A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Szonja baba szép sudáran fog kibújni.... :) És így van, majd kint a tejcin felhízlaljuk!!!!
Köszi a megnyugtatást! Nem is aggódom tovább!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
én is megjártam a ctg-t, meg a nőgyógyászt is. ctg-n minden ok volt, vérnyomásom 120/80. nőgyogyi meg mondta, hogy a külső méhszájam már kicsit nyitva, de a belső még zárt. ez teljesen normális szerinte a másodikat szülő nőnél. pedig mondthatta volna, hogy ez izgis! én örültem volna neki! :lol:

ma sokat gyalogoltam, úgyhogy du. mikor hazaértem, már alig bírtam megmozdulni, most is fáj mindenem, ha felállok. mostanában én is elég jól alszom, nem kell annyit pisilni.

Nory
szépen fejlődnek a picurok! Dorotit sajnálom... :(
nekem egyik névnél sem stimmelt a leírás a személlyel... érdekes... :roll:

Tessza
jó, hogy jelentkeztél. örülök, hogy minden rendben veletek!

Vica
én beadattam a bárányhimlős oltást. nekem ajánlotta a dokim. és sok rémtörténetet hallottam róla, hogy micsoda szövődményei lehetnek. oltással is elkaphatja, de úgy megússza pár pöttyel.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nory, Doroti nem sokat nőtt, egy centi, ha jól emlékszem, sajnálom, viszont többiek szépen fejlődnek, bár tudom, hogy ez sokX nem vigasz, kitartást neked!!! és jó otthonlétet, ha hazalátogatsz.

Tessza, jó hogy benéztél.

Még én sem alszom :lol:

Tehuti, Sonja babával minden rendben lesz :wink:

Milyen izgatottak lettünk így a vége felé, nem ? :wink: :wink: szerintem ez természetes, félelemmel hogy álltok, én próbálom kontrollozni magam, minden rendben lesz..nem fogok megijedni, ha beindul, stb.... :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn: Remélem alszol. Ma én vagyok az ügyeletes virrasztó. :lol:

Csibb: Szuper, hogy minden rendben van.

Nekem a jövő heti CTG mellett lesz UH is. Már nagyon régen láttam Petit (karácsony előtt). Az nekem már betöltött 38. hét. Azt mondta az orvos, hogy megbeszéli a szülésznővel, hogy úgy állítsa át a homeopátiámat, hogy betöltöltött 39. héttel szülésindításom lesz....

Félelem: Érdekes. Én most nem félek. Az első szülésemnél az ismeretlentől rettegtem, meg a sok hülye sztoritól, meg a fájdalomtól... A másodiknál azért féltem, mert első nagyon kemény volt illetve kedves exem teljesen kikészített....
Most nem félek. Tudom, hogy mi vár rám és hogy életet adni a legszebb a dolog a világon. Hát, fájdalommal jár. Meg kínnal és verítékkel. Ez igaz. De megéri. És már annyira szeretnék szabadulni ettől a terhes állapottól. Rettenetesen elegem van. Engem már nem érdekel a duma az áldott állapotról, meg hogy nekem ezt élvezni kellene.... Úgy érzem magam, mint egy meghibásodott hordozó rakéta túl nagy rakétával, akit leszedtek az aksiról és az utolsó energiatartalékokkal pislákol.... Szabályos rabságnak érzem. A lányoknál ezt nem éltem meg ennyire. Most nagyon. Még 2 hét. Egy örökkévalóságnak tűnik.....
Bocsi. Csak kijött belőlem. örülök, ha ti nem így élitek meg....

Viszont szülni tényleg lehet nagyon szépen. Csak agyban kell ott lenni. De nagyon.

Bea: Látod 3.-ra már nem fél az ember lánya, viszont hisztis.... Nem tudom melyik a jobb.... :lol: :lol: :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Kukk!
Először is, Moncsi: „Ha vki gépre rátudja rakni a képet, tudok küldeni 1-et Líviáról. Még mindig nem láthatom sokat, itt is lát. Tilalom van, és emiatt nem nagyon mehetünk le hozzá.! Én nem tudok mailt- küldeni a telómmal, így ha vki meg tudja tenni, írjon már lécci sms-t Moncsinak. (tel. Számokat ma ha tudom küldöm, de sokaknak már biztos megvan)
Tessza én is nagyon örülök nektek! Nem eltűnni. Apa ráér gépezni máskor is. Te már nem olyan sokáig.
Katka, Csibb nagyon klassz szülinapozást kívánunk. Kérünk majd képeket ám! Reméljük utána Katka hamar kilőtt rakéta lesz, és könnyebben tud bezuhanni az ágyba. Kitartás! Petike csak a látogatási tilalom végét várja sztem.
Csibb örülök, hogy rendben minden. Nemsoká igazán izgi lesz.
Nory jó látogatást otthonra. Pár nap a pároddal, ki fog cserélni. Azzal ne foglalkozz utána mi lesz, érezzed maga jól.
Vica nem semmi mik állnak még előtted. Reméljük Bulcsú pöciparája csak vmi orvosi elnézés. Nekem már meg akarták műtetni 5 hósan, pedig semmi baja. A sebészeten majdhogynem hülyének néztek, pedig nem magamtól mentem. Várjuk a híreket Panna füléről is. Na meg tűkön ülve a képeket a kiságyról.
Wicca kíváncsi vagyok kinek lesz előbb szőlőcukra. Örülök, hogy Bálint ilyen aktív. Édes lehetett!
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Próbálok tenni egy képet.
Kép

