattak..... :wink:

Eni, Beni, Boldog 6 hót!

Ritus, én semmiképp sem tenném még kis távra sem Levit ülésbe, mert nagyon veszélyes, főleg ütközésnél....amíg nem ül magától stabilan, bármekkora súlyú...de ez csak az én nünükém, csak annyi de annyi rémsztorii hallottam/olvastam ebben a témában... :?

Zsófi, majd mesélj a holnapról!

Julcsi, én a Brevire adnék egy szavazatot.... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Már nagyon rég jelentkeztem, mondhatni én is zugolvasó lettem. Mi nagyon nagyon jól vagyunk, ezért sem tudok hozzászólni a sok problémához.
Nikinek gyönyörűen kialakult a napirendje.
Reggel fél7- kor kel, 7- kor szopizik, ezután szunyókál egy rövidet, 10- kor eszik gyümölcsöt kb 20 ddekányit, utáni szopizik, játszik a kiságyban és szépen egyedül elalszik. 1- kor ebédel, 20 dekányi főzeléket, utána szopizik és megyünk sétálni. 5 körül ismét szopizik,19. 45- kor fürdik, utána tejpépet eszik, kb 180 ml- nyi vízből készítem, szopizik, leteszem a kiságyba, megöleli a bárányát és alszik. Éjjel egyetlenegyszer kel, 3 óra fél 4körül, 10 perc szopi után már alszik is.
Alul két foga már kibújt. Nagyon mosolygós kiegyensúlyozott baba. Nagyon ritkán nyűgös, összesen talán napi 5 percet sír. A szobát már keresztül kússza, de hátrafelé :shock:

Kép

KépKép
bende

Bende!

Nagyon édesek Niki! Jó hogy jöttél! Napirendre picurit irigy-irigy! :-)
Ezek szerint szemprobléma rendeződött? :wink: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?