A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Az jó, legalább lesz társaságod. :D

KépKép
benó

Végül sötétkék tálikót vettem, eredetileg üveget akartam. Ez kerámia.De szép. A sötétkék illik a konyhánkba. :D

Kép
flóra 11

Majd én is akarok ilyesmit,veszek majd nagy kocka alaku lapos üvegtálat,meg szép diszhomokot és R. főnökasszonya volt búvárkodni asszem Bulgáriában és hozott nekünk nagyon szép kagylókat....
Az lenne majd a fürdődiszem....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ez tök jó, ügyesek vagytok, igazi NŐK, nekem még vázám sincs, vagyis egy van, de visszaadom anyuéknak, mert utálom, hogy foglalja a helyet. Viszont nagyon szeretem ám a növényeket, csak nem itt bent. Pl. amikor anyuéknál laktam (otthon pl.), akkor tök szerettem ültetni mindent, meg a telken is szeretem a cuccokat, na, jól van, nem ragozom tovább. :wink: :D

KépKép
benó

Mi azt beszéltük meg a Gy.-val, hogy nem veszünk semmit Valentin-napra, hanem sütünk holnap (a pakolás közben, holnap lesz a következő pakolásnap) képviselőfánk-szerűt, amilyet a múltkor is csináltunk. Mert azt nagyon szereti a Gy., és abból tudunk adni egyéb szeretteinknek is. :D Könnyű ám az.

KépKép
benó

Kép

Na a miénk ilyen egy hamusba csináltam meg.

Kép
martik77

Jól néz ki, Márti. :D

KépKép
benó

Olvasom, hogy sikerült az anyagbeszerzés Benó. Holnap akkor kreatívkodtok?

Kép
flóra 11

Ez jól néz ki! Kagylóim nekem is vannakés van zöld dekorhomok. Azt most nem használtam fel. Legközelebb ilyet csinálok. :lol:

Kép
flóra 11

Na megyek eszek.Puszi majd jövök. :D

Kép
martik77

Ez tök szép Márti,csak nekem nagy kagylóim vannak.... :wink:

Benó:nekem kb 30 héttől végig 1000 volt,sőt még amikor szülnöm kellett volna akkor is és a legeslegvégén nyilt csak,aznap mikor szültem...:)

Megjött anya,léptem...

Majd jövök...

cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem már ma, Ildó, holnap itt lakásfelújítunk stb. (polcot akarok a Gy.-val rakatni a gyerekek polcára, akasztós részt megcsináltatni vele, és esetleg felrakhatná az előszobában álldogáló fürdőszobaszekrényeket is, de ezt már már nem biztos, hogy megcsinálja). Ja, meg vannak piák az egyik polcon, ami a gyerekeké lesz (a polc), és azokat a piákat le kéne vinni anyuékhoz a pincébe. Kb. ezeket terveztem a Gy.-nak holnapra, jó fej vagyok, mi? Csak mert hétköznap nem lehet adni neki semmi munkát, vasárnap meg pl. megint el akar menni versenyre. Úgyhogy egy nap bírja ki, hogy kínzom. :lol:
És akkor vas. folytatjuk a kreatívkodást a leányokkal. :D

KépKép
benó

Rendben, menj csak, puszi. :D
40-kor én is lelépek.
Jó étvágyat, Márti. :D

KépKép
benó

Esetleg átlátszó vázába is tehetnél ilyen homokot, Ildó, olyanod biztos van, és az nem is foglal helyet... :wink:

KépKép
benó

Olyan nyomott vagyok mostanában délutánra. Aludnék legszívesebben.

Kép
flóra 11

Már szegény nagyit felhívtam, hogy amint tettre késznek érzi magát, varrhatja a függönyt. :lol: De olyan rendes (a Gy. mamája, nekem már nincs), nem elég, hogy nem is az én mamám, még annyira szívesen segít, de tényleg, és annyira van kedve varrogatni meg minden, és amúgy is tök jó fej, bármiről lehet vele beszélni, tényleg bármiről. Azt hiszem, 3 férje volt eddig (a mostani a 3.), és van 4 gyereke. Volt pl. olyan, hogy ő dugta el a rendőrök elől az egyik gyereke (a legkisebb, a Gy. nagybátyja, aki a Gy.-nál fiatalabb :lol:) füvét. :shock: :D
Iszonyat jókat lehet vele röhögni, mindig van valami sztorija. Pl. a múltkor azt mesélte, hogy van egy tök jó virágja. Eddig még nem is érdekes. Aztán mondja, hogy liliom. Oké. A papa nem bírja. Oké. A konyhában van. Oké. És akkor a poén az egészben: De nem tudja ám a papa - mondja a nagyi -, hogy a konyhában van a virág, biztos kivágná, ha tudná, mert sose tudja, miért tüsszög, amikor a konyhában van. :lol: :lol: :lol: :lol: Jó fej, nem? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Aludj bátran, Ildó. :D :D :D Hiszen elvileg azért vagy otthon :D :D :D , nehogy feljelentselek a BB-rendőrségen, hogy nem alszol. :D Tudom, ez nálatok nem vicc, bocsi. :? :wink:

KépKép
benó

Oké, megyek mosogatni. Pihizz.

KépKép
benó

Benó, a Tancsu tudja ezeket a méhszájadatokat, akkor tényleg nem vagy nyitva és a 2000 az jó, ne parázz. Egyáltalán semmi baj nincs.

Kép
flóra 11

Most elvileg 4-ig kimenőm van. De ebben a szélben elég volt a délelőtti kimenő.