Moncsi, ha tud Msm-t küldeni, akkor én a telómról fel tudom rakni a gépre a képet, nem kell ahhoz email-t küldeni.

Félelem: Nekem még nem jutott eszembe, hogy félnem kéne. A rémtörténeteket próbálom kizárni, és csak arra koncentrálni, hogy a szülés egy természetes folyamat. Csak mostanában azzal a gondolattal barátkozom, hogy lehet császár lesz, mert egyenlőre faros a drágaságom.

Nyügösség: Nem csodálom, hogy a vége felé már inkább kint akarjátok tudni a gyerkőcöt, mint bent. Az elején el sem tudtam volna képzelni ezt, de aztán januárban már nekem is eszembe jutott néha, hogy jó lenne már csak megint egyedül lenni a testemben. Mondjuk ez is csak azért, hogy megint csak magamért feleljek, ha a testemről van szó. Viszont a hordozórakéta effektust még hírből sem ismerem, de hát még bőven van pár hetem hátra. Az idegeim viszont cafatokban. Mintha az egész állapotossági hormon-kavarodás most jönne ki rajtam!?

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!

Kukli te aztán jó korán keltél :)
Mi most keltünk és a híreket hallva gyorsan meg kellett néznem a neten hogy nincs-e nálunk is látogatási tilalom, mert a kanizsaiban is már van. :? De szerencsénkre itt még nincs, remélem nem addigra lesz mire szülök :roll:

Katka sajnálom hogy ilyen rosszul bírod most, de megértelek :wink: és úgy látom hogy két hét múlva akkor már babázni fogsz :D

Én meg baromira rosszat álmodtam, sírva ébredtem :cry: az volt, hogy Pannáért mentem az oviba és egyáltalán nem fogadott szót, csak kiabáltam vele hazafelé az úton és semmi reakció, csak rohangált az úttesten :shock: ... szóval szörnyű volt :cry: Szerintem a mai fülvizsgálat miatt is ideges vagyok ezért álmodhattam ilyen baromságot :?
Tegnap már annyira ez járt a fejemben, hogy nem-e rossz tényleg a hallása, hogy játékos formában hallásvizsgálatot csináltam vele :D Hát sok mindenre nem jutottam, úgyhogy kiváncsi vagyok mit mondanak ma :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica 5-kor keltem. Zsolti horkolt. Lassan kész az ebéd, csillog a konyha, stb... Pannával rendebn lesz minden és megnyugszol.... remélem.... aztán alszol egy jó nagyot. :wink:
Tessza akkor lécci ezt jelezzed Moncsi felé. A számát tuti tudod. :wink: Köszi! Gabó nagyon husi a kis tátott szájával! :lol: Nemsokára április, jön a tavasz... gondoljatok erre, hátha segít. 8) Én nekem csak az a bajom, hogy el sem tudom képzelni, hogy 2 gyerekem lesz. :o

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Csibb, örülök, hogy a dokinál minden OK volt.

Bea, én is nagyon féltem a szüléstől Samunál. Utólag szerencsére kissé túlzónak tűnt ez a félelem... És szerintem teljesen érthető, ha egy ismeretlen dologtól tartunk, ráadásul azt is tudjuk, hogy a folyamat nagy része fizikailag enyhén szólva sem kellemes. Csak ne ess kétségbe! Hidd el, úgy vagyunk kitalálva - ezt nem is hittem el előzetesen, de így van -, hogy amint a kezedben tartod a babát, olyan szinten kerülsz euforikus állapotba, hogy minden addigi fizikai fájdalmat feledtet. Én konkrétan észre sem vettem, h megszületett a méhlepény (egyszer csak a doki mutatta, hogy itt van :) ), vagy hogy varrták a gátat.

