lányok,aki készített már tiramisut,az segítsen...mibe tettétek????
dius,mintha magamat látnám. Én is sokat sírtam a tehetetlenségtől. Hidd el,hamar elmúlik
Emma,semmi különös nem volt Kristóffal a szülésnél,a nyakán volt 2-szer a köldökzsinór,(dehát ez sok gyereknek van,Elizának pl.3-szor volt a nyakán+ még a bal hónaalatt is,ezért nem akart a drágaságom kibújni)nem ettől volt,ő nyaki és háti izomgyengeséggel született,de olyan szinten,hogy a feje szó szerint lógott,1 hónaposan sem tudta még megtartani,ha nem tettem a vállamra,előrebukott neki. Ráadásul,a fejét egyáltalán nem forgatta,elég sokáig féloldalas volt neki,de szépen elnőtte. Hiába tettem a kiságy másik felébe bármit,nem forgatta. Ha én a másik oldalra fordítottam neki,automatikusan visszafordult neki. Nagyon durva volt. Azon az oldalán a kezét és a lábát sem igazán mozgatta. Hát,ezért mondták,amit mondtak. De nagyon szépen helyrejött,kb.9 hós korára már semmi sem volt észrevehető ebből az egészből.
tuntun ismételten le a kalappal Ricsi elött. Nagyon okos nagyfiú. De a boltosnéni is nagyon kedves.
lázcsill.azt ugye tudjátok,ha popsiban mértek,akkor 5 tizedet le kell számolni? Tehát,ha 37.5,akkor az valójában csak 37. Kisgyerekeknél 38 alatt hivatalosan nem igazán szoktak lázat csillapítani,38.5 felett viszont már hűtőfürdő is kell- Namost sztem az az 5 tuzedes eltérés elég kicsi,így én is szoktam már 37.5-nél lázcsillapítót adni. Hiába a te gyereked,azt azért nem tudhatod még ilyen piciről,hogymennyire hajlamos a lázra,vagy ahogy Emma is írta,milyen gyorsan megy felfelé nekik. És ugye ott van az az átkozott lázgörcs is. Szerintem sem ártotok,ha 37.5-nél már adtok gyógyit.
Phenilbutazonhoz nem tudok hozzászólni,én akkor kaptam,mikor akkora kék foltom volt,mintha összevertek volna. De akkor már voltam vagy 18 éves...
dadomi dehogy vannak lemaradva a fiúk. Szerintem mindent normális időben csináltak. Nekem akkor az volt a szerencsém,hogy olyan védőnénim volt,aki tényleg nagyon értett a gyerekekhez,elötte szülésznő volt a kórházban,nem csak a tanult dolgokat hajtogatta. Fejlődésneurológia után amint kiléptem az ajtón azonnal felhívtam,mielött még elbőgtem volna magam,és ő megnyugtatott. És lám,igaza lett
na,ezt most elküldöm,mielött eltűnik innen,és téphetem a hajam...