Szilzi, szerintem ne idegesítsd Magad azon, hogy hogy reagáltál a bnőd babavárós hírére... Nálam is volt hasonló szitu... a kolléganőmmel. Amikor bejelentette, hogy babát vár, nekem még legalább 4 hónap volt a beültetésig. Persze látszólag nagyon örültem, nem akartam bántani őt a saját hülyeségemmel, úgyhogy jópofit vágtam hozzá. Pár hét múlva sírva hívott fel, hogy bent van a kórházban, és sajnos baj van. ANNYIRA LELKIISMERET FURDALÁSOM VOLT UTÁNA!!!!! Utáltam magam, hogy hogy lehetek olyan gonosz, hogy nem örültem vele magamban, amikor kellett volna... De aztán szerencsére hamar túl lett rajta, ő viszont nagyon örül nekem. Nem tudom, ő mit érezhet, de én nagyon szégyelltem magam utána...
Én nem is hozok példákat, mindenkire irigykedtem, kivéve persze Tancsut és Timit. Ez tényleg komoly, az más volt valahogy, mint egy akárki, aki itt van a közelemben és tök természetes neki a bab, más meg szív.
Az ágyneműt egyébként az egyik topiktársam varrta a 2009 júniusiaktól. Tök véletlenül találtam meg a Teszveszen, és rögtön le is leveleztük itt a Babaneten, így nem kellett fizetnie az aukcióért semmit. De tényleg olyan szép... 30 fokon mosható, vasalható és szuperkönnyű. Pont babaméretű.
3000 méhszáj a legjobb,de ez hol van nyitva???nem értem....
1 szám:méhnyak hossza (3újnyi) ez tök jó....
2-3-4 szám:belső-középső-külső méhszáj (000) ez tehát 0 újnyi,vagyis mind tök zárt....
Igen, ez tényleg kényes kérdés Benó... empátia kell hozzá, az tuti. De az sem megoldás, hogy egy másik bnőm meg azt mondta, hogy addig nem vállalnak babát, míg nekünk nem sikerül, mert nekem rosszul esik... most meg nekik nem jön össze.
Annyira vigyázok, hogy csak csupa szépet írjak, virágosat és napfényeset, ha már szegény gyereknek majdnem az lesz a neve, mint nekem. Ez olyan nagy felelősség nekem.
Megnyugtattál ám azért, Tancsu, köszi. Remélem, jó sokáig bent is tudnak maradni.
Elolvastam ma reggel az Örülj, hogy fiú-t és bömböltem. Remélem, még nem írtam, mert iszonyatosan nem emlékszem, mit írtam (a Gy.-nak elmondtam, az tuti).
Ja, ti már nem együtt vagytok, Tancsu, Márti? Külön-külön? Vagy mi van?
Ildó meg szomorúan főz, azt hiszi, a fene sincs itt. Jön ma valami vízóraolvasó du., ki van írva kb. 2 hete a bejárati ajtóra, most olvastam el. Úgyhogy addig nem kophatok le, viszont biztos elmosogathatnék, mert a konyhában fog vízleolvasni.
Á, nem láttam, hogy Heninek is 3000 a méhszáj. Megnézem, hátha nekem is leírta valahová, mert lehet, hogy nem is annyit mondott. Istenem, istenem, kéne vinnem diktafont is, vagy mi?
Szilzi természetes ez a reakció.Én 7 évig néztem úgy a babákra vagy egy terhes nőre,hogy közben zokogtam belül.Pedig nekünk semmi nem volt csak az albérlet ami közbeszólt.
Na, tessék, akkor mégse olyan jó, mi? Mégse olyan megnyugtató ez a méhszáj. Viszont a Bácsi azt mondta, hogy csak a 30. héten akar látni (unja a fejem), tehát vagy unja a fejem, vagy nem parázik.
Most mi van? Mérges vagy, mert parázom a méhszájon? Oké, nem bírálom felül (a tanárokat szokták ám ). Én szeretem a dokibácsit, és BÍZOM benne. Különben is azt mondta tegnap a Kristófka (nem biztos) fejecskéjére, hogy nagyon szép, tankönyvi feje van. Megnyert ezzel is magának.