Katka, h neked milyen hasonlítaid vannak :) Bocs, nem a hangulatodon-tüneteiden mosolygok, de ez a lemerült hordozórakéta tetszett...

Tessza, a hangulatingadozások elviselése is nehéz lehet. És tényleg ne tűnj el hosszabb időre most már!

Vica, a rémálom ijesztő lehetett. Apukámnak volt kisiskolás (6-7 éves) korában hallásproblémája, egy időben egyáltalán nem is hallott. Kiderült, hogy a mandulái a hibásak ebben...

Samu megint éber éjszakát produkált... Most nem sírt, meg ijedezett, de nem aludt órákon át, és unatkozott, időnként nyűszögött, meg játszani akart, kijönni a szobájából, stb. A lényeg, hogy mi nem nagyon tudtunk aludni a párommal, mosott kakik vagyunk... Igazából ez apának gáz, mert ő egész nap dolgozik, én azért tudok majd itthon pihenni. A gyerek meg most édesdeden alszik... Ahhh... Rákészülés a kisbabás időkre, de én azt hittem, ez csak akkor jön, mikor itt lesz velünk a kicsilány. Nem akarok előre edzeni... :)

erpé

Erpé sajnálom Samu kuvikolását. :( Nehéz lehet. Reméljük ha meglesz a kiscsaj, jobban fog aludni. Érdekes, nekem akkor sem alszik tovább, ha fent van éjjel. Szval sztem legalább ennek próbálj örülni. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép

Bea Én nem izgulok, csak várom, mikor indul be a szülés. Mindenki kérdezi, hogy izgulok-e, de nem. Én teljesen nyugodt vagyok. De körülöttem már mindenki izgul.
Félelem egyáltalán nincs bennem.

Tessza Nagyon jó a 4d-s fotó. Milyen édesen nyitva van a szája!

Vica Szorítok, hogy minden rendben legyen az orvosnál! A rossz álmokat meg el kell felejteni!

Én ma du. megyek a tesómmal az együttszüléses felkészítőre. Kíváncsi leszek, miket mondanak. Aztán meg beülünk valahova kajálni. Holnap lesz a szülinapunk, megünnepeljük. Meg holnap jön haza a nővérem is a két picivel, és itthon lesznek egy hónapot. Jön a szülésre. Aztán meg Géza az egész hétvégét rám szánja. Tegnap telefonált az öccse, hogy szombaton eljönne hozzánk (pécsi), ő meg mondta neki, hogy inkább jövő héten jöjjön, mert most enyém az egész hétvége a szülinapom alkalmából. :roll:
És egész hétvégén nem kell főznöm :)

Kép

Kép
rszg

Az alvás mostanában nekem sem megy valami jól. Nehéz ez az utolsó időszak. Én jól viselném még ezt is, de ha sokat ülök fáj a derekam, hanyatt fekve ugyanez a helyzet. Ha a bal oldalamon fekszem akkor pedig iszonyúan fáj a szívem. Mikor voltam egy hónapja uh-on, azt mondta a doki, minden rendben és szerinte nem lesz gond már a szülésig. Úgy látszik tévedett. Vagy az új gyógyszer tett be a ketyegőmnek.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
Csatlakozom a nemalvókhoz! :(
Én sem tudok háton feküdni, oldalt meg Larának nem tetszik, ugye keresztben van(mostmár egész brutálisan néz ki emiatt a pocakom)és nyomom, ha oldalra fordulok :(
Olvastam, hogy a babák 95%-a megtalálja a helyes irányt, 4%körüli a farfekvéses, és 1%alatti a harántfekvéses :shock: Csodababánk lesz, úgy tűnik :D Pedig már fordulna, de nem tud, szerintem kevés már neki a hely!

Rszg!
Ez igen!Fantasztikus hétvége elé nézel! :D Boldog szülinapot!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

Vica: Nem tudom milyen hallásvizsgálatra mentek. Mi Ágicával voltunk sokfélén, mivel nem beszélt és a hallására fogták. Egyébként úgy lehet házilag tesztelni, hogy mögé surransz és zajt adsz a háta mögül. Ha megfordul, akkor hall.

Rszg: Szívfájdalom nagyon rossz mellékhatás. Sajnálom. Én erről azért szólnék dokinak....
És boldog születésnapot Neked! :)

Erpé: Samu nem alvása nagyon nehéz lehet. Nem irigyellek érte....

