A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Dehogy ijesztesz el és elhiszem, hogy ez szar érzés, de ne emészd magad rajta. Szerintem nincs ezzel baj...

Kép
szilzi

Látod, laptetővel is mondom! :wink: :wink:

Kép
szilzi

Hahóóóóó, ne bánkódj már :( :( :(

Kép
szilzi

Nem is mondom L-nek mert lehurrogna(jogos valahol).
Talán azért van ez mert én mindennél jobban szerettem volna ,hogy egyszer közös Babunk legyen vagyis L-legyen az akitől lesz.És ő mindig kislányt akart.Mikor mondták,hogy fiú örült de egy kis csalódást éreztem.
De mint minden nagy dolgot ezt se beszéltük át!!Mert amiről nem beszélünk....szerinte.

Kép
martik77

Viszed a laptetűket!!! :D

Nem bánkódok leírtam így már mindenki azt gondol amit akar!! :?

Kép
martik77

http://www.teszvesz.hu/item551471852_tu ... oknak.html

Egy kis humor!!
Tancsu miért nem ilyen fürdőrucit vettél úszáshoz??! :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
martik77

Hali....

Márti:sztem sem baj ha ilyeneket érzel..
Én mindig azt hittem nekem csak lányom lehet majd...aztán éreztem hogy fiu...először fura volt,de tökre örültem...most meg el sem tudom magam képzelni lányos anyukának....

A volt szomszédomnak meg volt egy fia mint neked....
Férjével szétment,aztán lett másik párja...tisztára mint a te életed...
Újra terhes lett,a párja ráadásul lányt akart...persze tökre elfogadta az első kapcsolatból való fiut is....
A közös baba szintén fiu lett....
A lány először szomorkodott,hogy nem tudta a párja kivánságát teljesiteni,de aztán belegondolt,hogy ha tényleg lány lett volna,akkor annak annyira örült volna a srác,hogy a nem vérszerinti első fiut tuti kicsit mellőzte volna...persze nem direkt,csak tudatalatt....
Igy meg imádja mind a két gyereket.... :lol: :lol: :lol:

Csak meg kell látni mindenben a jót... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na látod Márti,akkor ebben is hasonló a két történet......:)

Hidd el ugyanúgy fogja L. imádni a fiát is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Á pont itt vagy???? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Senki nem gondol semmi rosszat, hidd el! Én legalább is inkább sajnálom egy kicsit, hogy ilyen gondolatok bántanak... Szerintem az L. már nem csalódott, Te se legyél... A tesóm képzeld, mindenáron fiút akart elsőre és ők meg sem kérdezték a nemét! Mindenki borítékolta neki, hogy fia lesz, mert ilyen meg olyan volt a hasa... Aztán megszületett és kislány lett...de ez akkor már nem számított!

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Ezt érzed és kész! Ne bántsd magad érte, jó?

Kép
szilzi

Na egy ilyen fürdőruci addig sem maradt volna rajtam,amig a medencéig eljutok...
Inas beleragad és vége is van... :P :P :P

Vagy apa tépi le rólam... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Csak kétszer gondoltam erre.Meg inkább az dühített,hogy úgy éreztem olyanok néznek le akik még semmit nem tettek az életben,és hogy én nem is vagyok így anya.Vagy valami ilyesmi nem tom mennyire érthető. :roll:

Kép
martik77

Húúú Tancsu, ez a fürdőruci ütős lett volna! :lol: :lol: :lol: :lol: Alszik Inas?

Kép
szilzi

A hugomnak 9 hónapig mondták hogy fiu....párja úgy beleélte magát,hogy amikor meglett a lányuk,apa 3-4 hónapig kiszaladt a szobából amikor a hugom pelusozott... :cry: :cry: :cry:

Imádja a lányát,de azt mondta nem kell másik baba,mert nem akar megint csalódni.....
Persze ez meg a hugomnak car....... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Miért érzed a lenézést?? Ne foglalkozz Te senkivel, csak a gyermekeiddel és L-el!

Kép
szilzi

Alszik 29 perce...:)
Lassan kel,mert isamét kaja jön...:)

Apa elment lidlbe,meg tescoba...

