Visszaolvastam egy kicsit mert Szeder azt mondta ír Emmáról…
Még csak azt se mondhatom,hogy olvasóüzemmódban vagyok….mert arra sincs időm kb 2 hónapja. Elkezdtem tanulni,ahogy Szeder is írta. Elhatároztam,hogy kezdőről év végére eljutok a középfokúig. Ehhez pedig sok tanulás kell. Járok magántanárhoz. Nagyon élvezem,nekem most ez lett a hobbim Minden szabad percben,órában, vagy este amikor már nyugi van németezek. Honey, nekem is kellett valami ami csak rólam szól,a tanulás ilyen mert magamnak tanulok.És ne értsetek félre rajongok a lányokért és az életem azóta nagyon kerek mióta ők itt vannak velünk de nekem kell egy kis magánidő, még akkor is ha az sokszor csak éjfél körül jön el számomra…nekem így van rendben a lelkem,
És igaz, drága Emma elkezdett négykézláb közlekedni kb másfél hete csinálja, kb 2 métert halad . És már 4x kiült oldalra …onnan persze felborult.
Hogy hova siet?? Fogalmam sincs…a lego duplora gerjedt be ennyire,hogy neki indult. Heni ezeket a dolgokat 7 hósan csinálta.
A fogak pedig...az alsók teljes nagyságban kinőve…és harap a drága. Heni össz 4x harapott meg pedig 18 hóig szoptattam. Emma kb napi 4x harap. Már komolyan mondom félek a szopitól. Szóval ne várjátok annyira a fogacskák kibújását….
Januárban 2x próbáltam felvenni a fonalat az utolsó 2 oldal visszaolvasásával de annyira sokat írtok… nekem most nincs kapacitásom mindenkinek írni. Az meg ,hogy csak 3-4 embernek írok az nem jó…ha meg csak magunkról az tök ciki...
Így most elköszönök Tőletek. Sok örömet kívánok a babáitok felneveléséhez.
Ha bármelyikőtöknek kérdése problémája van vagy lesz bármikor a jövőben,írjon nyugodtan privit nekem. Mert arról kapok értesítést gmail-ben. Amiben tudok segítek.

enni fogok
dejót ettem
5 hónaposan
érdekel a világ
itt játszom
édes-drága-mosolygós