Kukli: Gyorsan megszokod a 2 gyereket. ne aggódj! nem fogod tudni, hogy mi töltötte ki az idődet korábban.... :lol:

Katka

katka22

Én is elkaptam a nemalvós vírust....fél 3kor felkeltem pisilni, és 4ig csak forgodtam.....de aztán ment tovább az alvás!!!! Remélem csak egyszeri eset volt... :evil:

Én már nem merek senkinek telefonálni, mert mindenki azt hiszi, h szülök. Kész....Félelemmel úgy vagyok, h majd lesz vhogy. Ha eljön az idő, úgysem fogok tudni ezen rágódni, majd alakul.
Tegnap doki mondta, h vihetek CD-t, meg vmi fájdalomcsillapító kúpot tudnak adni, ha nem bírja a kismama. Nemtom mennyit érhet?! :roll: Amúgy én még nem akarok túlleni a szülésen.... :)

tessza, nagyon ari a fotó!!! :)

Mostanában nekem is olyan hülye álmaim vannak.... :shock:

rszg, jó hétvégének nézel elébe!!!!! ÉS Valentin nap is lesz.... :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Köszi lányok előre a köszöntést!

Tehuti Én igazából sosem tartottam Valentin-napot, mert az a nap a szülinapom.
Ti megtartjátok?

Kép

Kép
rszg

Személy szerint a Valentin napot hülyeségnek tartom. Férjem-uram is. Szerinte nem csak ezen a napon kell kimutatni a szerelmet, hanem az év minden napján. De múltkor mondta, h vett vmit, így gyorsan én is vettem egy apróságot. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vica, szorítok a vizsgálathoz.

Rszg, nagyon klasz programjaid lesznek. Élvezd ki minden percét. Hátha a tünetek is javulnak.

Nemalvósoknak kitartást! Háton feküdni nem ajánlott, mert a baba elnyomhatja az egyik eret. De ha oldalt sem jó, akkor már tényleg nem tudom mi marad.

Álmok: Én a családom tagjait veszem sorra álmaimban. Már egész megszoktam, hogy szüleimmel álmodok, erre most a nagyszüleim kerültek elő (kb. 15 éve hunytak el). Fura érzés, és egész nap kísért.

Moncsi küldött képet Liviről:
Kép

Ja és csatlakozom Tehutihoz, ha arról van szó, még mindig inkább a szülés utántól parázom jobban, így egy kis túlhordást is bevállalnék.

Erpé, sajnálom Samu ébrenlétét.

Kép
Kép
tessza76

Tessza Köszi, hogy feltetted a képet! Nagyon aranyos Livi-baba. Nem is látszik így, hogy koraszülött :)

Kép

Kép
rszg

Ez a baba gyönyörűűűű! Tényleg nem látszik rajta semmi. :P Köszi Tessza, hogy felraktad. :)
Rszg előre is boldogot, de majd holnap….. tényleg jó kis hétvége előtt állsz. Annyira jó, hogy iylen jó tesók vagytok mindhárman. :) Szép estét! Ma én is kimenőn leszek. Barátaimmal utccsó „sörözés”, jövő héten meg bnőimmel koktél-party. Azt vége egy időre! :roll:
Nemalvó klubnak kitartás. Még pár év és aludhattok. :twisted:
Nemlajos jól behúzott minket a csőbe. Hol vagy már??????
8)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

igen Katka.. ma én úgy aludtam mint a bunda :D összesen 2x (!) keltem fel pisilni!!! úgyhogy ma TE jössz alvásilag :lol:

nagyon aranyos Livi, tényleg nem néz ki koraszülöttnek, szép kis pofikája van :D

Tehuti: én sem parázom a szüléstől.. ez is valami amin túl kell lenni, és az eredmény kárpótolni fog mindenért. az olyan nyomi napokért is mint az enyém a tegnapi volt... jáj.. felegyenesedni alig tudtam úgy fájt a derekam, keményedtem mint állat egész nap.. ááá remélem ma jobb lesz.. eddig úgy néz ki... bár orrvérzésre ébredtem :? szóval én is lennék inkább már túl a szülésen.. ez az utolsó hónap eléggé kiszámíthatatlan.. nemtom pl eltervezni hogy holnap ezt meg azt csinálok.. mert lehet nagyon fájós nap lesz.. na mind1 nem panaszkodom.. Papillon egyébként is azt mondja az enyém tökéletes terhesség... hát lehet csak azért mert nem írtam le minden kínomat..hanem próbáltam úgy felfogni hogy ez természetes, és majd elmúlik.

na pusz mindenkinek, itt ragyog a nap ma :D

KépKép
KépKép
adryn

Jajj de édes tündéri kismanó Livike!!!! :D

Rszg: Boldog Szülinapot!!! Szuper 7végéd lesz!! (én valószínű holnap nem jövök)

Csibb: tök jó, h minden rendben :D!! csak így tovább! ;)

Tessza: nagyon édi Gabó, olyan kis kerek :D!!

Lépek, mert sok dolgom van nagyon ...