Annyit tüsszögök és csuklok, pedig nem vagyok egyáltalán náthás. Talán a hidegtől, nem?

Kép
flóra 11

Én már mosogattam is, meg bejeztem a káposztát. A hús még sül. Az elvan a sütőben. Ittam kapucsínót, de nem lett jobb. Csinálok akkor kagylós díszt. De abba nem teszek gyertyát. Ezt meg elteszem máskorra.

Kép
flóra 11

Itt volt a vízleolvasó, már el is ment. :D

KépKép
benó

Ó, Ildó, ez is nagyon jó lett, most miért csinálsz mást? :cry: Jó, persze, csináld csak, ha van kedved. :D
Én meg azt hiszem, lemegyek anyuékhoz majd hamarosan. Fél 4 körül. :D

KépKép
benó

Jól van, bocs, nem viccelődöm többet ezzel a kimenővel. Ígérem. Tudom, hogy épp elég baj ez neked, és nem az én szórakoztatásomra találtad ki. :roll:

KépKép
benó

Még egy picit itt vagyok, ha itt vagytok.

KépKép
benó

Én vagyok!!De te már mész lassan! :(

Kép
martik77

Itt álltam, lesben. :D

KépKép
benó

Fölírkáltam, hogy miket kell csináltatnom a Gy.-val, meg majd még felírom, miket kell venni, ami nem a bababoltból való.

KépKép
benó

Na picit én is vagyok! :D
Benó, jó sok programot kitaláltál a Gy-nek! :D
Ildikó, jó lett az ajándék!

Kép
szilzi

Oké, akkor itt hagylak egymásnak benneteket, én meg megyek. Még útközben a vasat is ki kellene váltanom.

KépKép
benó

Köszönöm Mindenkinek a megértését! :wink: És mégegyszer: semmi, de semmi rosszat nem kívánok, sőőt nyugodt terhességet és egy csodaszép, egészséges babát! :D

Kép
szilzi

Puszi, csajok, jó dumcsit! :D :D :D
Ha nem jönnék, nincs net.

KépKép
benó

Nyugi Szilzi senki nem gondolja,hogy rosszat kívánnál. :)

Kép
martik77

Tudjuk, Szilzi. Nem is feltételeztünk mást. Viszont szarul esik az egész. Értjük.

Mentem. :D

KépKép
benó

Én most nem vagyok valami beszédes!!Csak olvasok.Aki van írjon nyugodtan. :)

Kép
martik77

mér :?:

KépKép
benó

Hozzám, meg mióta írtam, hogy vagyok egy kicsit, egyfolytában jönnek váltani! :evil:

Kép
szilzi

Hosszú és nem is akarok róla beszélni.

Inkább terelem a gondolataimat.

Te még mindig itt vagy?? :shock:

Kép
martik77

Én azt hittem ma nem dolgozol. :roll:
Mondjuk nem tom honnan gondoltam. :oops: :D

Kép
martik77

ok
már nem vok itt :D

pussz :D

KépKép
benó

Én itt vagyok és érdekel Márti a hosszú bajod! :wink:

Tegnap írtam, hogy ma is és holnap is dolgozom! Holnap egyedül leszek ráadásul!

Kép
szilzi

Mondom nem lényeges.

Nekem az volt az eszembe,hogy otthon leszel,nem tom miért.

Egybefolynak már nagyon a napok.
És úgy szalad a hét.Ami nem baj. :)

Kép
martik77

Hazajött váratlanul a F. Gyorsan elrakodtam a kreatívkodásomat.

Kép
flóra 11

Márti írd le mi a bajod.Ha A-tmondtál ,akkor mondj B-t is. :lol:

Kép
flóra 11

Én meg olyan vacakul vagyok. Azt hiszem, mégis aludnom kéne.

Kép
flóra 11

Mondtam A-t??Én csak L-et szoktam!4Nem keverem!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Te tudod Márti, de engem is érdekelne!

Én is "elsírtam" ma egy olyan dolgot, amire ráadásul rohadtul nem vagyok büszke! :oops:

Kép
szilzi

Na ez még attól is rosszabb!!!

Felhívott egy volt oszt társam(Arnóton lakik ahol a másik b.nöm aki nem rég szült)Timi.Ő most 18 hetes terhes és közölte velem nagy mosolyogva,hogy lánya lesz!!Neki is!!Mindenkinek akit itt ismerek és terhes vagy szült lánya van(Jó tudom Tancsunak nem)
De úgy néznek rám,vagy mondják mintha én lennék a béna mert nekem a második is fiú.És egy pillanatra belém csapott a gondolat,hogy bárcsak nekem is lány lenne. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval ez nyomaszt és szégyellem magam miatta!!! :oops: :oops: :oops: :cry:

Kép
martik77

Na tudtam,hogy ez ütős lesz és mindenkit elijesztek. :(

Nem kell rá válaszolni én már megadtam a választ magamba magamnak.

Kép
martik77

ÓÓÓÓ Márti! :( :( Elhiszem, hogy egy fiú után néha eszedbe jut, hogy ez lehetett volna lány! Nincs ezzel semmi baj szerintem! Ez nem volt eddig téma és szerintem ha megszületik, olyan boldog leszel, hogy csak na! :wink:

Miért írtad, hogy ez nem fontos???? Szerintem ez nagyon fontos dolog, főleg mert bánt a dolog... De így legalább ha valakinek hasonló baja van, elmeri majd mondani!

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?