A fántok Ebay-en keresztül kerültek hozzánk aprópénzért.
Az ülések is itt baromi drágák, de ez a kategória már olcsóbb, mint a csecsemöülés... Ma voltam babaruhabörzén, Eninek szereztem ezt-azt, de még korántsem teljes a ruhatára, mert egy darab nyári ruhát se kaptam. Volt Maxi cosi priori 3 db, de egy kivételével nem voltak valami jó állapotban huzat tekintetében, viszont ez az egy 70 euro lett volna, az meg túl sok egy használt ülésért, hiába újszerü kinézetre. De azért sasolok tovább!
Ági!
Nagyon örülök, hogy tudtunk beszélni. Tudnod kell, hogy utálok telefonálni, olyan esetlen vagyok, zavar, hogy nem látom a beszélgetötársamat. A járókát megpróbálom a Joe-postán hazaküldeni.
Jellegében ilyesmi, csak macik vannak az alján mintának.
http://cgi.ebay.de/Laufstall-von-Storch ... dZViewItem
Nem Storchenmühle, hanem Kiddy-o a márkája és emlékeim szerint vannak görgöi.
Lilike egyébként nagyon ügyes, hogy ilyen délcegen elüldögél, szerintem az a 24 órára vetített kis idö nem tesz kárt a gerincében, ha ettöl tartasz. Minden baba másképpen érik, ö gyorsabban, mint Dorca vagy Rizsike.
Panna!
Nagyon klasszak a sielös képek! Itt is van most megint pár napja olyan 20 cm hó, így holnap nyomulunk hóembert gyártani és szánkózni!
Zsófi!
Megtaláltam a répatorta képét, mindjárt bemásolom. 2003 óta készült összes digi képet át kellett érte nyálaznom, mert nem mentettem ki külön a kajás képeket. Ma Flammkuchen volt (az a hagymás, sonkakockás álom) a menü, utána kakaós csiga.
Holnap marhahúslevessel indítunk. Van velös csont is hozzá, nekem az a gyemgém, mármint a velö!
A Rüblitorte:
Mennem kell, esti banzáj van!
Puszi: Barbi