Nemlajoshoz mostmár igazán kimehetne a "T"!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kis cuki Lívi baba!!! Azért rossz lehet Moncsinak, h nem babázhat kedvére a látogatási tilalom miatt.... :cry:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Ma nem vagyok valami happy, reggel hívtam a háziorvost a labor erdeményekért, a süllyedésem magas, meg még vmi, majd hétfőn megyek a leletért. :cry: Még jó, hogy a nőgyógy. szerint felelsleges a 36. heti labor...És két napja émelygek. :?

Vica: Luca ovistársa is rosszul hallott, de ő nagyon, és kiderült, hogy egy gennycsomó tokozódott be a fülében. Leszívták és azóta semmi gond.
Én be akarom adatni Lucának a bárányhimlő elleni oltást, gyerekdoki mindig piszkál vele, azt mondja, nagyon sok a súlyos szövősménnyel járó eset. Én még eggyel sem találkoztam, de jobb félni, mint megijedni alapon mi is rászánjuk magunkat asszem.

Zazzy: nekem Luca a 32. hétig faros volt, a védőnő mondta, h. már nem fog befordulni, mert túl nagy. Nagyon sokszor éreztem éjszakánként, hogy próbál megfordulni, nagyon igyekezett :) egy ponton éreztem, hogy szűkös a hely, de sikerült! Így végül simán szülhettem. Néztem a vonalzódat, talán még nálad is van esélye.

Erpé: azt nem tudom, apa bejöhet-e a szülésre, elfelejtettem rákérdezni. :shock: De valszeg fel fogom hívni a kh-t, hogy erősítsék már meg, amit az orvosom mondott. majd tájékoztatlak.

Moncsi babáján tényleg nem látszik, hogy kora. Majd szépen behozza a lemaradást.

marq
Kép
Kép
marqueza

marq baj a süllyedés??? Mert nekem tegnap nézte a dokim a beutalómat, h miket nézzenek. ÉS mondta, h a süllyedést fölösleges...mert az terheseknél máshogy van.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok, újra itt:)

Költözés lezajlott, netem van, ma doki, délután jövök a hírekkel, addig kérek valakitől összefoglalót!!!:)

Azt látom, meg hát kaptam is sms-t (kuklinak, erpének köszönöm az sms-t, a többieknek a rám gondolást, vicces volt látni, ahogy jan. 17 óta kapott sms-eim feladóinak neve így kezdődik index xy, babanet xy... :lol: ), hogy Moncsi megszült, naaaaaaaaagy gratula ehhez a gyönyörű babácskához, no de MI TÖRTÉNT?
Ha lesz időm, majd megpróbálok visszakeresgélni, de ha egy tömör összefoglalót adna valaki az elmúlt 3-4 hétről, az nagyon jó volna!
Hétvégén anyós, ne aggódjatok, ha megint nem jelentkezem holnaptól... :oops: 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csak gyors bekukkkk.

Nagyon aranyos Livi baba! Tényleg nem tűnik koraszülöttnek.

Rszg: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Jó hétvégét! Nagyon rendes a párod, hogy rád szánja a következő napokat.

Nory: köszi, hogy leírtad a névanalízist. Ha úgy döntesz, haza látogatsz, akkor élvezd ki az otthon lét minden percét. Úgy is sokat voltál távol az otthonodtól is és a párodtól is.

Vica: remélem minden rendben Panna hallásával, és Bulcsú kukijával is. Hírekkel jelentkezz! Amúgy én is szoktam mostanában elég furcsákat álmodni.

Tessza: nagyon aranyos a babád!!

Kukli: hogy csinálod, hogy ennyi energiád van még mindig? Elárulhatnád a titkod! :wink: Nem tudom miért, de én nagyon lelassultam a végére.

A nemalvósoknak kitartást!!

Erpé: alszik du. Samu? Nem lehet, hogy túl alussza magát, és azért nem bír aludni éjszaka? Csak azért, mert mi is jártunk már így Gergővel. Azóta jobban odafigyelünk mennyit alszik du.

Csibb: gratula az eredményekhez!

Katka: jó szülinapozást!

banokla

Üdv újra itt [/b]nemlajos!!!
Összefoglaló???? Hááááát, sok minden történt.....megpróbálom, amire emlékszem, aztán többiek majd kiegészítik.
Szóval:
Pappilon volt kórházban, magas a vérnyomása, fehérje volt vizeletében. Már otthon van, és jól van, kapott gyógyszereket.

Rszg-nek elment a nyákdugó és tovább nyílt a méhszája, pihennie kell.

Noryéknak a 2 babó szépen nő, szegény Doroti viszont nem.

