A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oksa,én pedig öltözködöm és megyek kulcsokat másoltatni,mert 10-től van kimenőm. :wink:

Kép
flóra 11

Bocsi, egy picit elléptem. :) Szóval: takarót kötögetek, már nem kell sok, és kész lesz. Mi ez a Tancsu-Zsuzsi ellentét? Vagy jól értettem egyáltalán, hogy van vmi gond köztük?

Heni

Kép
szheni

A magvas málnakaját én se találom. :D

KépKép
benó

Ildó, ez a káposztafőzelék nem hangzik rosszul... én csak a frankfurtit szoktam csinálni kelkáposztából, de kipróbálom majd ezt is. Biztosan fincsi.

Heni

Kép
szheni

Én itt sínylődnék net nélkül. :(
Ti meg legalább utolérnétek magatokat. :D
Végül milyen káposztás kaját csinálsz?

Elmentél már kulcsot másolni stb.? Nem is tudtam, hogy te is goblenezel, tudtam, hogy hímzel, de nem tudtam, hogy az ugyanaz. A nagyi képét, amit nekem csinált, majd lefényképeztetem a Gy.-val.

KépKép
benó

Igen, volt ellentét, remélem, csak volt. :D
A bölcsi volt a téma, menni vagy nem menni. :D De aztán leültek virtuálisan és megbeszélték. :D Szerintem. :D

KépKép
benó

Benó, de szerencsére olyan édes pasid van, hogy megcsinálta, így nem kell sínylődnöd. :) Az én pasim meg most dudált, hogy menjek, mert postára kell mennünk a csomagomért. Rendeltem ágyneműt és megjött. Ha hazahoztam, teszek Nektek képet róla, és a babakocsiról is, amiért holnap megyünk, jó? :)
Szép napot mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.02.13 10:08-kor.

Heni

Kép
szheni

Azt se tudtam már a 3 oldalból, ki hol van, mit is olvasok. :lol:

Tök jó lehet a takaró, majd fényképezd le. Bele lesz írva a nevünk? :D :lol: :lol:

KépKép
benó

Rendicsek, várjuk a képeket. Puszi :D

KépKép
benó

Még vagyok. Telefonom volt közben.

Igen,ez is goblen, vagy gobelin. Csak nem nagy kép, kb. 16x16cm. Ha elkészült és is lefotózom nektek.

Kép
flóra 11

:) Valószínű, hogy hímezve lesz rá. De úgy terveztem, hogy ráírom. :):):):)

Heni

Kép
szheni

Mivel írod rá? Közben vár kint a Miki? :lol:
Oké, Ildó, itt vagyok, nem kopok le, míg ti se.

KépKép
benó

Istenem, bárcsak már én is ott tartanék, hogy takarót kötögetek,meg kis pulcsikat.... :(

Kép
flóra 11

Kívánom nektek, hogy minél hamarabb kötögethessetek! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Kidobott a nyavalyás, és kb. 5x írtam le ugyanezt a mondatot. :D

KépKép
benó

Nem akarlak elzavarni, de menj kulcsot másolni, mielőtt elkapna a Big Brother-rendőrség. :D

KépKép
benó

Összeszedtem a fizetnivalókat. A bankba is kikell menni. :(

Kép
flóra 11

Indultam. Majd jövök. Pá. :D

Kép
flóra 11

Ez a BigB.-rendőrség akkor is baromság, szerintem. Mert pl. ha mondjuk kismama vagy és táppénzen vagy, akkor, írta a Timi is, hogy kimehetnek hozzád. De ha neked pl. akármilyen vizsgálatra kell menned vagy bármi? Mintha nem is ebben a korban lennénk, olyan ez az egész nekem. :wink:

KépKép
benó

Ja, nekem is fel kell adnom csekkeket. :(

Anyuék tegnap megvettek az IKEA-ban 10 db világoskék színű takarót, jó nagy, és abból lesz minden megvarrva. Meg vettek nekem egy szőnyegalátétet vagy mit, ami olyan filcszerűség, az lesz a falikép háttere. De filcet majd kell még vennem. Ja, Ildó, az kétoldalú ragasztós ötleted kiállta a legnagyobb próbát: apu és a Gy. is azt mondták rá, hogy jó ötlet. :D :D :D :D Igen nagy ritkaság ez. :D :D :D :D

KépKép
benó

Márti, Tancsu, ti nem jöttök?