Kép

Kép[/
tancsu

Nem szoktam erre gondolni sőt Tancsu tudja milyen vagyok.Én olyan fiús anyuka vagyok.Nekem ha lenne kislányom is tuti baseball sapit hordana.
Na igen nekem is meg L-nek is mindenki azt mondta tuti lány...

De mindegy.Hagyjuk.Örülök,hogy elmondtam és,hogy értitek amit gondolok.
Puszi érte!!!

Kép
martik77

Kérdés:ilyen fürdőruciban én hova tenném a hasam pl?????????????? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Ne légy szomorú, jó? :roll: Én most annyira éreztem rajtad a szomorúságot... :(

Tancsu, az gáz helyzet a hugodéknál... :cry: :cry: Hányszor jártok úszni? Apa nem mindig megy ugye? Gergő nagyon élvezi? Hogy látod?

Kép
szilzi

Mindig is éreztem ezt a lenézésüket.Az ember ez érzi.

Na de tényleg hagyjuk. :)

Ugye jó a fürdőruci!!! :lol: :lol: :lol:

És közlöm mindenkivel,hogy Tancsunak kezd visszaváltozni az alakja!!Nagyon kezd megint csini lenni!!!! :)

Kép
martik77

A két oldalsó anyagdarab közé :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hastáncolni a Bahamákra?????

Olyan is volt a kedvem,de nyugi percek alatt helyre tudok rázódni!! :wink: :)

Kép
martik77

Most lelépek kicsit, de majd jövök...

Bocs Tancsu a sok kérdésért, de sosem találkozunk... Várom a válaszokat! :D

Kép
szilzi

Gergő élvezi az úszást,minden szomaton megyünk és apa úszik vele..:)

Lelki szemeim előtt megjelent Márti,amint tüsarkuban mutatja a lányának,hogy kell benne menni...... :lol: :lol: :lol:
Bocsi Márti,de Te tipikus fius anyuka vagy....:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Ok Márti! :wink:

Kép
szilzi

Lépek etetni...cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Tűsarkú??

Miért te már láttál rajtam szoknyát???? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Én is megyek majd jövök. :)

Puszi és köszi!!!

Kép
martik77

Ez nagyon jó, olvassátok el!
Tancsu, Neked kifejezetten ajánlom. :)

http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20090206 ... us_nelkul/

Heni

Kép
szheni

Ilyen lett az átalakított ajándék

Kép

és ezt kaptam én,egy kulcstartó, :D

Kép

Kép
flóra 11

Mártika, ez volt a baj? Ez ne emésszen, egyáltalán. Mindenkinek eszébe jut, hogy fiú után jól jött volna egy lány. De hidd el, jobban jársz egy fiúval. Lehet pl. közös szobájuk.
Amikor nekem a második is fiú lett, sokan mondták, hogy hát nem sikerült? Én meg visszakérdeztem, hogyne sikerült volna, miért, valami baja van? Ép egészséges, gyönyörű baba,mi a baja? Ezt így fogd fel. Sikerült, naná, hogy sikerült. :wink: Én 3 fiú után is boldog lennék, ha sikerülne.Mindegy, hogy mi, csak sikerülne.

Kép
flóra 11

Én annyira kivoltam délután. Bocsi, de le kellett feküdnöm. Nem tudtam aludni, de jól esett kicsit pihizni.

Péter most jött haza,de csak a Twister játékért.Vitte a suliba. Ma matikaversenyen volt és a versenyzők még itt vannak, Magyarországiak, gondolom csak holnap, vagy vasárnap mennek hazaés most szórakoznak. Ehhez kellett a játék. Jól elvannak. :D

Kép
flóra 11

Ildikó, nagyon szép lett a második ajándékod is és milyen aranyos a F. hogy Ő is gondolt rád! :D

Kép
szilzi

Sikerült eltüntetnem a képernyő aljáról azt a kék sávot. Nem tudom, hová lett. Bezártam egy programot és vele együtt az is eltűnt. :shock:

Kép
flóra 11

Varázsló vagy Ildikó! :D :lol: :lol: :lol:

Én most lelépek, végre megyek haza, de holnap reggel megint jövök! Remélem lesztek! :D

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
szilzi

Mindenki el van havazva?