Katka és adryn az ügyeletes "nemalvósok".

Egy párunknak már nyílik a méhszája.

Többen elkaptuk a fosós vírust és a takonykort.

Egyelőre ennyit jutott eszembe...... :lol:

Persze a nagy hír, Lívia baba születése,de ezt már tudtad!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jaj, már megint össze vissza emeltem ki a szöveget!!!!! :evil: :evil: :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Írt Moncsi, hogy miért kellett a császár?: "Faros volt a baba úgyhogy muszály volt. Beindultak a fájások, nem tudták visszatartani már infuzióval sem"
Lehet hogy már ti tudtátok?? :oops:

banokla

Húha, köszi!
A nemalvósokhoz én is csatlakoznék, de most 3. éjszaka mégis tudok.
Előtte óránként pisiltem, a többi időt meg átforgolódtam, 4-nél hamarabb sose aludtam el.
Aztán most több reggel is időre kellett kelnem, ez úgy látszik, jót tett, mert beájulok az ágyba, és nem mondom, hogy végigalszom, de 1-2 pisilés és pár félóra forgolódás mellett egész jól alszom.
Fájásaim nincsenek, illetve keményedések vannak, szóval akkor mégiscsak, az új lakástól rengeteget kell sétálni a buszhoz (1 óra a kórház bkv-val, vicces lesz az nst-s időszak...), az is eléggé kikészít.
A para már bennem van, főleg, hogy a nődoki se mondott eddig még semmit, hogy ő mit preferálna elsősorban...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tök furi, ha nem kerül kórházba, mert pici a baba, akkor a fájásokat se veszi észre? :shock:
Na megyek a dokihoz, kicsit parásan, az én 33+1 napos adataim még kisebbek, mint moncsié voltak, épp ezért kell visszamenni most is...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi: Ez a kislány gyönyörű kis pöttöm Panna! :P (Jó-jó, tudom, hogy Lívia ;) ). Nagyon formás és nagyon arányos és már milyen sok sötét haja van! Szuper! :) Remélem hamarosan együtt lehettek....

Nemlajos: Örülök, hogy végre megint köztünk vagy. Remélem nem lesz gond a dokinál. Ne aggódj! nem alvást sajnálom. Én is ezzel küzdök.... tudom, hogy milyen rossz.

Arról van hír, hogy Moncsi, hogy van a császár után? Azért mégis csak egy műtét....

Katka

katka22

Sziasztok!

Megjöttünk a vizsgálatról, persze egész délelőtt ott voltunk :x
Először megállapította egy orr-füll gégész, hogy folyadék van a fülében és középfülgyulladása van valszeg, aztán át a hallásvizsgálatra, na ott vártunk vagy másfél órát :? persze mindenféle ismerőst behívtak előttünk. Na ott ránk ijesztettek, hogy mindkét fülére rosszul hall, meg megállapította ugyanazt a nő hogy tényleg folyadék van a fülében (valami szerkentyűvel) :roll: aztán vissza az első dokihoz, ő meg annyit mondott hogy ez tényleg középfülgyulladás, így orrcseppet és fülmelegítést kell használnunk és 3 hét múlva kontroll hallásvizsgálat.
Szóval egy kicsit megnyugodtam, mert úgy tűnik csak ettől hall rosszabbul.

Kicsi Lívia tényleg nagyon aranyos, formás baba :D

Nemlajos jó hogy újra itt vagy :wink: :) Várunk a dokitól a hírekkel.

Félelem szüléstől: én az elsőtőt egyáltalán nem féltem, mert nem tudtam milyen lesz :roll: aztán a másodiknál már egy picit mert tudtam milyen volt :lol: Most csak azért izgulok, hogy vajon melyikhoz fog hasonlítani az elsőhöz vagy a másodikhoz :roll: Mert nekem a Bulcsút úgy indították, míg Panna magától jött.
Amúgy az teljesen igaz, hogy amint nálad a baba mindent elfelejtesz :wink: :)

Rszg jó szülinapi ünneplést, na meg persze Boldog Születésnapot! :)

Kukli neked is jó bulizást! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

[quote="vica78"]
írta:
vica78Félelem szüléstől: én az elsőtőt egyáltalán nem féltem, mert nem tudtam milyen lesz :roll: aztán a másodiknál már egy picit mert tudtam milyen volt :lol: Most csak azért izgulok, hogy vajon melyikhoz fog hasonlítani az elsőhöz vagy a másodikhoz :roll: Mert nekem a Bulcsút úgy indították, míg Panna magától jött.
Amúgy az teljesen igaz, hogy amint nálad a baba mindent elfelejtesz :wink: :)

na én pont ettől "a másodiknál már féltem, mert tudom milyen"-től félek :shock: :lol: :lol:

Sajnálom Panna fülét, jobbulást neki!
Szoktad Panninak szólítani? :D

Jaj Moncsi baba nagyon szépséges, komplett kis formás hölgyemény érkezett.