KépKép
benó

Mindegy, akkor 11 körül én is lelépek filcet venni + a filcbe gyapjút + csekket feladni + ja, a kétoldalas ragasztót + agyagot a Vivikééknek.

A Detti mondta, hogy holnap mennek az Edinával (a mi Edinánkkal) bulizni, és hogy sokat dolgozik az Edina. :D Tehát valaimit tudunk róla legalább. :D

KépKép
benó

Tényleg, nem tudja valaki, melyik boltban lehet füstölt tofut venni?

KépKép
benó

Még mindig itt, de most már tényleg megyek.

Csak a 30. héten kell újból visszamennem a dokihoz.

Mentem, puszi :D

KépKép
benó

Üdv újra a "munkásnegyedből"! :D

Benó, örülök, hogy minden ok! :D Már csak képet lenne jó látni rólatok! :roll:

Zsuzska, gáz a foghúzás! Szerintem is pálinkázz! :wink: Délután, elalvás előtt... :lol: :lol:

Egy napig nem voltam és annyi munkám összejött... :evil: De azért néha jövök..

Kép
szilzi

Ildikó, megnéztem a gyerekszobás ötleteket! Olyan egyszerű és mégis szép dolgok vannak... :D :(

Kép
szilzi

Tegnap délután hívott egy barátnőm... kisbabát vár... :D :D :D És az örömben megint ott az én szomorúságom... :( :( :( Szemét vagyok ugye?? :oops: :oops: Elmeséltem anyámnak, Ő is lelkendezett, aztán megkérdezte, hogy nekem mi a bajom... Nem ért meg és az A. sem... Én tényleg nagyon rossz vagyok?????

Kép
szilzi

Szilzi, nem vagy rossz, ez tök természetes reakció... :( De hamarosan Nálad is sikerül. :) Ne aggódj!

Heni

Kép
szheni

Hoztam a képeket!
Az ágynemű:

Kép

És a kocsi:
Kép Kép Kép

Heni

Kép
szheni

Heni, nagyon jó dolgokat vettél! :D :D :D :D Mennyibe kerültek???

Kép
szilzi

Vagyok! Már megint nem tudtam megnyitni az oldalt. :evil:

Sikerült mindent elintéznem és 12 előtt pár perccel itthon voltam,tehát nem léptem túl a kimenőt.

Kép
flóra 11

Ügyes vagy Ildikó! :D Most kezded a szakdogád? :roll:

Kép
szilzi

Benó, az úgy műxik, ha orvoshoz mész,akkor igazolt vagy, nem kell otthon lenned. Mondjuk kijön, nem vagy itthon, akkor ő ezt jelenti a dokinál. A doki meg azt mondja, hogy nála voltál. Ennyi. Tehát ha olyan a dokid, hogy tartja a hátát, akkor nincs gond, ha esetleg elkapnak. Délután már rázósabb a dolog, meg hétvégén, mert nálunk olyankor már nincs doki. Csak magánrendelőkben.

Kép
flóra 11

Helló Szilvi! Eddig még csak intézkedtem, mosogattam, hajat mostam reggel stb.

De legalább megvettem holnapra a F.-nak is a Valentín napi ajándékot és a Bálint névnapiját is. :D

Meg mindent kifizettem, ami még jön majd postán, azt majd.
És vettem még hímzőfonalakat isés persze kulcsokat is másoltattam. :D

Kép
flóra 11

Most pedig ebédeltem. A hús még nem fagyott ki,így a főzéshez nem tudok még hozzákezdeni. De azt hiszem a paradicsomos káposzta mellett döntök. Bár még sose csináltam. A fiőknak viszont valami mást kell készítenem,mert azt nem eszik meg. De ehhez úgy is kell hús, azt külön csinálom meg és csak annyi, hogy csinálok valami más köretet is a húshoz.

Kép
flóra 11

Jó sokmindent intéztél! :D

Miket vettél a Bálintnak és az F-nek?

Kép
szilzi

Én sem szeretem a paradicsomos káposztát! :?

Most elmegyek én is ebédelni, majd jövök!

Kép
szilzi

A F.-nak vettem egy tálacskát, ebbe rakok kavicsokat és középre egy gyertyát. Majd lefotózom. A Bálint pedig megint elhagyta az úszószemüvegét és a sapkáját,tehát megint ezt vettem neki. :lol: Már most vettem meg neki harmadszor ezt a felszerelést. :evil: Mindig elhagyja. Tavaly is ezt kapta névnapjára meg szülinapjára is. :lol: Mondtam neki, hogy ez már szokásos ajándékká vált.

