Sziasztok Lányok!
Budabo tudod én sokkal inkább örülök, h itt vagy velünk, vagyis hogy otthon vagy, mint a kh-ban. Mert bajotok nem lehet, ugyanakkor az otthoni légkörben csak jobban érzi magát az ember, ugye? Nagyon örülök neki, h kicsit jobb a "hangod", mint a korábban! Az orvosodról nem írok semmit, mert félek tőlem h nem tűrné a billentyűzetem

többek javaslatához csatlakozva: ennél még egy ismeretlen ügyeletes is jobb.
Julcsi, Gabi, nagyon jó h újra velünk vagytok!
Zsancy ez természetesen rád is vonatkozik, jól megleptél, h otthon vagy, ott északon tényleg nem szórakáznak az ember lányával

talán nem is baj, otthon sokkal jobb minden. Petra pedig nagyon szép baba!
Julcsi, biztosan hamarosan beindul a tej! Én nagyon drukkolok. Próbálj meg ellazulni és erre gondolni és akkor sikerülni fog!
Elif bizonyára nem gomba sem baktérium. Vayis reméljük, én csak abból következtetek, h tőlem miden egyes alkalommal kérdezi az orvosom, h van-e bővebb hüvelyi váladékozásom. Egyelőre nem volt, de most a héten igen szépen elindult, így hétfőn már igennel felelek majd neki. Azért jó h ennyire alapos, mert nem kellett megijednem ettől a dologtól és váratlanul sem ért. Szal Te sem aggódj, ezt bizonyára teljesen normális, de azért mindenképpen jelezd a dokinak a köv. látogatás alkalmával.
Millye nagyon örülök, h jobban vagy! Én épp ma mondtam Andusnak, h nem bánnám ha magzatvíz elfolyásos szüléskezdetem lenne, de csak mert félek, h a többi jelet nem veszem észre és esetleg későn érünk be a khba

én még nyákdugóval sem találkoztam, csak a védőnő mondta el, h hosszú nyákos zselés átlátszó és véres.... bocs a gusztustalanságért. Csak gondoltam, leírom, egy védőnő szájából olyan hiteles. Szal semmiképp nem körömnagyságú. és azt is mondta h távozhat egyben is és darabokban is. Tejem semmi, sőt amint Andus írt, nekem is mintha inkább összemenne, pedig kezdtem örülni, h végre lesznek cickóim.

jó lenne kicsit domborítani, valami nagyobbacska mellekket
Zétivera és Hajni hjaj de jó lenne tudni, h álltok! Zéti, annyira kedveseket tudsz ám írni, hogy az csak na! Nekem nagyon tetszik!
Én már nem merem beoltatni a párom influ ellen, mert állítólag kiválthatja az ellenkezőjét is, és akkor megkockáztatom, h tényleg beteg lesz a kispapám. De abba belebolondulnék ha nem foghatná azonnal a kezébe a kisbabánkat, méghozzá az elsőt! Ez nagyon csúnya dolog lenne a kórháztól, így valamit én is ki fogok találni, hogy ott lehessen. De a legjobb lenne ha addig az együttszülési tilalmat is feloldanák!

reméljük a legjobbakat!
Mist, Te hogy állsz? Vagyis Ti hogy álltok?
Iriccnekem, már csak az lenne a kérdésem, h miért nem hívják Bálintnak ezt a csodálatos kismanót!? (na jó mondjuk kiszúrás lenne a szülinapján a névnapja, de drukkolok a kívánságod teljesüléséhez, az éjszaka még bármi történhet

)
Crocus, Dina, Zsancy köszönjük a születéstörténeteket! Ugye valahogy mindig az a vége, h nem a fájdalom marad meg az emberben, hanem a boldogság könnyek! Ezért nem félek én

Ezek a történetek is mindig ezt erősítik bennem és Zétiverának is nagyon tetszik a gondolatmenete. Előbb szenvedünk, h utána örülhessünk. Minden történik vmiért. (na most én is igen filozófusra vettem a dumát

)
Lányok, végül küldök nektek vmit! Ha bárkinek bármi miatt kétsége lenne és neki állna búslakodni, nekem ez mindig segített! A férjem anyukájától tudom:
"Adj lelki békét annak elfogadására, amin változtatni nem tudok,
Bátorságot, h változtassak amin tudok,
És bölcsességet, h felismerjem a kettő közti különbséget!"
(az "Uram"-at direkt hagytam ki az elejéről, mert mindenki másban hisz! Mindenki azt hívhatja segítségül, amiben ő maga hisz, az én nézeteim szerint).