moncsy.78!
Ha még sohasem voltál 4D-n, akkor különösen nagy élmény lesz. És "összecsapják" 15-20 perc alatt, amikor órákig is tudnád nézegetni.
sillia!
Bár, általában valóban nem szerencsés olyan betűs keresztnevet adni a gyereknek, mint amilyenre a vezetéknév végződik és valóban kemény hangzása lenne, azért szerintem próbáld rá megfűzni Apát.

(Ha már Andor vagy Nándor: akkor pont az előbb miatt az Andor könnyebben ejthető, egyébként mindkettő jó

)
csibe83!
Köszönöm!
Szopispárna lopás:

(Majd azért adja vissza, ha már ott tartotok...

)
A tegnapi fáradtságodról jutott eszembe egv vicc, csak neked:
-Min veszekszik két csiga?
- ?
- Hogy kinél legyen a házibuli.
(Ja és, hogy miért "lőtted körbe" a megfejtést. Mert először
Csengét, kéőbb pedig L
illát mondtál.

)
minimano74!
Jó, hogy a magzatvízvételnél kiderül a neme, de ilyen alapon azt is lehetne mondani, hogy: ne érdekelje anyuka, úgyis megtudja, ha megszületik.

Ne a doki döntse már el, hogy te mikor tudd meg.!
boo!
Poncsó helyett tutibb megoldás a kartondoboz. Abszolút nem lesz feltünő...
Halló Fiúk, halló Lányooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm a vigasztaló szavakat, de nem vagyok se ijedt, de elkeseredett se semmi hasonló.
Apával már beszéltem, no problem.

Anyám a húzósabb, mert Manót le kell passzolnom, tehát nem sumákolhatom el a dolgot. Még kigondolom, de most azt hiszem, hogy majd mást mondok neki, hová megyek. És amikor visszajöttem hétfőn és pontosan lehet mindent tudni, majd onnantól ráér aggódni (amit addig maximális szinten fog folytatni, amíg meg nem születik a kicsi. Akkor meg majd fokozza...

)