Kép
flóra 11

Jó étvágyat Szilvi! :D

Kép
flóra 11

Benó, nagyon örülök, hogy a ragasztós ötletem megállta a helyét. :wink: Remélem sikerül szépen a kép.

Kép
flóra 11

A takarókat biztosan nagyon jól fel tudod majd használni. A filc a háttérnek végül milyen színű? Remélem ma meg tudsz mindent venni a képhez. Hétvégén tudtok kreatívkodni. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, sztem majdnem minden élelmiszerboltban lehet füstölt tofut venni. De ne vegyél, marha rossz.

Szilvi, mostanában én is csalódottságot, tehetetlen dühöt tudok érezni,ha terhes nőt látok,vagy olvasok sikertörténeteket. Ez normális. Ne aggódj,nem Te vagy rossz, a világ bánik így velünk. :(

Kép
flóra 11

Heni, nagyon szép az ágynemű, amit vettél. Olyan vidám,édes.

A kocsi is nagyon jó színű. Én is hasonlót szeretnék...... ahhhhh.....
És nagyon praktikusnak is látszik. Biztosan nagyon örültök. :wink:

Kép
flóra 11

Megyek főzni,hogy haladjak a munkával. Itt most úgy is csak magamnak irogatok. :(

Kép
flóra 11

én itt vok

nem vagytok bunkók, mi ugyanilyenek voltunk, én biztos
Ha most is találkozom olyannal, aki babát vár és nem repes a boldogságtól (nem azért, mert fél, hanem mert nem is tudja, mekkora szerencséje van), mindig rátok gondolok. :( Én nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szeretném, ha ti is boldogok lennétek végre.

KépKép
benó

És sajnálom, hogy nem értenek meg, Szilzi, és nem is értem, hogy hogyan és miért. :wink: :?

KépKép
benó

Sziasztok! Most megint van kb 10 percem, aztán lépnem kell, mert gyorsan el kell lépnem Apának Valentin-napra vmi apró kis figyelmességet venni... :)

Szóval az ágynemű 2500.- volt +680.- postaköltség, a babakocsi meg 25 500.- Remélem, tényleg olyan, amilyennek mondta a leányzó, de csupa pozitív értékelést kapott eddig mindenkitől. Ráadásul a Vaterán az van írva, hogy használt, de ő azt mondja, nem az, csak így nem kell annyi jutalékot fizetnie vagy mi. Mindegy, elmegyünk, és megnézzük. És tök aranyos volt, azt mondta, a színét eldönthetem ott is, mert van 3 szín: kék, zöld és bordó-bézs.

Heni

Kép
szheni

Én szeretem a füstölt tofut, csak nem lehet venni nálunk, egyszer volt a Tescóban, aztán azóta se.

Ügyi vagy, hogy elintéztél egy csomó mindent. :D Én is. :D Vettem barkácsboltban 400 Ft-ért ragasztót, amit írtál, aztán a kreatív boltban 2000 Ft-ért :oops: filcdarabokat, tömőanyagot a manókhoz, zseníliadrótot a testükhöz, fejet hungarocelből, meg egy dolgot nem bírtam otthagyni.... egy plüss szívecskében két kis világoskék (volt rózsaszín is, de az lányos, ugyebár) víziló. :D :D :D Az csak 450 Ft-ba került :oops:, muszáj voltam megvenni.

Aztán feladtam a Gy. csekkjét, utána lementem anyuékhoz, akik megkerestek egy régi piros filc Mikulás-nadrágot (jelmez), és azt is beleraktuk a kreatív cuccok közé. Ezt előre megbeszéltük, hogy belerakjuk, úgyhogy nem is vettem piros filcet. :D

Aztán megjöttek a manós szalvéták. :D :D :D Sajnos, a manó csak az egyik oldalra fekszik, a másikra nem. Tudjátok, a világítós képet szerettem volna úgy, hogy egymás tükörképei legyenek a manók.

KépKép
benó

Nagyon jó áron vásároltál, Heni!!!! :D :D :D :D És szépeket! :D :D :D

KépKép
benó

Vagyis vásárolsz. Mert akkor a kocsi még nincs meg, ezek szerint. :wink: :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?