Zsuzsi, hogy vagy? Javult a ogad?

Kép
flóra 11

Ezt küldöm nektek Valentín napra.

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 992_rs.swf

Kattintsatok a kislányra,majd sorba a virágszirmokra. :D

Kép
flóra 11

Köszi Ildó neked is.Nem gondolkodok ezen,hogy most milyen lesz csak a mai beszélgetés ezzel a csajjal ezt hozta ki belőlem.
Persze mert ők olyanok amilyenek.

Voltam a kolléganőmnél,meg a b.nőmmel teáztam.Nemrég értem haza.Úgyhogy zuhany és irány az ágy!!!

Puszi mindenkinek!!!

Neked külön az arcodra még Zsuzsi,hogy ne fájjon a fogad helye.

Jó Éjt!!!

Kép
martik77

Ildó nagyon kedves Valentin napi ajándékot kaptál az F.-től!!
És ez pedig édes amit nekünk küldtél!!! :D
Köszi és Puszi!!!!

Kép
martik77

Jó éjt Márti! Pihizz az ágyikóban! :wink:

Kép
flóra 11

Örülök, hogy tetszik. :D

Pá.

Kép
flóra 11

Babavárók, ezt is nézzétek meg.

http://www.anyaleszek.hu/elokeszuletek- ... sara--cikk

Egyébként ez egy jó oldal. Lehet itt böngészni. :wink:

Kép
flóra 11

Jóreggelt..:)

Boldog Valentin napot!!!!!!!!!!!!!

Névnaposoknak Boldog névnapot,szerelmeseknek pedig szép napot kivánok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Felhörpintem kávém,menek inast etetni,anya jön rá vigyázni,megyünk vásárolni,aztán uszoda,haza,ebéd,etetés,aztán Edelény....
Elég zsúfolt napunk lesz...:)

Hétvégén nem leszek,majd hétfőn talizunk..:D

Jó hétvégét mindenkinek,.....!!!

Tegnap este vendégek voltak ezért nem jöttem...

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Apa ma 30 éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szoritsatok hogy az esti meglepi jól sikerüljön....
:wink:
Sziasztok

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Jó hétvégét! :D
Boldog szülinapot Rolinak, Tancsu! :D :D :D Szorítunk! :D :D :D

Tegnap este 9-kor estem haza, addig kreatívkodtunk. :D Észre se vettem, hogy elment az idő. :shock: Ki voltam már dőlve, úgyhogy CSI és fekvés. Csak a vágásig jutottunk, de az is valami. :D

KépKép
benó

Visszaolvasok.

KépKép
benó

Én is boldog Valentin-napot kívánok mindenkinek! :D :D :D :D Ildó, szép lett az ajándékot, és köszönjük mi is! :D :D

Én is szerettem volna egy kislányt. De mindig ilyen hülyeségeket látok magam előtt, hogy kit bírnék jobban elfogadni, a hülye Zsófit az osztályból vagy a tündéri Tibit? Egyértelmű. :D :D :D :D :D És így. :D :D :D
Meg arra gondoltam tegnap (miután majd megszakadtam meghatódottságomban az Örülj, hogy fiú-n), hogy a keresztlányok azért is jól jönnek majd nekünk, mert tisztelni fogják a lányokat és kezelni is tudni fogják őket. Meg ilyenek. De őszintén, én félek egy kicsit a kukitól :oops: meg nem akarom majd nyakkendős cumóban járatni őket, :lol:, de tudom, hogy ha kismacik lennének végül, akkor is imádnám őket!
Jaj, megszédültem. :shock: :roll:
Na, téma lezárva részemről. :D Más természetesen beszélhet. :D
Szerintem tök vagány fiús anyukák leszünk! (Ti már vagytok, na.) :D

KépKép
benó

ajándékod

Engem tényleg már csak a kuki izgat, mint kérdés :lol: . De majd megszokom, végül is a Gy.-nak is van, nem? :lol: Meg majd ti elmondjátok 58x, hogy mit kell vele csinálni. És akkor talán megtanulom. :D

KépKép
benó

Bocs, hogy ennyi hülyeséget összehordtam. :oops: :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?