Katka, jó ez a " hordozórakéta" :lol: én is néha érzem hasonlítgatom magam ilyen dolgokhoz, bár hozzád képest jól viselem a végét.

Bea, Maja

Kép
bea1978

ÜDV NEMLAJOS!!! :P

Nory: köszi a névelemzéseket. Alízt megtudod még nézni? Köszi :lol:

Adryn: nem olvasgattam a februáriak fórumát, hanem ezt egy februári barátnőm mondta, ő érzi így :? és a tökéletes terhesség is kínokkal jár :wink:

rszg: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Hihetetlen Lívia, tényleg nem látszik rajta, hogy koraszülött, nagyon szép babó! Gratula hozzá :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jah: voltam ma ctg-n, ismételni kellett csokizás után, de jó lett :wink: aztán uh, de csak flowmetria, és a tegnapi laborjaim tök jók lettek 8) úgy örülök. És fogadtam szülésznőt, mert ez állítólag a klinikán szokás :shock: , őü végzi az egész terhesgondozást, amiről egy kissé így lecsúsztam. De tök aranyos volt, megnéztem a szülőszobát, végig mesélte az egész folyamatot, végig mutogatott midnent. Az összes hülye kérdésemre kedvesen válaszolt! Már csak azt nem tom, h mennyit kéne fizetnem nekije :x és nekem el is kell a szülésznő, mert a dokimat nem lehet apróságokkal zavarni :? az igazgatóhelyettes urat neeeem :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos üdv, drukk a dokihoz!

Noryról még eszembe jutott egy külföldi hír, ott egy baba volt, de jócskán idő előtt jött, asszem 6 hónapra 600 grammal, (majd rákeresek a cikkre) és életben maradt, szépen kifejlődött utána :o hát tudom hogy kicsi remény, csak mivel happyend lett a vége, gondoltam elmesélem.
Jó otthonlétet mégegyX! Kapcsolódj ki a kórházi szobatársaktól :wink:

Itt szakad a hó egész nap. De mennem kell postára, reggel meg Védőnőnél voltam. Nekem is érdekes lesz ez az NST-re járkálás hetente :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Moncsi kislánya nagyon aranyos. Hihetetlen milyen kész kis emberkék laknak mostanra a pocinkban...

Nemlajos, jó hogy újra vagy! Milyen az új kégli? És majd mesélj, hogy a dokinő mit mondott.

Nemalvásokat sajnálom. Én tudnék aludni, ha Samu hagyna :) Ma napközben 3 órát aludtam - mint akit leütöttek...

Rszg, nagyon boldog szülinapot és pihenős-kényeztetős hétvégét!

Banokla, igen, Samu alszik ebéd, de a bölcsis napokon nem túl sokat, max másfél órát, azt is kora délután - kb 1 és fél 3 között. Hétvégén ennél sokkal többet alszik. Szerintem nem a délutáni alvástól függ, de fogalmam sincs mitől van, hogy időnként nem megy az alvás éjjel. Aztán hetekig megint semmi gond, pisszenés nélkül nyomja este 9-től reggel 8-ig.
Valentin napot én sem ünneplem.

erpé

Papillon gratula a jó eredményekhez! Akkor megvilágosodtál, én nem tudom, hogy nézhet ki egy szülőszoba :x :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica! Remélem, hogy Panna hallásproblémáját valóban a középfülgyulladás okozta. És az amint elmúlik, megszünik ez a tünet is. Mindkét füle érintett? És ez azt is jelenti, hogy oviba sem megy?

Kukli, jól hangzik a sörözős-koktélpartyzós program. Mi is tervezünk ilyesmit a csajokkal, de sajnos érkezik mindenhonnan a hír, hogy betegek lettek (vagy a gyerekek, vagy ők) - influenza tarol valóban...
Most már eldugulok.

erpé

Erpé, köszi a megnyugtató választ :wink: , lesz ami lesz, bátor leszek :lol: :lol:
Nemalvást sajnálom, reméljük Samu ma aludni fog :wink: . Nekem nincs, aki edzzen, szóval biztos meg fogom kínlódni, főleg a kórházi 5 órai kelést. Mikor keltem én utoljára 5-kor?? Ma 6:30-kor alig bírtam felkelni. :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea:Köszi 8) Nem tudnál leszerveznie egy szülőszobalátogatást?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

No, itt.
Döme rendben, méretei csak pár nappal kisebbek, súlya kb 2.5kg, szép a fekvése, méhszáj teljesen zárt.
23-tól nst, de a dokinő nem lesz két hétig (jó kis szülésmegindító módszer ez, nem?), úgyhogy 9-ig egy másik orvos fogja a vizsgálatot végezni (ezért vajon kell fizetnem?).

Hja, és úgy kérdeztem rá, hogy nem kellene nekem még egy utolsó labor, mire a dokinő, hogy akkor majd ha visszajött, a 9-i héten (egy héttel a szülésem előtt...)
Nem szívbajos, az biztos...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon, nálunk szerintem nincs ilyen :idea: ma kérdeztem azért a védőnőt, (hát csak érdekel, olyan tájékozatlan vagyok) hogy lesz majd a szülőszobán, ott is monitoroznak -e közbe, ahogy szülök, mondta, hogy olyan szívhang szerk. lesz, mint ott nála, meg természetesen nézik közbe, hogyha valami gond lenne, gyorsabban kivegyék, csakhát laikusan én el se tudom képzelni hogy megy majd, mai világban pedig mindenki rohan, senki nem ül le a kismamával beszélgetni, ezer ember a kórházban is gondolom, nincs idő. Szoktam viszont olvasgatni, ebben a várandós könyvben, Felicitas, szakértői tanácsok, biztos ti is kaptatok a Védőnőtől.

Tessza, ez 4D? Nagyon szép a pici :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jött egy e-mail-em, hogy privim jött, de nincs semmi privim :o :o :o

Nemlajos, örülök, hogy Döme rendben, szerintem másnak ne fizess :D , van elég fizetnivalónk, én nem is tudom, hogy bírom :x :x
Szereted a doktornődet?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon, te önkormányzatnál dolgozol, ugye? Nem tudod véletlenül, egyedülálló anyának jár valami +támogatás a családi pótlékon kívül?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, ez jó hír, h Dömével minden oké!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="erpé"]V írta:erpéica! Remélem, hogy Panna hallásproblémáját valóban a középfülgyulladás okozta. És az amint elmúlik, megszünik ez a tünet is. Mindkét füle érintett? És ez azt is jelenti, hogy oviba sem megy?

Erpé, Samunak is volt már ilyen középfülgyulladása?
Igen, mindkét fülére mondta, de lehet hogy a jobb füle jobban, mert azt korábban többször fájlalta mint a balt és abból szedett ki váladékot a doki.
Szerintem megy oviba, de majd meglátjuk. Végülis most nem panaszkodik. De úgy tűnik szerencsésen megússzuk talán, legalábbis remélem :roll: , mert ma egy barátnőm mondta, hogy az ő két gyerekének is pont ez a baja most,de nekik durvább, mert nagyon fáj nekik, be van gyulladva, meg az egyiknek már fel is kellett szúrni... és ott is a nagyobbik gyerkőc nem hall rendesen. Mindenesetre most azt tervezzük hogy magándokihoz megyünk vissza kontrollra, mert ez elég macerás ez az sztk-s megoldás :? és pénzben sem olyan drága, állítólag csak -2-3000-et kér a magándoki is.

Nory nemtudom végülis hogy döntöttél, de szerintem is menj haza egy kicsit feltöltődni :wink:

Papillon te már voltál ctg-n? :shock: én még nem is tudom mikor kell mennem :?
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid :)

Na mentem mesélni :arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Ma estére nagyon leeresztettem, pocim bekeményedett, apa volt ma a meseolvasó...

Vica, nem, Samunak még eddig nem volt a fülével baj - szerencsére, de van néhány ismerősöm, akinek a gyereke sajnos elég fülfájós... Mázlija van Pannának, hogy neki nem nagyon fáj a füle. Ez tényleg elég fájdalmas egy betegség tud lenni.

Nemlajos, örülök, hogy Dömével minden OK. Az orvosod meg aztán jól időzíti a szabadságát, de remélhetőleg Döme megvárja.
Az én dokim sem lesz márc. 9-11.között, az pedig már egy elég esélyes időszak nekem (egy héttel a számított idő előtt). A kórház szinte összes szülészét-nőgyógyászát elküldik ugyanis egy kötelező továbbképzésre (ezen múlik a működési engedélye az osztálynak), két ügyeletes orvos lesz csak bent az osztályon... Hát, remélem, h Kata nem ekkor akar majd megszületni. Bár végülis szülésznői segítségem lesz, és a doki azt mondta, hogy este 6-tól reggel 8-ig végülis ezeken a napokon is ráér...
Utolsó labor: nekem is a 38. héten volt Samuval, és az eredménye csak a szülés után lett meg :) Sok értelme nem volt...
Jó éjt!

erpé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?